Napisano 22 Kwietnia 201313 lat kilka zdjątek z wczoraj, trasą Rajdu Żubrów (Jachówka-Maków Podhalański) potem Zawoja i hen za Babią Górę na polanę. Zachęcam do wklejania podobnych zdjęć
Napisano 22 Kwietnia 201313 lat Ja w sobotę trochę pojeździłem po swojej okolicy, fotka nie z trasy lecz z podwórka
Napisano 22 Kwietnia 201313 lat Autor > Ja w sobotę trochę pojeździłem po swojej okolicy, fotka nie z trasy lecz z podwórka fajna Tekla, ale zdjęcia mają być z trasy np. Wołga pod Książem Wielkim
Napisano 23 Kwietnia 201313 lat > Maluch nie pamiętam gdzie, ale zapewne w granicach województwa. Fajna, klimatyczna fota
Napisano 24 Kwietnia 201313 lat Autor > Maluch nie pamiętam gdzie, ale zapewne w granicach województwa. kurde, na którym akumulatorze dojechał tak daleko?
Napisano 24 Kwietnia 201313 lat > Maluch nie pamiętam gdzie, ale zapewne w granicach województwa. Ty tutaj? No nie wierzę
Napisano 24 Kwietnia 201313 lat ŁÓDŹ TORUŃ: KRAKÓW (póki co najdalsza wycieczka Smrodem): No... może nie licząc Moskwy
Napisano 24 Kwietnia 201313 lat Chorwacja, Dubrownik: Albania: Grecja, okolice Zacharo: Grecja, most Rio-Antirio
Napisano 24 Kwietnia 201313 lat Autor > Chorwacja, Dubrownik: > Albania: > Grecja, okolice Zacharo: > Grecja, most Rio-Antirio hehe, super to będzie ciężko przebić swoja drogą - tyle godzin w Żuku, herosi
Napisano 24 Kwietnia 201313 lat > hehe, super to będzie ciężko przebić E tam, Tomo był w Istambule Polonezem. > swoja drogą - tyle godzin w Żuku, herosi Z "tyłu" mieliśmy ławeczki, na których można było leżeć/spać w czasie jazdy jako pasażerowie. I o dziwo upał w kabinie w czasie jazdy aż tak nie dokuczał, nawet przy otwartej nagrzewnicy.
Napisano 25 Kwietnia 201313 lat > kurde, na którym akumulatorze dojechał tak daleko? Na starym, bez problemu. > Ty tutaj? No nie wierzę Noo, ten nad Tobą mnie ściągnął.
Napisano 25 Kwietnia 201313 lat eee tam - Złombol 2010 - Istambuł (przez Węgry, Rumunię min. Transfogarską, Bułgarię) - Złombol 2012 - Grecja (przez wybrzeże Chorwacji, Albanię, Czarnogórę )
Napisano 25 Kwietnia 201313 lat Podrosche - Tychy Gdzieś pod Oławą w drodze powrotnej Nie stanowiły dla niego problemu trasy Tychy- Kraków, Tychy- Tarnowskie Góry, Zlot w Żywcu itp.
Napisano 25 Kwietnia 201313 lat > Podrosche - Tychy > Gdzieś pod Oławą w drodze powrotnej > Nie stanowiły dla niego problemu trasy Tychy- Kraków, Tychy- Tarnowskie Góry, Zlot w Żywcu itp. Za takie zdjęcia powinny być bany
Napisano 25 Kwietnia 201313 lat Autor > eee tam > - Złombol 2010 - Istambuł (przez Węgry, Rumunię min. Transfogarską, Bułgarię) > - Złombol 2012 - Grecja (przez wybrzeże Chorwacji, Albanię, Czarnogórę ) to się postaram pobić w tym roku - planuję Grecję E12 albo W108
Napisano 25 Kwietnia 201313 lat > to się postaram pobić w tym roku - planuję Grecję E12 albo W108 a ja Transalpinę , ale niestety dupowozem z żoną i dziećmi
Napisano 26 Kwietnia 201313 lat > a ja Transalpinę , ale niestety dupowozem z żoną i dziećmi Spóźniłeś się - cała wyasfaltowana Ja chętnie jeszcze raz zrobię Transfogarską
Napisano 26 Kwietnia 201313 lat > Spóźniłeś się - cała wyasfaltowana właśnie dlatego zabieram żonę i dzieci
Napisano 26 Kwietnia 201313 lat > ŁÓDŹ > TORUŃ: > KRAKÓW (póki co najdalsza wycieczka Smrodem): > No... może nie licząc Moskwy W tym roku też coś w Toruniu będzie?
Napisano 26 Kwietnia 201313 lat > W tym roku też coś w Toruniu będzie? W tym roku ogólnopolski jest w Łodzi
Napisano 26 Kwietnia 201313 lat > W tym roku ogólnopolski jest w Łodzi Tam jak nie muszę to nie jadę Zadowolę się w takim razie BMW
Napisano 26 Kwietnia 201313 lat Byłem w 2011 jak kończyli asfaltować. Jest to całkiem inny typ gór, w porównaniu do Transalpiny. Niby wyżej, ale góry Fogaraskie IMO oferują fajniejsze widoki. TRANSFOGARSKA TRANSALPINA
Napisano 26 Kwietnia 201313 lat > E tam, Tomo był w Istambule Polonezem. Leopold z Istambułem w tle...
Napisano 25 Maja 201313 lat > fajna Tekla, ale zdjęcia mają być z trasy > np. Wołga pod Książem Wielkim Proszę, teraz są z trasy dzisiejszej trasy
Napisano 25 Maja 201313 lat > Proszę, teraz są z trasy dzisiejszej trasy O proszę, i nawet złośnik jest!
Napisano 30 Maja 201313 lat > O proszę, i nawet złośnik jest! To była moja ostatnia podróż syreną, wczoraj wjechałem nią na pakę mercedesa nowy właściciel syreny nie miał pojęcia co oznacza ta naklejka więc ją odkleiłem
Napisano 30 Maja 201313 lat > Proszę, teraz są z trasy dzisiejszej trasy Hehe - Juliopol, znajome rewiry.
Napisano 30 Maja 201313 lat > To była moja ostatnia podróż syreną, wczoraj wjechałem nią na pakę mercedesa nowy właściciel > syreny nie miał pojęcia co oznacza ta naklejka więc ją odkleiłem Za ile poszła jeśli to nie tajemnica ?