Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

RBT - juz 2 miliony w 4 miesiace..

Featured Replies

Napisano

Juz nie pamietam kto to chcial[...], ale pls wkoncu z ikonka_photo2.gif

A wiec, RBT - Random Breath Test ... od 1/Jan/2013 do 30/Apr/2013 - 2 miliony testow w ciagu 4 miesiecy... pare lat temu ... mialem tak, ze przynajmniej raz na miesiac dostawalemzlosnik.gif. wynik zawsze ponize 0.05skromny.gif[...]

Czas sie ustawiclizak.gif[...]

Zjezdza sie lokalny Highway Patrolbusted.gifbusted.gif[...]

86159053549ab2c90524c.jpg

8614800653a619070c5dc.jpg

Wszystko widoczne z dalekalizak.gif - ma byc widacfoch.gifadmin.gif, busted.gif jest wszedzie, jedziesz ponad limit - kara.gif, pub2.gif = kara.gif, zlosnik.gif

8614809551cd07a747d9c.jpg

Machamy tablicazlosnik.gif[...]

86159182442a883fde30c.jpg

Raz, dwa i cala linia zjezdzalizak.gif[...] na lizanie jezyka - drugs i pssssss = piwo.gif

8615918788aba94a2afdb.jpg

I mamy pierwszych klientowzlosnik.giflizak.gif

8614811411bde6b3a9c1b.jpg

Z przodu zawsze jest "pursuit car", czyli nie zatrzymasz sie, albo probujesz zawrocic to za toba...

86147963791f07291778c.jpg

Boczne ulice tez sa obstawionelizak.gif, czyli widzisz czerwono-niebieskobusted.gif i nagle skrecasz w lewo... a tu Kinder-suprisezlosnik.gif[...]

86147897354aebf05d66b.jpg

[...] o zawracapanic.gif, zanimchaja.gifbusted.gifbusted.gifpolicial.gif[...]

8614813767f82f2ba887c.jpg

A tu praktyczne wykonaniesmirk.gif - calosc zazwyczaj trwa ok 20 sec jesli tylko alkohol test, jesli jestesmy "czysci"zlosnik.gif

I to samo w nocnej sceneriizlosnik.gif

85011797621e82fa4413c.jpg

Male, lokalnie, z przodu znow pursuit car...lizak.gif[..]

85011768428d8d82f899c.jpg

I jak zawsze widoczneold.gif[...]

8501174154417faccc38c.jpg

8501156350177a62790ab.jpg

8500050519349289d56ac.jpg

Police-RBT-Drug-Test.jpg

A wiec aby pub2.gif i ganja.gif bylo mnie za drive.gif[...]

Napisano
fly.gif to jak sprawdzają?
Napisano

> Boczne ulice tez sa obstawione, czyli widzisz czerwono-niebiesko i nagle skrecasz w lewo... a tu

> Kinder-suprise[...]

> [...] o zawraca, zanim[...]

A tak narzekają wszyscy jacy to POlacy kombinatorzy a u kangurów tak samo . Nam się wydaje,że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a w praktyce jeden wuj... szanowni panowie i panie grinser006.gif

Napisano

> fly.gif to jak sprawdzają?

Quote:

na lizanie jezyka - drugs i pssssss =
piwo.gif

wink.gif

Napisano

Zacny park maszynowy na tym spocie ok.gif

Napisano
  • Autor

> to jak sprawdzają?

Tak jak w pracy, lizeszlizak.gif270747800-sex.gif a dokladnie wkladasz pod jezyk

random_drug_testing.jpg

drug_wideweb__430x243.jpg

r192911_728834.jpg

Jesli positywny, do krok drugi jak Lucek mowi budka z hotdogamizlosnik.gif[...], tam masz male laboratorium,

53b44498-751f-47e9-b644-c0f3ac7ed97b.jpg

603951-drug-test.jpg

Jesli drugi wynik lepszymi metodami jest pozytywny, to drive.gif = 30.GIF, auto zostaje na poboczu a ty uruchamiasz swoje nogi zlosnik.gif... 24h, nie wolnonono.gif ci drive.gif[...]

