Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Policja [J] kształcenie kadr

Featured Replies

Napisano

Mają rozmach kitajce..... grinser006.gif

Napisano

Przynajmniej będą wykrztałceni zlosnik.gif

Napisano

> Przynajmniej będą wykrztałceni

Powinieneś dać pogrubionym, inaczej się nie zorientuje. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Mają rozmach kitajce.....

grinser006.gif

Napisano

O... Tomir na placyku zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Przynajmniej będą wykrztałceni

Dopiero zajrzałem,qrde jaki wstyd facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> Powinieneś dać pogrubionym, inaczej się nie zorientuje.

Już siem zorientował shhh.gif

Napisano

> Muszę zapodać

Bzdura aż głowa boli.

Szkoliłem się pod okiem instruktorów z CSP w Legionowie, w tym roku tez idę na szkolenie do nich.

Jak w zeszłym roku instruktor wymiatał FJR to aż nie mogłem uwierzyć, że tak można. Szczęka mi opadła i dlatego nie nagrałem.

Nie różni się to wiele od amerykańskiego policjanta na HD.

W tym roku nagram i wystawię.

Napisano

> O... Tomir na placyku

Daj mu zejść do 70 kilo wpysk.gifhehe.gifzlosnik.gifgrinser006.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> Muszę zapodać

przeciez to jest przejazd goscia ktory zaledwie ma prawojazdy kategorii A i najprawdopodobniej na codzien jezdzi radiowozem albo i nawet nie...

W tym konkursie sa rozne testy 'sprawnosciowe' dla policjanta i to jest tylko jeden z nich, a zestawiasz goscia z policjantami ktorych glownym srodkiem transportu bedzie motocykl wink.gif

Pokazalbys lepiej filmiki ze szkolenia naszych patroli motocyklowych, chociaz znajac jednego moto-policjanta to powiedzialbym ze jest niebo lepiej niz na tym polskim filmiku i nadal daleko w tyle w stosunku do tych skosnookich policjantow wink.gif

Napisano

Mam kumpla w drogowce. prywatnie jeździ motocyklem wiec jak komenda kupiła motocykle, automatycznie został ich użytkownikiem. Nie było żadnego kursu, po prostu przyszedł do pracy i się dowiedział ze będzie siedział w siodle wink.gif

Napisano

> Mam kumpla w drogowce. prywatnie jeździ motocyklem wiec jak komenda kupiła motocykle,

> automatycznie został ich użytkownikiem. Nie było żadnego kursu, po prostu przyszedł do pracy i

> się dowiedział ze będzie siedział w siodle

moj kolega byl na szkoleniu w Legionowie, jezdzi niezle, a po tym szkoleniu zaczal probowac swoich sil w gymkhanie i nawet cos tam daje rade na placyku wink.gif

inna sprawa ze jak u niego dostali do komendy motocykle to tez lapanka byla wsrod policjantow ktorzy juz jezdzili na motocyklach prywatnie wink.gif no ale potem zalapal sie na szkolenie i jakos idzie wink.gif

Napisano

Bo te "ścigacze" to nie skręcają. Za to takie "harleje" to najlepsze i najzwrotniejsze i najwygodniejsze są. Dlatego policja amerykańska raczej nie jeździ na "szlifierkach" tylko na typowych "gruźlikach".

PS: Starsze od węgla:

Napisano

A próbowałeś na plastiku jeździć kiedyś? wink.gif

Napisano

> A próbowałeś na plastiku jeździć kiedyś?

Nie. Ale wpisując się w ton Autokącika pozwalam sobie na krytykę tego, o czym nie mam bladego pojęcia. grinser006.gif Choć mój skromny cruiser jest też plastikowy. Więc odpowiem raczej tak: tak, jeździłem hehe.gif Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

> Szkoliłem się pod okiem instruktorów z CSP w Legionowie, w tym roku tez idę na szkolenie do nich.

Kiedy? Jak, i czy da, się zapisać?

Napisano

> Mają rozmach kitajce.....

Za to ich podziwiam... te spolecznosci daleko wschodnie zupelnie inaczej rozumieja kwestie bledow popelnianych ... samodoskonalenoa itp...

Napisano

> Kiedy? Jak, i czy da, się zapisać?

w ten i następny weekend.