Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żenada na drodze za sprawą dwóch centomaniaków

Featured Replies

Napisano

> jeszcze raz????????????????

> ja po prostu-przewiduje kolejne kocie ruchy i przestrzegam przed

> generalizowaniem!!!

> zawsze w kazdej grupie znajda sie czarne barany (bo owce toto nie sa

> )

> co nie znaczy ze nawet statystycznie sprawe biorac mozna sie

> dopuszczac takich posadzen-

> ja jako centomaniak po prostu sobie wypraszam

chodzilo wlasnie o to, ze w CM statystycznie wlasnie tych czarnych baranow jest najwiecej (nie procentowo, ale ilosciowo).

Napisano

> chodzilo wlasnie o to, ze w CM statystycznie wlasnie tych czarnych

> baranow jest najwiecej (nie procentowo, ale ilosciowo).

Quote:

CM jest najwiekszym klubem na AK to prawa statystki sa nieublagane i klub ten ma tez najwieksza ilosc burasow drogowych.

..napisales a jesli chciales wyrazic swoje uczucia do statystytcznych danych powinno byc napisane

Quote:

CM jest najwiekszym klubem na AK to prawa statystki sa nieublagane i klub ten ma tez
statystycznie
najwieksza ilosc burasow drogowych.

drobna roznica ale

Napisano

Spokojnie moje panie... mlotek.gif

mar00ha

Napisano

> Quote:

> CM jest najwiekszym klubem na AK to prawa statystki sa nieublagane

> i klub ten ma tez najwieksza ilosc burasow drogowych.

> ..napisales a jesli chciales wyrazic swoje uczucia do statystytcznych

> danych powinno byc napisane

Bylo dobrze napisane - jakos dziwne, ze MJ zrozumial, to ze ty masz jakas paranoje na punkcie CM to juz inna sprawa.

Napisano

> Czy nazwiesz buractwem jazde z predkoscia dostosowana do znakow?

> jesli tak uwazasz to tamte dwie osoby w takim razie sa

> burakami...

Oprócz przepisów i dostosowania do znaków drogowych to istnieje jeszcze tak zwana "kultura na drodze" !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Od pouczania kto ile jedzie jest policja, i blokowanie pasa mówiąc że się jedzie zgodnie z przepisami to jest zwykłe chamstwo. Jeśli ktoś nie ma ochoty przestrzegać ograniczenia prędkości to jest jego sprawa osobista i policji.

Napisano

> ..zanim zaczniesz nazywac centomaniakow burasami drogowymi to dobrze

> ci radze sie 3 razy zastanow

czytaj dokładnie co napisał a nie co drugie słowo

Napisano

> jak sam się scigałeś na publicznej drodze, na siekierkach

Pamietam, a na pasie obok ktos byl komu zajezdzalem droge ? Jakos sobie nie przypominam. Nie rownaj wyglupow na drodze na ktorej psy dup..i szczekaja do wybrykow na Pulawskiej. Swiety nie jestem, ale jednak takie "jazdy" budza we mnie lekki niesmak.

Napisano

2 seje jechały puławską z prędkością patrolową od 50 do 70 km/h czego nie mógł zdzierzyć pan w palio weekend i zajechał droge zchamowując seje do 0 i za to został skarcony czytaj zablokowany

Napisano

ja znam już winowajców i ich wersję wydarzeń, zresztą tam wyrzej ja opisałem

Napisano

> 2 seje jechały puławską z prędkością patrolową od 50 do 70 km/h czego

> nie mógł zdzierzyć pan w palio weekend i zajechał droge

> zchamowując seje do 0 i za to został skarcony czytaj zablokowany

..czyli jednak bohaterowie...jacy dzielni..i na pewno nazywają siebie braćmi...zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> zresztą tam wyrzej ja opisałem

Gdzie?!? icon_eek.gif

mar00ha

Napisano

> ..czyli jednak bohaterowie...jacy dzielni..i na pewno nazywają siebie braćmi...

