Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LIPIEC - spamerzy, na WAKACJE !!

Featured Replies

Napisano

> w kurtkach zimowych

Jeszcze troche i tak bedzie sick.gif

Napisano

tydzien i bedziemy narzekac , ze upaaałłłł.....:)

Niech ino IIga polowa lipca bedzie sucha i cieplejsza bo nad baltyk jade.

Napisano

> w kurtkach zimowych

Ja tam nie narzekam 29 st pełne słońce i w zasadzie szukam cienia ale to we Włoszech. Cromcia na trasie bez zarzutu, śmigała aż miło. Średnie spalanie z 1100 km na razie wyszło 6.0 l. Kończę bo czas na plaże wink.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ja tam nie narzekam 29 st pełne słońce i w zasadzie szukam cienia ale to we Włoszech. Cromcia na

> trasie bez zarzutu, śmigała aż miło. Średnie spalanie z 1100 km na razie wyszło 6.0 l. Kończę

> bo czas na plaże

takiemu to dobrze... wink.gif

Napisano

> w kurtkach zimowych

i do tego jeszcze dorsze w Kołobrzegu nie brały piesc.gif

Napisano

> Ja tam nie narzekam 29 st pełne słońce

U mnie +36C dzisiaj ujrzałem na liczniku... i 3 głębokie rysy na zderzaku tylnym pod klapką wlewu paliwa sick.gif

Napisano

> U mnie +36C dzisiaj ujrzałem na liczniku... i 3 głębokie rysy na zderzaku tylnym pod klapką wlewu

> paliwa

We włoszech jesteś? hmm.gif

Napisano

> We włoszech jesteś?

Blisko.... pod palmami hehe.gif do Włoch mam w linii prostej 200 km ... oddziela mnie morze Adriatyckie zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Blisko.... pod palmami do Włoch mam w linii prostej 200 km ... oddziela mnie morze Adriatyckie

Aaa, to tam gdzie po naszemu gadają, tylko trochę inaczej zlosnik.gif

i autostrady za swoje wybudowali, a mogli poczekać, taraz by zrobili za unijną kasę wink.gif

Napisano

a srednia V jaka wyszla z tych 1100km?

Napisano

> U mnie +36C dzisiaj ujrzałem na liczniku... i 3 głębokie rysy na zderzaku tylnym pod klapką wlewu

> paliwa

To pewnie efekt protestów niezadowolonych lokalnych "handlowców" z Zagrzebia ze świeżo wprowadzonych kas fiskalnych grinser006.gif

Napisano

> i autostrady za swoje wybudowali, a mogli poczekać, taraz by zrobili za unijną kasę

Zrobili za swoje i kasa za autoatrdy do ich kieszeni 800 km= 200 zł

Ale warto dla takiej pogody , polacy co teraz przyjechali to płakali na pogode w Bielsku , lecz chyba nie tylko tam tak " gorąco " było .

Pozdro z cro :-)

Napisano

> Zrobili za swoje i kasa za autoatrdy do ich kieszeni 800 km= 200 zł

Tak całkiem za swoje to nie do końca , a i aferki przy budowie mieli np toi toi dla firmy budującej kosztował 4 razy drożej niż w sklepie .

Napisano

już mnie szlag trafia. 2 raz w ciagu 2 dni musiałem maske otwierać.

w niedziele dolewałem płynu a wczoraj padła żarówka biglaugh.gif

Napisano

> już mnie szlag trafia. 2 raz w ciagu 2 dni musiałem maske otwierać.

> w niedziele dolewałem płynu a wczoraj padła żarówka

Jak na Fiata to tragedia, juz w raporcie dekra byla by na ostatnim miejscu hehe.gif

Napisano
  • Autor

mój znajomy dzisiaj rozwinął skrót FIAT po niemiecku: Fehler In Allen Teilen hehe.gif

Nie znałem tego spineyes.gif

Napisano

> mój znajomy dzisiaj rozwinął skrót FIAT po niemiecku: Fehler In Allen Teilen

> Nie znałem tego

Hehe, dobre hehe.gifok.gif

Napisano

> Aaa, to tam gdzie po naszemu gadają, tylko trochę inaczej

W jakim sensie inaczej hmm.gif polaków tu tyle, że jak rzucisz kamieniem to jakiegoś trafisz zlosnik.gif praktycznie wszędzie... zlosnik.gif Co do ich autostrad i tuneli to betonowe więc będą wieczne a i płatne więc trochę kosztują .... ale nie tyle co ta pseudo autostrada w Słoweni zlosnik.gif winieta za jakieś 130 zł a droga w 1/2 to w standardzie gorszym niż między wioskami w Polsce zlosnik.gif

