Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serwisy polecane i odradzane

Featured Replies

Napisano

Dosyc czesto pojawiaja sie na forum pytania i dyskusje dotyczace miejsc, do ktorych warto oddawac nasze Stilaki

Przewaznie sa to ASO (gwarancja), ale sam jestem zwolennikiem oszczedzania pieniedzy w przypadkach, kiedy cos prostego i nie wymagajacego specjalnych kwalifikacji jest do zrobienia

Dlatego sprobujmy utworzyc baze serwisow i wymieniac sie informacjami co do cen oraz jakosci uslug. Dla przykladu w samej Warszawie roznice w cenach w ASO potrafia dochodzic do kilkuset % yikes.gif

Ale...nie sama Warszawa czlowiek zyje, w miejscach o mniejszym nasyceniu serwisami, jest powazny problem gdzie pojechac i czy warto. Moze sie okazac, ze warto przejechac kilkadziesiat lub wiecej km, zeby nasze autko bylo godnie obsluzone

Proponuje wiec wpisywac swoje za i przeciw, ale tylko i wylacznie w przypadkach, gdy sami tego doswiadczylismy. Opinie zaslyszane nie beda tolerowane, nie pomoga w wyborze

Mam nadzieje, ze z czasem powstanie calkiem przydatny watek wink.gif

Zapraszam

Napisano
  • Autor

Odwiedzalem ten serwis wielokrotnie, jeszcze z poprzednim Fiatem, a i o Stilaku pare razy rozmawialem z Panem Krzysztofem, kierownikiem

Polecam to ASO, obsluga dobra, ceny niskie. Mozna byc przy aucie, porozmawiac z zyczliwymi mechanikami, sporo sie dowiedziec i podpatrzyc

Pan Krzysztof jest czlowiekiem konkretnym, nie nastawionym zle do klienta, pare razy "popchnal" moje sprawy, choc mogl sobie odpuscic

Moja ocena to 4+, gdybym byl bardziej "dopieszczany" przez pracujace tam Panie wink.gif, byloby 5-

Napisano

AutoRes znany równiż jako AutoDres. Jedyną wyznawaną przez pracowników zasadą jest: spław klienta najszybciej jak sie da - możesz wciskać ciemnote byleś sie go pozbył zlosnik.gifno.gif takie są moje odczucia. Ceny za usługi nawet nie takie tragiczne, ot taka średnia klasa hehe.gif Trzeba niestety bardzo ale to bardzo pilnować i patrzeć na ręce mechanikom bo zdarzają sie wpadki oslabiony.gif o czym już kiedyś pisałem.

Sytuacja jak chodzi o poziom obsługi i zainteresoawnia klientm diametralnie sie zmienia jeśli idzie sie po protekcji zlosnik.gifhehe.gif wtedy wszystko jest dopilonowane, elegancko pojaśnione co było nie tak, na kiedy beda części, łącznie z potwierdzeniem telefonicznym, że sa w Bielsku i na kiedy będą

Napisano
  • Autor

Mialem okazje dwukrotnie byc w tym zakladzie

Wielokrotnie korzystali z niego moi koledzy

Konstruktywni, kompetentni wlasciciele - elektrycy

Ceny przyzwoite, obsluga w porzadku

Trzymaja poziom od kilku juz lat

Polecam

Napisano
  • Autor

potwierdzam, sporo razy bylem tam z poprzednim Fiatem

Odradzam

Warto pojechac do innego miasta

Napisano

tel (017) 853-81-33

Pan Boczar i spółka potrafi zrobić cuda z włoskimi autami, a do tego mają rewelacyjne ceny zarówno na częsci oryginalne jak i na robocizne. Szczerze ich polecam bo sie naprawde znają na tym co robią, doświadczenie wyniesione z wieloletniej pracy na servisie Fiata ok.gif

Napisano

> .

Ganinex - duży przedstawiciel - tzw moloch - mało mobilny - niby wszystko gra ale jak dochodzi do sprawy - to jak zwykle zbyć klienta albo na pół dnia zostawić samochód do np sprawdzenia ilości płytu w zb. spryskiwacza. Ceny - uuhuhu. Nic więcej nie powiem bo za mało z nimi miałem do czynienia.

Napisano

> .

