Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Było brać litra...

Featured Replies

Napisano

> Dogonić, żeby nagrać videorejestratorem!

Ten policjant, o którym myślę, był tak uparty, że dorwał (jadąc puszką, bodajże vectrą) motocyklistę jadącego momentami 280 kmph.

Zależy na kogo trafisz 270751858-jezyk.gif

A może być jeszcze opcja ostrzegawczy strzał w kręgosłup, czy jakoś tak (tak przypadkiem, bo gdzieś tam wcześniej ktoś na motku nawywijał, a ty się nie zatrzymałeś do kontroli) - oczywiście tego nikomu nie życzę.

Napisano

Myślę ze temat juz się wyczerpał choć faktem jest ze RSSS ma smykałkę do postów. Każdy ma flagę ponad 500odslon, bez niego byłoby tu nudno ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> RSSS ma smykałkę do postów

Raczej wkładanie kija w mrowisko.....

> bez niego byłoby tu nudno

ale masz rację grinser006.gif

Napisano

> a druga sprawa, sami tez jezdza na moto

O toto - na tych trzeba uważać zlosnik.gif

Ostatnio mnie jeden taki zaskoczył zlosnik.gif

Na szczęście chwilę wcześniej zwolniłem do prawie przepisowej prędkości zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> O toto - na tych trzeba uważać

> Ostatnio mnie jeden taki zaskoczył

> Na szczęście chwilę wcześniej zwolniłem do prawie przepisowej prędkości

W W-wie jezdza nieznakowane Yamaha FJR 1300 oraz BMW K1200GT, beemki maja chyba 2 lub 3 szt, a FJR nie wiem.

Kilka razy widzialem ich na drogach, chyba kazdy czuje sie zaskoczony jak go dopadna.

Radom ma jeszcze jakies Hondy, Lodz Kawasaki, Wroclaw K1200GT z dwoma kamerami (przod i tyl), a co jest na Slasku to nie wiem.

Napisano

Kilka razy już ich spotkałem - co ciekawe - zawsze też w momencie kiedy byłem na 2oo.

Wydaje mi się, że Hondy mają. Przynajmniej przy wcześniejszych spotkaniach tak to wyglądało.

Ostatnio nie miałem szans się przyjrzeć jaki to sprzęt zlosnik.gif

Dopiero z bliska zauważyłem koguta facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Ile razy mam powtarzać, że się nie tłumaczę , jestem świadomą osobą i ponoszę konsekwencje swoich

> czynów z podniesionym czołem!

> P.S. Najpierw musieliby mnie dogonić...

dogonic? na CBF1000 z ich umiejetnosciami to by musieli hamowac zeby Cie nie wyprzedzic

Napisano
  • Autor

> dogonic? na CBF1000 z ich umiejetnosciami to by musieli hamowac zeby Cie nie wyprzedzic

No tak, znasz umiejętności wszystkich telepatycznie...

W Policji wszyscy mają na nazwisko Rossi...?

Napisano

> No tak, znasz umiejętności wszystkich telepatycznie...

> W Policji wszyscy mają na nazwisko Rossi...?

zebys sie nie zdziwil .... kiedy do Ciebie dotrze, ze jeszcze g... umiesz?

Napisano

> zebys sie nie zdziwil .... kiedy do Ciebie dotrze, ze jeszcze g... umiesz?

Toz zamknął .... licznik.... na prostej.... zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> No tak, znasz umiejętności wszystkich telepatycznie...

> W Policji wszyscy mają na nazwisko Rossi...?

RSSSS ogarnij sie, spora czesc z policjantow ktorzy dostali takie maszyny jest po specjalistycznym szkoleniu z jazdy motocyklem, a wielu z nich jezdzi na swoich prywatnych maszynach znacznie dluzej niz ty. Ja rozumiem ze masz fajny i szybki motocykl, i ze wogole jestes swietny itp, ale doswiadczenia wielkiego w jezdzie na motocyklu to nie masz... do tego motocykle ktore policjanci maja to raczej spokojnie dotrzymaja kroku twojej R6.

Napisano

> RSSSS ogarnij sie, spora czesc z policjantow ktorzy dostali takie maszyny jest po specjalistycznym

> szkoleniu z jazdy motocyklem, a wielu z nich jezdzi na swoich prywatnych maszynach znacznie

> dluzej niz ty. Ja rozumiem ze masz fajny i szybki motocykl, i ze wogole jestes swietny itp,

> ale doswiadczenia wielkiego w jezdzie na motocyklu to nie masz... do tego motocykle ktore

> policjanci maja to raczej spokojnie dotrzymaja kroku twojej R6.

zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Jestem ogarnięty, słabi też na pewno się trafiają, jak wszędzie.

Ogarnąć powinni się ci, co oceniają umiejętności innych na odległość... hehe.gif

Napisano
  • Autor

rozbity-radiow%C3%B3z-3.jpg

2009-06-15_1245068340.jpg

Napisano

Życiówkę na moto, czy życiówkę ogólnie?! Ja niedawno przejechałem się odrobinę ponad 240 i na autostradzie nie robi to najmniejszego wrażenia.

Napisano
  • Autor

> Życiówkę na moto, czy życiówkę ogólnie?! Ja niedawno przejechałem się odrobinę ponad 240 i na

> autostradzie nie robi to najmniejszego wrażenia.