Twoje dwie probki ida do normalnego laboratorium, i jesli znow pozytywne, to kara.gif i sedzia chaja.gif[...]

124004-albert-and-logan-news.jpg

Napisano
  • Autor

> O, i budka z hot dogami jest?

Zwana booze buszlosnik.gif

boozebus.jpg

3144050408_49b9803cb1_z.jpg

263380-booze-bus.jpg

art-booze-bus-620x349.jpg

crossroadsBN-BN-col-5.jpg

Butelke H20 mozesz dostaczlosnik.gifok.gif[...] ale lepiej w srodku klientem nie byczlosnik.gif[...]

MDM_25-03-2013_ROP_03_MKY080312boozebus_t460.jpg

Napisano
  • Autor

> A tak narzekają wszyscy jacy to POlacy kombinatorzy a u kangurów tak samo . [...]

Spoleczenstwo ma rozne przekroje wszedziehmm.gif, co jest inne to skala...

Wiekszosc ludzi robi wlasciwe rzeczy, i nie ucieka... zawsze jednak zdarzaja sie tacy co chca system przekroczyc.nono.gif[...]

Roznica jest taka, ze wiekszosc spoleczenstwa generalnie przestrzega prawa, a nie wola "oj, oj, oj jechalem 20km ponad limit, a zlapali sasiadazlosnik.gif"hahaha.gifwink.gif[...]

Na powiedzmy 10 spraw jakie mulher.gif ma w sadzie do ktorych jest wzywana, to moze 1 na 100 jest gdzie ktos uciekal z RBT.. 99 ludzi po prostu idzie i wpada jak w rzeznizlosnik.gif[...]

Napisano

A po co hak holowniczy w radiowozie? No chyba, ze tylko do podtrzymywania tablicyclown.gif

Napisano

Jadę sobie spokojnie około 100 w terenie zabudowanym, nagle lizaczek, już myślałem, że będzie mandacik, a miły pan policjant kazał tylko dmuchnąć w patyk. Zapaliła się zielona diodka i powiedział tylko - szerokiej drogi smile.gif

Napisano

a ja tam cieszę się że u nas tak nie ma - i to nie dlatego że lubię pić i jechać - wręcz przeciwnie. Po prostu wszechobecność Państwa narzucająca się w ten sposób byłaby dla mnie nie do zniesienia. Wolę już Ukrainę i jej "hulaj dusza piekła nie ma" 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> A po co hak holowniczy w radiowozie? No chyba, ze tylko do podtrzymywania tablicy

Odlegloscilizak.gif[...] jesli masz do patrolowania HWY o dlugosci 2,000 km lizak.gif i nic pomiedzy, to potrzebujesz czegos dlugiego270747800-sex.gifzlosnik.gif[...]

607as031.jpg

607as027.jpg

Mowiac krotko, w sedan bez bullbar nie masz innego mocnego punktu mocowania, gdzie mozna LRA zamontowacold.gif[...]

601as063.jpg

Czyli montujesz tow bar, dajesz flat bracket i masz miejsce na anteneold.gif i pewnosc, ze jak gogos busted.gif, to ci nie odlecizlosnik.gif

0506asba2xr6t05.jpg

[...] a pewnego dnia moze ci zycie uratowacshhh.gif

Napisano

> a ja tam cieszę się że u nas tak nie ma - i to nie dlatego że lubię pić i jechać - wręcz

> przeciwnie. Po prostu wszechobecność Państwa narzucająca się w ten sposób byłaby dla mnie nie

> do zniesienia. Wolę już Ukrainę i jej "hulaj dusza piekła nie ma"

Popieram ok.gif

Napisano
  • Autor

[...]