No cóż po różach z kolacami aktualnie nie można powiedzieć nic złego. Serwis stara się być kompetentny i rozumiejąc klienta robi na czas i to co trzeba. Może z czegoś to wynika ale sąsiad mój od wielu lat tam swoje fiaty serwisuje m twierdzi że jest ok. Jak narazie - polecam.

Napisano

> Ganinex - duży przedstawiciel - tzw moloch - mało mobilny - niby

> wszystko gra ale jak dochodzi do sprawy - to jak zwykle zbyć

> klienta albo na pół dnia zostawić samochód do np sprawdzenia

> ilości płytu w zb. spryskiwacza. Ceny - uuhuhu. Nic więcej nie

> powiem bo za mało z nimi miałem do czynienia.

No cóż, nie wiem czy moge sie tu wypowiedzieć, ale.....serwisuje u nich już drugie Punto i złego słowa generalnie nie mogę powiedzieć o nich nono.gif

Być może ze Stilo mają więcej zabawy również kwestii dostępności cześci...nie wiem.....IMO ogolna opinia o serwisie to -5 waytogo.gif

Napisano

mam przykre doświadczenie z nimi. Pojechałem kiedyś w drobiazgiem-nie działały mi trzy paski w ogrzewaniu tylniej szyby. Skasowali mnie na 30 zł a nic nie zrobili-za późno się zorientowałem i naprawiłem gdzie indziej.

Napisano
Nizej wszystko jest napisane oslabiony.gif
Napisano

> Polecam ! Mamy tam zniżki jako Klub Stilo ! Podejście do klienat

> super ! Kompetencja na wysokim poziomie !!

Qrna daleko beksa.gifbeksa.gif

Napisano

> Qrna daleko

Radar jechal do nich z Opola zlosnik.gif

Napisano

W którym miejscu jest to ASO? Masz dokładniejszy adres?

Napisano
  • Autor

> W którym miejscu jest to ASO? Masz dokładniejszy adres?

koniec Modlinskiej, na samym zwezeniu, wylot z Warszawy na Legionowo

po lewej jadac od Warszawy wielkie osiedle blokow - JW Construction (jest reklama na wiezowcu)

Napisano

rowniez polecam, bylem kilka razy... bez zastrzezen ok.gif

Napisano

> Polecam ! Mamy tam zniżki jako Klub Stilo ! Podejście do klienat

> super ! Kompetencja na wysokim poziomie !!

podpiszę się pod tym, a co moja tendencyjna opinia też jest w końcu coś warta zlosnik.gif

Napisano

> Dosyc czesto pojawiaja sie na forum pytania i dyskusje dotyczace

> miejsc, do ktorych warto oddawac nasze Stilaki

> Przewaznie sa to ASO (gwarancja), ale sam jestem zwolennikiem

> oszczedzania pieniedzy w przypadkach, kiedy cos prostego i nie

> wymagajacego specjalnych kwalifikacji jest do zrobienia

> Dlatego sprobujmy utworzyc baze serwisow i wymieniac sie informacjami

> co do cen oraz jakosci uslug. Dla przykladu w samej Warszawie

> roznice w cenach w ASO potrafia dochodzic do kilkuset %

> Ale...nie sama Warszawa czlowiek zyje, w miejscach o mniejszym

> nasyceniu serwisami, jest powazny problem gdzie pojechac i czy

> warto. Moze sie okazac, ze warto przejechac kilkadziesiat lub

> wiecej km, zeby nasze autko bylo godnie obsluzone

> Proponuje wiec wpisywac swoje za i przeciw, ale tylko i wylacznie w

> przypadkach, gdy sami tego doswiadczylismy. Opinie zaslyszane

> nie beda tolerowane, nie pomoga w wyborze

> Mam nadzieje, ze z czasem powstanie calkiem przydatny watek

> Zapraszam

wspominalem kiedys o aso w legnicy (zostawili po przegladzie odkrecony wlew oleju)

zdanie po takiej wpadce mozna miec tylko jedno. a jednak. niedawno zadzwonili do mnie i sie zapytali jak sie stilo sprawuje i czy zostaly naprawione wszystkie usterki zgloszone podczas przegladu.

odpowiedzialem, ze nie. a oni na to, ze jak mi bedzie pasowac, to zebym sobie podjechal, oni sie dostosuja

jak sie skonczy to wszystko to jeszcze zobaczymy, ale napewno sie podziele informacjami

Napisano
  • Autor

4 Fiaty i wszystkie tam serwisuje od 1999 z dobrym skutkiem

Napisano
  • Autor

Starają się jak najszybciej "wypędzić" klienta, wciskając mu żałosne kawałki. Oszuści - znajomemu wydali Palio, bez wygłuszeń na nadkolach, po czym stwierdzili, że było to nie możliwe i to ich klient musiał je zdjąć.

