Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serwisy polecane i odradzane

Featured Replies

Napisano

> Powiedz co klienta obchodzi czy to dwa podmioty, czy

> jeden - wielka stacja jeszcze z czasów prl-u? Najłatwiej jest

> tak - jeden sprzedaje i kasuje, a drugi naprawia i joby

> zbiera...

Przecież nas obchodzi! po to jest ten wątek dlatego bardzo prosze wieszać psy na POLMOZBYCIE a nie Ganinex i wtedy się zgodzę, sam tam byłem i po 15 minutach ignorancji mojej osoby przez wszystkich łacznie z portierem obiecałem sobie więcej tam nie zajrzeć, ale nie wolno mówić że to Ganinex.

Napisano

> stracili autoryzację, za dzisiejszą wyborcza, dodatek stołeczny,

> stona 3, lewy dolny róg.

Dokladnie....Inspektor Gadzet w Moto Transusie opowiadal...sie porobilo...zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Dokladnie....Inspektor Gadzet w Moto Transusie opowiadal...sie

> porobilo...

wczoraj w wyborczej bylo, oprocz Autorexu jeszcze ze dwie inne firmy

niestety nie mam tego, moze ktos poda, to sie zamiesci

Napisano

> wczoraj w wyborczej bylo, oprocz Autorexu jeszcze ze dwie inne firmy

> niestety nie mam tego, moze ktos poda, to sie zamiesci

Na 100% Prodex na Jagiellonskiej, co do reszty... niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> Na 100% Prodex na Jagiellonskiej, co do reszty...

to musi byc sprawdzone, nie bedziemy kichy robic

kto ma Wyborcza z srody ????? mad.gif

Napisano

> Przecież nas obchodzi! po to jest ten wątek dlatego bardzo prosze

> wieszać psy na POLMOZBYCIE a nie Ganinex i wtedy się zgodzę,

> sam tam byłem i po 15 minutach ignorancji mojej osoby przez

> wszystkich łacznie z portierem obiecałem sobie więcej tam nie

> zajrzeć, ale nie wolno mówić że to Ganinex.

Przepraszam - ale pisałem w tym sensie, że przez długie dzisięciolecia to była stacja sprzedaży i obsługi - jeden podmiot. A teraz - trudno to nawet zauważyć - stały się nagle dwie firmy. Głośno jest o tym że Ganinex - i dlatego może i niesłusznie Ganinex obrywa bo koleś obok partaczy robotę.

Napisano

AUTOREX, łopuszańska

AUTOBEST , grodzisk maz.

AUTO-L, łopuszańska wawa (Lancia)

• 2 tygodnie później...
Napisano

> .

...o ile mogę się wtrącić smile.gif

pozdro i omijajcie ten serwis wielkim łukiem waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> ...o ile mogę się wtrącić

> pozdro i omijajcie ten serwis wielkim łukiem

kolega cos dopisze na temat

inaczej post wylatuje

Napisano

> kolega cos dopisze na temat

> inaczej post wylatuje

Na Żoliborzu jest taka obiegowa opinia. Kiedyś dawno temu była to stacja Polmozbytu i nadal pracuje tam wielu panów z socjalistycznymi przyzwyczajeniami.

Ale sprzedawcy są bardzo mili smile.gif

Napisano
  • Autor

Odradzam Carservis a szczególnie ten blacharski (straszna kiszka pomimo że mają ISO)

