Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Free WiFi przy SC

Featured Replies

Napisano
13 godzin temu, HanYs napisał(a):

IMG_6807.jpeg

A kto to widział? A po co to komu? Przecież Tesla się ładuje najszybciej na świecie :mast:, nawet się do WiFi nie zdążysz podłączyć jak już będzie naładowana :ksiadz:

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, Ralph78 napisał(a):

A kto to widział? A po co to komu? Przecież Tesla się ładuje najszybciej na świecie :mast:, nawet się do WiFi nie zdążysz podłączyć jak już będzie naładowana :ksiadz:

Prawda. 👍🏼
Ja bardzo rzadko czekam w środku w aucie.

Obok tej 250-tki jest sklep spożywczy w którym robię zakupy.

• 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 24.06.2024 o 03:27, HanYs napisał:

IMG_6807.jpeg

na AK nikt nie jeździ bez łączności premium bo tu nie ma biedaków cebulaków więc to wifi jest totalnie niepotrzebne

Napisano
6 minut temu, szastan napisał(a):

na AK nikt nie jeździ bez łączności premium bo tu nie ma biedaków cebulaków więc to wifi jest totalnie niepotrzebne

W PL są akurat tak tanie pakiety danych, że to co piszesz jest częściowo tylko prawdą.

Prawdą jest że nikt nie jeździ bez łączności premium, ale nawet ja, wielka cebula, mam taką łączność bo kosztuje w Orange na kartę 30PLN/mieś ;]

Aktualnie mam ponad 3TB danych do wykorzystania, bo się to tak już skumulowało i nie daję rady wykorzystać :hehe: Trochę słabiej na UE, bo tylko 100GB się uszparowało, ale i tak nie interesuje mnie to "czy starczy", bo siedząc w hotelu jadę na hotspot z telefonu i leci jakiś netflix czy yt ;]

Napisano
1 minutę temu, kravitz napisał:

W PL są akurat tak tanie pakiety danych, że to co piszesz jest częściowo tylko prawdą.

tesla ma swojego esima, nie pozenisz tego w zaden sposob z wlasnymi pakietami danych

Napisano
1 minutę temu, kravitz napisał(a):

Prawdą jest że nikt nie jeździ bez łączności premium, ale nawet ja, wielka cebula, mam taką łączność bo kosztuje w Orange na kartę 30PLN/mieś ;]

Aktualnie mam ponad 3TB danych do wykorzystania, bo się to tak już skumulowało i nie daję rady wykorzystać :hehe: Trochę słabiej na UE, bo tylko 100GB się uszparowało, ale i tak nie interesuje mnie to "czy starczy", bo siedząc w hotelu jadę na hotspot z telefonu i leci jakiś netflix czy yt ;]

O, kompletnie nie wiesz o czym gadasz, c'nie? :] 

Napisano
17 minut temu, format napisał(a):

O, kompletnie nie wiesz o czym gadasz, c'nie? :] 

No widać że nie

Napisano
18 minut temu, szastan napisał(a):

tesla ma swojego esima, nie pozenisz tego w zaden sposob z wlasnymi pakietami danych

To do zasilenia czego w takim razie jest? Apek na ekranie Tesli?

Nie możesz dać danych ze swojego hotspota?

Napisano
7 minut temu, kravitz napisał(a):

Premium dane to nie tylko transmisja dla samochodu, to też pakiet rzeczy za które Tesla musi płacić innym firmom. Spotify na przykład, zdjęcia satelitarne z Google...

Napisano
45 minut temu, kravitz napisał:

wszelki infotainment:

- navi ruch w czasie rzeczywistym, podkład zdjęć satelitarnych do mapy (bez bedziesz mial wstepne wyliczenie trasy z warunkami drogowymi ale bez aktualizacji podczas jazdy i mape siatki drogowej ale bez zdjec sat, tak jak w google maps ta standardowa)

- transmisja dla media streamingu: apple music, spotify, tidal, youtube, netflix

tak swoją drogą w tej cenie masz premium spotify i tidal (auto tworzy swoje konto)

dane z hotspota możesz dać do apek streamingowych ale w przypadku navi nic to nie zmieni

Napisano
4 minuty temu, szastan napisał(a):

wszelki infotainment:

- navi ruch w czasie rzeczywistym, podkład zdjęć satelitarnych do mapy (bez bedziesz mial wstepne wyliczenie trasy z warunkami drogowymi ale bez aktualizacji podczas jazdy i mape siatki drogowej ale bez zdjec sat, tak jak w google maps ta standardowa)

- transmisja dla media streamingu: apple music, spotify, tidal, youtube, netflix

tak swoją drogą w tej cenie masz premium spotify i tidal (auto tworzy swoje konto)

dane z hotspota możesz dać do apek streamingowych ale w przypadku navi nic to nie zmieni

Brzmi jak lekki kibel i telefon na przyssawce do szyby. ;)

Dużo taki pakiet kosztuje?

Napisano
1 minutę temu, kravitz napisał:

Brzmi jak lekki kibel i telefon na przyssawce do szyby

kwestia wygody, każdemu wedle włąsnych preferencji :skromny: 

2 minuty temu, kravitz napisał:

34,99 zł miesięcznie piękny kawalerze ;] 

Napisano
4 minuty temu, kravitz napisał(a):

Brzmi jak lekki kibel i telefon na przyssawce do szyby. ;)

Zdecydowanie. Nikt tego nie kupuje bo to bardzo drogie rzeczy, wszyscy jeżdżą z hotspotami, biorą karty SIM z biedronki, bo to daje możliwość zaoszczędzenia dobrych 15zł miesięcznie. 

Napisano
5 minut temu, format napisał(a):

Zdecydowanie. Nikt tego nie kupuje bo to bardzo drogie rzeczy, wszyscy jeżdżą z hotspotami, biorą karty SIM z biedronki, bo to daje możliwość zaoszczędzenia dobrych 15zł miesięcznie. 

#zadrogo

Napisano
6 godzin temu, format napisał(a):

ale to nie jest tak, że wtedy masz na całą Europę ?

Ich transmisja musi pokrywać roaming, chyba że wykroili tylko cześć. U siebie testowałem media oparte o fabrycznego esima działają nieważne czy pl czy Albania.

Najsensowniej jak auto ma wbudowany hotspot ze slotem na sim lub esim.

Napisano
18 godzin temu, sherif napisał:

Ich transmisja musi pokrywać roaming, chyba że wykroili tylko cześć

co do zasady UE oczywiście działa ale już taka Czarnogóra czy Bośnia i Hercegowina, niestety nie i wtedy rzeczywiście musiałem się ratować hotspotem ;) 

Napisano
W dniu 5.07.2024 o 08:48, kravitz napisał(a):

Dokładnie o to chodzi 😁👍