Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marcowy spam

Featured Replies

Napisano

> Zmieniacie już opony na letnie...?

Ja w łykent zmienie cieszac oko niebywale

smile.gif

Napisano

> Kolego sakul to ty nie kupiłeś tych felg od kolegi z FKP?

No właśnie nie kupiłem crazy.gif

Byłem chętny na jedne i drugie angryfire.gifangryfire.gif

Jeden z kolegów z FKP zastanawiał się i zastanawiał i zmienił zdanie sciana.gif, a drugi z kolegów nie miał czasu zorientować się ile kurier by wyniósł i trafił się ktoś z okolic i kupił crazy.gifcrazy.gif

Więc szukam, ale raczej już na ten sezon nic z tego chyba nie będzie oslabiony.gif Na allegro są 2 komplety...jeden z oponami zimowymi ( oglądałem je ) ale koleś chce sprzedać komplet, a za same felgi sam nie wie ile wziąć kasy, a drugi komplet tzn same felgi są.

Napisano

>komplet tzn same felgi są.

Jak 18" felgi same w dobrym (czytac idealnym) stanie czyli niewielkie ryski zero kraweznikow to kpl sadze ze 1000-1400 zl chyba trzeba szykowac a gumy...coz, ja kupilem nowe za 1004 zl

Napisano

> No właśnie nie kupiłem

> Byłem chętny na jedne i drugie

> Jeden z kolegów z FKP zastanawiał się i zastanawiał i zmienił zdanie , a drugi z kolegów nie miał

> czasu zorientować się ile kurier by wyniósł i trafił się ktoś z okolic i kupił

> Więc szukam, ale raczej już na ten sezon nic z tego chyba nie będzie Na allegro są 2

> komplety...jeden z oponami zimowymi ( oglądałem je ) ale koleś chce sprzedać komplet, a

> za same felgi sam nie wie ile wziąć kasy, a drugi komplet tzn same felgi są.

Ten co ma z oponami zimowymi to chciał sprzedać same felgi za 1200 plus przesyłka.

Ja też się zastanawiałem nad tymi z FKP tylko to było przed samymi świętami i nie miałem czasu jechać.

Mi dwa tygodnie temu trafiły się felgi w prawie idealnym stanie i w lepszej cenie. Opony tylko nadawały się do kosza ale za to felgi bez otarć.

Napisano

> Jak 18" felgi same w dobrym (czytac idealnym) stanie czyli niewielkie ryski zero kraweznikow to kpl

> sadze ze 1000-1400 zl chyba trzeba szykowac a gumy...coz, ja kupilem nowe za 1004 zl

Jakie gumy kupiłeś w takiej cenie?

Napisano
  • Autor

Padł mi moduł dziennych. Sfajczył się normalnie, dym poszedł i obudowa się stopiła angryfire.gif

Nie ma głupich, już tego ustrojstwa nie będę montował, jeszcze się moje BMW spali no.gif

Wymyśliłem coś lepszego.

Zamontowałem zwykły przekaźnik za 7 zł i przerobiłem żarówki H1 55W na H1 10W zlosnik.gif

Napisano

> Padł mi moduł dziennych. Sfajczył się normalnie, dym poszedł i obudowa się stopiła

> Nie ma głupich, już tego ustrojstwa nie będę montował, jeszcze się moje BMW spali

> Wymyśliłem coś lepszego.

> Zamontowałem zwykły przekaźnik za 7 zł i przerobiłem żarówki H1 55W na H1 10W

Skąpy byłeś i kupiłeś jakiś chiński badziewie trzeba było wspierać polską produkcję i kupić ten droższy. grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Skąpy byłeś i kupiłeś jakiś chiński badziewie trzeba było wspierać polską produkcję i kupić ten

> droższy.

Nasz krajowy badziew by mi furę z dymem puścił angryfire.gif

Wiosna nastała, w motór trzeba zainwestować palacz.gif

Napisano

> Nasz krajowy badziew by mi furę z dymem puścił

> Wiosna nastała, w motór trzeba zainwestować

Jaki ty miałeś ?? Proeltec?

