Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grande Punto do oceny

Featured Replies

Napisano

szkoda, że vinu nigdzie nie podał :hmm:

Napisano

Nie sądziłem, że GP tak dobrze trzymają cenę.

Napisano
  • Autor

Rocznik min. 2010 i nie mam zamiaru jechać dalej niż 200km po auto, wyłącznie PB 

ps. auto dla rodziców w ostateczności bravo

Napisano

dobre wózki to i trzymają się niezgorzej - żeby tylko motorki i krzynki były nieco lepsze. te 16v i 6b to powinna być podstawka ;)

Napisano

ulepów wszędzie pełno - taka cena za rozsądne roczniki 07/09 to okolice piętnachy.

Za swojego 07 od pierwszego właściciela tyle dałem w zeszłym roku, odpukać sprawuje się dobrze ;]

Napisano

Rocznik min. 2010 i nie mam zamiaru jechać dalej niż 200km po auto, wyłącznie PB

ps. auto dla rodziców w ostateczności bravo

Trudno to Ci nie sprzedam ;]:hehe:
Napisano

A czy one nie miały na boku nazwiska włoskiego (chyba projektanta czy coś takiego)?

słuszne spostrzeżenie  :ok:

mała nalepeczka z napisem "design Giugiaro" 

Niby można odlepić "bo tak" :P

e1e562ddb9c6d44e.jpg

Edytowane przez Lynda

Napisano

słuszne spostrzeżenie :ok:

mała nalepeczka z napisem "design Giugiaro"

Niby można odlepić "bo tak" :P

e1e562ddb9c6d44e.jpg

A czy czasem ta naklejka z tokiem produkcji nie zniknela? Trzeba Denusa zapytac pewnie bedzie wiedziec.

Dziwnie jakos ma ulozone wycieraczki :hmm:

Edytowane przez bartekm

Napisano

Aktualne roczniki na pewno nie mają. Ale Grande Punto (bo potem było evo i po prostu Punto) chyba miały do końca

tąpnięte szklanym kafelkiem

Napisano

Aktualne roczniki na pewno nie mają. Ale Grande Punto (bo potem było evo i po prostu Punto) chyba miały do końca

Spojrzalem na kilka aut z podobnego rocznika i zaden nie ma na otomoto naklejki Giugiaro ;)
Napisano

Nie mówię, że nie :-)

Fiata ogarniam raczej, ale drobne niuanse mogą mi umykać :-P

Napisano

Silnik kibel,ale zależy co kto potrzebuje od auta.

Ja bym szukał 16v,ale ja się nie znam. ;]

Napisano

Znajdź używane 16v w 5 furtkach w dobrym stanie... Życzę powodzenia ;]

Napisano

Znajdź używane 16v w 5 furtkach w dobrym stanie... Życzę powodzenia ;]

Przeciez pisze, ze mam do sprzedania ;]:hehe: stan powiedzmy jak to po uzytkowaniu 8. lat w duzm miescie ;]
Napisano

Znasz sie, znasz :ok:;] czy nie pisalem, ze mam do sprzedania? :hehe:;]
Napisano

Aaa to przepraszam :hehe:

Jak ja szukałem rok temu to ni cholery... Więc wziąłem co zadbane się trafiło :phi:

Napisano

Aaa to przepraszam :hehe:

Jak ja szukałem rok temu to ni cholery... Więc wziąłem co zadbane się trafiło :phi:

Za tydzien wystawiam do sprzedazy na powaznie ;] na razie szukam packi na mu... znaczy na natretnych klientow ;]
Napisano

Znasz sie, znasz :ok:;] czy nie pisalem, ze mam do sprzedania? :hehe:;]

Szukałem Evo z tym silnikiem multiair 16v czyli 105kM. :skromny: A daj Pan spokój,kupiłem 207 po lifcie z  końca producki z 1,6hdi 93kM. :) Jakbym miał czekać na ciekawą ofertę Punto Evo z mutiairem 105kM to nadal bym czekał. ;]:oki:

Napisano

Dokładnie, Punto z tym silnikiem to porażka (moja matka ma takiego), a przecież były i jeszcze słabsze 1.2...

