Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serwisy polecane i odradzane

Featured Replies

Napisano

Miałem problem z klimą, więc samochodzik poszedł na zlecenie gwarancyjne.

Po całym dniu stania przed salonem, został wymieniony filtr przeciwpyłkowy - jakoby to był sprawca żle działającej klimy.

Ale ku memu żdziwieniu klima zamiast chłodzić dalej grzała, więc udałem się do chłopaków z Carserwisu (starciłem zaufanie do Motka).

Tam stwierdzono:

- rozszczelnienie układu

- 20 krotne przekroczenie nabicia instalacji.

Dodam tylko, że jak w Motku montowałem gaz rozebrali klime bo przeszkadzała w montazu.

Jak widać mechanicy serwisu w Motku mają niewilekie pojęcie o naprawie samochodów marki fiat.

Jedyna pozytywna tam osoba to Tomek Rembisz, który musi wysłuchiwać moich żali, na temat pracy serwisu.

Jeśli musicie gdzieś odstawić fiata to darujcie sobie serwis w Motku.

pzdr,

Napisano
  • Autor

> Tam stwierdzono:

> - rozszczelnienie układu

> - 20 krotne przekroczenie nabicia instalacji.

jak mozna stwierdzic przekroczenie nabicia, skoro instalacja jest rozszczelniona i cisnienie czynnika chlodzacego jest niskie mad.gif

Napisano

> jak mozna stwierdzic przekroczenie nabicia, skoro instalacja jest

> rozszczelniona i cisnienie czynnika chlodzacego jest niskie

JaMi ja tylko podaje to co się dowiedziałem, dla mnie motoryzacja to czarna dziura.

Napisano
  • Autor

> JaMi ja tylko podaje to co się dowiedziałem, dla mnie motoryzacja to

> czarna dziura.

ok, staram sie tylko zrozumiec

niemozliwe jest stwierdzenie przekroczenia cisnienia i jednoczesnie spadku cisnienia

wazne, ze zrobili i jestes zadowolony ok.gif

Napisano

Carserwis wykazał się - znalazł przyczyne i ją usunął, w motku poszli na łatwizne - wynmienili filtr przeciwpyłkowy i dali sobie spokój. (żenada)

Napisano

Niestety muszę sie z Tobą zgodzić że poziom w Motku w ostatnim czasie spadł ponizej krytyki !

Odczułem to na sobie i już myśle o innym ASO !!

Napisano

> Odczułem to na sobie i już myśle o innym ASO !!

Spróbuj moze w ASO Bielinski...

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Halo tu Wrocław...

> Karkonowska ... ciągle nie ma miejsa, ile trwa wymiana spręzyn.. pan

> odpowiada jakieś 4-6 godzin.... Nie pytajcie o nic co wymaga

> myślenia np. czy RM ma wyjście na wzmacniacz.... hm... józek ..

> nie wiesz.....

> Amicar ciągle mają ruch ale jeżeli czegoś nie wiedzą to przynajmniej

> nie zmyślają, jak zawalą potrafią przeprosić ale ogólnie mam

> pozytywną ocene .Auto Club nie wiem nie sprawdzałem

ASO NA KARKONOSKIEJ STANOWCZO ODRADZAM, nie potrafią nic tam zrobić, obsługa klienta to ostatnie czym sie przejmują a żeby do kogoś dotarło że jesteś tu już piaty raz z tym samym problemem trzeba sie ostro wydrzeć i postraszyć wizytą u kierownika wtedy działaja!!!. ostatni raz oddałem tam autko, wiecej tam nie zawitam dlatego odradzam . byłem tam chyba z 6 razy i za kazdym było to samo.

Napisano

> Z małym ale; zawsze należy pytać czy na zmianie jest mistrz Dunaj.

> Nie miałem z gościem osobiście przyjemności ale z informacji

> uzyskanych od bezpośrednio "zetkniętych" w związku z naprawą

> wiem, że jest to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Poza

> tym miła obsługa.

> tel. (13) 43 681 71

W 100% zgadzam się z kolegą znam Pana Dunaja osobiście i jesli każdy z nas miałby taką wiedze na temat naszych fiacików jak on serwisy stały by się niepotrzebne hehe ;-) nie jedno ASO może pozazdrościć takiego fachowca. Pozatym serwis posiada blacharnie i lakiernie z prawdziwego zdarzenia oraz konkretny sprzet do napraw powypadkowych (a nie jak w stodole u kowala) oddając tam autko nie bałem się o jakiekolwiek niedociągnięcia.Polecam ten serwis wielu klientów dojeżdza tam nawet z Rzeszowa bo mówią że w AutoDresie nie ma z kim pogadać.