Napisano
  • Autor

Z małym ale; zawsze należy pytać czy na zmianie jest mistrz Dunaj. Nie miałem z gościem osobiście przyjemności ale z informacji uzyskanych od bezpośrednio "zetkniętych" w związku z naprawą wiem, że jest to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Poza tym miła obsługa.

tel. (13) 43 681 71

Napisano
  • Autor

Polecam: 1) Auto-Hit Tychy: serwisowałem tam auta przez wiele lat i są dobrzy

Napisano
  • Autor

Ganinex Gliwice: miła obsługa, wszystko zawsze jest ok.

Napisano
  • Autor

Fiat Partner Katowice: przystępne ceny, chętni do pomocy w rozwiązaniu problemów

Napisano
  • Autor

Nie polecam: ASO Fiat Grzegorz Kondrot Mikołow:długo sprowadzają części, obsługa średnio komunikatywna, nie zawsze potrafią naprawić tak, żeby nie zniszczyć czegoś innego

Napisano
  • Autor

A ja nie polecam Autobial'u w Zamościu i wszystkich jego subdilerów.

Kto cztytał moje opowieści o bojach jakie z nimi prowadziłem ten wie dlaczego, zawsze starają się zbyć klienta jak jakąś upierdliwą zaraze, jak już wyjdzie że gość jest niezniszczalny to łaskawie po pół roku załatwią części.

Napyskowanie działa pobudzająco (że wyślę do FAP'u list ze skargą), cześci przychodzą na drugi dzień, jak było z kołem zamachowym dla mnie, "bo wie pan to nie występuje jako oddzielna cześć, nie ma w magazynach itp itd, srutu trutu gacie z drutu", po pyskówce telefon za dwa dni, "prosze dostarczyc auto, zamówiona cześć dotarła. (trzy miesiące jechała i dziwnym trafem po interwencji w ASiO i propozycji z mojej strony że powiadomie listownie kogo trzeba się znalazła).

Napisano
  • Autor

W Katowicach na Rozdzieńskiego serwis akurat oberwał u mnie: silnik AR 156 beznyna po tygodniu od wymiany uszczelki pod głowicą musiał zaliczyc w sumie całkowite rozbebeszenie - nowy wał , panewki - dlaczego? "Fachowa robota" przy wymianie uszczelki (płyn w układzie smarowania) - widać bez czyszczenia

Napisano
  • Autor

Auto Hit - drogi i trochę trzeba czekać, ale jeżeli chodzi o JTD tp można tam jechać - dość wysoki poziom fachowości mechaników

Napisano

faktycznie ten servis nie jest zły. robiłem tam coprawda jedynie zmiane oleju, ale obsługa oraz miejsce w jakim można zaczekac na autko pierwsza klasa ok.gif

Napisano

> W Katowicach na Rozdzieńskiego serwis akurat oberwał u mnie: silnik

> AR 156 beznyna po tygodniu od wymiany uszczelki pod głowicą

Protestuję jestem fanem Ganinexu od kilku lat dokładam po kilkadziesiąt kilometrów , byle nie oddawać autka do Auto Hitu, który uważam za rozpuszczony przez tzw rentę geograficzną. Wszyscy (większość ) kojaży Hit z producentem, przez sąsiedztwo z FAP-em tymczasem nie potrafią byc równie uprzejmi i sprawni jak Ganinex.

Do Gani... w Pszczynie raz tylko przyjechałem z olejem zakupionym w Makro i krew mnie zalała, bo taki mieli u siebie jeszcze tańszy, ale ja niestety cenę tegoż znałem na podstawie tel do Auto-Hitu.

OK!