W aucie 2,7 zł i tam rzeczywiście nie robi to wrażenia, ale na motocyklu dreszczyk emocji jest.

Napisano

Daliby mu motocykl z gmolami na placyk facepalm%5B1%5D.gif

Ostatnio jak wjechałem na placyk manewrowy żeby sobie poćwiczyć to też ciągle z wystawionymi nogami się turlałem... Szkoda byłoby coś połamać oink.gif

Przy gmolach takiego strachu nie ma i zaraz można przechylić niżej, przejechać szybciej itp...

Napisano

> W aucie 2,7 zł i tam rzeczywiście nie robi to wrażenia, ale na motocyklu dreszczyk emocji jest.

Z tego co pamiętam, to w zeszłym roku 2,5 Cię nie ruszało zlosnik.gif

Starzejesz się z_lol1.gif

zlosnik.gif

Napisano

> Jestem ogarnięty, słabi też na pewno się trafiają, jak wszędzie.

> Ogarnąć powinni się ci, co oceniają umiejętności innych na odległość...

Widzisz.... Mam znajomego Policjanta i on mi powiedział tak: jesteśmy tak szkoleni, byśmy tzw. cwaniaków na tzw. szybkich motocyklach bez problemu dogonili i zatrzymali. Jeśli będzie pajacował, to dostanie pociskiem w koło i się skończy zabawa. smile.gif

Napisano

> Widzisz.... Mam znajomego Policjanta i on mi powiedział tak: jesteśmy tak szkoleni, byśmy tzw.

> cwaniaków na tzw. szybkich motocyklach bez problemu dogonili i zatrzymali.

Chyba Diter wspominał o koledze policjancie, jeżdżącym na 2oo, który wywalił się w zeszłym roku na rondzie?

> Jeśli będzie

> pajacował, to dostanie pociskiem w koło i się skończy zabawa.

No już to widzę smirk.gif

1. Ciekawe jak będzie strzelał do opony motocykla jadącego te 250 km/h

2. Rozumiem, że w ocenie tego policjanta - taką osobę można zabić? Może lepiej niech od razu strzela w plecy?

Napisano

zapomniales o jednym - kazdy w drogowce ma A, kazdy powinien umiec jezdzic motocyklem (wiec w konkursie na najlepszego policjanta drogowki rowniez ta umiejetnosc jest sprawdzana), ale nie kazdy dostaje do zabawy poscigowe BMW podobnie jak nie kazdy trafia do asysty motocyklowej smile.gif

a motocykl mozna dogonic zwyklym autem, kwestia umiejetnosci kolesia za kolkiem vs (brak) umiejetnosci kolesia na 2oo smile.gif

Napisano

> Widzisz.... Mam znajomego Policjanta i on mi powiedział tak: jesteśmy tak szkoleni, byśmy tzw.

> cwaniaków na tzw. szybkich motocyklach bez problemu dogonili i zatrzymali. Jeśli będzie

> pajacował, to dostanie pociskiem w koło i się skończy zabawa.

teraz to ty opowiadasz bajki - albo trafiles na odpowiednik RSSS'a w policji grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Dogonić, a zatrzymać to 2 różne sprawy...

Słyszałeś o 5cio godzinnym pościgu w UKej za dwójką nastolatków na skuterze ( z udziałem m.in. śmigłowca)?

P.S. Nigdy bym nie wpadł na pomysł ucieczki przed Policją, więc nie wiem po co ta dyskusja.

Napisano

> Dogonić, a zatrzymać to 2 różne sprawy...

> Słyszałeś o 5cio godzinnym pościgu w UKej za dwójką nastolatków na skuterze ( z udziałem m.in.

> śmigłowca)?

> P.S. Nigdy bym nie wpadł na pomysł ucieczki przed Policją, więc nie wiem po co ta dyskusja.

jedynie i ciagle o tym ze jezdzenie tak szybko po droga publicznych jest co najmniej niemadre smile.gif

a cala reszta to pompowanie watku grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jedynie i ciagle o tym ze jezdzenie tak szybko po droga publicznych jest co najmniej niemadre

> a cala reszta to pompowanie watku

Ale to też przyznałem, że jest niemądre.

Jakby robić tylko rzeczy mądre i prawe to by było nudno.

Niefajne jest tylko, że atakują takie zachowanie osoby, które same mają ograniczenia prędkości w poważaniu...

Napisano

> Jakby robić tylko rzeczy mądre i prawe to by było ku... nudno.

"Pacz" na mój podpis hehe.gif

Napisano

> Ale to też przyznałem, że jest niemądre.

> Jakby robić tylko rzeczy mądre i prawe to by było nudno.

> Niefajne jest tylko, że atakują takie zachowanie osoby, które same mają ograniczenia prędkości w

> poważaniu...

Sorry, ale wiele osob, ktore wg Ciebie sa atakujacymi nigdy w zyciu nie jechalo z takimi predkosciami jak Ty, nawet jako pasazer.

Kolejna sprawa, byla uwaga zebys zmienil rozmiar zdjecia, zero reakcji w tej kwestii, ale kolejne posty to walisz na potege. Nastepnym razem bedzie kara.

Watek zamykam, bo nic nowego i pozytecznego w nim sie nie pojawi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.