Zresztą najlepiej podsumowuje punto z tym silnikiem zdanie właśnie z tego ogłoszenia:

Prosty, tani w eksploatacji przyrząd do jazdy

;]

Napisano

naklejka znknęła

Napisano

A czy czasem ta naklejka z tokiem produkcji nie zniknela? Trzeba Denusa zapytac pewnie bedzie wiedziec.

Dziwnie jakos ma ulozone wycieraczki :hmm:

No właśnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że chyba GP do końca produkcji miało naklejki  :hmm:

Natomiast w tym konkretnym moją uwagę zwróciły halogeny. Czasem nie powinny być z jasnym wnętrzem?? Ciemne chyba miał tylko Sport.

Napisano

No właśnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że chyba GP do końca produkcji miało naklejki  :hmm:

Natomiast w tym konkretnym moją uwagę zwróciły halogeny. Czasem nie powinny być z jasnym wnętrzem?? Ciemne chyba miał tylko Sport.

Naklejek GP od pewnego rocznika, a dokładniej od 2009 (w niektórych zapominali naklejać już od połowy 2008),  na drzwiach nie miało! Co do przeciwgielnych, od 2007 roku właśnie takie były. Z jasnym wnętrzem roczniki 2005 i 2006 - niezależnie od wersji.

Edytowane przez krowka

Napisano

Dumacie i dumacie, a trzeba było sprawdzić w eperze - naklejki giugiaro wycofano 15.09.2008

Napisano

Haha... na to bym nie wpadł :rotfl:

rzeczywiście 

Napisano

Ciemne chyba miał tylko Sport.

mój Emotion też miał czarne

Napisano

mój Emotion też miał czarne

Co do przeciwgielnych, od 2007 roku właśnie takie były. Z jasnym wnętrzem roczniki 2005 i 2006 - niezależnie od wersji.

Jeszcze raz napiszę, może ktoś w końcu przeczyta.

Światła przeciwgielne "jasne" były we wszystkich wersjach GP z roczników 2005 i 2006 (w tym Energy/Emotion). Od 2007 były dostępne tylko "ciemne".

Edytowane przez krowka

Napisano

Nie wczytywałem się w treść ogłoszenia, ale przedni zderzak ma ciemniejszy kolor od reszty.

Napisano

Dumacie i dumacie, a trzeba było sprawdzić w eperze - naklejki giugiaro wycofano 15.09.2008

Licencja na naklejki się skończyła ;l

Edytowane przez bartekm

Napisano

To jest prawdopodobnie wersja Estive Blue&Me. Halogeny za dopłatą ale prawdopodobnie ktoś dołożył. Seryjnie żeby ten rocznik miał halogeny to musiał by być Dynamic ale wtedy by miał jeszcze alufelgi i nie miał by bluetooth i przycisków na kierownicy do odbierania telefonu i wybierania głosowego. Miałem Estive Blue&Me z końca 2009 roku i nie miał naklejki i poza brakiem halogenów wyglądał tak samo tylko był szary. Sprzedany w grudniu za 19 tys też pierwszy właściciel 115tyś km.

Napisano

To jest prawdopodobnie wersja Estive Blue&Me. Halogeny za dopłatą ale prawdopodobnie ktoś dołożył. Seryjnie żeby ten rocznik miał halogeny to musiał by być Dynamic ale wtedy by miał jeszcze alufelgi i nie miał by bluetooth i przycisków na kierownicy do odbierania telefonu i wybierania głosowego. Miałem Estive Blue&Me z końca 2009 roku i nie miał naklejki i poza brakiem halogenów wyglądał tak samo tylko był szary. Sprzedany w grudniu za 19 tys też pierwszy właściciel 115tyś km.

Od kiedy Dynamic mial felgi ze stopu? :nie_wiem:
Napisano

Od kiedy Dynamic mial felgi ze stopu? :nie_wiem:

za dopłatą to i mój active ma klimę i radio sterowane z fajery :]

Napisano

za dopłatą to i mój active ma klimę i radio sterowane z fajery :]

Rabor napisał tak jakby każdy Dynamic miał alufelgi ;]