Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie najtaniej AGD

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Gdzie najtaniej teraz da się kupic AGD? Mam do kupienia wszystko do domu. Myślę o Euro Rtv Agd.

Da się jakieś promocję wyrwać kupując np. wszystko na raz?

Pozdro

Napisano

Oprócz taniości, powinna Cię interesować gwarancja. Wszelkie elektromarkety będą Ci wciskać dodatkową "gwarancję" w postaci ubezpieczenia za jakieś 20% wartości sprzętu.

Tymczasem w Ikei, na większość sprzętu AGD (poza najtańszymi seriami), w cenie masz pełne 5 lat gwarancji. A sprzęt dla nich robi Elektrolux i Whirlpool.

Napisano

Przy czym w przypadku pralki lepiej wybrać taką z wymienialnym łożyskiem bębna...

Napisano
Dnia 10.08.2017 o 15:17, borbet napisał:

Przy czym w przypadku pralki lepiej wybrać taką z wymienialnym łożyskiem bębna...

jak to poznać w sklepie:hmm:

Napisano

a ja mam jeszcze taki  inne pytanie

Będę kupował lodówkę i kuchenke. Jak dobrać/sprawdzić że mają taki sam kolor lub bardzo podobny zeby zbytnio w kuchni sie nie różniły?

Napisano

zapewne tak samo jak z armaturą łazienkową, że kupuje się jednego producenta

Napisano
Dnia 11.08.2017 o 22:42, todamian napisał:

a ja mam jeszcze taki  inne pytanie

Będę kupował lodówkę i kuchenke. Jak dobrać/sprawdzić że mają taki sam kolor lub bardzo podobny zeby zbytnio w kuchni sie nie różniły?

Ten sam producent, przynajmniej w teorii powinien być taki sam kolor.

W sklepie z AGD może będą niedaleko siebie - żeby porównać - albo poprosić obsługę czy by nie przesunęli.

Napisano
Cześć,

Gdzie najtaniej teraz da się kupic AGD? Mam do kupienia wszystko do domu. Myślę o Euro Rtv Agd.
Da się jakieś promocję wyrwać kupując np. wszystko na raz?

Pozdro
Euro to dramat jeśli chodzi o gwarancję i usługi dodatkowe. Na trzy sprzęty ostatnio kupione:
1. Zmywarka Bosch zepsuta już w kartonie.
2. Usługa przełożenia drzwi w lodówce źle wykonana, a poprawienie trwało miesiąc.

Na infolinii, w dziale reklamacji, jedyne co potrafili to wysłać maila do działu logistyki z prośbą o kontakt ze mną. Miesiąc trwało, zanim przyjechał monter iz fochem, że czegoś od nich się wymaga. Już nie wspomnę, że wcześniej umawiali się na poprawę i nie przyjechali.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Napisano
Dnia 11.08.2017 o 18:22, Slawcio napisał:

jak to poznać w sklepie:hmm:

Sprawdzasz w necie czy ten model ma możliwość wymiany łożyska. Był o tym jakiś czas temu wątek na AK.

Napisano
Dnia ‎2017‎-‎08‎-‎13 o 14:52, Phil_ips napisał:

Euro to dramat jeśli chodzi o gwarancję i usługi dodatkowe. Na trzy sprzęty ostatnio kupione:
1. Zmywarka Bosch zepsuta już w kartonie.
...

Miałem identycznie w zeszłym roku.

Napisano

Nie dalej jak 2 tyg temu kupione: lodówka, zmywarka, piec, indukcja, okap. Jak już miałem wybrane konkretne modele to patrzyłem gdzie sa dostępne (do pomacania) następnie patrzyłem gdzie są dostępne najtaniej i z tego sklepu zamawiałem. Co do gwarancji to i tak suma sumarum wszystko trafia do producenta a jakieś przedłużenie gwarancji w firmie ubezpieczeniowej mnie nie interesuje. Potem jak co do czego przyjdzie to stwierdzą że sprzęt był używany niezgodnie z jego przeznaczeniem bo np naciskałem guzik prawą a nie lewa ręka lub coś w tym stylu......

Suma sumarum lodówka kupiona w RTV euro AGD, reszta w Media Expert. Okap mialem kupić od ręki w Media Markt ale że akurat ten model mieli tylko z wystawek to wolałem poczekać 5 dni robiczych (cena taka sama w obu sklepach) i kupić z Media Expert.

Edytowane przez PiQ

Napisano
  • Autor

Dzieki za rady. Kupilem wszystko w euro, bo akurat jakas promocja 10% na wybrane rzeczy byla. W sobote maja przywiezc. Zobaczymy jak wyjdzie. Pozdro

Napisano

dobra rada, rozpakuj sprzęty przy dostawcach, mi przywieźli zmywarkę zgniecioną obustronnie przez wózek widłowy,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.