Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

diesel do 14 tys

Featured Replies

Napisano

witam

kuzyn sie rozglada za autem i szuja heatchbecka 3d do 13 max 14 tys..

wymagania to auto powyzej 2001r.

moc powyzej 100 koni

klima

auto malo awaryjnie 270751858-jezyk.gif

ma pewne typy ale nie bede narazie sugierowal..

co polecacie

pozdrawiam

Napisano

> witam

> kuzyn sie rozglada za autem i szuja heatchbecka 3d do 13 max 14 tys..

> wymagania to auto powyzej 2001r.

> moc powyzej 100 koni

> klima

> auto malo awaryjnie

> ma pewne typy ale nie bede narazie sugierowal..

> co polecacie

> pozdrawiam

Zadbane Stilo 3D 1.9JTD 115KM. Czuję, że zaraz się zacznie dyskusja. skromny.gif

Napisano
  • Autor

ale tam duzo slyszalem o padajacej elektonice sick.gif

Napisano
  • Autor

nie odpada ale o ibizie/a3 myslal

Napisano

> ale tam duzo slyszalem o padajacej elektonice

A co takiego konkretnego pada??Bo mi przez 2 lata nic nie padło.Jedynie co trzeba bylo zrobic to zlutowac przewody pod fotelem pasażera bo sie potrafily rozłączyć i swiecila poducha.

Napisano

To jest kwestia dobrego akumulatora.

BAS więcej na ten temat się wypowiadał w innym wątku, zresztą sam sobie przejrzyj kącik Stilo i sobie wyrobisz zdanie.

Napisano

> Oczywiscie Golf 4

Niech kupi Stilo, będzie młodsze i ładniejsze - szczególnie wnętrze... Golf 4 pachnie trupem w środku niestety... nuda...

Napisano

> Niech kupi Stilo, będzie młodsze i ładniejsze - szczególnie wnętrze... Golf 4 pachnie trupem w

> środku niestety... nuda...

Ale to przecież VW a one się nie psują

Napisano
  • Autor

a jak z zawieszeniem bo mial wczesniej punot II i tam narzekal ze zawsze cos puka,a do pracy ma bardzo kiepska droge..

jak w stilo sprawuje sie zawieszenie

Napisano

> nie odpada ale o ibizie/a3 myslal

Ibiza bedzie mala i mlodsza, a A3 bedzie wieksze i starsze. Zalezy co woli ok.gif

Napisano
  • Autor

chodzi o to zeby rdza nie wychodzila ;p

a w ibizach IIfl czesto lubila wychodzic.. a III ibiza mowi ze juz mu sie nie podoba

Napisano
  • Autor

najbardziej podoba mu sie ibiza IIfl i stilo

Napisano

> a jak z zawieszeniem bo mial wczesniej punot II i tam narzekal ze zawsze cos puka,a do pracy ma

> bardzo kiepska droge..

> jak w stilo sprawuje sie zawieszenie

Ja w Stilo wymienilem wahacz przy 100tys km i koncowke drążka kierowniczego.A potem maglownice bo stukała, dla innych nie słyszalny dzwięk to był, ale dla mnie wkurzający i wymieniłem.

Napisano

> A co takiego konkretnego pada??Bo mi przez 2 lata nic nie padło.

Nie sciemniaj grinser006.gif przyznaj sie ze dzien rozpoczynales od podlaczenia laptopa i skasowania bladow w stilo rotfl.gifok.gif

Napisano

> Niech kupi to co mu się podoba i będzie w najlepszym stanie technicznym

Dokładnie.Ja też uparcie szukałem Golfa i A3.A trafiło się zadbane Stilo z małym przebiegiem i kupiłem.

Napisano

> najbardziej podoba mu sie ibiza IIfl i stilo

No i już szukać z tych dwóch tego co będzie w najlepszym stanie.

Poczytać kącik stilo trochę o ibizie, żeby wiedzieć na co zwracać uwagę i szukać,

bo łatwo nie będzie zlosnik.gif

Napisano

> Nie sciemniaj przyznaj sie ze dzien rozpoczynales od podlaczenia laptopa i skasowania bladow w

> stilo

Pierwszy raz pod kompa bylo podpiete 4 miesiace po zakupie, jak zapomnielismy z kolega podlaczyc z powrotem wtyczke z EGR i piekny check na desce byl z tego powodu zlosnik.gif

Napisano

> a jak z zawieszeniem bo mial wczesniej punot II i tam narzekal ze zawsze cos puka,a do pracy ma

> bardzo kiepska droge..