Napisano
  • Autor

Ale w szybkim serwisie mojego Uniaczka obsłużyli na medal winner.gif

Napisano

Carservis - naprawa przodu w Palio ( zderzak ,klapa silnika, błotnik, reflektor, przednie wzmocnienie). Przednich wmocnień wogule nie wyprowadzono bo po załorzeniu wszystkich elementów zderzak przedni z lewej strony wystawał o jakieś 2 cm dalej niż jego prawa strona, dlatego prawy błotnik żeby zmieścić trzeba było uwypuklić tak że odstawał bardziej niż ten z lewej strony. Panowie z Carserwisu nie zauważyli że rurki od klimatyzacji w wyniku stłuczki zostały pozbawione otuliny i tarły o siebie co po roku eksplatacji spowodowało przetarcie tych rurek i awarie klimatyzacji. Jeszcze jedno, gdy chciałem wymienić filtr przeciwpyłkowy panowie nie potrafili przez dwie godziny znależć gdzie on się znajduje i rozebrali mi pół samochodu i tu mnie wkurzyli. Dałem im ładnie do zrozumienia że chyba mają jakąś książkę serwisową i to w końcu pomogło bo takowa się znalazła. To było moje ostatnie spotkanie z mechanikami z Carservisu.

Napisano

> kolega cos dopisze na temat

1. egzaminer aktywny za dodatkowe dziengi

2. oszustwo na fakturze (zapłaciłem za paliwo którego nie wlali)

3. nie miła obsługa i brak profesjonalizmu

4. cfaniactwo

hmm.gif na razie tyle sobie przypomniałem ale jeszcze tego trochę było oslabiony.gif

Napisano

> 1. egzaminer aktywny za dodatkowe dziengi

> 2. oszustwo na fakturze (zapłaciłem za paliwo którego nie wlali)

> 3. nie miła obsługa i brak profesjonalizmu

> 4. cfaniactwo

> na razie tyle sobie przypomniałem ale jeszcze tego trochę było

Mi zaproponowali, że jak się nie podoba to mogę ich pozwać oslabiony.gif

Napisano

> Mi zaproponowali, że jak się nie podoba to mogę ich pozwać

to mi jeszcze proponowali żebym najlepiej autko sprzedał i tego nie naprawiał screwy.gifscrewy.gif

Napisano
  • Autor

> .

Byłem dzisiaj w Ganinexie, gdzie wymienili mi kierunkowskaz, gdyż był zalany wodą i powodował wyświetlanie komunikatów o spalonej żarówce. Poprosiłem o wymianę żarówek świateł mijania, które przywiozłem ze sobą. Pracownik serwisu wyraził zgodę i, tu podkreślenie, nie wziął za to ani grosza.

Następnym razem też do nich pojadę. claps.gifclaps.gif

Napisano

> Byłem dzisiaj w Ganinexie, gdzie wymienili mi kierunkowskaz, gdyż był

> zalany wodą i powodował wyświetlanie komunikatów o spalonej

> żarówce. Poprosiłem o wymianę żarówek świateł mijania, które

> przywiozłem ze sobą. Pracownik serwisu wyraził zgodę i, tu

> podkreślenie, nie wziął za to ani grosza.

> Następnym razem też do nich pojadę.

brawo ja w Ganinexie kupiłem auto i po wypadku i dali zastepcze auto palio weekend.

Napisano
  • Autor

ze opinie o Ganinexie sa nizej crazy.gif

zamiast stwarzac mi dodatkowa robote, mozna od razu pisac tam gdzie trzeba tongue.gif

Napisano

zgadza się

ceny maja jakieś z księżyca - za wymianę rozrządu w moim 2.0 na dzieńdobry krzyknęli 3 tyś boje_sie.gif (nawet careswis chciał 2000) palacz.gif

Napisano

> zgadza się

> ceny maja jakieś z księżyca - za wymianę rozrządu w moim 2.0 na

> dzieńdobry krzyknęli 3 tyś (nawet careswis chciał 2000)

yikes.gifyikes.gif nie no aż tak to się nie zagłębiałem w ich cennik szczególnie po tym jak usłyszałem że egzam aktywny to dodatkowy koszt screwy.gif a po akcji z paliwem powiedziałem im raz na zawsze ŻEGNAM !!!

Napisano
  • Autor

Po sprawdzeniu ABS-ESP, (komunikaty przy uruchamianiu po mroźnej nocy) usterki obwodu nie stwierdzono. Pan wyraził tylko swoją opinię o mozliwych przyczynach pojawiania sie komunikatów, ale recepty na usunięcie usterki nie znalazł

Za aktywowanie kierunkowskazów przy zamykaniu i otwieraniu drzwi zażyczyli sobie 50,00 PLN gdyz auto nie bylo kupowane u nich, a powinno to być wykonane przy pierwszym przegladzie.

