Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koniec sezonu F1

Featured Replies

Napisano

A tu cisza icon_eek.gif

Jak wam się podobał wyścig???moim zdaniem rewelacja claps.gif

szkoda mi tylko Marca i Felipe buu.gif

no i ferrari dostalo baty od mercedesa oink.gif

Napisano

> A tu cisza

> Jak wam się podobał wyścig???moim zdaniem rewelacja

> szkoda mi tylko Marca i Felipe

> no i ferrari dostalo baty od mercedesa

jak tu teraz zyc bez F1? jak zyc? zlosnik.gif

Czekamy na sezon 2014, zobaczymy co bedzie sie dzialo po rewolucyjnych zmianach.

Napisano

> A tu cisza

posumowanie z mojej strony:

- szkoda Marka... ale może wróci do innego teamu?

- vet bez zmian (tzn. 50% roboty robi za niego auto, 40% on a pozostałe 10% team ustawiając mu strategię biglaugh.gif) - trzeba przyznać że dopasowali się idealnie - jak kiedyś MSC i Ferrari

- ogólnie sezon dosyć ciekawy choć najciekawsze się działo poza 1 miejscem biglaugh.gif

- jakoś więcej było w tym sezonie "niesubordynacji" różnych kierowców: a to coś powiedział, a to wyprzedził, choć miał zakaz itp biglaugh.gif

jak w 2014 dołożymy do tego nowe silniki to bdzie dopiero się działo biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> jak tu teraz zyc bez F1? jak zyc?

> Czekamy na sezon 2014, zobaczymy co bedzie sie dzialo po rewolucyjnych zmianach.

na pewno będzie ciekawiej niż teraz ok.gif

zmiany w bolidach mogą nieźle namieszać,i do końca nie bedzie wiadomo,kto tym razem będzie rozdawał karty ok.gif

mam nadzieje,ze to będzie koniec dominacji Vettela i red bulla zlosnik.gif

Napisano

szkoda że koniec z f1 w polsacie

Napisano
  • Autor

> szkoda że koniec z f1 w polsacie

za około dwa miesiace pierwsze testy nowych bolidów ok.gif

Napisano

Na koniec wyścigu zrobiło mi się smutno frown.gif

Będzie mi brakowało kangura, bo co by o nim nie mówić, jeździł dobrze i nikt w stawce nie potrafił tak jak on spieprzyć startu. Felipe zdejmuje czerwony kombinezon po 8 latach (tyle lat regularnie oglądam F1) i ciężko będzie się przyzwyczaić do innego stroju.

Powrót RK do F1 oddala się wielkimi krokami, niedługo na emeryturę pójdzie ALO, RAI, BUT i zostanie Vettel uciekający przed Hamiltonem zdobywając swój nasty tytuł mistrza świata. Za nimi będzie dojeżdżać zgraja płacących kierowców.

Brakuje mi sezonów z lat 2008-2010...

Napisano

a na jakiej stacji teraz beda transmisje F1 ?

Napisano

> a na jakiej stacji teraz beda transmisje F1 ?

Zientarski mówił że grupa Polsat rezygnuje. więc pewnie rtl

Napisano

> Zientarski mówił że grupa Polsat rezygnuje. więc pewnie rtl

przesądzone nic jeszcze nie jest ale wszystko wskazuje na to, że przy kasie jaką chce FOM w PL nie będzie rodzimego komentarza

Napisano

> przesądzone nic jeszcze nie jest ale wszystko wskazuje na to, że przy kasie jaką chce FOM w PL nie

> będzie rodzimego komentarza

aby był obraz na jakimś ludzkim kanale (bo ja kruca nie mam rtl-a)

Napisano

> aby był obraz na jakimś ludzkim kanale (bo ja kruca nie mam rtl-a)

nie Ty jeden, ja tv generalnie mało oglądam i możliwość oglądania F1 naziemnie z MUX4 była dla mnie idealna icon_rolleyes.gif

Napisano

> przesądzone nic jeszcze nie jest ale wszystko wskazuje na to, że przy kasie jaką chce FOM w PL nie

> będzie rodzimego komentarza

niby ma być gdzieś ale płatne

Napisano

Kto bedzie transmitowal?

