Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak krótka, poza tym że bardzo krótka

Featured Replies

Napisano

jest skrzynia 6 z p1?

Jakie to ma ograniczenie prędkości maksymalnej przy niedłubanym limiterze?

Może ktoś ujeżdża - nadaje się to na codzień?

Ten się ładnie napędza ok.gifzlosnik.gif

Napisano

Zerknij sobie: nowe tiuny Lepa smile.gif

jak wybierzesz abartha, to pierwsze 5 biegów sa takie same jak w p1, z tego co pamiętam... będziesz miał pogląd przynajmniej.

W domu na dysku mam dokładniejszy program, gdzie jest ta skrzynia. Jak będziesz chciał, to wrzucę.

z własnego doświadczenia: 6p ze stilo + lekkie koło i robi robote ok.gif

Napisano
  • Autor

> Zerknij sobie: nowe tiuny Lepa

> jak wybierzesz abartha, to pierwsze 5 biegów sa takie same jak w p1, z tego co pamiętam... będziesz

> miał pogląd przynajmniej.

> W domu na dysku mam dokładniejszy program, gdzie jest ta skrzynia. Jak będziesz chciał, to wrzucę.

> z własnego doświadczenia: 6p ze stilo + lekkie koło i robi robote

To wrzuć, dzięki zlosnik.gif

Napisano

> Zerknij sobie: nowe tiuny Lepa

> jak wybierzesz abartha, to pierwsze 5 biegów sa takie same jak w p1, z tego co pamiętam... będziesz

> miał pogląd przynajmniej.

> W domu na dysku mam dokładniejszy program, gdzie jest ta skrzynia. Jak będziesz chciał, to wrzucę.

> z własnego doświadczenia: 6p ze stilo + lekkie koło i robi robote

Skrzynka Abarth ma takie same biegi jak pierwsze 5 biegów skrzynki STILO 6b.

Miałem u siebie 6 Stilo i robiło robotę wink.gif

Napisano
  • Autor

> Skrzynka Abarth ma takie same biegi jak pierwsze 5 biegów skrzynki STILO 6b.

> Miałem u siebie 6 Stilo i robiło robotę

Ale mnie interesuje nie 6 stilo, tylko 6 p1, jeździł na tym ktoś? grinser006.gif

Napisano

> Skrzynka Abarth ma takie same biegi jak pierwsze 5 biegów skrzynki STILO 6b.

> Miałem u siebie 6 Stilo i robiło robotę

a no właśnie, wiedziałem, że gdzieś dzwoni... wink.gif

Napisano

> Ale mnie interesuje nie 6 stilo, tylko 6 p1, jeździł na tym ktoś?

może jeszcze o tym nie wiesz? 270751858-jezyk.gif

Napisano

Kręcone do 7000rpm.

Po mieście jeździło się fajnie, tylko na trasie to udręka.

Napisano
  • Autor

>

> Kręcone do 7000rpm.

> Po mieście jeździło się fajnie, tylko na trasie to udręka.

Idzie panie męsko ok.gifdevil.gif

Napisano
  • Autor

> może jeszcze o tym nie wiesz?

We wątku mnie interesuje, a co będzie się zobaczy ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ale mnie interesuje nie 6 stilo, tylko 6 p1, jeździł na tym ktoś?

Jezdzilem 1,2 16v z ta krzynka i napedza sie przeokrutnie ale trzeba sie tez namachac zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jezdzilem 1,2 16v z ta krzynka i napedza sie przeokrutnie ale trzeba sie tez namachac

Jakie oznaczenie ma ta skrzynia? grinser006.gif

Napisano

Ja mam tą skrzynie jest b. krótka przy normalnej jeździe po mieście trzeba wachlować. Jedynka jest do ruszenia z miejsca, wbijać biegi można na upartego co 10km/h... U siebie w 1.2 8v dobiłem do licznikowego 180km/h ale ile faktycznie było tego nie wiem.

Napisano

> Jakie oznaczenie ma ta skrzynia?

57 zebow na dyferencjale zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ściągnij se:

> krzynki

Danke, dobry materiał ok.gif

Napisano
  • Autor

Czy ta skrzynia z p1 6 speed włazi p&p czy coś trzeba modzić? Co z półosiami?

Dajcie znać dobrzy ludzie, macie jakiekolwiek uwagi do tej skrzyni - piszcie ok.gif

> jest skrzynia 6 z p1?

> Jakie to ma ograniczenie prędkości maksymalnej przy niedłubanym limiterze?

> Może ktoś ujeżdża - nadaje się to na codzień?

