Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MG HS wyprzedaż modelowa

Featured Replies

Napisano

teraz "stary" model MG HS ( kawał dużego auta ) jest dostępny od 92.800zł w wersji standard  ( już w miarę dobrze wyposażony ) , bo wszedł nowy model ( wg mnie zdecydowanie ładniejszy i nowocześniejszy ) za 109.900 . Ciekawe za ile będą w styczniu 2025 starsze modele , jeśli jeszcze będą 

Napisano
  • Autor
53 minuty temu, Danielpoz. napisał(a):

A ile kosztował przed wyprzedażą?

brat w kwietniu zapłacił ~103kzł  za wyprzedaż rocznika 2023 + lakier gratis , z 2024 kosztował niewiele więcej ( chyba +3-4kzł )

Napisano

No i fajnie nikt nie kupi koreancow czy starego Suzuki :jem: MG wygląda świetnie jak Mercedes 

Napisano

dodam jeszcze że demówki też te stare wyprzedają jak ktoś jest zainteresowany

Napisano

Przegapiliście kącik MG?

Napisano
10 godzin temu, wujek napisał(a):

No i fajnie nikt nie kupi koreancow czy starego Suzuki :jem: MG wygląda świetnie jak Mercedes 

Kupiles juz? ;]

Napisano
10 godzin temu, wujek napisał(a):

Spojrzałem jak to wygląda i po 2s. stwierdziłem, że jak Ford Kuga, a nie Mercedes ;]

Napisano
3 godziny temu, Maciej__ napisał(a):

Kupiles juz? ;]

@wujek zaraz chyba odbiera BYD :jem:

Napisano
  • Popularny post
5 godzin temu, ZUBERTO napisał(a):

Przegapiliście kącik MG?

te kąciki motoryzacyjne to można powywalać już, każdy ledwo zipie, są dedykowane całe fora dla marki/modelu a u nas by wystarczył taki motokącik - wór na wszystko

Napisano
Godzinę temu, bielaPL napisał(a):

te kąciki motoryzacyjne to można powywalać już, każdy ledwo zipie, są dedykowane całe fora dla marki/modelu a u nas by wystarczył taki motokącik - wór na wszystko

Władza ma inne zdanie.

Podzieliła MG po modelach nawet, a koreańce czy francuzy są razem (w sumie na AK są chyba 2 szt. MG, to nie jest mało :phi:).

Jednym wywala na tematyczne, innym pozwala na ogólnym.

Fakt, że tematyczne ewoluowały wraz z nami i ledwo zipią (kąciki nie my :oki:), ale ja np. lubię zapytać na Oplu kolegę Orichimaru (mam nadzieję, że nie przekręciłem nicka), bo dostaję 100% odpowiedzi o tym co chciałem/pytałem, a na tych dedykowanych to głównie siedzą takie same łajzy jak my ;) na HP (określenie ogółu spolecznści, niekoniecznie nas dwóch) i rozbijają gówno na atomy. ;l

Edytowane przez ZUBERTO

Napisano
6 minut temu, ZUBERTO napisał(a):

Władza ma inne zdanie.

Podzieliła MG po modelach nawet, a koreańce czy francuzy są razem (w sumie na AK są chyba 2 szt. MG, to nie jest mało :phi:).

Jednym wywala na tematyczne, innym pozwala na ogólnym.

Fakt, że tematyczne ewoluowały wraz z nami i ledwo zipią (kąciki nie my :oki:), ale ja np. lubię zapytać na Oplu kolegę Orichimaru (mam nadzieję, że nie przekręciłem nicka), bo dostaję 100% odpowiedzi o tym co chciałem/pytałem, a na tych dedykowanych to głównie siedzą takie same łajzy jak my ;) na HP i rozbijają gówno na atomy. ;l

Co nie zmienia faktu, ze te dydykowane to mialy sens, jak wiekszosc jezdzila starszymi rzechami i probowala mlotkiem i srubokretem samemu naprawiac.

