Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pogięta tablica

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie,

po lekkiej stłuczce mam zgiętą tablicę. Prostować, czy wyrabia się nową? PYtam, bo mam miekki DR, to może nie będę odbierał stałego wink.gif

Pozdrawiam

fosfor

Napisano

są ludzie co z prawie zmielonymi po wypadku talbicami jeżdżą.

jak mi próbowali ukraść i pogięli, to wymieniłem.

Napisano

> Witam serdecznie,

> po lekkiej stłuczce mam zgiętą tablicę. Prostować, czy wyrabia się nową? PYtam, bo mam miekki DR,

> to może nie będę odbierał stałego

> Pozdrawiam

> fosfor

Tablica ma być czytelna. Jeśli prostowanie nie pogorszy czytelności to ja bym wyprostował.

Jeśli zmieniać to i tak zamawiasz dodatkową tablicę. Co Ci da nieodebranie stałego dowodu, chcesz zapłacić za komplet nowych numerów?

Napisano
  • Autor

> Tablica ma być czytelna. Jeśli prostowanie nie pogorszy czytelności to ja bym wyprostował.

> Jeśli zmieniać to i tak zamawiasz dodatkową tablicę. Co Ci da nieodebranie stałego dowodu, chcesz

> zapłacić za komplet nowych numerów?

nie ja jestem sprawcą, ale fakt faktem nie chce mi się czekać w urzędzie.

ok, jak nie pęknie przy prostowaniu to zostanie jak jest.

Dzięki i pozdrawiam.

Napisano

> Witam serdecznie,

> po lekkiej stłuczce mam zgiętą tablicę. Prostować, czy wyrabia się nową? PYtam, bo mam miekki DR,

> Pozdrawiam

> fosfor

Nawet jak będzie trochę pogięta to w czym to przeszkadza? Jak numer jest czytelny to nikt się nie przyczepi.

Napisano

> nie ja jestem sprawcą, ale fakt faktem nie chce mi się czekać w urzędzie.

> ok, jak nie pęknie przy prostowaniu to zostanie jak jest.

> Dzięki i pozdrawiam.

Jak się wstrzelisz w cykl zamówień blach w WK to w tydzień wyrobisz wtórnik.

Napisano

> Witam serdecznie,

> Pozdrawiam

> fosfor

Kolega jezdzi z podprostowaną tablica po strzale 3 lata i nikt sie nie czepia podczas kontroli.

Napisano

Jeżeli prostowanie nie pogorszy czytelności, to prostuj i nikt się nie przyczepi.

Kiedyś miałem w (jeszcze czarnej) tablicy dół i wytarcie, bo taksówkarz stoczył mi się i zrobił dość głęboki dół hakiem. Na ile się dało wyprostowałem, ale wypukłości liter nie odtworzyłem, podobnie jak nie poprawiłem tego co się starło. Ani policja ani diagnosta nigdy się mnie nie czepiali, natomiast kiedyś miałem problem na parkingu, bo czytnik tablic miał problem z przeczytaniem wink.gif

Napisano
  • Autor

no, to sobie zostanie jak jest. jak ktos sie przyczepi to sie wymieni ok.gif

Napisano

Ja wymieniłem. Co będę jeździł z tablicą, jak psu z gardła wyciągniętą. Koszt wymiany został pokryty z OC sprawcy. Czekałem kilka dni. Ale i tak auto stało wtedy w serwisie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ja wymieniłem. Co będę jeździł z tablicą, jak psu z gardła wyciągniętą. Koszt wymiany został

> pokryty z OC sprawcy. Czekałem kilka dni. Ale i tak auto stało wtedy w serwisie

juz przymocowana, troche czarnej farby zeszlo, ale tak to nowka sztuka smile.gif

edit: poza tablica szkód brak, więc szkoda czekać tych paru dni i uzerac sie z TU/sprawca. niech idzie w pokoju smile.gif

Napisano

> juz przymocowana, troche czarnej farby zeszlo, ale tak to nowka sztuka

> edit: poza tablica szkód brak, więc szkoda czekać tych paru dni i uzerac sie z TU/sprawca. niech

> idzie w pokoju

Ale jak będziesz sprzedawać auto to licz się z tym że kupujący zauważy że auto jest po kolizji.

Napisano

> juz przymocowana, troche czarnej farby zeszlo, ale tak to nowka sztuka

> edit: poza tablica szkód brak, więc szkoda czekać tych paru dni i uzerac sie z TU/sprawca. niech

> idzie w pokoju

A flaszkę choć postawił?

Napisano

> Ale jak będziesz sprzedawać auto to licz się z tym że kupujący zauważy że auto jest po kolizji.

Jeżeli napisane, że poza tablicą szkód brak, to nie zauważy.. chyba żę jest jasnowidzem wink.gif A tablica to ma tyle okazji żeby "się uszkodzić" że kto by na to zwracał uwagę.

Napisano

> Jeżeli napisane, że poza tablicą szkód brak, to nie zauważy.. chyba żę jest jasnowidzem A tablica

> to ma tyle okazji żeby "się uszkodzić" że kto by na to zwracał uwagę.

pierwsze co patrzyłem to czy przypadkiem "tylna" tablica nie jest pogięta wink.gif

ps. jak sprzedawałem to pogięty przód zawsze montowałem na tył grinser006.gif

hihi wink.gif

Napisano

> ps. jak sprzedawałem to pogięty przód zawsze montowałem na tył

Tak - a kiedyś przyjdzie Ci jakiś kącikowicz oglądać i powie "Paanie - a w but pan se wsadź ten samochód - w d walony grinser006.gif