Napisano

Aso Bieliński jest the best!

W październiku będę tam ze Stilonem,a z Punciakiem byłem już na dwóch przeglądach!Konkurencyjne ceny+kompetentny pan Krzysztof ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

W moim po przebiegu ok 40 tys wytług sie cały przód. Jeszcze na gwarancji wymienili prawy wachacz, łącznik stabilizatora prawy i przekładnię kierowniczą. No i dalej sie tłukło a konkretnie przekładnia kierownicza. Czytając wszystkie opinie o wadliwych przekładniach pomyślałem ze trzeba się pogodzić.

Będąc na krótkich wakacjach w moich rodzinnych stronach czyli Trojmiescie przypomniałem sobie ze jest gosc który regeneruje zawieszenia bo kiedyś korzystałem z jego usług w innym samochodzie no i wybrałem sie do niego. Gość zregenerował przekładnie kierowniczą wraz z końcówkami drązków i jeden łącznik stabilizatora (lewy). Za wszystko zapłaciłem po (targach) 500 pln i co najważniejsze nie mogłem uwierzyć ze dalej jade stilo. Poprostu kosmos, pełna cisza. Gość dał rok gwarancji bo twierdzi ze jego materiały sa mocniejsze niż fabrycznie stosowane. Przejechałem już 4 tyś km i dalej pełna cisza. Efekt jest tak rewelacyjny, ze nawet gdybym miał to robić co 6 m-cy to będę robił. Co ciekawe po jego opini na temat przekładni mam wątpliwości czy ASO wymieniło ja na gwarancji tak jak twierdzili, ale to już teraz nie ważne.

Adres warsztatu: Gdańsk-Wrzeszcz ul Prusa 26 tel (058) 5203657; 606658523 oraz http://zawieszenia-regeneracja.republika.pl/zakres_napraw.htm

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Polecam: 1) Auto-Hit Tychy: serwisowałem tam auta przez wiele lat i

> są dobrzy

Niestety muszę wycofać swoją rekomendację. Naprawiałem tam samochód po wypadku, według protokołu ubezieczyciela. Okazało się, że wymienili mi część, która nie była do wymiany zakwalifikowana. Musiałem za nią zapłacić z własnej kieszeni. Nie wiem, czy rzeczywiście należało ją wymienić. Może i tak, ale trzeba było przecież wezwać likwidatora na dodatkowe oględziny. Nie zrobili tego. Jak do nich wysłałem pismo z zapytaniem o przyczynę wymiany owej części nie byli łaskawi odpowiedzieć.

Podumowując: jakość naprawy ok, ale nieuczciwe podejście do klienta. Trzeba ich bardzo pilnować.

Napisano

Miał ktoś już do czynienia z tym konkretnie serwisem?

Jak byli na Okęciu to moim zdaniem byli tacy sobie.

Napisano

> Miał ktoś już do czynienia z tym konkretnie serwisem?

> Jak byli na Okęciu to moim zdaniem byli tacy sobie.

To moje okolice ale czegos takiego nie widziałem.

Gdzie to jest dokładnie?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Również polecam. Byłem co prawda na razie tylko na wymianie

oleju ale raczej już tam będę jeździł. Obym tylko nie musiał za

często smile.gif

Napisano
  • Autor

Odradzam Bilex w Łodzi, przy ul. Milionowej.

Jestem z Tomaszowa do Łodzi mam 50km, musiałem sie umuwić na lakierowanie progów telefonicznie. Pan mnie zaprosił był b.miły, a jak przyjechałem to powiedział że nie mają w tej chwili ani miejsca ani czasu. ZONK icon_eek.gif

Przynajmniej radze umawiać się10 razy przez telefon

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

1. FAP- Bielko B

Pierwsza wizyta (7tys km)- tylko wymiana oleju 2,5h (godzine szukali ,nie znaleźli, jakąś część do elektroniki - Podobno byla "akcja" na mój samochód)

Druga wizyta przeglad 5,5 godzin:

- po 10 min dyskusji przyznali wymiane tapicerki siedzenia kierowcy

- wymiana jakiejś gumy nad amortyzatorem - gwarancja,

TAM KUPILEM SAMOCHOD (rok temu) - w zeszlym tygodniu odkleilem nalepkę PL z tylnego zderzaka i angryfire.gifQR.A odrapany zderzak pod nalepką - ...e jadę do nich w sobotę na dni otwarte ipiesc.gifwpysk.gif

ocena 2,5 (1-10)

2. Chorzow - Motoryzacja

przebieg 12 tys auto nie odpala, laweta zabierają woz na warszat po 3 dniach (strasznie dlugo!) dzwonią że znależli usterkę -poluzowane śruby rozrusznika

samochod jeździ, ale krótko

ocena 2 (1-10)- usterka powtórzyla się za 2 tygodnie

3.OPOLE-Lukaszczyk

samochod nie reaguje podczas zapalania - telefon Asistans - laweta - najbliższy warsztat OPOLE- obsluga wie co to ABARTH zlosnik.gifmieli wczesniej 2 takie na warsztacie (od kolegi radara)

4 godziny szukaja -diagnoza rozrusznik , brak w Polsce trzeba zamówić z Wloch min 2tyg. angryfire.gif -samochod zastępczy (asistans - nie z ASO Opole tylko na 3 dni wg, gwarancji)

po 2 dniach telefon - rozrusznik okazal się dobry ,diagnoza nr2 uszkodzony akumulator (musialem zaplacić za nowy - stary poszedl do FAP weryfikacja - zadzwonili za miesiąc oddali cash)

3-ego dnia odbieram samochod - odpalam - AWARIA poduszki pow. - 10 min. czyszczenie stykow wszystko ok.

ocena 2 (1-10)

4 Katowice - Partner

pierwszy kontakt chcialem się umuwić na przegląd rozmowa:

-mozna się umuwić na przegląd fitem stilo,

-tak jaki silnik i przebieg?(pyta serwis)

-2,4

-co to diesel? (pyta serwis) rotfl.gif

Zrezygnowalem

drugi kontakt -musialem zlożyć alarm

umówiem się na 900zl

na montaż pojechala żona dzwoni do mnie że chcą 1200 angryfire.gif

mój telefon do stacj - wzieli 900zl

montaż mia trwać 2 h - skończyo się na 5h

alarm nie dziala angryfire.gif

stwierdzili konieczność wymiany wahacza - ale na pewno nie wymienię u nich

ocena 1 (1-10)

Jak widać poiom uslug w "okolicy" raczej niski.

Najważniejsze nie denerwować się hehe.gif

Napisano

Podejście do klienta pozostało na wysokim poziomie;

ALE NADZÓR NAD MECHANIKAMI pupa.gif;

najlepiej być cały czas przy samochodzie i patrzec na łapy by czegoś przy okazji nie uszkodzili (urwali, połamali);

w końcu nic co dobre nie trwa wiecznie; chyba poszukam innej stacji obsługi!

Napisano

> Podejście do klienta pozostało na wysokim poziomie;

> ALE NADZÓR NAD MECHANIKAMI ;

> najlepiej być cały czas przy samochodzie i patrzec na łapy by czegoś

> przy okazji nie uszkodzili (urwali, połamali);

> w końcu nic co dobre nie trwa wiecznie; chyba poszukam innej stacji

> obsługi!

Podejście do klienta na bardzo wysokim poziomie; zainteresowanie poczynaniami mechaników większe; informacje o wykonanych czynnosciach bardzo obszerne i szczegółowe;

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Ostatnio bylem zmuszony naprawiac auto w Carserwisie.

Po pierwsze drogo - 100 zl za 1h to chyba przesada a tlumaczenie, ze to Warszawa jest chyba nie na miejscu, po drugie obsluga klienta to nie to do czego przywyklem w Ganinexie w Pszczynie - darmowa kawa, ciastko, auto umyja po wizycie, a tu zostawili takie jak bylo.

