Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto?

Featured Replies

Napisano

No, przedmuchałem. Ludzi na moto tyle że reką boli od machania. ;] machał mi nawet policjant na motorze (ręką, nie lizakiem :oki: Było super!

Napisano

Nie dużo ale też przewietrzone kości :) W sezonie trudno spotkać tyle moto na drodze. Wszyscy już stesknili się za jazdą. :)

Napisano

Mi się udało. test drive nowego ustawienia zaplonu i lekkiego podniesienia dupy motocykla byl.

50 km nawinięte... Ale kurna ślisko - masa kurzu na ulicy... fakt, że po zimie muszę się wjeździć w moto, ale kilka razy mnie moto zaskoczył brakiem przyczepności :) takze było rekreacyjnie...

Napisano

U mnie resztki pogrypowe nie pozwoliły na rozpoczęcie sezonu, ale zacząłem od mycia i czyszczenia sprzętu.

Napisano

:yaya: Wprawdzie dookoła komina ale było!

Napisano
20 godzin temu, FrugOs napisał:

Kto przedmuchał gary w ten weekend? ;] 

Ja nie dałem rady :(

Chory :chory:

Napisano
20 godzin temu, FrugOs napisał:

Ja, ja :phi:

Napisano

Czy 200m na parkingu trzema różnymi sprzętami się liczy? :) 

Napisano
13 godzin temu, Olas1 napisał:

Czy 200m na parkingu trzema różnymi sprzętami się liczy? :) 

Jak na odpalonym silniku to tak.;]

Napisano

Ha! Ja dzisiaj do roboty pojechałem na moto! 

Wczoraj zamontowałem zestaw eliminujący patent z dotryskiem powietrza w kolektor... i teraz przy zamknięciu manetki zamiast: bang puf bang bang...  robi brdrhrdrwrrrr.... jest czad!

Napisano

To ja w ramach usprawniania motoru kupiłem tylni błotnik i bede go montował. Zastanawiam się tylko ile wytrzyma, bo V-strom jednak mocno wibruje od 5 tys obr.

Edytowane przez 1Marek1

Napisano
Godzinę temu, 1Marek1 napisał:

To ja w ramach usprawniania motoru kupiłem tylni błotnik i bede go montował. Zastanawiam się tylko ile wytrzyma, bo V-strom jednak mocno wibruje od 5 tys obr.

a jaki jest montaż? motobłotniki zazwyczaj na sporym metalowym uchwycie są montowane, z amorkami gumowymi. 

Napisano
28 minut temu, jimbo22 napisał:

a jaki jest montaż? motobłotniki zazwyczaj na sporym metalowym uchwycie są montowane, z amorkami gumowymi. 

Błotnik jest Givi ale żadnych gum tam nie ma. Otwory i śrubki. Przykreca się bezpośrednio do otworów które już w motocyklu były.

Edit- dobry pomysł z podkładkami z gumy.

Edytowane przez 1Marek1

Napisano
9 godzin temu, Gonzo napisał:

za zimno :skromny:

też tak myslalem, ale w niedziele się ubrałem porządnie i jezdzilo sie tak przyjemnie, ze smiem zaryzykokwać tezę: że 13-15 stopni jest lepszą temperaturą do pomykania na moto niż letnie upały :) bo w 13-15 st, jak jesteś odpowiednio owinięty, to podczas jazdy masz komfort a na światłach i między autami się nie gotujesz :) Latem możesz się ubrać tylko pod 1 z tych wariantów :)

No ale teraz moto pewnie na przynajmniej kilka dni spowrotem w garażu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

mi dzis sie udalo ... i pierwsza naprawe kierunkowskazow zrobic ;]

Napisano
Dnia ‎3‎/‎11‎/‎2018 o 23:17, FrugOs napisał:

U mnie byl przedmuchiwany rowniez zima, natomiast podczas wczorajszego przedmuchiwania zaliczylem kontrole drogowa przez dwoch :milicja: na motocyklach.

Zakres kontroli - czy jest prawo jazdy, dowod rejestracyjny, czy sa przerobki i jaki jest stan opon - obylo sie bez zadnych nieprzyjemnosci, a na pozegnanie powiedzieli ze silnik mam troche maly I powinienem kupic co najmniej 500cc rotfl  

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.