Po prostu wszechobecność Państwa narzucająca się w ten sposób byłaby dla mnie nie

> do zniesienia. Wolę już Ukrainę i jej "hulaj dusza piekła nie ma"

I dlatego zlosnik.gif, jest jak jest, hmm.gif - czyli patrzac statystycznie macie jeden z najgorszych wynikow czacha.gif na 1k ludahmm.gif[...]

-20 km/h ponad limit - PL - "ech kazdy tak jezdzi"lizak.gif

- "A to mnie %^&*( zlapali, a ja przeciez tylko drink.gif mialem - gdzie wolnosc i swobadaold.gif????

Widzisz, IMVHO ja mam generalnie gdzies, pardon glebokozlosnik.gif czy chcesz sie nawali i drive.gif czy nie[...]

[...] aleold.gif juz mnie to obchodzi, jesli jestes user-em drogi i masz szanse mnie zabic....nono.gif, jako czlonek spolecznestwa masz pewne obowiazki, a jedna z nich jest nie zrobienie MNIE krzywdy...hmm.gif[...]

Niestety, chcesz ta zasade lamac.. to powinienes ponies konsekwencjeadmin.gif, nie dlatego, ze pub2.gif, tylko dlatego, ze stanowisz DLA MNIE zagrozenielizak.gif[...]

A niuchronnosc kary wiarze sie z wykrywaniemhmm.gif, wiec widzisz, ja nie mam nic przeciwko, pub2.gif[...]

A w PL, coz, macie zle poczucie, tego co jest "wolnoscia" i podejscie, skoro to jest spoleczenstwa = niczyje = mozna zniszczyczlosnik.gif[...]

Czyli majac DL masz przywilej prowadzic auto, i z tym wiaza sie tez pewne obowiazki.....lizak.gif[...]

A jak pub2.gif to zawsze mozna wziasc Taxi, czy wyznaczyc jednego ktory nie pije...

Uffwink.gif[...]

Napisano

rozumiem wszystko to co piszesz, ale dla mnie brak swobody = coś nie do zniesienia, po prostu zlosnik.gif

Jeśli chodzi o tego typu problemy - jestem zwolennikiem pracy u podstaw, mocnego, europejskiego zakorzenionego w tradycji społeczeństwa samo-kontrolującego się.. - czegoś co posiadaliśmy jak byliśmy silni i znaczący w świecie - czegoś co było wbudowane w mocno-chcrześcijańskie korzenie Europy. Zabijając to i idąc w Waszym kierunku - zabijamy własną siłę i cofamy się. A Tobie pozostaje się z tego śmiać zlosnik.gif Upadek Europejskiego honoru i stopniowe zastępowanie go wszechobecną kontrolą to właśnie przyczyna kryzysu na tym kontynencie.

U Was zaś pseudowolność wyraża się w paradach homoseksualistów, a tak na co dzień Policja trzyma Was za jaja na każdym kroku - dla mnie tego typu podejście służb jest odczłowieczeniem, zakładaniem że każdy jest potencjalnym trybikiem-debilem. Tak wiem - jest to skuteczne, jak frytki w McDonalds. I podobnie super-sterylnie przyrządzone. Tylko co z tego niewiem.gif

Napisano

> rozumiem wszystko to co piszesz, ale dla mnie brak swobody = coś nie do zniesienia, po prostu

> Jeśli chodzi o tego typu problemy - jestem zwolennikiem pracy u podstaw, mocnego, europejskiego

> zakorzenionego w tradycji społeczeństwa samo-kontrolującego się.. - czegoś co posiadaliśmy jak

> byliśmy silni i znaczący w świecie - czegoś co było wbudowane w mocno-chcrześcijańskie

> korzenie Europy. Zabijając to i idąc w Waszym kierunku - zabijamy własną siłę i cofamy się. A

> Tobie pozostaje się z tego śmiać Upadek Europejskiego honoru i stopniowe zastępowanie go

> wszechobecną kontrolą to właśnie przyczyna kryzysu na tym kontynencie.