Pozdrawiam i odradzam

Napisano
  • Autor

a wystarczylo zapytac, gdzie w Wawie warto naprawiac auto. carserwis to zlo sick.gif

Napisano

Z Okecia (bo tu mnie rzucilo) mam najblizej do tego wlasnie serwisu - a cieklo mi z instalacji chlodzenia tak, ze na 3km drogi caly plyn poszedl - rozszczelnila sie chlodnica oleju frown.gif

Napisano
  • Autor

> Z Okecia (bo tu mnie rzucilo) mam najblizej do tego wlasnie serwisu -

> a cieklo mi z instalacji chlodzenia tak, ze na 3km drogi caly

> plyn poszedl - rozszczelnila sie chlodnica oleju

no to bieda i trzeba bylo zabulic

Napisano

> a wystarczylo zapytac, gdzie w Wawie warto naprawiac auto. carserwis

> to zlo

moze po prostu nie wiesz do kogo isc zlosnik.gif ja z Carserwisu jestem bardzo zadowolony zlosnik.gif

Napisano

> Witam

> Ostatnio bylem zmuszony naprawiac auto w Carserwisie.

> Po pierwsze drogo - 100 zl za 1h to chyba przesada a tlumaczenie, ze

> to Warszawa jest chyba nie na miejscu, po drugie obsluga klienta

> to nie to do czego przywyklem w Ganinexie w Pszczynie - darmowa

> kawa, ciastko, auto umyja po wizycie, a tu zostawili takie jak

> bylo.

> Pozdrawiam i odradzam

Potwierdzam no.gif

Ale pracownicy Carserwisu o sobie maja jak najlepsze mniemanie screwy.gif

Napisano
  • Autor

> moze po prostu nie wiesz do kogo isc ja z Carserwisu jestem bardzo

> zadowolony

nawet jezeli dobrze zrobia, to ceny sa z kosmosu

Napisano

> nawet jezeli dobrze zrobia, to ceny sa z kosmosu

No mi i zonie w Carserwisie kłaniają się w pas.

Auto na gwarancji więc na razie co do cen się nie wypowiadam.

Wymieniałem raz przednią szybe w Transusie i więcej tam nie pojadę.

Napisano

Byłem tam dzisiaj. Pełny profesjonalizm. Stacja i pracownicy przyjaźni klientom, zwłaszcza kierownik - Pan Krzysztof.

JaMi dzięki za namiary cool.gif

Mocno polecam!!!

Pzdr

Napisano

Może mi ktos coś powiedzieć o serwisie Leta w Wodzisławiu Śląskim???

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Moja ocena to 4+, gdybym byl rdziej "dopieszczany" przez pracujace tam Panie , byloby 5-

A ja znalazłem na nich haka. zlosnik.gif W mojej instrukcji obsługi samochodu stoi jak wół, że klimatyzację należy sprawdzić przed zimą. Więc pozwoliłem sobie dziś zadzwonić i zapytać się czy można przy okazji przeglądu rocznego przeprowadzić dezynfekcje klimatyzacji. I otrzymałem odpowiedź odmowną. zolta.gif Bo odpowiednie środki mają tylko w okresie wiosennym crazy.gif. A mnie teraz wali smrodkiem z klimatyzacji i w związku z tym wybiorę inne ASO 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> A ja znalazłem na nich haka. W mojej instrukcji obsługi samochodu

> stoi jak wół, że klimatyzację należy sprawdzić przed zimą. Więc

> pozwoliłem sobie dziś zadzwonić i zapytać się czy można przy

> okazji przeglądu rocznego przeprowadzić dezynfekcje

> klimatyzacji. I otrzymałem odpowiedź odmowną. Bo odpowiednie

> środki mają tylko w okresie wiosennym . A mnie teraz wali

> smrodkiem z klimatyzacji i w związku z tym wybiorę inne ASO

nie maja urzadzenia do klimy, sa na etapie kupowania

ja tez czekam az kupia zlosnik.gif

Napisano

Bedzie mi sie zbliżał przegląd i zastanawiam sie gdzie serwisować moje Stilo. W moim zasięgu jest Autex Grudziądz i serwis w Bydgoszczy. Co polecacie

Pozdrawiam

Napisano

Poprawka dla Partner K-ce . Wymienili mi 2 wachacze na gwarancji!!! - za darmo yikes.gif

Napisano

Także polecam. waytogo.gif Po prostu fachowcy. ok.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ganninex Gliwice - Polecam

Polecam obsługę w serwisie bo z nimi miałem kontakt

Polecam serwisanta elektryka, który dosłownie w cztery minuty, bez narzekania, bez umawiania się zrobił migające kierunki przy zamykaniu i otwieraniu centralnym zamkiem.