I chcą pozostać anonimowi! Skromniachy. waytogo.gif

mar00ha

Napisano

Alez nie wypada zeby obronca na forum publicznym takie byki sadzil. Hamulec panie mecenasie, Hamulec...

Napisano

..lece wiec po medalecool.gif

no wspaniali kierowcy w swych wspanialych maszynach-spelnili swoj obywatelski obowiazek i dali nauczke jakiemu nidzielnemu kierownikowi w palio-pewnie mial weekend(a czytam ze mial) i sie spieszyl na weekend.

Normalnie wystapie z wnioskiem do komendy glownej o ostanowienie nagrod dla nichwaytogo.gif

Napisano

> Gdzie?!?

> mar00ha

pewnie czeka na rozgżerzenie zlosnik.gif

Napisano

te miodek a widziałes żebym brał ich w obrone, napisałem gdzies wyraźnie że pochFalam takie postępowanie, PRZEDSTAWIŁĘM WERSJE 2 STRONY I TYLE

Napisano

nie skromniachy tylko "zawsze poprawni śiętoyebliwi" userzy tego forum pokazali co potrafią i jak bardzo cenia sobie prawomyśłność.

Ich zdaniem jeszcze należało przeprosić pana za to że odhamował ich do zera za co ano za to że jechali zgodnie z przepisami

Napisano

> te miodek

icon_eek.gif Az mi sie glupio zrobilo skromny.gif

> a widziałes żebym brał ich w obrone, napisałem gdzies

> wyraźnie że pochFalam takie postępowanie, PRZEDSTAWIŁĘM WERSJE 2

> STRONY I TYLE

I jesli ta druga wersje zna reszta obroncow (na Twoja prosbe wykluczam Cie z ich grona), to ja robie tak: rotfl.gif

Moga sie czuc usprawiedliwieni hehe.gif

Napisano

> nie skromniachy tylko "zawsze poprawni śiętoyebliwi" userzy tego

> forum pokazali co potrafią i jak bardzo cenia sobie

> prawomyśłność.

> Ich zdaniem jeszcze należało przeprosić pana za to że odhamował ich

> do zera za co ano za to że jechali zgodnie z przepisami

Qrde, no nie wiem. Nikogo nie obrażam ale trochę i zajeło wymyślenie dlaczego tak sie zachowywali, więc myśliciele to z nich raczej marni (to samo tyczy się ich jazdy) tongue.gif

PS to mówiłem ja... jeden z tych nie SWIETOYEBLIWYCH swiety.gif

Napisano

tak sam z siebie, po prostu, mimo ze mial wolny 3 pas, absolutnie nie sprowokowany, zajechal droge i zhamowal do 0 ?

Napisano

> tak sam z siebie, po prostu, mimo ze mial wolny 3 pas, absolutnie nie

> sprowokowany, zajechal droge i zhamowal do 0 ?

po co wnikać ?

prawdy sie nie dowiesz..

a różne ch.. się zdarzają

tych dwóch "nauczycieli" i tak dało D

bo blokując jego blokowali innych

trzeba było pojechać za nim i sklepać ryja jak tacy mocni

a nie dawać lekcje wk.. wszystkich dokoła

no.gif

Napisano

> tak sam z siebie, po prostu, mimo ze mial wolny 3 pas, absolutnie nie

> sprowokowany, zajechal droge i zhamowal do 0 ?

hmmm Ja to tam raczej przecietny kierowca jestem, i czytajac co wyprawia ten pan z palio jak dobrze pamietam (chyba wariat jakis) to chcilabym, a nawet marze aby miec takie umiejetnosci jak on, aby na 3pasmowce zablokowac do 0 dwoch bohaterow...

Coz a moze tych dwoch chojrakow takich cienkich bylo wink.gif

pzdr.

Napisano

> hmmm Ja to tam raczej przecietny kierowca jestem, i czytajac co

> wyprawia ten pan z palio jak dobrze pamietam (chyba wariat

> jakis) to chcilabym, a nawet marze aby miec takie umiejetnosci

> jak on, aby na 3pasmowce zablokowac do 0 dwoch bohaterow...