>

> Ten się ładnie napędza

Napisano

Ja proponuje piasty i półosie z punto sporo mocniejsze od serii a ty nie masz 54 koni

Napisano
  • Autor

> Ja proponuje piasty i półosie z punto sporo mocniejsze od serii a ty nie masz 54 koni

No ok ok.gif

Napisano

> No ok

Długość chyba pasowała. Nie ja to robiłem ale mod dawał radę

Napisano

> Nie 64

No widzisz pomylilo mi sie z abarthem zlosnik.gif

Napisano

> jest skrzynia 6 z p1?

> Jakie to ma ograniczenie prędkości maksymalnej przy niedłubanym limiterze?

> Może ktoś ujeżdża - nadaje się to na codzień?

>

> Ten się ładnie napędza

Masz arkusik i się baw.

Napisano

podjedź wreszcie na jakiś spot to Ci pokaże jak jeździ 6 ze stilo, moim zdaniem już ta skrzynia jest za krótka na trasę, 6 bieg 200-205 i prawie łapie odcinke, 1 bardzo krótka brakuje trakcji, 2 lekko lepiej już jest chociaż też ładnie się uślizguje pomimo 195/45 r14, jaszczd krótsza skrzynia to moim zdaniem pomyłka smile.gif

Napisano

> podjedź wreszcie na jakiś spot to Ci pokaże jak jeździ 6 ze stilo, moim zdaniem już ta skrzynia

> jest za krótka na trasę, 6 bieg 200-205 i prawie łapie odcinke, 1 bardzo krótka brakuje

> trakcji, 2 lekko lepiej już jest chociaż też ładnie się uślizguje pomimo 195/45 r14, jaszczd

> krótsza skrzynia to moim zdaniem pomyłka

no ale przecie jest zainteresowany p1!!!

na stilo bedzie oddzielny watek smile.gif

Napisano
  • Autor

> podjedź wreszcie na jakiś spot to Ci pokaże jak jeździ 6 ze stilo, moim zdaniem już ta skrzynia

> jest za krótka na trasę, 6 bieg 200-205 i prawie łapie odcinke, 1 bardzo krótka brakuje

> trakcji, 2 lekko lepiej już jest chociaż też ładnie się uślizguje pomimo 195/45 r14, jaszczd

> krótsza skrzynia to moim zdaniem pomyłka

To jest tak jak: mając podobne moce i ogólnie setupy jak Ty powiedzmy od startu jak Ty będziesz jechał 80 na trójce ja w tym momencie będę jechał 110 na piątce i dystans będzie się powiększał.

Machania więcej, ale warto.

Jak n/a ma się napędzać, musi skrzynia być krótka.

Tylko ceny zaporowe - 6 stilo-600, 6p1-1300 zlosnik.gif

A na skrzynce abartha przejeździłem pół życia, a 6 stilo to jedno i to samo grinser006.gif

Edit: trakcja będzie, koło 15'' plus toyki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> no ale przecie jest zainteresowany p1!!!

> na stilo bedzie oddzielny watek

Ok, ale daj mi ze dwa dni grinser006.gifzlosnik.gif

Napisano

wiem kto ma 6 z P1 po przeglądzie za tysiaka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> wiem kto ma 6 z P1 po przeglądzie za tysiaka

A bardzo się pali ze sprzedażą czy może trochę poczekać? zlosnik.gif

Napisano

Nie wiem czy jeszcze ma

Napisano

> To jest tak jak: mając podobne moce i ogólnie setupy jak Ty powiedzmy od startu jak Ty będziesz

> jechał 80 na trójce ja w tym momencie będę jechał 110 na piątce i dystans będzie się

> powiększał.

> Machania więcej, ale warto.

co do tych różnic to nie byłbym taki pewien, moim zdaniem nie odczujesz aż tak wiekiej różnicy smile.gif

Napisano

> co do tych różnic to nie byłbym taki pewien, moim zdaniem nie odczujesz aż tak wiekiej różnicy

roznica pomiedzy 6b ze stilo a 6b z p1 to przepasc....fakt ze w punto trzeba sie namachac ale przyspieszenie to bajka....do tego lekki zamach przy 16V i jest pieeekna wiertarka smile.gif

Napisano

> roznica pomiedzy 6b ze stilo a 6b z p1 to przepasc....fakt ze w punto trzeba sie namachac ale

> przyspieszenie to bajka....do tego lekki zamach przy 16V i jest pieeekna wiertarka

no dobrze, ale przy 1.4 następuje już problem z trakcja, więc 1 i 2 to i tak będzie uślizg, a przy następnych biegach nie wywalczy już takiej różnicy, bynajmniej tak mi się wydaje, choć mogę się mylić smile.gif

Napisano

> no dobrze, ale przy 1.4 następuje już problem z trakcja, więc 1 i 2 to i tak będzie uślizg, a przy

> następnych biegach nie wywalczy już takiej różnicy, bynajmniej tak mi się wydaje, choć mogę

> się mylić

Mylisz się bo mając krótką 6kę nikt normalny nie startuje z jedynki.

