Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Honda i jej nowy hothach

Featured Replies

Napisano

[...]

> Mnie tam bardziej ciekawi cenowa ofensywa na całej linii. Nie wiem jak w reszcie Europy ale w

> Niemcczech Honda naprawde oferuje BARDZO dużo w świetnej cenie -

czyli ceny zlecialy w dol tak?

accord, pare $k u mnie w dol, a nowa generacja juz za rogiem, Accord Euro, tez pare $k w dol, Civic, cena nie zmieniona przez 10 lat

Napisano

> [...]

> czyli ceny zlecialy w dol tak?

> accord, pare $k u mnie w dol, a nowa generacja juz za rogiem, Accord Euro, tez pare $k w dol,

> Civic, cena nie zmieniona przez 10 lat

a jeszcze kilka lat temu (pl) na Accorda trzeba bylo sie zapisywac i czekac pol roku, o jakichkolwiek rabatach dla przecietnego smiertelnika mozna bylo pomarzyc.

Napisano

Swiadomo,hmm.gif, raczej imvho obudxili sie z reka w nocniku, a teraz za pozno. na kazdym rynku leca w dol. Nikt nie chce tego pseudo ekologicznego g...

Dawniej Honda byla luxusem w cenie ludowej, dzis, nie wdiadomo czym jest hmm.gif.

Stylistyka tez, Civic... pad.gif

Napisano

> Zapomniales ze jezdzi lepiej na sliskim niz awd

Tak tak, wymyślajcie dalej. Bo to panie absurd żeby auto które ma usunięte część wyposażenia było lżejsze od tego co podaje producent. Normalnie wbrew prawom fizyki. screwy.gif

Napisano

> [...]

> czyli ceny zlecialy w dol tak?

> accord, pare $k u mnie w dol, a nowa generacja juz za rogiem, Accord Euro, tez pare $k w dol,

> Civic, cena nie zmieniona przez 10 lat

Przynajmniej w PL na nowego Civica wlasciwie od poczatku oferowane byly i nadal sa szeroko oglaszane upusty / promocje. Jest to o tyle nietypowe jako ze jak dotychczas Honda rzadko kiedy udziela jakichkolwiek upustow, a juz napewno nie na nowy model. Na inne modele obecnie rowniez sa oferowane jakies promocje, to samo w przypadku pakietow wyposazenia dodatkowego. Nie robilem tutaj jakiegos porownania ale mam wrazenie ze ceny katalogowe na nowe Hondy w PL raczej od kilku lat stoja w miejscu - dodatkowo uwzgledniajac inflacje moze sie okazac ze realna cena jest nizsza niz byla w przypadku VIII gen przy mimo wszystko bogatszym wyposazeniu hmm.gif

Napisano

> A dzis?

Dzis nie interesuje sie zakupem Accorda, ale pewnie z racji ze rabaty sa od 8kzl to pewnie jaki wiekszych problemow nie ma. Inna sprawa, ze obecny Accord na tle konkurencji nie jest taki super jak poprzedni model kilka lat temu wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.