Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2018 Fiat Argo - juz oficjalnie ...

Featured Replies

Napisano

Kraj Salsa ... flag-of-brazil.gif ... Fiat przezywa spadek w dol - Argo ma to naprawic. Teoretycznie Argo ma zastapic Punto + Palio w wyzszych wersjach. Cena od 28k PLN - jutro bedzie znany dokladna cena.

fiat-argo-2018-50.jpg

fiat-argo-2018-51.jpg

3 silniki, 7 wersji.

1.0l 77KM

1.3l 109KM

1.8l 139KM

Wszystkie E95 - na slome .... 

1.3l ma GSR - manual automatic ...ass-smiley-emoticon.gif

fiat-argo-2018-12.jpg

fiat-argo-2018-23.jpg

fiat-argo-2018-24.jpg

fiat-argo-2018-37.jpg

i cos zywego .....

fiat-argo-apresenta%C3%A7%C3%A3o-NA-3.jpfiat-argo-apresenta%C3%A7%C3%A3o-NA-13.j

fiat-argo-apresenta%C3%A7%C3%A3o-NA-5.jp

fiat-argo-apresenta%C3%A7%C3%A3o-NA-11.j

Napisano

A to nie europejskie Tipo HB? W środku tak samo paskudny, każdy element deski w innym kształcie, kwadraciki, okręgi, prostokąty, etc.

Napisano
1 minutę temu, spad napisał:

A to nie europejskie Tipo HB?

AFAIR średnio, Tipo to kompakt, Argo to następca Punto.

Napisano
8 minut temu, format napisał:

AFAIR średnio, Tipo to kompakt, Argo to następca Punto.

ale w EU kompakt ma wielkość klasy B w AU :]

Napisano

u nas nie bedzie oferowany a szkoda bo dobra cena i znalazł by nabywców

Napisano
3 godziny temu, Rado_ napisał:

Taka Dacia 

Dokładnie takie samo wrażenie odnioslem z zewnątrz - Sandero?...

Napisano
  • Autor
ale w EU kompakt ma wielkość klasy B w AU :]

Hmm, u mnie tego Argo nie spotkasz, Fiat ma 500 i 500x? - i tyle + Mazda MX5

Edit:

bf319b1ffc1971a7ea0489e54d5005c4.jpg

Abarth jest ich najlepiej sprzedającym się produktem.

India to najbliższy kraj gdzie to ma być. Z tego co czytam to bez żadnych Airbags, na wasze ma być 18k PLN.

Zobaczymy, bo pare www mówi o sprzedaży w EU jeśli produkcja w [emoji1250] [emoji1250][emoji1250] ruszy.

Sent from my iCrap using Tapacrap
Napisano
  • Autor
Szkoda, bo za takie pieniadze człowiek by sie skusił.  Zamiast kupować kilkuletnie używki od mirasów...

Brasil już klepie, India ma klepac od 2018.

[emoji1054][emoji1054][emoji1054] twierdzi ze 3 fabryka - jeśli model odniesie sukces - będzie od 2019 [emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250] czyli EU tez dostanie. ??????

Sent from my iCrap using Tapacrap
Napisano

Lubię Fiaty, ale ten zupełnie mi nie leży... :no:

Stylistyka plus wnętrze :no:

Ciekawie zapowiadają się nowe silniki 1.0 i 1.3, które na pewno trafią do nas do nowej Pandy i 500-tki,

Napisano
42 minuty temu, dzidzia napisał:

Lubię Fiaty, ale ten zupełnie mi nie leży... :no:

Stylistyka plus wnętrze :no:

Ciekawie zapowiadają się nowe silniki 1.0 i 1.3, które na pewno trafią do nas do nowej Pandy i 500-tki,

A co w nich ciekawego? Jakieś 1.0, pewnie 3. cylindry, z max. momentem 100Nm, czy jakiś wynalazek 1.3 też pewnie be turbo :chory:

Napisano
5 minut temu, bartekm napisał:

A co w nich ciekawego? Jakieś 1.0, pewnie 3. cylindry, z max. momentem 100Nm, czy jakiś wynalazek 1.3 też pewnie be turbo :chory:

"Obecnie nowa rodzina silników Fiata FireFly to: trzycylindrowy o pojemności skokowej 1.0 l i mocy 72 KM i maksymalnym momencie obrotowym 102 Nm przy 3250 obr./min oraz czterocylindrowy o pojemności 1.3 l o mocy 101 KM i 134 Nm przy 3500 obr./min. "

Nowe silniki bez turbo - jeśli będą oszczędne to mogą to być to dobre, tanie jednostki, które zastąpią wysłużonego 1.2 Fire oraz 1.4 .

Napisano
21 minut temu, bartekm napisał:

Wersje z turbo pojawia  sie na rynek europejski,produkowane beda w Polsce

Napisano
23 godziny temu, bartekm napisał:

1.3 też pewnie be turbo

miałem  dawno  temu  w  suzuki, bardzo  miło wspominam  - mimo  ledwie  68km  zwykle  byłem  pierwszy  ze  swiateł :skromny:

Napisano
3 godziny temu, mokrii napisał:

miałem  dawno  temu  w  suzuki, bardzo  miło wspominam  - mimo  ledwie  68km  zwykle  byłem  pierwszy  ze  swiateł :skromny:

Ale Swift był chociaż lekki ;]

Napisano

Oooo, znowu nowe logo....Jest jeszcze inna firma co tak czesto jak Fiat zmiania swoje logo?

Napisano
9 godzin temu, bartekm napisał:

Ale Swift był chociaż lekki ;]

no  był :piekna: chrupała  jak  dzika  

@Kiwal z  przodu  to samo  - a  z  tyłu  dali  duże  zeby  bylo  wiadomo  ze  to  nie  hamuje  i  trzeba  sie  z  dala  trrzymać ;l 

Napisano

Ten wielki napis z tyłu powala !:facepalm:

Reszta no cóż fiat jak fiat ;)

Napisano

Fiat ma w sobie coś takiego, że dopóki masz fiata to go dobrze wspominasz, auta wg mnie bezawaryjne, trwałe, przejeżdżały u mnie i u mojej rodziny setki tysięcy kilometrów. Ale potem kupujesz auto innej marki i jednak już nie masz ochoty wracać do Fiata. I choć dobrze wspominasz swoje doświadczenia z Fiatem to jednak nie kupujesz kolejnego Fiata a coś innego. Pomijam już fakt, że Fiat od wielu lat nie potrafi zaproponować fajnych silników do swoich aut, tzn. ich gama jest bardzo okrojona i albo bujasz się słabymi 68-85 konnymi jednostkami, albo zostaje diesel, ewentualnie w pojedynczych modelach jakaś mocniejsza benzyna. Pomijam już beznadziejną współpracę z ASO, to w oparciu o doświadczenia w ASO Fiata nabrałem jakiś podejrzeń na naprawy w ASO innych marek. I choć w innych markach naprawa lub serwis w ASO wykonywany jest dobrze, to jednak gdzieś we mnie jest ta pofiatowska podejrzliwość, że ASO chce mnie naciągnąć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.