Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mocne, amerykańskie auto

Featured Replies

Napisano
2 godziny temu, wujekcybul napisał:

Ale jezdziles tym? To sa wielkie, ogromne samochody. Ani super dynamiczne (oprocz topowych wersji) ani to to dobrze nie hamuje. Amerykanie przy renowacji daja nowoczesne hamulce, uklad kierowniczy itp.. Dodatkowo serwis tego to nie paczka fajek w kiosku tylko mala fortuna. Duzo lepszym pomyslem jest zakup nowoczesnego mustanga.

Owszem jeździłem wieloma takimi autami, nowymi i tymi trochę starszymi mustangami też. jedynie w miarę współczesne godne grzechu auto USA to Viper ewentualnie Vette.

Takich aut nie kupuje się dla ich bezwzględnych osiągów, bo od tego są lepsze europejskie fury za podobne pieniądze, kupuje sie je dla klimatu, bulgotu i przepychu. W tych 3ch punktach lepsze będzie stare auto. Owszem obsługa będzie droższa niż nowego, ale za to nie będzie utraty wartości, finalnie wyjdzie podobnie.

Dla mnie taki nowy mustang to jak świntuszenie w gumie albo co gorsza - przez szybę ;]

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=236474382&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=7700&makeModelVariant1.modelId=2&maxFirstRegistrationDate=1975-12-31&pageNumber=2&scopeId=C

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=207861959&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=7700&makeModelVariant1.modelId=2&maxFirstRegistrationDate=1975-12-31&pageNumber=2&scopeId=C

ja bym brał takiego ;]

albo najlepiej wysupłać więcej dukatów i pójść na całość ;)

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=246924603&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=7700&makeModelVariant1.modelId=2&maxFirstRegistrationDate=1975-12-31&pageNumber=3&scopeId=C

ehhhh ;]

Edytowane przez koNik

Napisano
16 godzin temu, Danielpoz. napisał:

Zwykłe auto a kolega chce raczej coś ciekawego.

Ciekawe nie nadają się zwykle do codziennej eksploatacji.

Napisano
16 godzin temu, rwIcIk napisał:

Do Jeepa jakoś nie jestem przekonany. To jednak chyba bardziej terenówka, niż auto drogowe :hmm:

Grand Cherokee już dawno nie jest terenówką. Terenówka to Wrangler.

Napisano
Dnia 7.07.2017 o 20:15, rwIcIk napisał:

Sąsiad, gdy odszedł na emeryturę, kupił sobie kabrio - rośliny na ogród wozi bez dachu :ok:;]

:hehe:

do emerytury jeszcze daleko ;]

IMG_5349.JPG

Napisano
Teraz, jimbo22 napisał:

buahahaha. autor pyta o amerykanskie auto, a tutaj focus RS :) 

A Ford to skąd? ;] Tak dla śmiechu wrzuciłem - z amerykańców

b5468643ae4a3b254306c5292dac39a4.jpg 

;] 

Napisano
Dnia 7/9/2017 o 20:42, rwIcIk napisał:

Myślałem raczej o czymś w miarę nowym. Max 3-5 letnim z niedużym przebiegiem.

Ale widzę, że tego typu auto raczej słabo nadawałoby się do codziennej eksploatacji głównie w mieście.

mi się nawet charger podoba z tych nowych. znaczy challenger bardziej, ale tego bym nie kupił bo gniją (chociaz z drugiej strony są przez to tanie) :)

Napisano
21 godzin temu, koNik napisał:

Takich aut nie kupuje się dla ich bezwzględnych osiągów,

Owszem obsługa będzie droższa niż nowego, ale za to nie będzie utraty wartości, finalnie wyjdzie podobnie.

ja sformułowałbym w taki sposób

obsługa będzie droższa i zabierająca zdecydowanie więcej czasu niż nowego

a jeśli chcemy, żeby "nie było utraty wartości" to tutaj już naprawdę dochodzi dużo czynników

serwisować i naprawiać trzeba z GŁOWĄ

pod chmurką się nie zostawia

jeździ sie nie wtedy, kiedy się chce, tylko kiedy można

i td

no i, żeby kupić "ten odpowiedni egzemplarz" to też już coś na temat tych samochodów trzeba znać...

do autora - można poczytać forum MCP. tam są i starsze i nosze i ci co mają w garażu i to i to... 

Napisano

aha, nowego da się użytkować codziennie :)

Napisano
Dnia 11.07.2017 o 10:17, mati1.6dohc napisał:

:hehe:

do emerytury jeszcze daleko ;]

...

Dzisiaj też pierwszy raz w tym roku miałem okazję złożyć dach. Bardzo zmyślne rozwiązanie do przewozu mebli.

Tylko glaca teraz trochę piecze. ;)

2017-07-12 15.39.12.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.