Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aktualizacja - UE propozycja min. stawek akcyzy na paliwa

Featured Replies

Napisano

ciąg dalszy odcinka "jak wydymać obywatela eurokołchozu".

Źródło

Quote:

Paliwo - Aktualna cena za 1000 l w euro - Minimalna cena po zmianach za 100 l w euro

-------------------------------------------

Benzyna - 330 - 330

Olej napędowy - 359 - 412

LPG - 125 - Stopniowy wzrost aż do 500

Napisano

> ciąg dalszy odcinka "jak wydymać obywatela eurokołchozu".

> Źródło

> Quote:

> Paliwo - Aktualna cena za 1000 l w euro - Minimalna cena po zmianach za 100 l w euro

> -------------------------------------------

> Benzyna - 330 - 330

> Olej napędowy - 359 - 412

> LPG - 125 - Stopniowy wzrost aż do 500

Ponad 10 krotny wzrost boje_sie.gif

Napisano

> Ponad 10 krotny wzrost

Czemu nie iść za ciosem? Benzyna po 6 złotych, czemu nie po 9? abo po 10? bylo.gif

Napisano

> Ponad 10 krotny wzrost

10-cio krotny wzrost to byłoby 1250. Dla mnie jest to 4-krotny wzrost. Ale może się nie znam.

Napisano

> Ponad 10 krotny wzrost

Raczej piszący artykuł zapomniał o jednym zerze hehe.gif

Napisano

obecne ceny są już na granicy wytrzymałości budżetów gospodarstw domowych i spowodowały spadek wydatków w innych dziedzinach - przecież skoro wydaje się więcej na paliwo to nie wydaje się na coś innego... Gdyby ceny paliw zostały utrzymane na poziomie 4,5 zł mielibyśmy naprawdę całkiem przyjemny wzrost gospodarczy, a tymczasem widzę w ilości zamówień oraz w nastrojach Polaków, że będziemy mieli po Euro tak wielkie walnięcie o beton, że może co niektórym otworzą się oczy. Już teraz w rejonach nie "Euro"-wych jest kiepsko z płatnościami i ilością zamówień, nawet nie chcę myśleć co będzie potem.

Napisano

gdzieś czytałem, że większość krajów już złożyło protest do tej zajebiaszczej propozycji UE cool.gif

Napisano

> 10-cio krotny wzrost to byłoby 1250. Dla mnie jest to 4-krotny wzrost. Ale może się nie znam.

Na pewno się nie znasz.

"Paliwo - Aktualna cena za 1000 l w euro - Minimalna cena po zmianach za 100 l w euro"

Pierwsza kwota za 1000 l, druga za 100 l, wiec co najmniej 10 razy drożej hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Na pewno się nie znasz.

> "Paliwo - Aktualna cena za 1000 l w euro - Minimalna cena po zmianach za 100 l w euro"

> Pierwsza kwota za 1000 l, druga za 100 l, wiec co najmniej 10 razy drożej

Tam chyba literówka była w ARTYKULE . Ja tylko przekleiłem. Zakładamy że jest w obu kolumnach per 1000l, co też już dawno wiecie smile.gif

Napisano

> ciąg dalszy odcinka "jak wydymać obywatela eurokołchozu".

Zawsze mnie zastanawiało dlaczego, jak chcą coś dostosować i zrównać, to zawsze jadą do góry, a nie w dół grinser006.gif

Ciekawe kiedy wszystko to pie^H^H^Hupadnie wink.gif

Napisano

> wszystko to pie^H^H^Hupadnie

Brzydko, brzydko. nono.gif

mar00ha

Napisano

> Zawsze mnie zastanawiało dlaczego, jak chcą coś dostosować i zrównać, to zawsze jadą do góry, a nie

> w dół

> Ciekawe kiedy wszystko to pie^H^H^Hupadnie

A widziałeś kiedyś grabie które grabią od siebie?

Napisano

panic.gif poszaleli czy chcą pozbyć się gazowców? panic.gif

Napisano

> obecne ceny są już na granicy wytrzymałości budżetów gospodarstw domowych i spowodowały spadek

> wydatków w innych dziedzinach - przecież skoro wydaje się więcej na paliwo to nie wydaje się

> na coś innego... Gdyby ceny paliw zostały utrzymane na poziomie 4,5 zł mielibyśmy naprawdę

> całkiem przyjemny wzrost gospodarczy, a tymczasem widzę w ilości zamówień oraz w nastrojach

> Polaków, że będziemy mieli po Euro tak wielkie walnięcie o beton, że może co niektórym otworzą

> się oczy. Już teraz w rejonach nie "Euro"-wych jest kiepsko z płatnościami i ilością zamówień,

> nawet nie chcę myśleć co będzie potem.

dokładnie, u mnie też branża stoi, ojciec też narzeka, znajomy jubiler zamyka zakład, po Euro będzie grubo pad.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.