Strzał ze sprzęgła i walisz z dwójki.

Napisano

> Mylisz się bo mając krótką 6kę nikt normalny nie startuje z jedynki.

> Strzał ze sprzęgła i walisz z dwójki.

ok, w takim razie macie racje, oddaje honor, aczkolwiek mi wyobrażam sobie jak bardzo jest krótka bo ja przy 6 ze stilona czasem narzekam na przełożenia jak mam gdzieś dalej jechać smile.gif

To teraz nie wątpię, że ta z p1 przy 1.4 to jest ostra szlifiera smile.gif

Napisano

> no dobrze, ale przy 1.4 następuje już problem z trakcja, więc 1 i 2 to i tak będzie uślizg,

z trakcja jest jak z dzifffka , bez dobrej gumy nie podchodz zlosnik.gif ruszasz z 2 jak ci bardzo zalezy i na 3 juz ciagnie jak wsciekly... spineyes.gif

>a przy następnych biegach nie wywalczy już takiej różnicy, bynajmniej tak mi się wydaje, choć mogę

> się mylić

na kazdym biegu bedzie odchodzic bo o to wlasnie chodzi....moze na 6 juz tak nie bedzie czuc ale ja jak jezdze po miescie to ma 4 moge nawet z zakretu wychodzic , dodaje gazu i odrazu auto jedzie , bez redukcji ...

Napisano

> bo ja przy 6 ze stilona czasem narzekam na przełożenia jak mam gdzieś dalej jechać

Lepo kupił auto do zabawy, nie na codzień

Napisano
  • Autor

> co do tych różnic to nie byłbym taki pewien, moim zdaniem nie odczujesz aż tak wiekiej różnicy

Odczuję, i taka niestety jest brutalna prawda, przy moim vmaxie mnie dojdziesz i odjedziesz, ale do tego momentu jest duuuuży plus dla mnie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> no dobrze, ale przy 1.4 następuje już problem z trakcja, więc 1 i 2 to i tak będzie uślizg, a przy

> następnych biegach nie wywalczy już takiej różnicy, bynajmniej tak mi się wydaje, choć mogę

> się mylić

Nie sądzę, że będę miał jakiekolwiek problemy z trakcją devil.gif

Napisano
  • Autor

> Lepo kupił auto do zabawy, nie na codzień

Ano właśnie, nieczęsto będę go męczył ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> Odczuję, i taka niestety jest brutalna prawda

Daj Bóg smile.gif to teraz załóż chociaż żeby te wypociny chłopaków miały sens grinser006.gif i weź zacznij na jakieś spoty jeździć bo to Twoje Cento to jak statek widmo, wszyscy słyszeli nikt nie widział grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Daj Bóg to teraz załóż chociaż żeby te wypociny chłopaków miały sens i weź zacznij na jakieś

> spoty jeździć bo to Twoje Cento to jak statek widmo, wszyscy słyszeli nikt nie widział

Kto miał widzieć to widział grinser006.gif, teraz sejek "się dłubie" pod Radomiem, ja nim będę latał na wiosnę, nawet kółek nie mam na zimę hehe.gif

Napisano

> Czy ta skrzynia z p1 6 speed włazi p&p czy coś trzeba modzić? Co z półosiami?

> Dajcie znać dobrzy ludzie, macie jakiekolwiek uwagi do tej skrzyni - piszcie

> > Ten się ładnie napędza

d CC weszla p&p .ale AFAIR ma tylko przednie mocowanie pod lape z CCSa...

Napisano

> d CC weszla p&p .ale AFAIR ma tylko przednie mocowanie pod lape z CCSa...

Do sc trzeba stalowa lape z scs '98, do tego prawdopodobnie od strony grodzi trzeba cosik dospawac zeby dzialalo zlosnik.gif

Napisano

Ja od siebie dodam jeszcze, że skrzynie z P1 są już stare. Dorwać taką w dobrym stanie i z dobrymi synchronizatorami to jak wygrać w lotto wink.gif

Napisano
  • Autor

> Ja od siebie dodam jeszcze, że skrzynie z P1 są już stare. Dorwać taką w dobrym stanie i z dobrymi

> synchronizatorami to jak wygrać w lotto

Dlatego kupno tylko skrzyni po rewizji ok.gifgrinser006.gif