Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Samochod z duzym przeswitem, nie FWD.

Featured Replies

Napisano

> Jezdzilem CRV 2.0 AT. Jestem przyzwyczajony.

ZTCW w crv bylo 5AT....

> Chyba, ze jest wyraznie gorzej.

jak jest jw. to bedzie gozej

Napisano

> Gdyby nie miejscowosc i kolor, to cala reszta jest identyczna.

> Obydwa maja niezla historie i to bardziej przemawia do mnie niz lepsza wersja lub model w ogole.

> Zajrzalem na forum, ale nie moge znalezc gieldy. Trzeba byc zarejestrowanym?

Forum SIP

- Kupię/Sprzedam

- Sprzedam

- Pojazdy

Dostępna bez logowania

Napisano

> Tak , szczególnie chętnie podróżuje z prędkościami

> autostradowymi, spalając przy tym 20% więcej paliwa.

Nie zauważyłem żeby podróż autostradą sprawiała im jakiś wysiłek. A że spala więcej - cóż, coś za coś.

> Tyle samo, co cenowo zbliżone kombi

Owszem.

> Nie są cichsze ani lepiej wyposażone niż klasa d /e

Nie są też głośniejsze ani gorzeja wyposażone.

> Tak, ale możesz go mieć w klasie d / e

No i tu jest właśnie problem. Bo w klasie E nadwozie kombi jest rzadkością, a w klasie D o napęd na 4 koła wcale niełatwo.

Poza klasą premium to do wyboru masz właściwie tylko Opla, VW, Skodę i Subaru. I tylko Subaru ma odpowiedni prześwit.

Mały to wybór. crazy.gif

> I dzięki temu właśnie nadają się w trasy.

> SUV nadaje się co najwyżej do kręcenia w koło komina, pod miastem, na drogach lokalnych.

> Kupowanie SUV jeżdżąc głównie w trasy mija się z celem.

Nie. W trasie jedzie tak samo a u celu podrózy nie musisz się martwić czy wjedziesz na łąkę, dojedziesz do plaży itp.

IMO idealne auto na wycieczki. Z komfortu na trasie nie musisz rezygnować a masz dodatkowo sprawność w lekkim terenie.

Napisano

> Forum SIP

> - Kupię/Sprzedam

> - Sprzedam

> - Pojazdy

> Dostępna bez logowania

I to co laczy 99% aut tam wystawianych - ceny z kosmosu grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> ZTCW w crv bylo 5AT....

> jak jest jw. to bedzie gozej

Owszem, skrzynia 5 biegowa ale spodziewam sie, ze masa CRV jest znacznie wyzsza.

Napisano

> I to co laczy 99% aut tam wystawianych - ceny z kosmosu

nie wszytskie, poza tym jak popatrzysz to watki dosc szybko staja sie nieaktualne

Napisano

> nie wszytskie, poza tym jak popatrzysz to watki dosc szybko staja sie nieaktualne

Wlasnie raczej bardzo wolno. Tylko wydaje sie, ze nieaktualne a po pol roku nagle UP, ze ciagle na sprzedaz. Zabawy typu 15-letni GTek za 30-35k i wszyscy pisza jak to warte swej ceny grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif A nawet jeszcze nie zaczalem o "nietypowych" czyli wszelkich importach dziwnych wersji z UK, ktore jakos dziwnie w PL staja sie nagle 2x drozsze niz na ogloszeniach pistonheads grinser006.gif

Napisano

> Wlasnie raczej bardzo wolno. Tylko wydaje sie, ze nieaktualne a po pol roku nagle UP, ze ciagle na

> sprzedaz. Zabawy typu 15-letni GTek za 30-35k i wszyscy pisza jak to warte swej ceny A

> nawet jeszcze nie zaczalem o "nietypowych" czyli wszelkich importach dziwnych wersji z UK,

> ktore jakos dziwnie w PL staja sie nagle 2x drozsze niz na ogloszeniach pistonheads

a takie strucle moze tak, ja pisze o normalnych fabrycznych autach kilkuletnich. Jest tam jeden z uzytkownikow (Raju), co pracuje w ASO, jak maja ciekawe auta, u nich serwisowane i pewne daje je na forum, jak poszukasz jego postow w gieldzie to zobaczysz, ze auta mimo znacznie wiekszej ceny sprzedaja sie dosc szybko. Podobnie z innymi userami, ja dla przykladu swojego Obk sprzedalem bardzo szybko poprzez forum a mialem 3 klientow wink.gif, z czego dwoch nowo zarejestrowanych.

Napisano

> a takie strucle moze tak, ja pisze o normalnych fabrycznych autach kilkuletnich.

Dokładnie. Te auta są naprawdę świetnie utrzymane.

• 3 tygodnie później...
Napisano

> To inaczej Opel Antara. Oba produkowane w Korei.

> Silnik niezawodny, produkowany na licencji VM w Korei.

> Skrzynia to klasyczny automat.

> Podobno największe problemy miały te auta z niezbyt trwałym zawieszeniem. Przynajmniej w Australii

a taki ? 2,2 D AT

salon 2,2D AT

wolałbym V6 ale jakoś nie widzę..

motam się, a już mam dosyć pożyczonego kompakta od łopla facepalm%5B1%5D.gif