> Coz a moze tych dwoch chojrakow takich cienkich bylo

> pzdr.

hehe.gifhehe.gifhehe.gifok.gif

Napisano

> jak on, aby na 3pasmowce zablokowac do 0 dwoch bohaterow...

Ja za mistrzów już uważałem tych SC - we 2 trzy pasy zablokować.

Ale faktycznie, ten weekend to musiałbyć mastahaka. Tylko skoro taki dobry był, to czemu nie wyminą na trzypasmówce tych SC?

Napisano

> Ja za mistrzów już uważałem tych SC - we 2 trzy pasy zablokować.

> Ale faktycznie, ten weekend to musiałbyć mastahaka. Tylko skoro taki

> dobry był, to czemu nie wyminą na trzypasmówce tych SC?

teraz to juz ten pan z palio to do guru u mnie urósł, zablokowal ich nie wyprzedzajac! icon_eek.gif

A tak powaznie po to ta gadka?

Jezeli ktos chce wychwalac takie zachowanie to wspolczuje, czy to tych z SC czy tego pana z palio, ktory jezeli zachowal sie jak przedstawiono to wcale nie jest lepszy od tych kolegow z SC.

Takie zachowanie jest naganne i tyle, do pouczania i "pokazywania" to sa odpowiednie sluzby, ja nie wiem glupi jestem ale popularnie drogowka na nich mowia.

ludzie zapmietajcie jedno

NA DRODZE PUBLICZNIEJ MOZNA POKAZAC, OWSZEM ALE CONAJWYZEJ JAK POWINNO SIE JEZDZIC, A NIE TO JAK NIE POWINNO SIE JEZDZIC.

Napisano

jeden Palio przybkolował dwa seje jadące róznymi pasami ruchu? Copperfield normalnie

hehe.gif

Napisano

> jeden Palio przybkolował dwa seje jadące róznymi pasami ruchu?

> Copperfield normalnie

Eee tam, nie znasz się.

Opuścił pług i zaorał asfalt, to jak mieli jechać? zlosnik.gif

Napisano

> Eee tam, nie znasz się.

> Opuścił pług i zaorał asfalt, to jak mieli jechać?

odpowiedział ogniem rakietowym a potem odleciał na z góry upatrzone pozycje zlosnik.gif

Napisano

> jeden Palio przybkolował dwa seje jadące róznymi pasami ruchu?

> Copperfield normalnie

W poprzek stanął ? hmm.gifzlosnik.gif

Napisano

sprowokowało go to ze jechali zgodnie z obowiązującym ograniczeniem , obok siebie, no to postanowił ich skarcić

Napisano
  • Autor

Łukasz, postawiłeś się w niewdzęcznej roli obrony zachowania, które nijak obronić się nie da. Nie będę komentował teorii którą przedstawiłeś, bo jechałem chwilę za nimi i widziałem jak było. Zachowanie faceta ze Sieny było reakcją na buractwo kolegów z centomanii, którzy mieli fantazję i postanowili się zabawić wyznaczając max. prędkość dla kilkudziesięciu innych kierowców jadących za nimi ul. Puławską niewiem.gif. Późniejsze ich zachowanie również było burackie i naprawdę gdyby tam nie było chamstwa, nie byłoby również mojego postu (popatrz sobie na moją historię, nie jestem świętoyebliwy i nie zajmuję się opisywaniem różnych historii zaobserwowanych na ulicach).

Inną sprawą jest późniejsze zachowanie Was, czyli kolegów z centomanii, którzy za wszelką cenę chcą obronić kolegów, którzy po prostu zachowali się jak gówniarze. Powiem szczerze, że ani fakt, iż winowajcy nie ujawnili się na forum, ani żałosne próby ich obrony przez niektórych centomaniaków, nie przysparzają Wam popularności jak i nie świadczą najlepiej o Was. Skoro winowajcy nie mają jajec się ujawnić, to IMO niech reszta siedzi cicho i nie udaje jakichś adwokatów, w dodatku pieprzących farmazony (patrz wątek Panowie na centokąciku towarzyskim).