> U Was zaś pseudowolność wyraża się w paradach homoseksualistów, a tak na co dzień Policja trzyma

> Was za jaja na każdym kroku - dla mnie tego typu podejście służb jest odczłowieczeniem,

> zakładaniem że każdy jest potencjalnym trybikiem-debilem. Tak wiem - jest to skuteczne, jak

> frytki w McDonalds. I podobnie super-sterylnie przyrządzone. Tylko co z tego

Podpiszę się pod tym. Nawet wziąłem kartkę i podpis złożyłem zlosnik.gif

To co napisał OZI z naszym wskaźnikiem śmiertelności na drogach, to oczywiście prawda. Moim zdaniem taki zły wynik, to suma wszystkich czynników jakie tylko mogły się znaleźć:

- połączenie ruchu lokalnego z ruchem tranzytowym (brak autostrad)

- wielkość kraju (jedziesz 7 godzin przez wsie, a nadal jest to podróż krajowa)

- specyfika zabudowania (wzdłuż głównej drogi są domy)

- kraj tranzytowy (TIRY z Litwy/Białorusi/Ukrainy, jadą od wchodu do zachodu).

Każdy jeden Niemiec czy Australijczyk, jakby został PH w Polsce i miał do objeżdżania w tygodniu obszar 4 województw , jeździłby jak urodzony tutaj Polak już po miesiącu. Jestem tego pewien jak tego, że jutro wzejdzie słońce ok.gif

Napisano

Zawsze zamiast uciekac albo skrecac w boczne uliczki, mozna wpierniczyc sie w kraweznik i miec przygotowana gadke "I'm just waiting for a mate"

img4-feb22.jpg

Napisano

> Odleglosci[...] jesli masz do patrolowania HWY o dlugosci 2,000 km i nic pomiedzy, to potrzebujesz

> czegos dlugiego[...]

Z geografii zawsze byłem cienki, aż sobie z ciekawości popatrzę jak to u Ciebie z tymi odległościami

> Mowiac krotko, w sedan bez bullbar nie masz innego mocnego punktu mocowania, gdzie mozna LRA

> zamontowac[...]

sedan bez bullbar?

240px-Wartburg_Kolin_4716.JPG

17789.jpg

ale bullbar nie kojarzę niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> rozumiem wszystko to co piszesz, ale dla mnie brak swobody = coś nie do zniesienia, po prostu

> Jeśli chodzi o tego typu problemy - jestem zwolennikiem pracy u podstaw, mocnego, europejskiego

> zakorzenionego w tradycji społeczeństwa samo-kontrolującego się.. -[...] mocno-chcrześcijańskie

> korzenie Europy.

To czego w PL nie dzialazlosnik.gif? Kraj wyznaniowy, a najwiecej ludzi giniepanic.gif, za slabo sie modlicie do tej sekty, albo..hmm.gif to nie dziala...zlosnik.gif[...]

T Zabijając to i idąc w Waszym kierunku - zabijamy własną siłę i cofamy się.

Przeciez jest postep, 4 cylindry sa zastapowane przez trzy, a nawet dwa - czyli mniej za wiecejzlosnik.gifwink.gif[...]

A

> Tobie pozostaje się z tego śmiać Upadek Europejskiego honoru i stopniowe zastępowanie go

> wszechobecną kontrolą to właśnie przyczyna kryzysu na tym kontynencie.

hmm.gif - Ordnung muss seinzlosnik.gif, popatrz, ze Dziubek pisal o Swisshmm.gif, kary jeszcze wieksze niz u mnie w stanie, mAbz pisal o Sverigezlosnik.gif, dittoidea.gif[...], wiec czy aby ta wolnosc nie tyczy sie tej biednej czesci EUhmm.gif?

