Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skrzynia m32

Featured Replies

Napisano

Witam myślałem o kupnie samochodu z taka skrzynia ,ale ma opinię że często pada.  Czy ktoś z was naprawial,czy naprawdę często padają, jakie koszta naprawy? A może da się wsadzić jakaś inna skrzynie wrazie  gdy m32padnie ?

Napisano
Dnia ‎2017‎-‎10‎-‎24 o 07:53, Cezarek napisał:

Mam u siebie przejechane 160 kkm i nic się nie dzieje. I wszystkich których znam, a mają takie skrzynie też nic się nie dzieje.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Generalnie skrzynie M32 to temat rzeka.
W necie dużo info nt. temat.

Ponoć zmiana oleju dużo poprawia...

Napisano

228 tys i nic... Jak dbasz tak masz... Auto po chipie na 183km i blisko 400nm...

Napisano
11 godzin temu, saper1985 napisał:

228 tys i nic... Jak dbasz tak masz... Auto po chipie na 183km i blisko 400nm...

W jaki sposób dbasz?
Pochwal się... proszę.

Napisano

Olej zmieniony i zalany na Maxa przy okazji wymiany koła dwumasowego... Nie katuje auta i skrzyni mimo iż jest z czego... Zero problemów z autem... A do tego wiele innych mniej ważnych rzeczy... Proszę bardzo 

Napisano
23 godziny temu, saper1985 napisał:

Olej zmieniony i zalany na Maxa przy okazji wymiany koła dwumasowego... Nie katuje auta i skrzyni mimo iż jest z czego... Zero problemów z autem... A do tego wiele innych mniej ważnych rzeczy... Proszę bardzo 

Olej OE Fiat czy jakaś inna marka?

Napisano
Dnia 18.11.2017 o 13:01, saper1985 napisał:

fiat bravo 1.4 T-Jet: olej w skrzyni wymieniony przy przebiegu 60 tys. km. Przy przebiegu 90 tys. km padły łożyska. Koszt naprawy 2 tys. pln, potem jeździł bezawaryjnie do sprzedaży czyli do 186 tys. km. Oleju już po naprawie nie wymieniałem. To nie ma nic wspólnego z dbaniem, te skrzynie to po prostu loteria.

Napisano

A ja uważam inaczej i tyle... Loteria można powiedzieć praktycznie na wszystko i tyle... A dla mnie to nie jest argument... Pozdrawiam 

Napisano

jeszcze pytanie czy lejesz oleju pod korek, czy wg zaleceń panów którzy naprawiają skrzynie o litr więcej a coś w tym jest bo korek jest dosyć nisko

• 1 miesiąc później...
Napisano
Dnia 24.10.2017 o 07:53, Cezarek napisał:

Witam myślałem o kupnie samochodu z taka skrzynia ,ale ma opinię że często pada.  Czy ktoś z was naprawial,czy naprawdę często padają, jakie koszta naprawy? A może da się wsadzić jakaś inna skrzynie wrazie  gdy m32padnie ?

Padają łożyska. Ja wymieniłem przy okazji wymiany sprzęgła i dwumasy, płaciłem 500 lub 600zł.

Generalnie słychać, że coś jest nie tak, nie pada z dnia na dzień :oki: U mnie przy 120kkm ;] (VC z22yh)

Trochę odkopałem, sory ;];]

Edytowane przez Chuchras

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.