Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oceńcie Panowie ten samochód.

Featured Replies

Napisano

> trafił sie łoś, któremu sie spodobał i wziął bez zbędnych wyjazdów do aso. zresztą sie nie dziwie,

> sam kiedys jak seja sprzedawałem, to mnie jedna babka goniła po serwisach, po jakichś

> znajomych mechanikach, natraciłem paliwa na przejażdżki i czasu na to wszystko i w końcu nie

> wzięła, bo za drogo się jej wydawało, a wszędzie jej gadali, zeby brała bez zastanowienia, bo

> warto

> z drugiej strony, możliwe, ze koleś nie sprzedał, ale nie chce z Tobą już gadać, bo jeszcze coś

> wyjdzie, on wie o tym i nie chce wyjść na głupa, bo w końcu nie weżmiesz

Opcja nr 2 bardziej prawdopodobna, przerabiałem jak kumpel chciał niedawno e39 spod Płocka kupić zlosnik.gif Po serii pytań i wymijających odpowiedziach, tego samego dnia sms-Ogłoszenie nieaktualne. Szkoda że nie napisał-Dla Pana grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Zrobię jeszcze dzisiaj pewien "myk" i powiem mojemu Tacie, żeby zadzwonił. Ciekawe co mu odpowie.

Swoją drogą to był ciekawy samochód. Widać było, że był gdzieś z przodu stuknięty ale był ciekawy. Chciałem go sobie dokładniej sprawdzić i przypuszczalnie bym go kupił, trochę doinwestował i byłoby OK.

Napisano

> Zrobię jeszcze dzisiaj pewien "myk" i powiem mojemu Tacie, żeby zadzwonił. Ciekawe co mu odpowie.

> Swoją drogą to był ciekawy samochód. Widać było, że był gdzieś z przodu stuknięty ale był ciekawy.

> Chciałem go sobie dokładniej sprawdzić i przypuszczalnie bym go kupił, trochę doinwestował i

> byłoby OK.

to trzeba bylo brać, a nie teraz robic myki

Napisano
  • Autor

> to trzeba bylo brać, a nie teraz robic myki

Ale ja go chciałem na 95% wziąć.

Chciałem tylko dodatkowo pojechać do serwisu by mu się bardziej przyjrzeć, zobaczyć czy ma jakieś błędy w komputerze, zobaczyć jaki będzie dodatkowy koszt doprowadzenia samochodu do bezproblemowej używalności itp.

Napisano

> Ale ja go chciałem na 95% wziąć.

> Chciałem tylko dodatkowo pojechać do serwisu by mu się bardziej przyjrzeć, zobaczyć czy ma jakieś

> błędy w komputerze, zobaczyć jaki będzie dodatkowy koszt doprowadzenia samochodu do

> bezproblemowej używalności itp.

to trzeba tak od razu było z gościem gadać zlosnik.gif Jak mamy auto sprzedawałem też się trafił podobny klient. Auto blacharsko może i średnio, bo progi trzeba było robić i prawy błotnik wymienić z przodu ale mechanicznie jak najbardziej ok. bo ledwo po 12 latach 60 tyś. utłukło ok.gif Koszt był 2,5 tyś zeta za matizka. Dzień po sprzedaży miałem jeszcze telefon od gościa, który przez 3 dni przychodził i oglądał auto zlosnik.gif

Napisano

> Ale wiesz, ze historia serwisowa we Fiacie to co najwyżej naprawy gwarancyjne? Nie przeglądy, a

> naprawy. No chyba, że przeglądy były wykonywane w tym ASO, w którym robisz sprawdzenie.

pierwsze słyszę... nie raz sprawdzałem fiata i wszystko było...przeglądy i naprawy nawet za granicą...

Napisano

> pierwsze słyszę... nie raz sprawdzałem fiata i wszystko było...przeglądy i naprawy nawet za

> granicą...

Tak mnie poinformowano w ASO Fiata w Gdańsku. I w bazie faktycznie była tylko naprawa gwarancyjna robiona w Niemczech oraz serwis robiony w danym ASO rok wcześniej.

Napisano

> Tak mnie poinformowano w ASO Fiata w Gdańsku. I w bazie faktycznie była tylko naprawa gwarancyjna

> robiona w Niemczech oraz serwis robiony w danym ASO rok wcześniej.

aaaa inna kwestia- żeby przeglądy były w systemie, to ktoś musi je wprowadzić...Może się zdarzyć, że ktoś ich do "ogólnego" systemu nie wprowadził. pamiętam,ze raz w zaprzyjaźnionym ASO zapytano mnie, czy chce, zeby wbili w system wymianę oleju, na której byłem.

Napisano

> aaaa inna kwestia- żeby przeglądy były w systemie, to ktoś musi je wprowadzić...Może się zdarzyć,

> że ktoś ich do "ogólnego" systemu nie wprowadził.

Tylko widzisz... Z tego, co mi wiadomo, to wprowadzanie przeglądów jest raczej wyjątkiem niż regułą w przypadku Fiata. Facet w ASO powiedział mi wprost - w bazie znajdę co najwyżej naprawy gwarancyjne, zwykłe okresowe przeglądy - nie.

pamiętam,ze raz w zaprzyjaźnionym ASO

> zapytano mnie, czy chce, zeby wbili w system wymianę oleju, na której byłem.

mnie nie pytali 270751858-jezyk.gif