Z mojej strony to koniec tematu, nie mam zamiaru więcej o tym pisać. Celem było napiętnowanie debilnego zachowania na drodze i to w wykonaniu jaskrawo obklejonych kącikowiczów. Tyle z mojej strony, jeśli ten post spowoduje że ktoś kiedyś przed zrobieniem z siebie debila na drodze pomyśli chwilę że ma lepę, to cel został osiągnięty.

Pozdrawiam

Napisano

> Inną sprawą jest późniejsze zachowanie Was, czyli kolegów z

> centomanii, którzy za wszelką cenę chcą obronić kolegów, którzy

> po prostu zachowali się jak gówniarze.

spokojnie smirk.gif akurat broniacych zachowanie tych dwoch sejow wcale tak duzo nie bylo ok.gif wiekszosc raczej, a przynajmniej duza czesc bronila sie przed szufladkowaniem calego klubu jako ci ktorzy nie umieja jezdzic albo jezdza jak buraki. a obrony przed takimi tekstami nam nie zabronisz. nie wnikam jaka byla cala sytuacja na drodze jak to wygladalo, kto mial racje a kto nie. ale razi mnie i mysle ze wielu innych takze, jak wrzucacie wszystkich centomaniakow (a jest nas naprawde masa i na dwoch, trzech czy nawet pieciu opini nie mozna wytwarzac do ogolu) do jednego worka z burakami no.gif

Napisano
  • Autor

> spokojnie akurat broniacych zachowanie tych dwoch sejow wcale tak

> duzo nie bylo wiekszosc raczej, a przynajmniej duza czesc

> bronila sie przed szufladkowaniem calego klubu jako ci ktorzy

> nie umieja jezdzic albo jezdza jak buraki. a obrony przed takimi

> tekstami nam nie zabronisz. nie wnikam jaka byla cala sytuacja

> na drodze jak to wygladalo, kto mial racje a kto nie. ale razi

> mnie i mysle ze wielu innych takze, jak wrzucacie wszystkich

> centomaniakow (a jest nas naprawde masa i na dwoch, trzech czy

> nawet pieciu opini nie mozna wytwarzac do ogolu) do jednego

> worka z burakami

Wcale nie było moim zamiarem wrzucanie Was do jednego wora, ktoś słusznie zauważył iż jesteście najliczniejsi skąd wynika największa bezwzględna liczba "czarnych baranów", bo oczywiście procentowo to w każdym kąciku jest podobnie wink.gif. Ale sam przyznaj, że w opisanje sytuacji teksty np. Gonza powodują, iż odechciewa ci się gadać z kimkolwiek spod znaku CM, co oczywiście nie jest słuszne. Wiem że znakomita większość z Was to normlalni ludzie, ale akurat ci dwaj opisani przeze mnie do takich nie należą, i nie ma znaczenia czy są z CM, IKL czy skądinąd. Opisałem to co widziałem, mam nadzieję że wielu z nas da to do myślenia. Pozdrawiam

20.GIF30.GIF

Napisano

widzac takie sytacje chyba zaczne zbierac na hummera 270751858-jezyk.gif

cento to pospoplite i popularne fury wiec nie ma co uogolniac... mogli rownie dobrze jechac maluchami czy golfami, icon_rolleyes.gif

chociaz ja dzisiaj widzialem podobna sytuacje, jak jeden samochod jechal 50km/h dwupasmowka (zwykle sie tam jezdzi 80-90km/h na ograniczeniu 50) i blokowal oba pasy, zadne auto go nie wyprzedziło.. grinser006.gif

tyle że tym autem był radiowóz policyjny hehe.gif

Napisano

Staryyy Wyloozuj.... To juz polansowac sie nie mozna ?? Predkosc byla w granicach 50-70 na godzine wiec nie sciemniaj zesmy jechali 50 na godzine non stop!!

Napisano

> Staryyy Wyloozuj.... To juz polansowac sie nie mozna ?? Predkosc byla

> w granicach 50-70 na godzine wiec nie sciemniaj zesmy jechali 50

> na godzine non stop!!