To sie nazywa zdobywać zaufanie klientów .

Była to moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym serwisie.

Nie polecam.

Napisano
  • Autor

Halo tu Wrocław...

Karkonowska ... ciągle nie ma miejsa, ile trwa wymiana spręzyn.. pan odpowiada jakieś 4-6 godzin.... Nie pytajcie o nic co wymaga myślenia np. czy RM ma wyjście na wzmacniacz.... hm... józek .. nie wiesz.....

Amicar ciągle mają ruch ale jeżeli czegoś nie wiedzą to przynajmniej nie zmyślają, jak zawalą potrafią przeprosić ale ogólnie mam pozytywną ocene .Auto Club nie wiem nie sprawdzałem

• 3 tygodnie później...
Napisano

większe rzeczy tj. rozrząd robiłem u nich. Super ceny i nie zła obsługa

• 4 tygodnie później...
Napisano

Podejście do klienat super

Kompetencja na wysokim poziomie !!

raczej nie, moją długo oczekiwana instalację LPG jakiś baran sprzedał komuś innemu, i znowu trzeba czekać - śmiechu warte

pzdr,

Napisano
  • Autor

Po pełnych zachwytu informacjach na forum na temat ASO Mototransus w Warszawie, postanowiłem skorzystać z ich usług, a mieszkam niedaleko więc było po drodze.

Udałem się tam w kwestii zgłoszenia odprysków na progach po pierwszej zimie. Nie będę tu opisywał mojego przypadku wyszlifowania progów.

Wróćmy do ASO. Pan z działu napraw blacharskich wyszedł obejrzeć mój samochód i chyba nie był zbyt szczęśliwy z konieczności przejścia kilku metrów. Obejrzał go i stwierdził, że jak się jeździ po szutrach to są takie efekty. Wyjaśniłem że mieszkam w dość dużym mieście, po szutrach nie jeżdżę, a ten efekt to zapewne skutki posypywania jezdni w czasie kilku zimowych wyjazdów w góry. No i tu uzyskałem informację, że w takim razie powinienem ze sprawą zwrócić się do tych co posypują drogi.

Na koniec tych oględzin z dużą dozą łaski zgodził się przyjąć auto do ewentualnego lakierowania. Zrezygnowałem jednak z tej usługi bojąc się czy przypadkiem tak miło uzyskana pomoc nie odpadnie razem z położonym lakierem.

Napisano
  • Autor

rozumiem, ze suma sumarum zakwalifikowano auto do naprawy gwarancyjnej, ale zrezygnowales z niej ?

Napisano

> Po pełnych zachwytu informacjach na forum na temat ASO Mototransus w

> Warszawie, postanowiłem skorzystać z ich usług, a mieszkam

> niedaleko więc było po drodze.

> Udałem się tam w kwestii zgłoszenia odprysków na progach po pierwszej

> zimie. Nie będę tu opisywał mojego przypadku wyszlifowania

> progów.

> Wróćmy do ASO. Pan z działu napraw blacharskich wyszedł obejrzeć mój

> samochód i chyba nie był zbyt szczęśliwy z konieczności

> przejścia kilku metrów. Obejrzał go i stwierdził, że jak się

> jeździ po szutrach to są takie efekty. Wyjaśniłem że mieszkam w

> dość dużym mieście, po szutrach nie jeżdżę, a ten efekt to

> zapewne skutki posypywania jezdni w czasie kilku zimowych

> wyjazdów w góry. No i tu uzyskałem informację, że w takim razie

> powinienem ze sprawą zwrócić się do tych co posypują drogi.

> Na koniec tych oględzin z dużą dozą łaski zgodził się przyjąć auto do

> ewentualnego lakierowania. Zrezygnowałem jednak z tej usługi

> bojąc się czy przypadkiem tak miło uzyskana pomoc nie odpadnie

> razem z położonym lakierem.

