Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Po zimie

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Raczej pierwsze chwalonko przed kolegami...

Nie, nie. Już dawałem foto w komplecie z żoną

Napisano
  • Autor

> Nie wiem czemu, ale podobno nie powinno się zamieszczać zdjęć z tablicami.

No właśnie czemu?

Napisano

> Pierwsze polerowanko po zimie

Skoro już się chwalimy to w związku ze zbliżającym się latem kupiłem do Epiki rolety na szyby boczne z tyłu i na tylną.

O takie jak tu:

kliku kliku

Napisano
  • Autor

> Skoro już się chwalimy to w związku ze zbliżającym się latem kupiłem do Epiki rolety na szyby

> boczne z tyłu i na tylną.

Skoro się chwalimy to za jakiś tydzień powinna wejść na taśmę moja nowa Captiva yay.gif

Napisano

> Skoro się chwalimy to za jakiś tydzień powinna wejść na taśmę moja nowa Captiva

Gratulacje!

A które auto sprzedasz? Tą Captive czy Epice?

Napisano

> Więcej prywatności

Mi tam chodziło o to, żeby dziecku słońce nie świeciło.

cool.gif

Napisano

> U mnie na osiedlu paniusia parkuje srebrnego Cruze - zakochałem się

W paniusi, czy w Cruze? wink.gif

Napisano

> U mnie na osiedlu paniusia parkuje srebrnego Cruze - zakochałem się

mulher.gifzona.gif - się dowie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A które auto sprzedasz? Tą Captive czy Epice?

Jak odbiorę to oba ok.gif

Napisano

> Ładnie!

> Nie wiem czemu, ale podobno nie powinno się zamieszczać zdjęć z tablicami.

> Fora techniczne są dostępne bez logowania.

Ale powiedz co po samym nr. rejestracyjnym? Ulice, parkingi też są dostępne bez logowania i również widać tablice wink.gif

Napisano

> ja nie wiem

> ale na naszym forum to chyba nawet wymóg jest

Pierwsze słyszę icon_eek.gif

Napisano

fajny, captiva zawsze mi sie podobala ok.gif

ale skoro juz tu sie zrobil spam watek to i ja sie pochwale cool.gif

dzis po umyciu auta zrobilem mala przymiarke grinser006.gif

img49536.jpg

Napisano

to ja już czekam na porównanie starej captivy do tej poliftowej, nie ukrywam że sam zastanawiam się na zakupem tej poliftowej. Jedynie co chciałbym mieć to koło zapasowe zamiast zestawu i jak znam życie to pewnie da się tak zamówic. Kiedyś miałem okazję pojeździć starą z silnikiem 3,2 i jazda była super na minus w niej to "tyłek" latał mi po tym "skórzanym" fotelu, kompletny brak trzymania bocznego no i trochę stukające zawieszenie przednie na nierównościach

Napisano
  • Autor

> Jedynie co chciałbym mieć to koło zapasowe zamiast zestawu i jak

> znam życie to pewnie da się tak zamówic.

Nie da się. Już nawet kosza na "zapas" nie ma

Napisano

powiem tak kiedys pracowałem w chevrolecie i klientowi zamówiłem lacetti z automatyczną klimatyzacją w wersji z silnikiem 1,6 se a w cenniku takiej wersji nie było. Wystarczyło aby w Warszawie klepnął takie zamówienie do produkcji a na Węgrzech to wycenili i było po zabiegu. No ale to było w 2005 r więc pewnie to się teraz trochę pozmieniało choc nie sądzę aby w innych krajach poza Europą też wpychali zestawy naprawcze. W kodzie wyposażenia pełnowymiarowe koło zapasowe(wtedy daewoo/chevrolet)oznaczone było QQR lub QQS, natomiast dojazdówka QQT

Napisano
  • Autor

> No ale to było w 2005 r więc pewnie to się teraz trochę pozmieniało choc nie sądzę aby w

> innych krajach poza Europą też wpychali zestawy naprawcze. W kodzie wyposażenia pełnowymiarowe

> koło zapasowe(wtedy daewoo/chevrolet)oznaczone było QQR lub QQS, natomiast dojazdówka QQT

Teraz w każdym nowym Chevim jest zestaw zamiast koła. Redukcja kosztów i masy

Napisano

to tak na koniec napisałem do GM pytanie o koło zapasowe do captivy a o to odpowiedź od nich

"fabrycznie model Captiva jest wyposażony w zestaw naprawczy.