Teraz wozimy sie nowkami, serwisujemy w ASO i nic nas nie interesuje, poza cena pradu i czasem ladowania (glownie tych, ktorzy jezdza spalinami :wpysk::phi:

Edytowane przez zinger

Napisano
3 minuty temu, zinger napisał(a):
9 minut temu, ZUBERTO napisał(a):

Co nie zmienia faktu, ze te dydykowane to mialy sens, jak wiekszosc jezdzila starszymi rzechami i probowala mlotkiem i srubokretem samemu naprawiac.

Dzięki nim jest pretekst do utrzymania nazwy, inaczej AK musiałoby się nazywać alcokącik albo politicokącik. ;]

Napisano
1 godzinę temu, zinger napisał(a):

Teraz wozimy sie nowkami, serwisujemy w ASO i nic nas nie interesuje, poza cena pradu i czasem ladowania (glownie tych, ktorzy jezdza spalinami :wpysk::phi:

Wiesz że dopiero teraz to sobie uświadomiłem... Fajnie widać po AK jaką drogę przeszliśmy...

Napisano
W dniu 4.10.2024 o 15:49, bizz napisał(a):

Wiesz że dopiero teraz to sobie uświadomiłem... Fajnie widać po AK jaką drogę przeszliśmy...

kiedyś się identyfikowaliśmy ze swoimi autami, nie jeden by oddał życie za matiza ;] a teraz... każdy to taczka, jedna trochę fajniejsza, druga trochę mniej

Napisano
W dniu 4.10.2024 o 10:36, PawelWaw napisał(a):

@wujek zaraz chyba odbiera BYD :jem:

Btw czytałem o cłach na elektryki 40 % UE ma jeszcze pomysł aby wprowadzić ceny minimalne na ev . Dosłownie euro kołchoz. 

Napisano
9 godzin temu, Marcin79 napisał(a):

Btw czytałem o cłach na elektryki 40 % UE ma jeszcze pomysł aby wprowadzić ceny minimalne na ev . Dosłownie euro kołchoz. 

W USA i Kanadzie jest 100 %, to dopiero musi być kołchoz:phi: 

Napisano

Dziś widziałem nowego HSa na drodze. Naprawdę fajny, trochę jaga przypomina z ryja. 😂

Kolor czarny więc mało detali było widać.

Napisano
W dniu 4.10.2024 o 13:57, zinger napisał(a):

Pisałem ostatnio, chyba nawet na kąciku MG, że kiedyś jeśli nie naprawialiśmy czegoś, to kupowaliśmy biednie wyposażone auta i co chwilę były pytania jak założyć radio, głośniki, centralny zamek czy halogeny. Dziś auta albo wszystko mają, albo nie za bardzo da się cokolwiek dołożyć. A z napraw jak się komuś chce, to proste rzeczy sam ogarnia bez wypytywania.

Napisano
2 minuty temu, Majkiel napisał(a):

Pisałem ostatnio, chyba nawet na kąciku MG, że kiedyś jeśli nie naprawialiśmy czegoś, to kupowaliśmy biednie wyposażone auta i co chwilę były pytania jak założyć radio, głośniki, centralny zamek czy halogeny. Dziś auta albo wszystko mają, albo nie za bardzo da się cokolwiek dołożyć. A z napraw jak się komuś chce, to proste rzeczy sam ogarnia bez wypytywania.

Ludzie stali sie zamozniejszy, wygodniejsi, bardziej leniwi itp itd Nawet mlodzi jezdza czesto nowymi furami, ktore kupili im rodzice, a jak cos sie popsuje, to dzwonia do taty, bo nawet nie wiedza co robic w takich sytuacjach... 

Napisano
16 godzin temu, Majkiel napisał(a):

Dziś auta albo wszystko mają, albo nie za bardzo da się cokolwiek dołożyć

dzisiaj się raczej pytamy jak wyłączyć autostart albo utrzymywanie pasa ruchu ;] , jak wypalać gpf

Napisano

Ja nie wiem czemu ale od samego początku przypomina mi jaga.😆

Stary HS był zupełnie ok, taki dziadkowóz. Nowy za to wizualnie jest super😎

20241015_185719.jpg

20241015_185756.jpg

20241015_185704.jpg