Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do oglądaczy... Grande Punto.

Featured Replies

Napisano

Wiem ze nie za bardzo da sie powiedziec o aucie po zdjeciach, ale moze cos uda sie wywnioskowac. Pacjent to Grande Punto. Pomożecie?

Grande.

Napisano

> Wiem ze nie za bardzo da sie powiedziec o aucie po zdjeciach, ale moze cos uda sie wywnioskowac.

> Pacjent to Grande Punto. Pomożecie?

> Grande.

Coś kiedyś było o tym egzemplarzu chyba, zaślepka poduszki ma coś inny kolor czy tak mają Punto , nie wiem.

Napisano

Piotrek,

patrzac po kierownicy, galce zmiany biegow i pedalach to GP ma duzo wiekszy przebieg niz w opisie i na zegarach.

Napisano

Jakis uczciwy handlarz skoro nie zaznaczył "bezwypadkowy".

Dla mnie to juz czerwona lampka.

Napisano

> Coś kiedyś było o tym egzemplarzu chyba, zaślepka poduszki ma coś inny kolor czy tak mają Punto ,

> nie wiem.

co TY widzisz na kierze i galce ? pedaly usyfione blotem moga byc po jednym dniu...

Napisano

> co TY widzisz na kierze i galce ? pedaly usyfione blotem moga byc po jednym dniu...

A pedał hamulca , zobacz dokładnie

Napisano
dzisiaj widzialem swieza dostawe punciakow poflotowych. mozesz cos wybierzesz w bl pulawska
Napisano

> Wiem ze nie za bardzo da sie powiedziec o aucie po zdjeciach, ale moze cos uda sie wywnioskowac.

> Grande.

Wygląda sensownie.

Moim zdaniem ma zbyt małą szparę pomiędzy zderzakiem a maską. Jak zapewne wiesz GP miały fabrycznie ohydnie dużą szparę. Jak jest mniejsza to ktoś ją z jakiś powodów regulował wink.gif

Napisano

> Grande.

Dziwnie wytarty na sero pedal hamulca , no ale...jak gosc meczyl w korkach...

moj fiatprzy 130tkm mial mocno wystarte hamulec i sprzeglo a gosc latal po autostradach...

VIN wielepowie, wkazdym ASO usmiechnac sie i powiedzaco i jak. Posredniej rocznej mozna wdedukowac jaki nalot.

Powodzenia.

Napisano

> Grande.

Fotki mało wyraźne, zresztą na pierwszy rzut oka nic nie zwraca uwagi oprócz popękanych dwóch przednich kołpaków. Czy to coś oznacza? Nie wiem.

Napisano

> Piotrek,

> patrzac po kierownicy, galce zmiany biegow i pedalach to GP ma duzo wiekszy przebieg niz w opisie i

> na zegarach.

nie wiem jak to dostrzegłeś, z tych robionych żelazkiem nie widać zmęczenia większego grinser006.gif

Napisano

> Coś kiedyś było o tym egzemplarzu chyba, zaślepka poduszki ma coś inny kolor czy tak mają Punto ,

> nie wiem.

zwykła kiera robi się jaśniejsza w porównaniu do poduchy, jak dobrze zaplakował to jeszcze efekt się potęguje zlosnik.gif

Napisano

> Grande.

wydaje się uczciwy, reszta wyjdzie na żywo, daleko nie mam jak chcesz w weekend oglądać to w sobotę mogę pomóc miernikiem i kompem z FESEM (sprawdzić np. przebieg)

Napisano
  • Autor

no wlasnie tak patrze i patrze i dsaruje sobie ten egzemplaz... moze masz jakies punto na zbyciu? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> dzisiaj widzialem swieza dostawe punciakow poflotowych. mozesz cos wybierzesz w bl pulawska

warto brac auta poflotowe? to nie przypadkiem handlowcy z gazem w podlodze przemieszczaja sie nimi po polsce parkujac na najwyzszych kraweznikach ? smile.gif

Napisano

> no wlasnie tak patrze i patrze i dsaruje sobie ten egzemplaz... moze masz jakies punto na zbyciu?

ja mam zlosnik.gif

btw poflotowe gp? jakby naprawdę było mało krajowych po dziadkach i emerytach icon_rolleyes.gif

Napisano

> btw poflotowe gp? jakby naprawdę było mało krajowych po dziadkach i emerytach

Słuszna uwaga. Jak się dobrze poszuka, to na pewno można trafić kilkuletni egzemplarz z folią na progach wink.gif

Napisano

> Słuszna uwaga. Jak się dobrze poszuka, to na pewno można trafić kilkuletni egzemplarz z folią na

> progach

ostatnio był spory temat i zakończony sukcesem zlosnik.gifklik

Napisano

> Grande.

zużycie pedałów może wskazywać na jazdę wyłącznie po mieście.

Obstawiam auto po "L" kowe , a raczej Po "WORD" owskie.

Napisano

> zużycie pedałów może wskazywać na jazdę wyłącznie po mieście.

> Obstawiam auto po "L" kowe , a raczej Po "WORD" owskie.

Ponadto MY 2007 powinien mieć już czerwone znaczki Fiata. Ten ma datę I rej. 8 2007, to już na pewno.

Więc może jest z wyprzedaży ale do sierpnia by stał?

Napisano

> nie wiem jak to dostrzegłeś, z tych robionych żelazkiem nie widać zmęczenia większego

Zobacz pedal hamulca na jednym z zdjec, wychodzi gola blacha zlosnik.gif. To raczej nie mozliwe po przebiegu 55kkm grinser006.gif

Napisano

> no wlasnie tak patrze i patrze i dsaruje sobie ten egzemplaz... moze masz jakies punto na zbyciu?

Ja nie mam, swojego nie planuje sprzedawac, ale mysle o jakims Youngtimerze zlosnik.gif

Napisano

> Ponadto MY 2007 powinien mieć już czerwone znaczki Fiata. Ten ma datę I rej. 8 2007, to już na

> pewno.

> Więc może jest z wyprzedaży ale do sierpnia by stał?

na pewno nie, od 2008

Napisano

> Ja nie mam, swojego nie planuje sprzedawac, ale mysle o jakims Youngtimerze

Gdyby nie bravo też bym nie sprzedawał swojego 1.9, imho najlepszy silnik w GP, super auto i bezobsługowe grinser006.gif a yt swoją drogą na następny rok sobie obiecałem jeden zakup grinser006.gif

Napisano

> Zobacz pedal hamulca na jednym z zdjec, wychodzi gola blacha . To raczej nie mozliwe po przebiegu

> 55kkm

ja tam widzę piach, albo mój wyświetlacz albo mój wzrok niedomaga grinser006.gif ale jeżeli tak jest w realu to za taką kasę porażka takie GP no.gif

Napisano
  • Autor

> Ja nie mam, swojego nie planuje sprzedawac, ale mysle o jakims Youngtimerze

nie, nie, w gre wchodzi tylko 5d smile.gif Youngtimer? hmm... punto I ? smile.gif

Napisano

> nie, nie, w gre wchodzi tylko 5d

Aha wink.gif

> Youngtimer? hmm... punto I ?

Wg mnie to za mlody samochod, lepiej cos z lat 80-tych wink.gif

Napisano

> ja tam widzę piach, albo mój wyświetlacz albo wzrok niedomaga ale jeżeli tak jest w realu to za

> taką kasę porażka takie GP

Wg mnie pedal hamulca wytarty jest do blachy.