Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

> widziałeś ty kiedyś "niemiecką ulicę"?

Rok remu jak byłem w Wiedniu to zszokowała mnie ogromna ilość Fiatów 500 jeżdżących po mieście, w tym Abarthy. Nie stać ich na VW czy po prostu w tym segmencie 500tka jest bardzo udanym autem? zlosnik.gif

Napisano

> Rok remu jak byłem w Wiedniu to zszokowała mnie ogromna ilość Fiatów 500 jeżdżących po mieście, w

> tym Abarthy. Nie stać ich na VW czy po prostu w tym segmencie 500tka jest bardzo udanym autem?

Wiedeń znowu leży w Niemczech? zlosnik.gif

Faajnie! grinser006.gif

Napisano

> Wiedeń znowu leży w Niemczech?

> Faajnie!

A to nie wiesz, ze glownie Niemcy rzadza cala UE, kiedys chcieli to osiagnac wojna, nie udalo sie, a teraz maja to legalnie zlosnik.gif

W Niemczech to jezdza takimi samochodami, jakie ASO maja niedaleko domu. Jak w danej miejscowosci sa salony tylko np: Hondy, Peugeota i Fiata, to glownie takie auta jezdza po danej miescinie.

Napisano

> A to nie wiesz, ze glownie Niemcy rzadza cala UE, kiedys chcieli to osiagnac wojna, nie udalo sie,

> a teraz maja to legalnie

Dobrze wiedzieć zlosnik.gif

> W Niemczech to jezdza takimi samochodami, jakie ASO maja niedaleko domu. Jak w danej miejscowosci

> sa salony tylko np: Hondy, Peugeota i Fiata, to glownie takie auta jezdza po danej miescinie.

W małych mieścinach pewnie tak jest.

Inna sprawa że szybciej znajdziesz ASO vaga czy BMW niż PSA wink.gif

Napisano

> Dobrze wiedzieć

> W małych mieścinach pewnie tak jest.

> Inna sprawa że szybciej znajdziesz ASO vaga czy BMW niż PSA

To akurat nie jest takie pewne

Napisano

> Więc wiesz zapewne za jakimi markami głosuje klient niemiecki i gdzie w rankingach sprzedaży w

> Niemczech są auta nieniemieckie. Możesz nawet napisać jaki procent rynku niemieckiego zajmuje

> vag i jaki inne marki niemieckie- tak na podsumowanie naszej wymiany opinii.

ja odpisałem na taki tekst:

Quote:

> a następie pchają używki

> do Polski a sami kupują kolejnego nowego vaga na kilka lat.

specjalnie wyciąłem.

Niemiec nie kupuje wyłącznie VAGa, a o tej marce jest wątek, ani nie kupuje na kilka lat, przynajmniej nie wyłącznie 270751858-jezyk.gif

Jakby Niemcy kupowali wyłącznie panzervageny i je po kilku latach puszczali to w PL byłyby same nieśmigane paski, gofy i polówki a są polepione kible każdej marki bardziej nasto- niż kilkuletnie zlosnik.gif

Napisano

> Dobrze wiedzieć

> W małych mieścinach pewnie tak jest.

> Inna sprawa że szybciej znajdziesz ASO vaga czy BMW niż PSA

W zachodniej części Niemiec , pod granicą z NL zdziwiło mnie jak dużo jest fiatów na ulicach. Pandy, 500-tki i nawet stare bravo widziałem spineyes.gif i to nie było w tureckiej dzielnicy grinser006.gif