Tyle wiem i tyle polecam.

Szafran

Napisano

1. Fatalna obsługa no.gif

2. Wysokie ceny no.gif

3. Fachowość pod duuuużym znakiem zapytania

no.gif

Mogę polecić jedynie sklep z częściami. Pani jest bardzo miła i bardzo się stara.

Napisano

1. Bardzo dobra obsługa (znają pojęcie słowa klient, no ale to firma rodzinna) ok.gif

2. Fachowość ok.gif

In minus:

Wysokie ceny i chyba cóś ostatnio obrośli w piórka cfaniaczek.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Malo kto chyba zwrocil uwage ze na stronce bazowej pojawila sie Ankieta na temat ASO dobrze byloby zaczac w niej korzystac w wypadkach korzystania z serwisow. Bedzie z tego jakas baza informacji, na razie za szczupla zeby publikowac wyniki.

Napisano
  • Autor

> Malo kto chyba zwrocil uwage ze na stronce bazowej pojawila sie

> Ankieta na temat ASO dobrze byloby zaczac w niej korzystac w

> wypadkach korzystania z serwisow. Bedzie z tego jakas baza

> informacji, na razie za szczupla zeby publikowac wyniki.

trzeba zrobic na stale watek w stylu "informacje dla nowych Stilomaniakow" i tam porobic odsylacze do wszystkiego w co warto wchodzic (szczegolnie na stronie klubowej)

strone ktos w koncu musi przejac....ja szefem nie bede, nie mam czasu prowadzic taka robote

Napisano

pomysle na FAQ'iem na kacik stilo... ogolnie to kombinuje rowniez odpowiednik smietnika dla forum stilo, miejsce gdzie mozna by zrzucac referaty, materialy itp... moze ktos ma troche miejsca na serwerze?

Napisano

Dawno tam nie byłem, kiedyś serwisowałem tam Bravę ale różnie bywało więc stilonem tam nie zaglądałem. Pracownikiem serwisu jest kolega PEPCIO czasem tu publikujacy. Więc się do niego udałem powołując się oczywiście na autokącik. Co mogę powiedzieć ... obsługa na pięć wszystkimi usterkami które zgłosiłem się zajeto:

- komunikat "Engine ..." - bład czujnika ciśnienia wykasowany jak się powtórzy czyszczenie czyjnika i przepustnicy.

- "ABS EBD ..." - centralka absu do wymiany na nową z oprogramowaniem nie wrazliwym na spadki napięcia

- Stuki przednie prawe koło - wymiana łącznika drążka stabilizatora

- zatwierdzono do wymiany tylną lampe przeciwmgielną wlewa się do niej woda

- skrzypiące sprzęgło również obiecali naprawić ale dzisiaj akurat nie chciało skrzypieć bo było za zimno

Z czystym sumieniem mogę polecić te aso, warto powołać się na autokącik i kolegą tam pracującego, stilomaniaków tam lubią. Szczególnie mnie zaskoczyło bezproblemowe przyznanie centralki absu do wymiany gdyz dotychczas zgłaszając ten problem gdzie indziej mówiono że tak ma być "tttm"

Napisano

> Ganinex dopóki był tylko w Pszczynie miał bardzo dobre opinie u

> bardzo wielu moich znajomych. Jednak ostatnio wielu klientów

> tego serwisu zmieniło swoje sympatie...

No ja chciałem ale po przypadkach opisanych niżej wrócę tam jak syn marnotrawny blush.gif

> Sam serwisuję w Bielsku - nie mam co prawda potrzeby zbyt często tam

> bywać swoim prywatnym autem - ale ile razy tam jestem to

> obsługa jest OK - i bardzo dobrze wiedzą co należy z autem

> zrobić. Co prawda znają mnie tam i może to trochę dedyduje o

> sposobie traktowania i obsługi, ale widzę też jak postępują z

> innymi klientami.