Tu sie musze z Toba zgodzić oslabiony.gif balcharze w Motku

zachowują sie jakby robili łaske . Sam nic tam nie robie zwiazanego z nimi hehe.gif

Napisano

> rozumiem, ze suma sumarum zakwalifikowano auto do naprawy

> gwarancyjnej, ale zrezygnowales z niej ?

tak zrezygnowałem w Motku,

bez problemów podeszli do tego tematu w Carserwisie, swoją drogą zawsze korzystałem z ich usług z poprzednimi trzema fiatami

Napisano

Modlińska, wylot na Legionowo. Dokładnie tam gdzie Modlińska przechodzi w jednopasmówke. Takie małe ASO...

Napisano

> Modlińska, wylot na Legionowo. Dokładnie tam gdzie Modlińska

> przechodzi w jednopasmówke. Takie małe ASO...

Dobre, czy złe?

Napisano

> Na litośc Boską Szkot!

> Przed momentem dzwoniłem do Ganinex na Rozdzieńskiego, oni nie mają i

> nigdy nie mieli w Katowicach własnego serwisu. Można korzystać

> ze znajdującego się obok serwisu POLMOZBYTU, ale to przecież nie

> GANINEX!

> Sprawdź sam (tel 203 66 00)!

> Pozdrawiam!

Ganinex nie ma serwisu tam

A tak wyglada tam obsluga

ODRADZAM

http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=&Number=272152262&page=4&view=collapsed&sb=5&o=&vc=1

• 5 tygodni później...
Napisano

AUTO NAPRAWA

Naprawa układów wtryskowych i zasilanych gazem

Elektronika samochodowa

Naprawy mechaniczne

Gaźniki

ul Gnieźnieńska 6-8

tel 606 126 056

Wrocław

(teren giełdy samochodowej)

waytogo.gif

Bywam...

Napisano

Przeglądy ReJestracyJne.

Osobowe, dostawcze, taxi service.

Laserowe ustawianie zbiezności.

Wrocław ul. Legnicka (między mostami).

ok.gif

Fachowa obsługa...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Niby ceny srednie i mozna mechanikowi patrzec na rece (przynajmniej w moim przypadku - ale troche mnie tam znaja) jednak poziom uslug to dno:

- kultura do pupa.gif np. umawiam sie na 15 jestem o 15 i czeka 30 min. az laskawie racza cos zrobic, choc czasami stwarzaja pozory ze sie staraja,

- wymienieli uszczelke drzwiowa - niedokladny montaz

- na pokrywki relfektorow czekalem pol roku i mimo zostawienia nr-u tel. nie zadzwoniono do mnie ze juz sa (a bylem u nioch w tej sprawie 5 razy). Pojechalem na wymiane to chcieli samochod na caly dzien screwy.gif nie informujac mnie o tym wczesniej i nie proponujac zastepczego. po klotnia.gif zalozyli klapki w 15 min. (tu 1 sukces ASO - reflektory mniej paruja, choc nie powiem ze wcale zlosnik.gif )

- przy wymianie oleum przelali zolta.gif

- na przegladzie zle zalozyli oslone pod silnik (zaczela sie smazyc od rury wyd. czerwona.gif - choc zrobili to gratisowo rotfl.gif Ale mistrzostwem swiata bylo zalozenie filtra powietrza - jak nie chcial wejsc to go na sile docisneli pokrywka. Dobrze ze za jakis czas sam sprawdzilem, bo byla dziura miedzy filtrem a obudowa i lapal brudne powietrze piesc.gifbokser.gifbut.gif

- wymiana aku na gwarancji - oczywiscie mial byc na piatek, dzwonie w piatek nie ma, prosze dzwonic w pon. Zona ma za 3 dni termin porodu a ja nie wiem czy 1.5 roczne auto za ponad 30kzl odpali, mimo, ze stoi w garazu sciana.gifangryfire.gif Po klotnia.gif wymienili na centre+ (na szczescie nie mieli MM zlosnik.gif)

- wymiana softu centralki wtrysku - niestety mechaniko-elektriko byl cos nie w sosie i krotko mowiac niedelikatnie sie obchodzil z autem.

