Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

upusty na premium

Featured Replies

Napisano

witojcie

kto ma jakieś wtyki (czytaj dobre upusty) w premiumach?

BMW, MERC, AUDI, moze volvo i LR tez

chodzi o jakiegoś "mocniejszego" SUV (klasy X3)

Napisano

Wtyk nie mam ale kumpel dostał teraz ok 30% w BMW na X1.

Napisano

W Volvo schodzi stare XC60 a wchodzi nowe. Do tego wyprzedaże rocznika więc zapewne można urwać sporo, zainteresuj się.

Napisano
  • Autor
39 minut temu, wesol napisał:

W Volvo schodzi stare XC60 a wchodzi nowe. 

jak to...

przeciez ten nowy w zeszym roku chyba wszedl

Napisano

Zdecydowanie największy problem ma BMW, tak więc są skłonni do mega upustów. Problem taki, że mają nowe X3, ale zaleta taka, ze na poprzednie X3 (np. demo) możesz dostać naprawdę duży rabat. Mają przepełnione parkingi autami oddanymi z różnych flot i te można dorwać najtaniej. 

Napisano

Wtyki wtykami, ale powiem Ci, że jak pójdziesz do BMW, umiesz gadać, a najlepiej jesteś firmą i z samochodem sprzedadzą Ci leasing, to przy dobrym handlowcu możesz bez wtyk dostać pokaźne rabaty. Zupełnie możliwe uzyskać taka cenę, że biorąc pod uwagę finansowanie i to że przeglądy są w cenie, premium Ci wyjdzie w użytkowaniu w cenie niepremium. Na X3 G01 na razie na specjalnie duże rabaty nie licz - nowy model, dobrze się sprzedaje, fabryka nie nadąża (terminy odbioru aktualnie są na czerwiec). X1 czy X4 prędzej dostaniesz dobry upust.

Generalnie teraz jest słaby moment na spektakularne rabaty - początek roku (z wyprzedażowych to jakieś pojedyncze niedobitki znajdziesz), a do tego w tej klasie są same nowe modele X3 G01 (od 2017), Q5 FY (od 2017), XC6- II generacji (od 2017), tylko GLC jest na rynku ze 2 lata.

Ewentualnie zainteresuj się niedobitkami X3 F25 lub XC60 I generacji - coś mogą mieć jeszcze na placu i mogą być mega rabaty na to.

Napisano

Kolega kupowal X1 do porodukcji poszedl i powiedzial, ze chce wersje z najwiekszym rabatem to mu dali 150KM diesela z automatem i swiniakiem. Wiecej do szczescia nie potrzeba. Wiec ja bym tak zagadal. A w te 30% nie wierze. U mnie w firmie na VW passata maja -20k od ceny dla Kowalskiego ale tu kupuja duzo sztuk a nie jeden nawet na jdg.

Napisano
43 minuty temu, wujekcybul napisał:

A w te 30% nie wierze.

Latem dostałem ofertę na serię 5 kombi, 190 KM diesel, 4x4, automat - katalogowo wyszła nieco poniżej 290 tyś - do zapłaty 201 chyba ... Wlazłem z ulicy, i po 10 min. rozmowy dostałem wydruk z ofertą.

44 minuty temu, wujekcybul napisał:

U mnie w firmie na VW passata maja -20k od ceny dla Kowalskiego

image.png.17b79c2b624c5873c4307ae40183af37.png

image.png.2c30a82624d359a3398ce6f0bb5541b3.png

image.png.3cb1b7a621109153a747d579fb2277f3.png

Słabych macie negocjatorów ;-) Braliśmy pod uwagę maksymalnie 3-4 sztuki. Rabaty jak wyżej, i to w zasadzie nie było ostatnie słowo ;-)

Napisano
2 minuty temu, motomouse napisał:

Latem dostałem ofertę na serię 5 kombi, 190 KM diesel, 4x4, automat - katalogowo wyszła nieco poniżej 290 tyś - do zapłaty 201 chyba ... Wlazłem z ulicy, i po 10 min. rozmowy dostałem wydruk z ofertą.

image.png.17b79c2b624c5873c4307ae40183af37.png

image.png.2c30a82624d359a3398ce6f0bb5541b3.png

image.png.3cb1b7a621109153a747d579fb2277f3.png

Słabych macie negocjatorów ;-) Braliśmy pod uwagę maksymalnie 3-4 sztuki. Rabaty jak wyżej, i to w zasadzie nie było ostatnie słowo ;-)

Ale co Ty mi tu z cenami katalogowymi wjezdzasz? Ja mowie o tym, ze ide negocjuje cene jako fizol i pozniej wracam jako moja firma i od tego znizke podalem. Co do BMW za 290k to sie nie wypowiadam poniewaz to nie moj target. W styczniu chodzilem po salonach jako fizol zeby kupic nowe auto i tez dostawalem znizki, ze hej co z tego jak to zagranie marketingowe i glupie IMO. Wolalbym cene wyjsciowa mala i tyle zaplacic bez negocjacji.