Okay nie wspomne Italia Amore mio bo to we krwiizlosnik.gif, a w PL, jak pisalem 10 lat temu, ze ikonka_photo2.gif przyjdzie do PL to mnie tu na tym kaciku co niektorzy wysmializlosnik.gif, a tu prosze, czytam dzisaj i czytam, i widze, ze Big Brother was szpeiguje jakies 100x wiecej niz u mniezlosnik.gif[...]lizak.gif[...]

> U Was zaś pseudowolność wyraża się w paradach homoseksualistów, a tak na co dzień Policja trzyma

> Was za jaja na każdym kroku - dla mnie tego typu podejście służb jest odczłowieczeniem,

Wole policial.gif ktora czlowiekowi pomagahmm.gif, przeciez busted.gif nie jest tylko, ze by cie kara.gif[...] Ile razy mi Highway Patrol pomogl, kiedys na totalnym zadupiu, podrzucil mnie 2h, prawie 300km do stacji, poczekal, i odwiozlskromny.gif, wskaznik paliwa byl wadliwy w Commodore... Wiec to nie jest tak..., ze tylko chaja.gif i kara.gif[...]

> zakładaniem że każdy jest potencjalnym trybikiem-debilem. Tak wiem - jest to skuteczne, jak

> frytki w McDonalds. I podobnie super-sterylnie przyrządzone. Tylko co z tego

Skuteczne z glowaold.gif

Napisano
  • Autor

[...] Moim zdaniem

> taki zły wynik, to suma wszystkich czynników jakie tylko mogły się znaleźć:

> - połączenie ruchu lokalnego z ruchem tranzytowym (brak autostrad)

> - wielkość kraju (jedziesz 7 godzin przez wsie, a nadal jest to podróż krajowa)

> - specyfika zabudowania (wzdłuż głównej drogi są domy)

> - kraj tranzytowy (TIRY z Litwy/Białorusi/Ukrainy, jadą od wchodu do zachodu).

Tylko nie patrzysz na jedno, czynnik ludzihmm.gif, zachowanie, edukacja, kara i jej nieuchronnoscidea.gif[...]

- zachowanie - well zobaczylem, jak sie wyprzedza na 3ciegozlosnik.gif

-edukacja = zero, przeciez BMW sa niesmiertelnezlosnik.gif,

-kara - zadna, 50km ponad limit i kara finansowahahaha.gif, to jest zartzlosnik.gif[...]

> Każdy jeden Niemiec czy Australijczyk, jakby został PH w Polsce i miał do objeżdżania w tygodniu

> obszar 4 województw , jeździłby jak urodzony tutaj Polak już [...]

3 tygodnie i niczlosnik.gif, nie jestem samobojcahmm.gif, owszem bez wpysk.gif pare rzeczy, ale nie walenie 30-50 km/h ponad limit, wyprzedzanie na 3gonono.gif, [...] Tego nigdyskromny.gif[...]

Co mnie przeraza, ze nikt sobie nie zdaje - pardon wiekszosc nie zdaje sobie sprawy, ze to sie kiedys musi skonczyc, jak nieczacha.gif ... to w koncu Big Brother zrobi ikonka_photo2.gif[...]

Napisano
  • Autor

> Z geografii zawsze byłem cienki, aż sobie z ciekawości popatrzę jak to u Ciebie z tymi

> odległościami

Popatrz np Ceduna, South Australia do Esparance... tu masz dokaldnie dwa ostatniebusted.gif[...]

> sedan bez bullbar?

> ale bullbar nie kojarzę

7117bj1_20.jpeg

Standardowo, antene montujesz na bullbar, jak ponizej, w Commodore nie masz jak bez...

3414400.jpg

6198435190_dbc6272254_z.jpg

6005399179_6dac0c0551_z.jpg

7155708338_3df6d35d9e_z.jpg

aurion_police_NSW.jpg

[...] stad z tylu...

Napisano
  • Autor

> Zawsze zamiast uciekac albo skrecac w boczne uliczki, mozna wpierniczyc sie w kraweznik i miec

> przygotowana gadke "I'm just waiting for a mate"

Skasowalibuu.gif