Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Subwoofer pod siedzenie

Featured Replies

Napisano

Witam !

Czy polecicie suba, które da się włożyć pod siedzenie ?

Nie oczekuje super efektu, jak trochę podbije bass będę zadowolny smile.gif

Wiem, że radio ma wyjście na 2 suby w kostce, ma też w opcjach sterowanie subem przednim i tylnim.

Napisano

pod siedzenie poszukaj używanego pioneer ts-lx40 - jest mały i naprawdę wchodzi pod siedzenie, jak się go dobrze ustawi to trochę podkreśla dół aczkolwiek nie jest to jakaś niewiadomo jaka jakość i natężenie. Nadaje się do spokojnego słuchania i podkreślenia tego co czasami w szumie jazdy umyka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> pod siedzenie poszukaj używanego pioneer ts-lx40 - jest mały i naprawdę wchodzi pod siedzenie, jak

> się go dobrze ustawi to trochę podkreśla dół aczkolwiek nie jest to jakaś niewiadomo jaka

> jakość i natężenie. Nadaje się do spokojnego słuchania i podkreślenia tego co czasami w szumie

> jazdy umyka

Allegro nic nie znajduję, ale dzięki za sugestię, będe sobie sprawdzał.

Jest natomiast masę subów różnych firm - mniej i bardziej znanych grinser006.gif w przedziale 200-800zł i coś takiego właśnie by pasowało. Pytanie który jest ok hmm.gif

Napisano

Boschmanny B-68XP i B-98XP dają radę. Ten drugi oczywiście konkretniej, ale lepiej się sprawdza w starszych samochodach, które nie mają w siedzeniu od spodu blachy- czyli przewiewne siedziska grinser006.gif Tego pierwszego używam- daje w bok bass-reflexem i nie ma tego problemu.

Napisano

> Witam !

> Czy polecicie suba, które da się włożyć pod siedzenie ?

> Nie oczekuje super efektu, jak trochę podbije bass będę zadowolny

> Wiem, że radio ma wyjście na 2 suby w kostce, ma też w opcjach sterowanie subem przednim i tylnim.

Mam pionka TS-WX22 w bagazniku kombi i daje rade.

Nie umywa sie do duzej skrzyni z mocnym wzmakiem ale przy tak malych gabarytach gra naprawde dobrze.

Pytanie czy musisz to pchac pod siedzenie, bo to niezbyt dobre miejsce na suba.

Napisano

> Pytanie czy musisz to pchac pod siedzenie, bo to niezbyt dobre miejsce na suba.

dlaczego?

Napisano

> dlaczego?

Będzie kopany, zalewany wodą z topniejącego sniegu i nie bedzie miał przestrzeni do grania.

Napisano
  • Autor

> Będzie kopany, zalewany wodą z topniejącego sniegu i nie bedzie miał przestrzeni do grania.

U mnie na szczęście nie będzie miało to miejsca smile.gif. Mało miejsca ... może, ale inne nie mam.

Napisano

> U mnie na szczęście nie będzie miało to miejsca . Mało miejsca ... może, ale inne nie mam.

Jesli masz bagaznik zasloniety roleta to laduj suba do bagaznika.

U mnie zmiescil sie idealnie we wneke za nadkolem.

Napisano
  • Autor

> Jesli masz bagaznik zasloniety roleta to laduj suba do bagaznika.

> U mnie zmiescil sie idealnie we wneke za nadkolem.

Wneki mam male i ladnie wypelnione przydatnymi przedmiotami smile.gif.

Poprzednio mialem suba OEM subaru gralo calkiem calkiem, ale z racji, ze w moim obecnym aucie jest wyjscie na suba przedniego i tylniego chce to wykorzystac i kupic cos lepszego niz OEM

• 4 miesiące później...
Napisano

> Wneki mam male i ladnie wypelnione przydatnymi przedmiotami .

> Poprzednio mialem suba OEM subaru gralo calkiem calkiem, ale z racji, ze w moim obecnym aucie jest

> wyjscie na suba przedniego i tylniego chce to wykorzystac i kupic cos lepszego niz OEM

Odświeżam. Iudało Ci się coś sensownego w tym temacie zrobić? Też szukam czegoś do Subarynki ale nie wiem czy obstawiać bagażnik czy miejsce pod fotelem. A jak pod fotelem to swoim czy pasażera? grinser006.gif