No właśnie na podstawie takich opinii postanowiłem w zeszłym tygodniu ich wypróbować ale niestety jest to moloch i to jest ich wada. A było to tak. Jeden pan przyjął samochód i przekazałem mu, że olej będzie mój i nie trzeba wymieniać filtrów oraz prosze o sprawdzenie wyłącznika centralnego w drzwiach kierowcy. Drugi pan wypisywał zlecenie w komputerze i powtórzyłem mu to samo. Kiedy wróciłem tam za 20min z olejem zobaczyłem jak pan mechanik zaasuwa do mojego samochodu z olejem i filtrami. Jak mu powiedziałem o oleju itd. to zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nikt mu tego nie przekazał. Na końcu okazało się jeszcze, że mimo tego, że wymienili płyn hamulcowy to nie było po tym śladu na rachunku (to akurat na mój plus hehe.gif). Wniosek: za dużo osób do jednego samochodu no.gif. Technicznie narazie brak zastrzeżeń.

Napisano

Nie mogę narzekać na Olsztyńską Resmę odkąd Carserwis pod który jest podpięta zaczął rozsyłać ankiety na temat zadowolenia kilentów . Coś mi się wydaje ,że w ych ankietach źle wypadli ( bywali aroganncy ) , a teraz są mili , uprzejmi i na każde pytanie słyszę "ależ , tak oczywiście , nie ma sprawy, zrobimy. Tylko dlaczego przegląd po 40kkm kosztuje ponad 730 zł yikes.gifi to z rabatem. No i ta wymiana żarówek - 80 zł za lewą przednią

( obłęd )- w PZMocie dałem 20 + żarówka Ogólnie 4 . wink.gif.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Fiat Partner Katowice: przystępne ceny, chętni do pomocy w

> rozwiązaniu problemów

Ceny troche wysokie, ale za to nie migaja sie od rozwiazywania problemow. Zabezpieczaja autko w czasie montazu w srodku przed zabrudzeniami. Nie uslyszalem ze TTTM.

Napisano

Polecam, naprawa wykonana w terminie, sprawnie, fachowo i czysto (nie pobrudzono mi jasnej tapicerki).

• 1 miesiąc później...
Napisano

> 1. Bardzo dobra obsługa (znają pojęcie słowa klient, no ale to firma

> rodzinna)

> 2. Fachowość

> In minus:

> Wysokie ceny i chyba cóś ostatnio obrośli w piórka

Popieram w calej rozciaglosci,ostatnio robilem u niej naprawe blacharsko lakiernicza i musze im przyznac iz zostala wykonana perfekcyjnie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Witam

> Ostatnio bylem zmuszony naprawiac auto w Carserwisie.

> Po pierwsze drogo - 100 zl za 1h to chyba przesada a tlumaczenie, ze

> to Warszawa jest chyba nie na miejscu, po drugie obsluga klienta

> to nie to do czego przywyklem w Ganinexie w Pszczynie - darmowa

> kawa, ciastko, auto umyja po wizycie, a tu zostawili takie jak

> bylo.

> Pozdrawiam i odradzam

Witam,

Co do cen się nie wypowiadam bo mam autko na gwarancji. Wczoraj odebrałem samochód po malowaniu ubytków lakieru na progach. Zrobione idealnie, samochód wymyty i odkurzony w środku, obsługa miła. Tam też kupowałem stilaka i też było OK. Na razie jestem zadowolony z usług Carserwisu.

Napisano

> nawet jezeli dobrze zrobia, to ceny sa z kosmosu

no niestety za tanie pieniądze to i psy mięso jedzą.

nie jest to regułą ale w większości przypadków jakość jest wprost proporcjonalna do ceny

Napisano
  • Autor

> no niestety za tanie pieniądze to i psy mięso jedzą.

> nie jest to regułą ale w większości przypadków jakość jest wprost

> proporcjonalna do ceny

jak slysze slowo Carserwis, to cisnienie mi podskakuje

mialem przyjemnosc kupowania tam samochodow i obslugi aut pare razy (wlacznie z lakierowaniem calego nadwozia z tytulu matowienia lakieru i odpryskow)

zdanie wiec mam wyrobione sick.gif

zeby nie bylo, ze jestem stronniczy - bardzo dobrze znam ASO Fiata w Rzeszowie i kilka malych ASO w Warszawie

Carserwis to dobrze wyglada na pocztowce i tyle

Jakosc..... hehe.gif coz za puste slowa, ile razy grozilem reklamacja i skarga do instytucji nadzorujacej ISO, ktore posiadaja tongue.gif

Zrobia wszystko, zeby dogadac sie z klientem, a skarga, zeby nie zostala napisana

I uwierz mi - zaluje, ze tego nie zrobilem. Przynajmniej musieliby wdrozyc odpowiednie procedury cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.