Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bagażnik rowerowy na hak

Featured Replies

Napisano

Hej,

Dużo przecen teraz, kiedyś tu był watek i ktoś polecal ale nie mogę odnalezc.

Hak jest, więc czemuby rowerow nie wieszac na nim.

Thule ciut drogie...

Napisano
  • Autor

Tylko nie amos.

Belki Alu tej firmy wyja jak dzikie...

Napisano
  • Autor

Jeżeli platforma jest podobnej jakości co belki to nie dziękuję.

Napisano

Ponoc sie poprawili.

Mialem belki amosa, fapa, i norauto. Najlepiej wspominam wlasnie amosa, choc byly kwadratowe i mocno szumialy.

Ale nie namawiam... Szukaj dalej

Napisano

@@Chalek

mam Menabo- imo jakość/cena bardzo dobrze. Co prawda nie jest to Thule, bo np. śrubę do mocowanie na hak trzeba dokręcić kluczem ale  materiał i wykonanie jest solidne. Gdzieś w necie był test na niemieckich stronkach i bagażnik bardzo dobre oceny zebrał :oki:

ja mam taki 

http://www.autocaros.pl/shop.php?a=product&productid=IT211468D&from=uni

na pusto nie słychać go wcale, jak rowery dołozysz to coś tam uslyszysz

Napisano

Poszperaj na olx, allegro. Kolega kupił Thule tanio, a praktycznie jak nowe było. 

Napisano

mam Menabo- imo jakość/cena bardzo dobrze. Co prawda nie jest to Thule, bo np. śrubę do mocowanie na hak trzeba dokręcić kluczem ale  materiał i wykonanie jest solidne.

hehe, czyli zawsze coś...

ja teraz też mam menabo, ale belki na relingi. faktycznie wykonanie jest solidne, ciche są i tanie, ale w rowki nie pasują żadne wsuwki T  :ogien:

Napisano

od 2 lat mam amosa tytan, zero problemów

post-152703-0-39844200-1481542331_thumb.jpg

Napisano

Zależy ile będziesz jeździć.

Ja kupiłem Thule na 3 rowery, użyłem raz. Trzeba uważać przy podjazdach w garażach podziemnych, bo mało jednego roweru nie zgubiłem. Miałem (znacznie) tańszą opcję bez uchylania, męczące było wyciąganie i szukanie przez roletę.

Rowery się strasznie syfią jak pada i jest trochę z tym zabawy. Osobiście wolę wypożyczyć na miejscu niż się w to bawić :ok:

Napisano

Osobiście wolę wypożyczyć na miejscu niż się w to bawić :ok:

w tym roku stwierdziłem, że też tak zacznę robić. 

na pierwszym wyjezdzie była jedna wypożyczalnia i rowery na zapisy. na drugim, sprzęt tak wyeksploatowany, że w drodze powrotnej prawie prowadziłem. na trzecim rowery tak niewygodne, ze przez tydzień nawet nie pomyślałem, żeby wsiąść na rower.

po tych doświadczeniach stwierdzam, że wolę wozić swoje, pewne i sprawdzone 

Napisano

w tym roku stwierdziłem, że też tak zacznę robić. 

na pierwszym wyjezdzie była jedna wypożyczalnia i rowery na zapisy. na drugim, sprzęt tak wyeksploatowany, że w drodze powrotnej prawie prowadziłem. na trzecim rowery tak niewygodne, ze przez tydzień nawet nie pomyślałem, żeby wsiąść na rower.

po tych doświadczeniach stwierdzam, że wolę wozić swoje, pewne i sprawdzone 

Ja tak stwierdziłem kilka lat temu. Wypożyczałem kilka razy, włącznie z rower dla dziecka i fotelikiem, zawsze było ok. Oczywiście to nie to co swój ale kilkadziesiąt km dało się spokojnie zrobić.

Napisano

Ja tak stwierdziłem kilka lat temu. Wypożyczałem kilka razy, włącznie z rower dla dziecka i fotelikiem, zawsze było ok. Oczywiście to nie to co swój ale kilkadziesiąt km dało się spokojnie zrobić.

przy założeniu, że ktoś uprawia turystykę rowerową na urlopie wokół komina bądź jeździ w miejsca atrakcyjne turystycznie gdzie są wypozyczalnie ( z reguły w sezonie). Jak ktoś lubi w promieniu do 100-200 km wyjechać z rana i potem przejechać ciekawą trasę kilkadziesiąt kilometrów i wrócić na wieczor to własny bagażnik jest najlepszym rozwiązaniem :oki:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.