Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak myślicie warto reanimować ?

Featured Replies

Napisano

Auto już mam wybrane i lada dzień kupię ,ale ciekawi mnie temat hmm.gif

Droga może być reanimacja takiego auta ?

Wiadomo że po zdjęciach nie dużo można zobaczyć ok.gif

Ale porozmawiajmy zlosnik.gif

Twingo RS

Napisano

jesli ktos sprzedaje z czesciami do naprawy to znaczy ze sie przeliczyl i trzeba jeszcze duuuzo wlozyc no.gif

Napisano
  • Autor

> jesli ktos sprzedaje z czesciami do naprawy to znaczy ze sie przeliczyl i trzeba jeszcze duuuzo

> wlozyc

podejrzewam że może być jakiś handlarzyna , albo ktoś kto miał kaski na styk ok.gif

Napisano

> jesli ktos sprzedaje z czesciami do naprawy to znaczy ze sie przeliczyl i trzeba jeszcze duuuzo

> wlozyc

takie sam mam zdanie albo są jeszcze inne kwiaty które wyszły, a zdjęcia tego nie oddają zlosnik.gif

Napisano

Quote:

Jak myślicie warto reanimować ?

Skoro auto już wybrane, będzie kupione, to chyba reanimować trzeba niezależnie od tego, czy warto. Chyba, że chcesz je tak postawić na podwórku i oglądać zlosnik.gif

> Auto już mam wybrane i lada dzień kupię ,ale ciekawi mnie temat

Airbagi jeszcze ma?

Napisano
  • Autor

> Quote:

> Jak myślicie warto reanimować ?

> Skoro auto już wybrane, będzie kupione, to chyba reanimować trzeba niezależnie od tego, czy warto.

na szczęście nie trzeba nic reanimować smile.gif dla świętego spokoju tylko olej wymienię , a jak wyjdzie bramka nr 2 to olej i rozrząd smile.gifok.gif

> Chyba, że chcesz je tak postawić na podwórku i oglądać

> Airbagi jeszcze ma?

Moje wybranki mają wszystkie smile.gifok.gif

ten na bank nie ma , koszt airbagów to coś koło 1,5-2tyś hmm.gif

Napisano

> podejrzewam że może być jakiś handlarzyna , albo ktoś kto miał kaski na styk

Auto jest podpicowane pod sprzedaż. Sadze że jest troche naciągniete aby wyglądało na mniej walone.

Krawiec

Napisano

> Auto już mam wybrane i lada dzień kupię ,ale ciekawi mnie temat

> Droga może być reanimacja takiego auta ?

> Wiadomo że po zdjęciach nie dużo można zobaczyć

> Ale porozmawiajmy

> Twingo RS

On już jest naprawiony tak, żeby wyglądało, że tylko została "kosmetyka".

Napisano

> na szczęście nie trzeba nic reanimować dla świętego spokoju tylko olej wymienię , a jak wyjdzie

> bramka nr 2 to olej i rozrząd

> Moje wybranki mają wszystkie

> ten na bank nie ma , koszt airbagów to coś koło 1,5-2tyś

Żałuj, żeś wczoraj ode mnie nie odebrał wieczorem zlosnik.gif Właśnie takie Twingo, tyle, że w kolorze czarnym, po lekkim strzale w tył stało na skrzyżowaniu Chwaszczyńskiej i Gryfa Pomorskiego i czekało na hol... A chciałem Tobie dać znać grinser006.gif

Napisano

> On już jest naprawiony tak, żeby wyglądało, że tylko została "kosmetyka".

Dokładnie tak.

Walone było znacznie mocniej znając życie.

Napisano

Zazwyczaj auto rozbite sprzedawane z kompletem części (to, że i tak nie ma wszystkiego - są najtańsze elementy, tych droższych nie będzie na pewno, podobnie jak dziesiątek spinek, zapinek, klipsów, plasticzków itp. itd.) jest po wypadku w takim stanie, że nawet handlarz, który je kupił za grosze (tak jak i części wzięte ze złomowisk) nie jest w stanie tego auta odpicować na tyle, żeby się dało sprzedać. W większości przypadków też to auto jest lekko naciągnięte, podpicowane, żeby ktoś je kupił. Ogólnie rzecz biorąc - tego typu auto to raczej mina, niż dobra okazja.

Napisano
  • Autor

> Żałuj, żeś wczoraj ode mnie nie odebrał wieczorem Właśnie takie Twingo, tyle, że w kolorze

> czarnym, po lekkim strzale w tył stało na skrzyżowaniu Chwaszczyńskiej i Gryfa Pomorskiego i

> czekało na hol... A chciałem Tobie dać znać

trzeba było dawać nr im że już nie długo znajomy przyjeżdża z umową grinser006.gif

Napisano

znajomy kupił po mniejszym strzale, bez picowania itp od ubezpieczyciela. naprawa blacharska prosta i tania ale problem był z przepystnicami.

Napisano
  • Autor

> znajomy kupił po mniejszym strzale, bez picowania itp od ubezpieczyciela. naprawa blacharska

> prosta i tania ale problem był z przepystnicami.

w sensie ? hmm.gif