Napisano

> Nasz krajowy badziew by mi furę z dymem puścił

> Wiosna nastała, w motór trzeba zainwestować

wlasnie, codzien kusi mnie na zaklad jechac moim komarkiem ale termometr ostudza zapal skutecznie:)

Ale dzisiaj moze atankuje komarka:)

Napisano
  • Autor

> Jaki ty miałeś ?? Proeltec?

Tak no.gif

Teraz mam bezpieczniejsze i dużo tańsze rozwiązanie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> wlasnie, codzien kusi mnie na zaklad jechac moim komarkiem ale termometr ostudza zapal skutecznie:)

> Ale dzisiaj moze atankuje komarka:)

Ciepła kurtka, buty, rękawiczki, kominiarka i można jeździć.

Napisano

> Tak

> Teraz mam bezpieczniejsze i dużo tańsze rozwiązanie

Może to wina tych żarówek za 2,50zł z Tesco? rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Padł mi moduł dziennych. Sfajczył się normalnie, dym poszedł i obudowa się stopiła

pisałem już kiedyś o tym, że w obudowie tego modułu należy wiercić otwory wentylacyjne, bo inaczej się przegrzewa....

>przerobiłem żarówki H1 55W na H1 10W

możesz coś więcej napisać?

Napisano

> pisałem już kiedyś o tym, że w obudowie tego modułu należy wiercić otwory wentylacyjne, bo inaczej

Pisales, potwierdzam ok.gifok.gif

Napisano

> pisałem już kiedyś o tym, że w obudowie tego modułu należy wiercić otwory wentylacyjne, bo inaczej

> się przegrzewa....

> możesz coś więcej napisać?

Później czasem nie poprawiali tego modułu żeby się nie grzał? Bo mi się coś obiło o uszy o tym.

Napisano
  • Autor

> Ciepła kurtka, buty, rękawiczki, kominiarka i można jeździć.

Ufff, fajną trasę motórem zrobiłem. Przejechałem się pod stok narciarski, żeby zobaczyć jakie są warunki pierwszego dnia wiosny. Pełne słońce, ciepło, śnieg jest i wyciągi czynne zlosnik.gif

Teraz Lubuskie slinka.gif

Napisano
  • Autor

> się przegrzewa....

Pamiętam że o tym pisałeś, ale ten mój moduł jak działał, był tylko lekko ciepły. Masz chyba jakiś inny model. Otwory wentylacyjne w przypadku awarii jaka spotkała mój moduł, raczej nic by nie dały. To nie było przegrzanie, to był prawie zapłon, wypalona dziura w obudowie i dużo dymu. Badziew trafił do kosza no.gif

> możesz coś więcej napisać?

Wyjąłem szklaną bańkę z 55 watowej żarówki h1 i w jej miejsce włożyłem 10 watową halogenową żarówkę G4 12V.

Pasuje prawie idealnie ok.gif

Napisano

> Wyjąłem szklaną bańkę z 55 watowej żarówki h1 i w jej miejsce włożyłem 10 watową halogenową żarówkę

> G4 12V.

> Pasuje prawie idealnie

A nie znikły Ci przypadkiem światła drogowe? zlosnik.gif

Napisano

> Wyjąłem szklaną bańkę z 55 watowej żarówki h1 i w jej miejsce włożyłem 10 watową halogenową żarówkę

> G4 12V.

> Pasuje prawie idealnie

A jak jeździsz nocą?

Napisano
  • Autor

> A nie znikły Ci przypadkiem światła drogowe?

Nie, jest bi-ksenon.

Napisano

> Zmieniacie już opony na letnie...?

i zmienione na 18"

post-129043-14352529337769_thumb.jpg

Napisano

> i zmienione na 18"

ładny wzór ok.gif

Napisano

> i zmienione na 18"

288301556-DSC_5110.jpg

tuk.gif wkleić obrazek... wpysk.gif

Napisano

> i zmienione na 18"

Bardo ładne.

Ja się zastanawiam czy nie zrobić tych moich 18 od Cromy po FL w kolor grafit. Ciekawe jakby to wyglądało. hmm.gifhmm.gifhmm.gif

Napisano

> Bardo ładne.