Napraw dokonywalo 3 roznych mechanikow, wiec to nie przypadek.

Zawsze najpierw probuja zbyc klienta, no chyba ze sie nie da i pala glupa jak sie mowi o sprzegle, uszczelkach itp. Czest nasmiewaja sie pod nosem jak ktos przyjedzie np. stara skoda na przeglad. Nigdy nie myja samochodu po przegladzie czy naprawie. Niestety najblizsze inne ASO to dojazd ok. 60km wiec z kazda pierdola nie mialem czasu jezdzic gdzie indziej. Ze wzgledu na niewielka ilosc warsztatow w moim miescie nawet niezle prosperuja crazy.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Polecam ! Mamy tam zniżki jako Klub Stilo ! Podejście do klienat

> super ! Kompetencja na wysokim poziomie !!

No tu to bym polemizował :-((

Razu pewnego miałem auto p.t. cc700 aisan (co prawda nie Stilo, ale można ocenić jak moto transus ładuje klientów w zadek)

Auto to parę razy z rzędu traciło fajną funkcjonalność, jaką była możliwość przemieszczania się przy działającym silniku.

Mniejsza o szczegóły, ale zasadniczym powodem wizyty w serwisie była niemożność uruchomienia auta.

Serwis pocił się jakiś czas, koniec końców auto zostało na noc, na drugi dzień "miszcz" oddzwonił, że pęknięte jest koło pasowe (wymienione dzień wcześniej u innego mechanika).

Auto zostało przez "fachuruf" zrobione i przyszło do płacenia.

Jakież było moje zdziwienie, gdy za wymianę koła pasowego, polegającą na odkręceniu nakrętki, zdjęciu koła, założeniu nowego i skręceniu całości panowie zaśpiewali 595 PLN !!!! (Słownie: Pięćset dziewięćdziesiąt pięć nowych złotych polskich !!!) Dzień wcześniej, za tą samą usługę w warsztacie zapłaciłem 50 (pięćdziesiąt) złotych - DZIESIĘĆ RAZY MNIEJ !!!!!!! Koło pękło, gdyż sprzedawca w sklepie nie dał podkładki dystansowej, mniejsza o to, natomiast moto transus i jego "fahury" zamiast stare koło odkręcić i wyrzucić, a w to miejsce wstawić nowe (z podkładką) i całość skręcić do kupy co zabrałoby może z 15 min dokonali następujących czynności:

- demontaż zderzaka

- demontaż pokrywy rozrządu kpl - PO CO ?!?!?

- demontaż łańcucha rozrządu (PO JAKĄ CHOLERĘ SIĘ PYTAM ?!?!?!!?) i jego ponowny montaż

- montaż pokrywy - przy tej okazji "zużyto" kilo silikonowego uszczelniacza za jedyne 40+ pln, zamiast wymienić uszczelkę (wymienioną nb tydzień wcześniej przy wymianie łańcucha rozrządu) za 5 zł - klient zapłaci...

- wymiana czujnika halla (stary był oczywiście 100% sprawny, ale co tam, klient płaci - 50 PLN)

- wymiana oleju w silniku (stary był już zużyty - przejechał przecież całe 100 (sto) kilometrów)

- ponowny montaż wszystkiego do kupy.

Na koniec łaskawie otrzymałem "kartę stałego klienta" i zniżkę 10% na kolejne usługi.

Grzecznie spytałem tylko pana, czy ma mnie za idiotę.

Po karczemnej awanturze, w której tylko obecność żony powstrzymała mnie przed obiciem mordy "szefowi serwisu", jaśnie łaskawca obniżył koszt o całe 20 pln. Bardzo się też spocił jak zażądałem faktury - wystawiał ją całe 20 minut i jakoś KONIECZNIE chciał najpierw szmalec i cały czas udowadniał mi, że jestem idiotą, a on zrobił mi samochód za półdarmo i w ogóle powinienem go po rękach całować...