> i autostrady za swoje wybudowali, a mogli poczekać, taraz by zrobili za unijną kasę

Pewnie tak ale dzięki nim mają więcej turystów a więcej turystów to więcej miliardów euro z turystyki więc i tak wyszli na swoje

Napisano

> płatne więc trochę kosztują .... ale nie tyle co ta pseudo autostrada w Słoweni winieta za

> jakieś 130 zł a droga w 1/2 to w standardzie gorszym niż między wioskami w Polsce

Da się ją na szczęście objechać - bo jak za tak krótki odcinek kilkadziesiąt km x2 to całkowicie przesadzili z ceną .

Na croa.pl są nawet gotowe wsady do AM z alternatywną trasą wink.gif

Napisano

Mam małe pytanie czy przepalony bezpiecznik świateł cofanie powinien wywołać błąd przepalonej żarówki?

Napisano

> W jakim sensie inaczej

Jak to słowianie, języki podobne. W zrozumieniu bardzo pomaga rakija. zlosnik.gif

> Pewnie tak ale dzięki nim mają więcej turystów a więcej turystów to więcej miliardów euro z

> turystyki więc i tak wyszli na swoje

Zgadzam się. Zrobili ściepę narodową i wybudowali autostrady dla turystów ok.gif

Napisano

> Da się ją na szczęście objechać - bo jak za tak krótki odcinek kilkadziesiąt km x2 to całkowicie

> przesadzili z ceną .

> Na croa.pl są nawet gotowe wsady do AM z alternatywną trasą

Tak widziałem ale się nie zdecydowałem... myślę jednak, że z perspektywy czasu był to błąd... wybrał bym jednak alternatywne drogi niż kupno winiety...

Napisano

witam.Panowie

Dzis plakalem za Croma,tak jak Nieemiec.hehe

Croma sprzedana:(.

Napisano

> w niedziele dolewałem płynu a wczoraj padła żarówka

Jak plynu do szyb to looz, a jak do chlodzenia to.......:)

Ale w sumie FIAT to FIAT, co sie dziwisz:)

A co do zarowek, przez rok dwie zmienilem, a w lanowozie przez 11 moze 4

O co kaman z tymi FIATAMI ( w punto II padaly jak muchy)

Napisano

> Co by nie mówić , ale za długo to nią nie pojeździłeś

10 miesiecy i nalatałem 40 tysiecy:P. Trafił się kupiec,to sprzedałem:).Teraz czegoś szukam ciekawego tylko co?:D.Nie spieszy mi się za bardzo smile.gif.

Napisano

> 10 miesiecy i nalatałem 40 tysiecy:P. Trafił się kupiec,to sprzedałem:).Teraz czegoś szukam

> ciekawego tylko co?:D.Nie spieszy mi się za bardzo .

VW se kup zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> VW se kup

Nie mogę bydz gorszy od Pepcio grinser006.gif:D:D:D.Podobno tam się maski nie dzwiga i nie dolewa płynu ,i nie zmienia żarówek:D.Croma i tak zostaje w rodzinie smile.gif.

Napisano

> 10 miesiecy i nalatałem 40 tysiecy:P. Trafił się kupiec,to sprzedałem:).Teraz czegoś szukam

W sumie mozna poszukac:

-czegoś nowszego

-czegos nietuzinkowego

-czegos niezawodnego

-czegos komfortowego

no to zatem....hmm...warto porozgladac sie za...CROMKĄ:)

Napisano

> W sumie mozna poszukac:

> -czegoś nowszego

> -czegos nietuzinkowego

> -czegos niezawodnego

> -czegos komfortowego

> no to zatem....hmm...warto porozgladac sie za...CROMKĄ:)

Doradziłeś:)

Napisano

> Doradziłeś:)

Kup Insignie w Combi lub C5 kombi..

Napisano

> Kup Insignie w Combi

I wizyty u lakiernika co roku zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Kup Insignie w Combi lub C5 kombi..

no no, dobrze kombinujesz. 2 samochody które obok Cromy rozważałem.