> Ja się zastanawiam czy nie zrobić tych moich 18 od Cromy po FL w kolor grafit. Ciekawe jakby to

> wyglądało.

Ale one już są chyba takie lekko ciemniejsze niż zwykłe felgi srebrne?

To jeszcze ciemniejsze chcesz zrobić smile.gif?

Napisano

> Bardo ładne.

> Ja się zastanawiam czy nie zrobić tych moich 18 od Cromy po FL w kolor grafit. Ciekawe jakby to

> wyglądało.

Grafitu nie rob mialem alutec xplosive i sprzedalem, optyczbie do ciemnego lakieru slabo to wygladalo i uznalwm ze srebrne czy te co mam brock silverchrom sa w sam raz dla kontrastu.

Chyba ze podoba Ci sie zlanie kol albo look jakby ich nie vylo.

Napisano

> Ale one już są chyba takie lekko ciemniejsze niż zwykłe felgi srebrne?

> To jeszcze ciemniejsze chcesz zrobić ?

Coś w stylu felg w kolorze grafit od Alfy 159 ti.

Napisano

> Coś w stylu felg w kolorze grafit od Alfy 159 ti.

Tutaj są 18'' były malowane http://olx.pl/oferta/oryg-alu-felgi-18-f...html#25b89fabdc i są teraz ''zwykłe'' srebrne....oryginały wydaje mi się że są ciemniejsze...takie właśnie jak te ze 159TI...ale mogę się mylić niewiem.gif

http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-fiat-...ign=alluserscro devil.gif

Napisano

> Grafitu nie rob mialem alutec xplosive i sprzedalem, optyczbie do ciemnego lakieru slabo to

> wygladalo i uznalwm ze srebrne czy te co mam brock silverchrom sa w sam raz dla kontrastu.

> Chyba ze podoba Ci sie zlanie kol albo look jakby ich nie vylo.

Troszkę chciałbym je ściemnić. Taki jasny grafit.

Napisano

> Troszkę chciałbym je ściemnić. Taki jasny grafit.

Te 18 co mam sa ciemniejsze od ori 17, jutro wrzuce jakis zOom felg

Napisano

> Te 18 co mam sa ciemniejsze od ori 17, jutro wrzuce jakis zOom felg

Jutro podjadę do gości co malują i zobaczę jakie mają kolory we wzorniku może jakiś mi wpadnie w oko. cool.gif

Napisano

Panowie , mam problem z wiedzą a raczej nie wiedzą . Byłem w weekend na rodzinnej uroczystości , gdzie zaciekawiono się cromką i nagle padło pytanie o szklanki , bo na zimnym stuka metalicznie przez parę sekund . Nie byłem w stanie odpowiedzieć na pytanie więc dyplomatycznie odparłęm , że ten typ tak ma , Tak na prawdę to nie mam pojęcia co to szklanki i jak się mają do tego stukania i czy w ogóle w multijetach są szklanki ? Może znajdzie się ktoś co mnie nie wyśmieje i ogólnikowo choćby oświeci ? Wiem już googlowałem i coś tam wiem ale nic nie znalazłęm o szklankach w naszych autach ?czyżby ich nie było ?

Napisano

> Z innej beczki , wymieniłem kapcie na letnie i zaczynam poszukiwać zimowych ,pytanie brać te ?

> http://allegro.pl/4-nowe-opony-zimowe-sp-winter-sport-4d-205-55r16-i5037520735.html

> czy te ?

> http://allegro.pl/opony-zimowe-pirelli-snowcontrol-205-55r16-i5187726513.html#tabsAnchor

> a może coś innego ? budżet do 1100 pln

Ja mogę polecić Nokian WR D3 miałem go trzy sezony i spisywał się świetnie.

Teraz będę go sprzedawał z felgami stalowymi i przechodzę na rozmiar 215/55R16 i chyba też kupię tego Nokiana.

O tym Dunlopie co podałeś słyszałem dużo dobrego natomiast o Pirelli słyszałem że słabo trzymają.