Nie uważasz że wystarczy że jechaliście 50 przez 10 min?

Nie starcza Ci wyobraźni screwy.gif, żeby zuważyć że przez tą chwile blokowaliście sznur samochodów?

Nic dodać nic ująć - właśnie tak sobie wyobrażałem twoją wypowiedź pad.gif

Napisano

> Ochlon... Wyloozuj.... POMYSL !!!

chlodny jestem

wyloozowany tez

a z mysleniem to spojz w lustro

p.s. jak chcesz to pisz na temat a jak nie to konczymy 30.GIF

Napisano

Stary... Jak tak to przepisy, przepisy, przepisy.... A teraz co ?? Wszystko w dupie ?? Bo jak na pulawskiej jest 50 to trza leciec 100 bo mozna ?? zastanow sie... Czasem czlowiek kce sie polansowac i wtedy sobie jedzie tempem patrolowym... Tego nikt nie zabroni!!

Napisano

> Stary... Jak tak to przepisy, przepisy, przepisy.... A teraz co ??

> Wszystko w dupie ?? Bo jak na pulawskiej jest 50 to trza leciec

> 100 bo mozna ?? zastanow sie... Czasem czlowiek kce sie

> polansowac i wtedy sobie jedzie tempem patrolowym... Tego nikt

> nie zabroni!!

Lansować możesz się co najwyżej w piaskownicy - to wynika z opisu waszego zachowania na drodze publicznej - to raz.

Dwa. Jak mieliście nieodpartą chęć pogrzebać w majtach przy 50km/h to było to robić gęsiego, a nie blokować 2/3 głównej arterii miasta.

Napisano

> Stary... Jak tak to przepisy, przepisy, przepisy.... A teraz co ??

> Wszystko w dupie ?? Bo jak na pulawskiej jest 50 to trza leciec

> 100 bo mozna ?? zastanow sie... Czasem czlowiek kce sie

> polansowac i wtedy sobie jedzie tempem patrolowym... Tego nikt

> nie zabroni!!

Padlo w tym watku juz tyle odpowiedzi a Ty dalej nie kminisz. Od jazdy 50 jest prawy skrajny pas. A dla tych "piratow" ktorzy osmiela sie Ciebie wyprzedzic sa pozostale dwa. Od przestrzegania ograniczen i wyciagania konsekwencji z ich lamania jest Policja.

Napisano

> a ty policz do 10 i przeczytaj jeszcze raz jego posta... tym razem ze

> zrozumieniem

ja juz sie przyzwyczaiłem że ten zmrol nadmorski nigdy nie czyta ze zrozumieniem tego co się do niego pisze więc musisz mu wybaczyć zlosnik.gif

Napisano

jakos nie bardzo rozumiem jak 2 seje moga zablokowac szeroką na 3 pasy puławską. nawet jakby jechały bokiem to jest niemozliwe

Napisano

> ..czyli jednak bohaterowie...jacy dzielni..i na pewno nazywają siebie

> braćmi...

ech.... powiem tylko tyle.... nie dziwie sie że sie nie odzywają.... po tym jak świętoszki ich zjechały wysłuchująć tylko część FAKTÓW to ja tesh bym sie nie odzywał.... bo i po co.... i tak nic nie udowodnią bo zawsze będzie źle... zajmijcie sie pilnowaniem baranów na drogach co wymuszaja pierwszeństwo, wylatują z zielonej strzauki nie patrząc czy coś jedzie... gadający przez telefon itp. itd. ALE NAJPIERW proponuje samemu przestać zachowywać sie jak skończone barany. jak skończycie to zrozumiecie ok.gif

Napisano

> Nie uważasz że wystarczy że jechaliście 50 przez 10 min?

> Nie starcza Ci wyobraźni , żeby zuważyć że przez tą chwile

> blokowaliście sznur samochodów?

> Nic dodać nic ująć - właśnie tak sobie wyobrażałem twoją wypowiedź

tia... a zaraz zjedziecie jakiegoś buraka co jechał 100km/h przy ograniczeniu do 50km/h <lol2>

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.