Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ledy sredy

Featured Replies

Napisano

Mam jakies mega wypasione za miniony monet i podczas dzisiejszych warunków (mokry ciężki śnieg -2) trzeba że szmata latać i ogarniać śnieg.

Nie wieże że volvo odwalilo taki numer. Trochę spryskiwacze pomaga Ale idą hektolitry płynu.

Wysłane z tel.

Napisano
11 minut temu, ppmarian napisał:

Mam jakies mega wypasione za miniony monet i podczas dzisiejszych warunków (mokry ciężki śnieg -2) trzeba że szmata latać i ogarniać śnieg.

Nie wieże że volvo odwalilo taki numer. Trochę spryskiwacze pomaga Ale idą hektolitry płynu.

Wysłane z tel.

Za to masz ciepło od drugiej strony źródeł światła. Bilans się zgadza. :]

Napisano
  • Autor

Za to masz ciepło od drugiej strony źródeł światła. Bilans się zgadza. :]

Dwa razy byłem za kołem podbiegunowym. Raz na h7 raz na xenon i takich jak nie było.

Wysłane z tel.

Napisano
26 minut temu, ppmarian napisał:

Wysłane z tel.

co to jest "nie wieże" - gońce piony czy może konie?

Napisano
43 minutes ago, ppmarian said:

NIe pozostaje nic innego jak zamontowac reflektory od Zuka ;]

Napisano
50 minut temu, ppmarian napisał:

Wysłane z tel.

Ja mam tak z tyłu. Muszę lampy też oczyścić po mroźnej nocy bo nie są w stanie tego rozpuścić.

Napisano

Co w tym dziwnego-mała moc, do tego rozpraszana na samej diodzie led względnie jej radiatorze. 

Trzeba by jakieś dodatkowe ogrzewanie klosza montować;]

Napisano
Godzinę temu, ppmarian napisał:

Wysłane z tel.

Już dawno temu pisałem o tym problemie w VW...

Tylko tam to udoskonalili, dodatkowo problem jest z aktywnym tempomatem, bo radar jest za logiem VW, i śnieg go "zakleja"...

Napisano
  • Autor
Co w tym dziwnego-mała moc, do tego rozpraszana na samej diodzie led względnie jej radiatorze. 
Trzeba by jakieś dodatkowe ogrzewanie klosza montowaćdefault_zlosnik.gif
Płacąc taki fajs za
ledy matrycowe + pełen pakiet zimowy nie uważam że jest to normalne żeby ze szmata latać.

Wystarczy dodac 4 poziome paski drutu oporowego w kloszach reflektorów i nie byłoby tematu.

I to Jeszce w volvo że Skandynawii

Co do tylnych lamp to na polnocy miałem takie opady że nawet tradycyjne żarówki w21 od przciwmgielnych nie pomagały i trzeba było ręcznie co pewnie czas ogarniać żeby być widocznym.

Wysłane z tel.

Napisano
  • Autor

Już dawno temu pisałem o tym problemie w VW...
Tylko tam to udoskonalili, dodatkowo problem jest z aktywnym tempomatem, bo radar jest za logiem VW, i śnieg go "zakleja"...
Tempomat działa bez uwag - ma podgrzewanie.

Wysłane z tel.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.