Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No i zamówiłem plug-in'a

Featured Replies

Napisano

Będąc pod wrażeniem jazdy testowej, jak rownież po długim namyśle i po porównaniu wszelkich kosztów zdecydowałem się na zamowienie Passata GTE.

Auto biorę w prywatny trzyletni leasing (pierwszy raz taka przyjemność). Do odbioru we wrześniu.

Wyposażenie standard plus hak, jasna skóra i asystent parkowania (bo bardzo mi się ten gadżet podoba hihi), kolor biały. No i, oczywiście, kombi - bo to Szwecja.

W porównaniu z obecnym wozidłem tracę:

- nawigacje,

- elektryczną klapę

zyskuję:

- ze 100KM,

- pełna skórę

- 100 litrów bagażnika

- aktywność tempomatu

- no i tego asystenta

Dziennie robię 15km a ładować mogę za nic pod pracą (o ile się dopcham do któregoś z 10 gniazdek).

Dziękuję za uwagę. Można wpisywać wysokość lodówki.

Napisano

jak mozna teraz wyprodukoiwac auto bez navi. nawet moj matiz prawie mial

Napisano
  • Autor

Tam DSG siedzi? Ciekawe ile pociągnie, bezawaryjności! :)

Tak i 1,4 TSI.

W trzy lata chyba się nie popsuje, ale w sumie nie mój samochód, a i serwis blisko.

Napisano
  • Autor

jak mozna teraz wyprodukoiwac auto bez navi. nawet moj matiz prawie mial

No właśnie. Za drogo sobie za to liczą. Jakieś 5000 pln. :-/

Napisano
  • Autor

To się ładuje z sieci, czy potrzeba specjalnej stacji?

I tak i tak.

Napisano

To się ładuje z sieci, czy potrzeba specjalnej stacji?

Możesz ładować z gniazdka - jakąś znikomą mocą, pewnie do 1kW. Lub przez złącze szybkiego ładowania CCS (Leaf używa innego złącza - CHAdeMO).

Napisano

Postanowiłem przeskoczyć etap hybryd - nie za bardzo rozumiem ideę wożenia własnego generatora prądu ze sobą. Ale nie jest to głupie. Oszczędności paliwa w jeździe po mieście sa spore. Na trasie juz tak pięknie nie jest b

Ten podpis wszystkim się znudził!

Napisano

Znajomy jeździ po mieście i trochę w trasach Lexusem IS300h. Spalanie od początku wychodzi mu około 6.5 l/100km. Żadko włącza tryb sportowy. Więc ja powaźnie zastanawiam się nad hybrydą. Diesle przeskoczyłem ;]

Napisano

6.5 w takim dużym samochodzie? Nieźle!

Meleks palił średnio 5.5, głownie po mieście...

6.0 na autostradzie, w spokojnej trasie sporo mniej (w ramach rozrywki zszedłem do 3 na początku).

Edytowane przez grogi

Napisano

Znajomy jeździ po mieście i trochę w trasach Lexusem IS300h. Spalanie od początku wychodzi mu około 6.5 l/100km. Żadko włącza tryb sportowy. Więc ja powaźnie zastanawiam się nad hybrydą. Diesle przeskoczyłem ;]

potwierdzam sasiad ma i podobne wyniki osiaga

kupil glownie ze wzgledu na to ze pracuje od 3 rano i budzil rodzine oraz sasiadow ruszajac do roboty tak wczesnie rano a teraz jest ciuchutko

powaznym problemem sa male dzieci - kompletnie nie zwracaja uwagi na to auto jak wjedza wyjedzdza z posesji i na osiedlowych uliczkach trzeba mniec 1000000000x zwiekszona czujnosc

Napisano

potwierdzam sasiad ma i podobne wyniki osiaga

kupil glownie ze wzgledu na to ze pracuje od 3 rano i budzil rodzine oraz sasiadow ruszajac do roboty tak wczesnie rano a teraz jest ciuchutko

powaznym problemem sa male dzieci - kompletnie nie zwracaja uwagi na to auto jak wjedza wyjedzdza z posesji i na osiedlowych uliczkach trzeba mniec 1000000000x zwiekszona czujnosc

najdziwniejszy powod :)