Napisano 3 godziny temu3 godziny Godzinę temu, ghost2255 napisał:Gdyby Pure miał wszystko, to jak go odróżnić od droższych wersji?Nie wymagam cudów, ale w 2026 r. to powinni pisać w cenniku czego nie ma, a nie co jest Tempomat to jak wycieraczki teraz
Napisano 3 godziny temu3 godziny 7 godzin temu, kaczorek79 napisał:ma automatyczną klimę, a kręci co chwilęJak automatyczna klima ma działać tak jak np. działa w moim Renault to już wolę manualną.W Oplu ustawiłem raz temperaturę w automat i zapomniałem, że jest coś takiego jak klima, w Renault żyje własnym życiem, napier... jak głupia jak nie trzeba i na odwrót.W Oplu zmienia bieg i się wycisza przy połączeniu telefonicznym, w Renault można zapomnieć o takim udogodnienia.Ja kumam, że inna klasa aut, choć oba marek budżetowych, ale dzieli je epoka w rozwiązaniach elektroniki, itd.Dobre chociaż to, że w Renault bezprzewodowe AA działa ideolo. Edytowane 3 godziny temu3 godziny przez ZUBERTO
Napisano 2 godziny temu2 godziny 5 minut temu, ZUBERTO napisał:Dobre chociaż to, że w Renault bezprzewodowe AA działa ideolo.Jak mialem ostatnio Captura, to mial OpenR link z wbudowanym googlem.Nawet nie bylo potrzeby podlaczac telefonu.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 1 godzinę temu, Maciej__ napisał:Jak mialem ostatnio Captura, to mial OpenR link z wbudowanym googlem.Nawet nie bylo potrzeby podlaczac telefonu.Mój to przedlift, google nie ma, google jest od polifta 2024.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 6 godzin temu, Rado_ napisał:Ja to kumam, ze sa ludzie nie uzywajacy tempomatu i takim to powiewa. Ja używam w mieście wlasciwie caly czas i ogarniając ojcu to Taigo dalem tez sie nabrac, ze on posiada juz w 3 wersji od dołu tempomat. Rutyna mnie zgubiła. Gdyby to było dla mnie to bym juz na drugi dzien ten pazdzierz wystawił na OLX.A w jakim to mieście tak jeździsz cały czas na tempomacie ? Jakoś sobie tego nie moge wyobrazić. A tak wogole to mam adaptacyjne i na nich jeżdżę w trasie, ale żeby w korkach w mieście.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 8 godzin temu, Tomo napisał:Naturalnym wyborem byłby Captur 3Nie ma Captura 3, to co wypuścili w 2024 oficjalnie istnieje jako Captur 2 FL.100 mówisz? W 2023 moje techno z kilkoma dodatkami wyszło sporo więcej (i to manual 1.0 LPG).Patrząc z perspektywy tych 3 lat najbardziej przepłacone auto jakie miałem. Edytowane 1 godzinę temu1 godzina przez ZUBERTO
Napisano 59 minut temu59 min 14 minut temu, ZUBERTO napisał:Mój to przedlift, google nie ma, google jest od polifta 2024.A to nie wiedzialem, przedliftem chyba nigdy nie jezdzilem.
Napisano 59 minut temu59 min 11 minut temu, MarcG napisał:A w jakim to mieście tak jeździsz cały czas na tempomacie ? Jakoś sobie tego nie moge wyobrazić. A tak wogole to mam adaptacyjne i na nich jeżdżę w trasie, ale żeby w korkach w mieście.Po Olsztynie, a wcześniej male i duże Trójmiasto. Zamiast sobie wyobrazac, zacznij jeździć
Napisano 50 minut temu50 min 7 minut temu, Rado_ napisał:Po Olsztynie, a wcześniej male i duże Trójmiasto. Zamiast sobie wyobrazac, zacznij jeździćteż jeżdzę gdzie się da. Aktywny nawet w mieście lepszy bo startuje od 0.
Napisano 3 minuty temu3 min 46 minut temu, lucash napisał:też jeżdzę gdzie się da. Aktywny nawet w mieście lepszy bo startuje od 0.aktywny to juz super