Napisano

> Panowie , mam problem z wiedzą a raczej nie wiedzą . Byłem w weekend na rodzinnej uroczystości ,

> gdzie zaciekawiono się cromką i nagle padło pytanie o szklanki , bo na zimnym stuka

> metalicznie przez parę sekund . Nie byłem w stanie odpowiedzieć na pytanie więc dyplomatycznie

> odparłęm , że ten typ tak ma , Tak na prawdę to nie mam pojęcia co to szklanki i jak się mają

> do tego stukania i czy w ogóle w multijetach są szklanki ? Może znajdzie się ktoś co mnie nie

> wyśmieje i ogólnikowo choćby oświeci ? Wiem już googlowałem i coś tam wiem ale nic nie

> znalazłęm o szklankach w naszych autach ?czyżby ich nie było ?

Ja to w Cromie pije z plastikowego kubka więc szklanek nie wożę to nic nie stuka. grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Ja to w Cromie pije z plastikowego kubka więc szklanek nie wożę to nic nie stuka.

He he ja mam taki metalowy kubek co ciepło dłużej niby trzyma . Dzieki za podpowiedź o oponach .

Napisano

> Ja mogę polecić Nokian WR D3

A ja wręcz przeciwnie.... sick.gifsick.gifsick.gifsick.gif jedyny plus to to, ze ciche ale co za różnica wpaść do rowu lub na drzewo po cichu czy z hałasem hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Ja to w Cromie pije z plastikowego kubka więc szklanek nie wożę to nic nie stuka.

W Cromie nie piję, prawo jazdy można stracić old.gif

Napisano

> W Cromie nie piję, prawo jazdy można stracić

To w dzisiejszych czasach nawet po soku prawo jazdy zabierają? panic.gifpanic.gifpanic.gifpanic.gif

Napisano
  • Autor

> To w dzisiejszych czasach nawet po soku prawo jazdy zabierają?

Soki są dla dzieci no.gif

Napisano
  • Autor

> Dlatego piję

Próchnicy dostaniesz zlosnik.gif

Napisano

> Z innej beczki , wymieniłem kapcie na letnie i zaczynam poszukiwać zimowych ,pytanie brać te ?

> http://allegro.pl/4-nowe-opony-zimowe-sp-winter-sport-4d-205-55r16-i5037520735.html

>

mam je od początku Cromy - kupowałem jako nowość na rynku. Ostatnio mniej jeżdżę i zimy mniej śnieżne, ale jak dla mnie są rewelacyjne. Croma na nich jedzie jak po szynach. Są też ciche na suchym asfalcie. Jedyną wadą jest to, że przy temp. powyżej 0*C i suchym asfalcie szybciej się ścierają, ale coś za coś...

Gdybym miał je kupować ponownie, to nawet bym się nie zastanawiał.

Napisano

a ja miałem ostatnio kontrole drogową.

policjantom sie chyba nudziło bo stwierdzili że mam niehomologowane szyby w cromce z tyłu i z przodu - za ciemno zielone.

i poszedł mieżyć

Wyszło 69& ( na 70 dopuszczalne - podobno )

Powiedział - że mam szczęście - hehehehe

Napisano

> a ja miałem ostatnio kontrole drogową.

> policjantom sie chyba nudziło bo stwierdzili że mam niehomologowane szyby w cromce z tyłu i z

> przodu - za ciemno zielone.

> i poszedł mieżyć

> Wyszło 69& ( na 70 dopuszczalne - podobno )

> Powiedział - że mam szczęście - hehehehe

widac im sie nudzi, tylne to mozesz se farba zamalowac, i nic im do tego.

Napisano
  • Autor

> Mleczaki podobno wypadają to się o to nie martwię.

Stałe też wypadają i też mnie to nie martwi, nawet mnie to cieszy ok.gif

Napisano

> Stałe też wypadają i też mnie to nie martwi, nawet mnie to cieszy

Złote sobie zamontujesz? hmm.gifhmm.gifhmm.gif

Napisano
  • Autor

> Złote sobie zamontujesz?

Cieszy mnie jak innym wypadają, a naród mamy wybitnie bezzębny zlosnik.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.