> jak w stilo sprawuje sie zawieszenie

Przy 145 kkm wymienielem wahacze i amorki a przy 170 kkm tuleje belki z tylu ok.gif

Napisano
  • Autor

wiem ze latwo nie bedzie ,ale mysli nad tym zeby sprowadzic cos z niemcowni samemu..

Napisano

Witam, przed stilo byłem posiadaczem ibizy IIFl 99-02 z silnikiem 110ps ASV. 3 latka posiadania , zero rdzy rocznik 02. Rdza się pojawiała pod uszczelka tylniej szyby, u niektórych. Mały gogarcik. polecam wersje sport. Jak trzeba to na pw fotke z ogłoszenia poproszę, to parę rzeczy które powinny być a nie ma podpowiem.

Napisano
  • Autor

i z ktorego jestes bardziej zadowolony ibiza czy stilo ?

Napisano

Znajomy przymierza się do sprzedaży swojej Astry G 2.0 DTI 2003/2004r, ale ona combi jest.

Napisano

Ibiza była za mała przy bobasie, ale części eksploatacyjne większy wybór i tańsze niź w stilo. Szczerze to bardziej z stilo po 7msc jego użytkowania. W ibizie strasznie szybko niszczy się środek, ale silniczek ASV 110 ps i 235nm dawał fajnego kopa już w serii. Przez 3 lata wymieniałem łączniki stabiliz, tarcze o klocki przód o tył, reszta to tylko filtry i płyny.

Napisano
  • Autor

wlasnie czesto widze ze ibizy maja poniszczone wnetrza..

stilo wydaje sie ciekawa opcja bo jest wieksze od ibizy,ale zobaczymy co kuzyn sobie uchodzi

Napisano

w tej cenie kupiłem Focusa jak najbardziej polecam wink.gif

Napisano

Niech kupi to co w lepszym stanie, pracuje w ratownictwie drogowym i jak mi ktoś powie że niemieckie się nie psują to padne... Zresztą kilku kacikowiczów już miałem okazje poznać jak bezawaryjny samochód nawalił...

Napisano

> A potem maglownice bo

Nie ma o czym mówić, wymiana maglownicy to czysta eksploatacja .....

Napisano

> Nie ma o czym mówić, wymiana maglownicy to czysta eksploatacja .....

jeden wątek umarł to zaczynasz w drugim? skończ bo już nudny jesteś. wątek jest o czym innym niż Twoje kompleksy.

Napisano

miałem stilo z 2004r, przez rok i nie miałem ani jednego błedu, a aku już ledwo żył. W kole coś stukało jak sie jechało po polnej drodze szybko ale nie wiem co to było. Zawieszenie bardzo komfortowe ale i miękkie za to (dla mnie osobiście za miekkie). Silnik b.fajny i palił na kazdym mrozie, kultura nie porażał niestety. Stilo jest w środku przestronne, w ibizie bedzie sporo sporo ciaśniej.

Napisano

Polecam astre II mam od trzech lat tylko benzynę z gazem i polecam autko bezawaryjne. Teściu miał grzechotnika i też był zadowolony ale teraz kupił benzynę i będzie zakładał gaz. Moim zdaniem bardziej ekonomicznie to wychodzi ale co kto lubi. Może mało ciekawa w środku ale naprawdę bezproblemowa polecam.

Napisano

> miałem stilo z 2004r, przez rok i nie miałem ani jednego błedu, a aku już ledwo żył. W kole coś

> stukało jak sie jechało po polnej drodze szybko ale nie wiem co to było.

Jak z przodu to pewnie łącznik stabilizatora(25-50zł/sztukę), da się wymienić samemu na podjeździe, bez kanału, w warsztacie robocizna 20zł/stronę.

> Zawieszenie bardzo

> komfortowe ale i miękkie za to (dla mnie osobiście za miekkie).

Trochę zbyt kanapowate, w AR147 jest dużo fajniej, ale tam jest wielowahacz.

> Silnik b.fajny i palił na

> kazdym mrozie, kultura nie porażał niestety.

Dość trudny do zajechania i podatny na mody.

> Stilo jest w środku przestronne, w ibizie bedzie

> sporo sporo ciaśniej.

Ibiza jest z auto segmentu B, Stilo jest klasę wyżej czyli auto segment C. Odpowiednikiem Ibizy jest Punto/GP. Odpowiednikiem Stilo jest Leon/Toledo.

Tyle jeśli chodzi o segmenty bo, żeby dokładnie porównać to trzeba by porównywać Stilo do Golfa a Ibizę do jakiejś małej Alfy.

Pozdrawiam BAS

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.