Rok wcześniej poprzednia właścicielka wymieniła w tej stacji (a raczej jej wymieniono...) komplet amortyzatorów przy przebiegu c.a. 50 kkm. Przednie wytrzymały niecały rok i całe 10+ kkm... Bez komentarza...

Zastanawia mnie w jaki sposób w tej firmie realizowana jest np wymiana klocków - pewnie wycinają całe zawieszenie i wstawiają nowe, a przy okazji, "bo technologia tego wymaga" np demontują głowicę celem oglądnięcia nagarów na tłoku w 3-cim cylindrze...

ZDECYDOWANIE doradzam omijanie owego "warsztatu" BARDZO szerokim łukiem, chyba, że kto z domu zamożny i lubi jak go w zadek ładują...

Aha, nawet dzwonili z ankietą "satysfakcji" klienta, mimo, że nie wyraziłem zgody na przetwarzanie danych...

Jacy mili... psia ich mać...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Kicha jakich mało - ponoc ASO. Nie mają egzaminera! Zbieżność w mojej Bravie super pan mechanik z ery poloneza łupanego ustawiał półtora dnia! I nie ustawił... Zrobili mi to w serwisie Biernackiego na Chłodnej w parę minut...

Omijajcie ten serwis!

Napisano

Ganinex Katowice to straszna pomyłka lepiej się nie zbliżać. Podają numer serwisu ktorego nie mają ! a potem odsyłają do Goczałkowic. Zresztą załatwić coś u nich to też wielka sztuka. Mogę polecić serwis Mimaru (Piekary Śl.) jak i serwis Polmozbytu który jest obok Ganinexu. Jak przestawiłem samochód obok nich i powiedziałem, że chciałem skożystać z usług G.. to przyjeli mój samochód z lekką litością.

Napisano

> Ganinex Katowice to straszna pomyłka lepiej się nie zbliżać. Podają

> numer serwisu ktorego nie mają ! a potem odsyłają do

> Goczałkowic. Zresztą załatwić coś u nich to też wielka sztuka.

> Mogę polecić serwis Mimaru (Piekary Śl.) jak i serwis Polmozbytu

> który jest obok Ganinexu. Jak przestawiłem samochód obok nich i

> powiedziałem, że chciałem skożystać z usług G.. to przyjeli mój

> samochód z lekką litością.

Wszystko OK, tylko że mówimy akuratnie o oddziale gliwickim, gdzie pracują naprawde miare kompetentni ludzie, że o znajomych nie wspomnę

wink.gif

Napisano

Serwis zrobił przegląd mojego Stilo po 60kkm i wiem, że na 90% pojade do nich z każdą usterką, których mam nadzieje, że Stilo mi oszczędzi zlosnik.gif

I tak:

Pan Krzysztof - kierownik serwisu to bardzo miły człowiek, dużo wie o Fiatach, a od kilku miesięcy jest posiadaczem Stilo ! Minusem tego serwisu są godziny otwarcia (8-17) co może zniechęcać do jego odwiedzenia, ale z drugiej strony wszyscy pracują tam na jedną zmianę i każdego dnia są ci sami mechanicy. Wpływa to na rozpoznawanie poszczególnych klientów. W rozmowie z kierownikiem serwisu dowiedziałem się co nieco o czerwonym MW i jego właścicielu (pozdrowienia dla JaMi'ego), który przestudiował chyba wszystkie funkcje examinera zlosnik.gif

Pozytywnie mogę się również wypowiedzieć o pracy mechanika, który wykonywał wszystkie czynności przy moim samochodzie, odpowiadał na moje pytania (mimo chorego gardła).

Powyższe w połączeniu z atrakcyjnymi cenami wpłynęły na moją opinię i dlatego pozwoliłem sobie polecić ten serwis właścicielom Stilo z W-wy i okolic ok.gif

Napisano
  • Autor

bardzo ciesze sie, ze nie tylko ja mam tak pozytywna opinie o tym ASO

wyglada na to, ze z czasem jest coraz lepiej ok.gif

i tak trzymac ASO Bielinski cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.