Dodatkowo może Pan dokupić akcesoryjny zestaw z kołem zapasowym.

Szczegółową ofertę znajdzie Pan u jednego z naszych Autoryzowanych Salonów Sprzedaży. "No to nic innego tylko iść i zapytać ile to kosztuje.

Napisano
  • Autor

> Szczegółową ofertę znajdzie Pan u jednego z naszych Autoryzowanych Salonów Sprzedaży. "No to nic

> innego tylko iść i zapytać ile to kosztuje.

E, ja to nie pójdę grinser006.gif W sumie to lepiej, że dodatkowych kilogramów wozić nie muszę. W teren nie jeżdżę, a na asfalcie dmuchnę oink.gif sobie w kapcia jakby co

Napisano

> E, ja to nie pójdę W sumie to lepiej, że dodatkowych kilogramów wozić nie muszę. W teren nie

> jeżdżę, a na asfalcie dmuchnę sobie w kapcia jakby co

Gorzej jak przebijesz bok opony - przerabialem to ostatnio w trzech autach od sportage przez sx4 do giulietty... Lezysz panie i kwiczysz jak nie masz kolka frown.gif

Napisano
  • Autor

> Gorzej jak przebijesz bok opony - przerabialem to ostatnio w trzech autach od sportage przez sx4 do

> giulietty... Lezysz panie i kwiczysz jak nie masz kolka

Assistance grinser006.gif

Napisano

> Assistance

Nadal lezysz i kwiczysz, tylko prawdopodobnie krocej - do przyjazdu lawety rotfl.gif

Jezeli nie ruszasz sie z miasta to wcale nie tak dlugo, a jezeli czesto bywasz w terenie trudnym do przekazania/okreslenia telefonicznie to pozostaje chyba wspolrzedne GPS podac.

Napisano
  • Autor

> Już raz mi ją sprzedawałeś - nie pamiętasz?

Pamiętam

Napisano
  • Autor

> Nadal lezysz i kwiczysz, tylko prawdopodobnie krocej - do przyjazdu lawety

I tam grinser006.gif

> Jezeli nie ruszasz sie z miasta to wcale nie tak dlugo, a jezeli czesto bywasz w terenie trudnym do

> przekazania/okreslenia telefonicznie to pozostaje chyba wspolrzedne GPS podac.

Fury używam weekendowo i tam gdzie zasadniczo jest cywilizacja wink.gif

Napisano

> No! A za miesiąc kończę leasing fijorda.

Witaj w klubie, ja koncze amortyzacje Fabii.

Tylko jakos pomyslu nie mam na nastepce.

Napisano

> Witaj w klubie, ja koncze amortyzacje Fabii.

> Tylko jakos pomyslu nie mam na nastepce.

Chciałem 5+2, ale coś czuję, że jak znajdę nowego kapitalistę, to będzie etat, więc raczej coś na krótko bym wziął. Sam jeszcze nie wiem. spineyes.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

kończąc temat koła zapasowego byłem w ASO i rzeczywiście można zamówić zestaw do koła zapasowego, chodzi o kosz taki jak był w poprzedniej captivie koszt tego zestawu to ok 360 zł. Nie wiem czy on obejmuje samo koło ale warto zapytać. A dla zainteresowanych można też takie coś zamówić do orlando.

Napisano

> kończąc temat koła zapasowego byłem w ASO i rzeczywiście można zamówić zestaw do koła zapasowego,

> chodzi o kosz taki jak był w poprzedniej captivie koszt tego zestawu to ok 360 zł. Nie wiem

> czy on obejmuje samo koło ale warto zapytać. A dla zainteresowanych można też takie coś

> zamówić do orlando.

To jest koszt samego zestawu narzedzi w styropianie. Kolo kosztuje drugie tyle albo i wiecej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.