Napisano

> I wizyty u lakiernika co roku

Jak kupi biały to nie będzie widać... albo okleić folią zlosnik.gif

Napisano

> Jak kupi biały to nie będzie widać... albo okleić folią

Ewentualnie srebrny zlosnik.gif

Napisano

> Kup Insignie w Combi lub C5 kombi..

odpada

Napisano

> Teraz czegoś szukam

Jestem w podobnej sytuacji i jak patrzę na ogłoszenia to zaczynam żałować sprzedaży cromy.

Miało być nowe z salunu ale odpuściłem. Sytuacja domowa powoduję że muszę coś mniejszego od cromy.

W sumie nie potrzeba aż tak dużego samochodu.

Zasuwam grande 77KM ojca i wszystko by grało ino mocy mi brakuje a pochwalę się, że spalanie mam 6,4 wg kompa, bo nie liczyłem jeszcze na stacji tylko po mieście.

Napisano

> 10 miesiecy i nalatałem 40 tysiecy:P. Trafił się kupiec,to sprzedałem:).

No to teraz się już nie dziwię - jeszcze z rok i byś zajechał auto grinser006.gif

Napisano

> No to teraz się już nie dziwię - jeszcze z rok i byś zajechał auto

tylko autobany,chyba tak szybbko nie:p

Napisano

Panowie, cos tu slabo spamowanie idzie,z Radkiem na NB musimy spamowac zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Panowie, cos tu slabo spamowanie idzie,z Radkiem na NB musimy spamowac

Marcin ty sprzedałeś w końcu tą Crome czy ją gdzieś trzymasz tylko się nie przyznajesz? hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> Panowie, cos tu slabo spamowanie idzie,z Radkiem na NB musimy spamowac

Spamować miałeś, a nie uciekać wpysk.gifwpysk.gif

Napisano

> Marcin ty sprzedałeś w końcu tą Crome czy ją gdzieś trzymasz tylko się nie przyznajesz?

Tak sprzedalem, chwalil sie Iron ze ja kupil zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Tak sprzedalem, chwalil sie Iron ze ja kupil

Mi się zdaje że zrobiliście ściemę z Ironem, a ty sobie zostawiłeś Crome tylko się nie przyznajesz. Na NB napisałeś "chodź przenosimy się na nasz kącik" czyli jednak Crome masz. Wiec przyznaj się że jeździsz dalej Fiatem hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif To nie żaden wielki wstyd ujeżdżać Fiata wszyscy to zrozumieją że masz do niego sentyment rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Mi się zdaje że zrobiliście ściemę z Ironem, a ty sobie zostawiłeś Crome tylko się nie przyznajesz.

> Na NB napisałeś "chodź przenosimy się na nasz kącik" czyli jednak Crome masz. Wiec przyznaj

> się że jeździsz dalej Fiatem To nie żaden wielki wstyd ujeżdżać Fiata wszyscy to

> zrozumieją że masz do niego sentyment

Napisalem na nasz kacik, bo duzo osoba sie o niego staralo zeby powstal wink.gif

MAm silnik Fiata w obecnym aucie, a sentyment mam zarowno do Cromy jak i Stilo, i zawsze jak jada na drodze to sie obejrze wink.gifwink.gif

Napisano

> Napisalem na nasz kacik, bo duzo osoba sie o niego staralo zeby powstal

> MAm silnik Fiata w obecnym aucie, a sentyment mam zarowno do Cromy jak i Stilo, i zawsze jak jada

> na drodze to sie obejrze

Czyli dalej jeździsz prawie że Fiatem. Jak ja przyszyłem to kącik już był. 526.gif za walkę o powstanie tego miejsca.

Napisano

> Czyli dalej jeździsz prawie że Fiatem. Jak ja przyszyłem to kącik już był. za walkę o powstanie

> tego miejsca.

Kacik byla, ale Tipo,tempry, ale malo kto udziela i postanowili go przeksztalcic wlasnie w ten co teraz jest wink.gif

Napisano

> Kacik byla, ale Tipo,tempry, ale malo kto udziela i postanowili go przeksztalcic wlasnie w ten co

> teraz jest

Może przyszedł czas na kącik samej Cromy bo coraz więcej użytkowników. Teraz jest praktycznie tylko pisanie o Cromie, ruch na kąciku nie jest taki mały może nawet większy niż na NB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.