Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vka grzeje w jajka

Featured Replies

Napisano

A R2,3,4 nie smile.gif

tym optymistycznym akcentem chciałbym zakomunikować, że jest rano ziiiiimno.

i aż przyjemnie czasem zwolnić w korku coby ciepłe powietrze trochę jeansy podgrzało (jako że nie dorobiłem się w tym sezonie profi spodni na moto) wink.gif

Napisano

Ostatnio jeździłem we wtorek.

O 8 rano było tak zimno, że już przy 50 km/h przewiewało mi dżinsy (najgrubsze, ale niemotocyklowe).

Normalnie aż nogi sztywniały blush.gifblush.gif

Napisano

Ciuchi to podstawa a i grzane minetki smile.gif

Napisano
  • Autor

> Ostatnio jeździłem we wtorek.

> O 8 rano było tak zimno, że już przy 50 km/h przewiewało mi dżinsy (najgrubsze, ale

> niemotocyklowe).

> Normalnie aż nogi sztywniały

ja mam motocyklowe i tez już nie dają rady... czyli w okolicach 10-12 st. jest granica... coprawda na miasto i te 20 minut wystarczy, ale fakt...

Napisano

> A R2,3,4 nie

> tym optymistycznym akcentem chciałbym zakomunikować, że jest rano ziiiiimno.

> i aż przyjemnie czasem zwolnić w korku coby ciepłe powietrze trochę jeansy podgrzało (jako że nie

> dorobiłem się w tym sezonie profi spodni na moto)

Potwierdzam grinser006.gif Moje R1 również grzeje nogi zlosnik.gifhehe.gifok.gif

Napisano

dodam że R1 (a może V1?) też nie grzeje zlosnik.gif

Napisano

> A R2,3,4 nie

Moje R4 grzeje aż miło zlosnik.gif

Napisano

Mi jest obojetnie czy grzeje, czy tez nie, tyle, e jezeli jest zimno to zakladam texy i smigam. W Poniedzialek jadziemy z rodzina ( dwa motocykle ) na tydzien ( z Niedziela wlacznie ) w Gorki.

Tyle, ze deszcz zapowiedzieli ale dwa - trzy dni maj byc sloneczne biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> A R2,3,4 nie

> tym optymistycznym akcentem chciałbym zakomunikować, że jest rano ziiiiimno.

> i aż przyjemnie czasem zwolnić w korku coby ciepłe powietrze trochę jeansy podgrzało (jako że nie

> dorobiłem się w tym sezonie profi spodni na moto)

Mój r4 olejak jest jak piecyk - teraz to fajne, w upał niekoniecznie wink.gif

Napisano

Dopóki nie ma mrozu, i temperatura w noc/rano nie spada poniżej 5C sezon uważam w pełni zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Dopóki nie ma mrozu, i temperatura w noc/rano nie spada poniżej 5C sezon uważam w pełni

ja też twaardy jestem. dzisiaj trzeci raz z rzędu bede jechał w deszczu... tak sie zapowiada...

martwi mnie jedno. 5 st - ok, podobnie mysle... dojdzie do momentu, że będę wracał z roboty po śniegu - a tutaj nie ma już mocnych smile.gif

Napisano

Śnieg to zło zlosnik.gif

Zakładamy, że prognozy nie zapowiadają przy takich temperaturach ani deszczu, ani śniegu.

W zeszłym roku jechałem pod koniec listopada w marznącej mżawce koło 22:00 do Gliwic. Miałem do przejechania 40km.

Tak pospinany, zestresowany dawno nie byłem. Każde przyspieszenie, każde hamowanie to była loteria sciana.gif

Niskie temperatury ok, ale bez deszczu. Śnieg w ogóle nie występuje w moim słowniku motocyklowym zlosnik.gif

Aczkolwiek, na "Równice", w słoneczne, zimowe popołudnie nie mam oporów się wybrać.

Piękny widok połączony z gorącą kawką wraz z grillowanymi oscypkami z żórwainą... a dookoła śnieg i puste ławki hehe.gif

Miny "narciarzy" bezcenne hahaha.gif

Napisano

pamietam jazdy zimą quadem i do pierwszego przemarznięcia to była masakra, przerwa kilka minut dojście do siebie i można było dalej godzinami, tez tak macie?

Napisano

moje v4 bardzo grzeje przy powolnej jeździe, ale głowica tylnych cylindrów jest 3cm od klejnotów jeśli przesunę sie max do przodu na kanapie, więc nie ma co sie dziwić

Napisano
  • Autor

> pamietam jazdy zimą quadem i do pierwszego przemarznięcia to była masakra, przerwa kilka minut

> dojście do siebie i można było dalej godzinami, tez tak macie?

nie smile.gif ja wtedy zdejmuje narty i siadam na gluhwine smile.gif

Napisano

Oj grzeją V-ki grzeją bbq.gif

W lato na VFR jeździłem często w klapkach, krótkich spodenkach i podkoszulce(bo tak lubię) i na światłach dosłownie parzyło mi nogi.

Napisano

> Oj grzeją V-ki grzeją

> W lato na VFR jeździłem często w klapkach, krótkich spodenkach i podkoszulce(bo tak lubię) i na

> światłach dosłownie parzyło mi nogi.

W klapkach? Byś chociaż sandała zapodał zlosnik.gif