Mam nadzieje, ze zmiany dosiegna takze komentujacych. piesc.gif

Napisano

> A tu cisza

Wyscig w Brazyli super, sezon od polowy wial nuda. Chyba najgorszy w ostatnich czterech latach.

Nadzieja w rewolucji z silnikami. Ale to i tak nie bedzie sciganie tylko wciaz zarzadzanie oponami.

Massy nie zal, moze odzyje w nowym zespole. Webber fajny gosc, ale odstawal. Rozczarowal Hamilton i Raikkonen.

Napisano

> Wyscig w Brazyli super, sezon od polowy wial nuda. Chyba najgorszy w ostatnich czterech latach.

> Nadzieja w rewolucji z silnikami. Ale to i tak nie bedzie sciganie tylko wciaz zarzadzanie oponami.

> Massy nie zal, moze odzyje w nowym zespole. Webber fajny gosc, ale odstawal. Rozczarowal Hamilton i

> Raikkonen.

Gdyby odciąć 1 miejsca w klasyfikacji indywidualnej i konstruktorów, to walka o kolejne miejsca była nawet ciekawa. hehe.gif

Massa odzyskał werwę do ścigania się, ale przy Alonso nie miał szans na więcej.

Raikkonen pokazał co potrafi, a że pod koniec zbuntował się, to IMO nie tylko jego widzi mi się - przygotowuje się do nowego sezonu. No i nie wiem, czy to był najlepszy wybór - Alonso razem z Kimim - mogą być niezłe jazdy w przyszłym roku zlosnik.gif

Napisano

> Nadzieja w rewolucji z silnikami. Ale to i tak nie bedzie sciganie tylko wciaz zarzadzanie oponami.

i podobno dodatkowo zarządzanie paliwem więc dodatkowa opcja do strategii ale i do zabijania prawdziwych wyścigów na rzecz kalkulacji frown.gif

> Massy nie zal, moze odzyje w nowym zespole. Webber fajny gosc, ale odstawal. Rozczarowal Hamilton i

> Raikkonen.

Massa i tak długo sie utrzymał w ferrari a to po częsci "zasługa Roberta niestety" jak dostanie dobry bolid może mieć stabilne osiagi ale raczej fajterem to on nie jest

a Ham i Rai wg mnie nie rozczarowali. Hamilton pokazał jedynie jak dobry jest Rosberg, a Raikkonen jak dobry jest on sam jeśli mu zapłacą na czas wink.gif

szkoda ze koniec i oby do marca ok.gif

Napisano

> i podobno dodatkowo zarządzanie paliwem więc dodatkowa opcja do strategii ale i do zabijania

> prawdziwych wyścigów na rzecz kalkulacji

od wprowadzenia zakazu tankowania nikt i tak nie jeździł z zapasem pozwalającym na total attack przez cały wyścig

> Massa i tak długo sie utrzymał w ferrari a to po częsci "zasługa Roberta niestety" jak dostanie

> dobry bolid może mieć stabilne osiagi ale raczej fajterem to on nie jest

podobnie jak BAR, obaj to świetni kierowcy

> a Ham i Rai wg mnie nie rozczarowali. Hamilton pokazał jedynie jak dobry jest Rosberg, a Raikkonen

> jak dobry jest on sam jeśli mu zapłacą na czas

> szkoda ze koniec i oby do marca

HAM jak dojdzie ładu sam ze sobą to mercedesie czeka go niezły sezon. RAI szykuje się do emerytury, a lepiej odejść po 2. sezonach z ferrari niż przepychać się z lotusem o kasę wink.gif

ALO i RAI się dogadają, RAI potrafi grać zespołowo vide 2008r, także o ile zespół nie będzie na siłę usiłował określić statusu to będzie ok.

Obyśmy w marcu mieli gdzie śledzić F1 od FP1 po konferencję na podium.

Napisano

> A tu cisza

Ja się cieszę, że się skończył i w przyszłym sezonie będzie sporo nowości, niewiadomych itd. Dominacja Vettela była już nudna, walka z tyłu stawki w miarę ciekawa. Cały sezon jakoś nie powalił specjalnie na kolana. Może 2 bardziej ciekawe GP, reszta bez emocji...

Z nowości przydaliby się nowi komentatorzy w Polszmacie zlosnik.gif