Najważniejsze - Ganinex nie ma serwisu na Rozdzieńskiego, korzysta się tam z POLMOZBYTU, który ma po sąsiedzku wielkie zaplecze serwisowe.

P.S. W gani jak mam czekać dłużej niż 2 gdz. na autko dają mi zastępcze i robią to uprzejmie i w 5 min, w AH umawiałem się tydzień wcześniej i wydanie punciaka Van trawało równą godzinę, a czułem się jakbym brał cudze dziecko pod opiekę, w Gani zawsze dostaję kuponik do miłej kafejki na kawę lub czekoladę dla siebie i osoby z która jestem i nigdy nie wyjechałem brudny ( w przeciwieństwie do AH, który płucze, nie myje, autka dopiero od kilku miesięcy ) no dobra Jami, tnij wąśc teraz moje wypociny!

Napisano
  • Autor

> kilku miesięcy ) no dobra Jami, tnij wąśc teraz moje wypociny!

nie ma co ciac tongue.gif kolega w dobrym miejscu ustosunkowal sie do serwisu

opinia pozostaje dla innych cool.gif

tym niemniej ten tekst zostanie usuniety tongue.gif

wkrotce

a tak na marginesie - mogl kolega napisac 2 posty, jeden dotyczacy tego serwisu, drugi auto-hitu

byloby calkiem profesjonalnie cool.gif

Napisano

Przypadek który opisałem z AR 156 zaważył na mojej opini - sami się zdyskwalifikowali.

Ganinex dopóki był tylko w Pszczynie miał bardzo dobre opinie u bardzo wielu moich znajomych. Jednak ostatnio wielu klientów tego serwisu zmieniło swoje sympatie...

Sam serwisuję w Bielsku - nie mam co prawda potrzeby zbyt często tam bywać swoim prywatnym autem - ale ile razy tam jestem to obsługa jest OK - i bardzo dobrze wiedzą co należy z autem zrobić. Co prawda znają mnie tam i może to trochę dedyduje o sposobie traktowania i obsługi, ale widzę też jak postępują z innymi klientami.

Napisano

> Przypadek który opisałem z AR 156 zaważył na mojej opini - sami się

> zdyskwalifikowali.

> Ganinex dopóki był tylko w Pszczynie miał bardzo dobre opinie u

> bardzo wielu moich znajomych. Jednak ostatnio wielu klientów tego serwisu zmieniło swoje sympatie...

Na litośc Boską Szkot!

Przed momentem dzwoniłem do Ganinex na Rozdzieńskiego, oni nie mają i nigdy nie mieli w Katowicach własnego serwisu. Można korzystać ze znajdującego się obok serwisu POLMOZBYTU, ale to przecież nie GANINEX!

Sprawdź sam (tel 203 66 00)!

Pozdrawiam!

Napisano

> Na litośc Boską Szkot!

> Przed momentem dzwoniłem do Ganinex na Rozdzieńskiego, oni nie mają i

> nigdy nie mieli w Katowicach własnego serwisu. Można korzystać

> ze znajdującego się obok serwisu POLMOZBYTU, ale to przecież nie

> GANINEX!

> Sprawdź sam (tel 203 66 00)!

> Pozdrawiam!

Na litość??? Powiedz co klienta obchodzi czy to dwa podmioty, czy jeden - wielka stacja jeszcze z czasów prl-u? Najłatwiej jest tak - jeden sprzedaje i kasuje, a drugi naprawia i joby zbiera...

Napisano

Korzystam z obsługi w Dukiewicz Styl Auto. Tam kupiłem samochód i tam też zaglądam ze wszystkimi bolączkami Stilo.

Podoba mi się miła i fachowa obsługa.

Do chwili obecnej jestem bardzo zadowolony!

Napisano

Dołączam sie do słów Darpiot'a. Tylko tam serwisuje autko. Byłem w innych serwisach ale ten okazał się najlepszy.

Pozdrawiam

Napisano

> .

stracili autoryzację, za dzisiejszą wyborcza, dodatek stołeczny, stona 3, lewy dolny róg.

Napisano
  • Autor

> stracili autoryzację, za dzisiejszą wyborcza, dodatek stołeczny,

> stona 3, lewy dolny róg.

wazna informacja ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.