Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auta używane, nie jest dobrze...

Featured Replies

Napisano
20 minut temu, Camel napisał(a):

Jakbym czytał drugą część zdania o sobie :) 

Matka z żoną, wyglądasz jak "menel": buty, spodnie, kurtka, czapka z "dekatlonuuu". Nikt by Cię nie rozpoznał, że masz "kasę" 🤣

To tak mnie naszło jak na co dzień do rodziców przyjeżdżałem taki wypłosz i parkowałem na parkingu i nikt nie widział z czego wysiadałem, aż do czasu jak z ciężkimi zakupami wjechałem na "podwórko" pod klatkę "gwiazdą" i wypakowałem zakupy z bagażnika z "klapą w prądzie" - miny byłych sąsiadów bezcenne 😁

Grubo. ;l ;]

Mam łatwiej.

Jak zajechałem na wioskę złotym Lanosem, to powiedzieli że "musi ksiądz przyjechał". :hehe:

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano
36 minut temu, ZUBERTO napisał(a):

Grubo. ;l ;]

Mam łatwiej.

Jak zajechałem na wioskę złotym Lanosem, to powiedzieli że "musi ksiądz przyjechał". :hehe:

"dobry Jezu a Nasz Panie daj Lanosowi (złotemu) wieczne spoczywanie" 🤣

Napisano
14 godzin temu, marcindzieg napisał(a):

Ja też. Dalej tak jest dokładnie tak jak piszesz. Mimo wysokich cen paliwa. I korki jakie były takie są. I nie stoją w nich bynajmniej stare auta.

No ale przy rosnących kosztach jako pierwsze zaczną znikać stare i tanie auta, wieć z perspektywy oglądacza korków wrażenie będzie dokładnie odwrotne - coraz większa dominacja nowych i drogich.

Podobnie jest ze sprzedażą aut - im biedniejsze społeczeństwo tym wyżej w rankingu będzie sprzedaż BMW X6.

Napisano
1 godzinę temu, Furvus_Eques napisał(a):

No ale przy rosnących kosztach jako pierwsze zaczną znikać stare i tanie auta, wieć z perspektywy oglądacza korków wrażenie będzie dokładnie odwrotne - coraz większa dominacja nowych i drogich.

Dokładnie tak się dzieje. Stare okupują parkingi.

Napisano

Podobnie jest ze sprzedażą aut - im biedniejsze społeczeństwo tym wyżej w rankingu będzie sprzedaż BMW X6.

Czyli jak w trzecim świecie: grupka w Mercedesach...reszta boso.

Wysłane z mojego RMX3242 przy użyciu Tapatalka

Napisano
1 godzinę temu, BOGUS napisał(a):

Czyli jak w trzecim świecie: grupka w Mercedesach...reszta boso.

Wysłane z mojego RMX3242 przy użyciu Tapatalka

Ważne aby być tymi ktorzy w mercedesach 😁

Napisano

O tak, można nawet tak jak załączonym obrazku, to nawet mocno w kierunku ekologii. Teraz będzie czterodniowy tydzień pracy, to będzie można sobie wystrugać w wolnym czasie taką furę.[emoji846] Kiedyś się tak mawiało, no chyba drewnianą.. zwłaszcza teraz, jak 1/3 Polski ma być zalana, to z tym drewnem coś trzeba będzie zrobić.2e9b3f19cb28d962b1e44aff3cb3c9f5.jpg

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Napisano
W dniu 2.03.2023 o 03:18, piter333 napisał(a):

Ale ja właśnie o tym kup poczciwego 1.9tdi czy 1.6mpi i będzie to jeździć i będzie tanie w eksploatacji. Co do rdzy nowsze A3 czy A4 to nie jest już to co w 80tce. A grande Punto jakość nad wyraz nie koroduje w porównaniu do dwójki. 

No na czyichś błędach człowiek musi sie uczyć 

niektórzy wola na swoich. Zabronisz mu? Nie…

Sprzeda audi z powrotem i kupi roczny bilet na komunikacje miejska 

i życie sie toczy ;)