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Manx napisał:

Generalnie teraz jest słaby moment na spektakularne rabaty - początek roku (z wyprzedażowych to jakieś pojedyncze niedobitki znajdziesz), a do tego w tej klasie są same nowe modele X3 G01 (od 2017), Q5 FY (od 2017), XC6- II generacji (od 2017), tylko GLC jest na rynku ze 2 lata.

Ewentualnie zainteresuj się niedobitkami X3 F25 lub XC60 I generacji - coś mogą mieć jeszcze na placu i mogą być mega rabaty na to.

no właśnie dla tego, że są głównie nowe modele i na spektakularne rabaty ciężko liczyć, zapytałem o "wtyki" ;)

poprednie modele X3 i XC60     - stanowczo NIE

jak pisałem wyżej, chodzi mi o coś "mocniejszego" konkretyzując, powiedzmy okolice 300 KM. a takich niedobitków, to raczej nie będzie

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, wujekcybul napisał:

Kolega kupowal X1 do porodukcji poszedl i powiedzial, ze chce wersje z najwiekszym rabatem to mu dali 150KM diesela z automatem i swiniakiem. Wiecej do szczescia nie potrzeba. Wiec ja bym tak zagadal. A w te 30% nie wierze. U mnie w firmie na VW passata maja -20k od ceny dla Kowalskiego ale tu kupuja duzo sztuk a nie jeden nawet na jdg.

gadam na różne sposoby...

Napisano
witojcie

Na s60 mozna wyrwać blisko 30%

wysłane z tel.

Napisano
  • Autor
6 godzin temu, ppmarian napisał:

Na s60 mozna wyrwać blisko 30%

wysłane z tel.

Ale to nie jest SUV...

Napisano
10 godzin temu, akisel napisał:

chodzi mi o coś "mocniejszego" konkretyzując, powiedzmy okolice 300 KM. a takich niedobitków, to raczej nie będzie

Będą...

https://allegro.pl/kategoria/bmw-x3-12440?string=bmw x3 m40&order=pd&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-aut-1-5-0115&stan=nowe

https://allegro.pl/kategoria/mercedes-benz-glc-253860?order=pd&stan=nowe&rodzaj-paliwa=Benzyna&moc-km-od=280

Edytowane przez Łukasz___F

Napisano
  • Autor
Napisano

Na Volvo można dostać 30% ale na schodzące modele, przy zmianie modelu XC90 nawet pow 30%.

Popatrz na Q7, kolega kupił w listopadzie z 3.0TDI za ok 260kzł, do tego po 2m podniósł moc do 300KM. Dość tanio wyszło jak na duże i szybkie auto.

Napisano
Dnia 1.02.2018 o 08:22, akisel napisał:

witojcie

W negocjacjach można podeprzeć się ofertą od nich np.:

http://www.select-automotive.pl/BMW

lub skorzystać jeśli będzie atrakcyjna.

Edytowane przez mrBEAN

Napisano
Dnia 1.02.2018 o 08:22, akisel napisał:

witojcie

Napisz na priv.

Napisano
  • Autor
Dnia 2.02.2018 o 14:37, sherif napisał:

Na Volvo można dostać 30% ale na schodzące modele, przy zmianie modelu XC90 nawet pow 30%.

Popatrz na Q7, kolega kupił w listopadzie z 3.0TDI za ok 260kzł, do tego po 2m podniósł moc do 300KM. Dość tanio wyszło jak na duże i szybkie auto.

z XC90, potwierdzam, bardzo chętnie negocjują

Q7...

raczej nie. duży bardzo, a głównym użytkownikiem będzie wife ;)

ale muszę z bliska obejrzeć

Napisano
  • Autor
Dnia 5.02.2018 o 05:10, senseikrk napisał:

Napisz na priv.

:oki:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.