Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe Porsche Cayman

Featured Replies

Napisano
7 godzin temu, rwIcIk napisał(a):

Gorzej, jak ktoś przeoczy w konfiguratorze i odbierze bez jakiegoś oczywistego wyposażenia ;]

Nie wygłupiaj się, ludzie którzy po to przychodzą żeby uniknąć błędów po prostu zaznaczają wszystko.

:skromny:

Napisano
2 godziny temu, ZUBERTO napisał(a):

Taki mezalians i @Ryb:cfaniak: :phi:

Dokładnie, z Volkswagenów mógłbym mieć tylko Amaroka.

:ok:

Napisano
3 minuty temu, rwIcIk napisał(a):

Młody miał SQ7 V8 Diesel. Fajnie to warczało. Było go z daleka słychać, gdy podjeżdżał pod dom 😁 

Kolega niedawno jakieś SQ8 kupił. Ale jeszcze tego nie widziałem bo on na co dzień jeździ pikapem.

;]

Napisano
3 minuty temu, rwIcIk napisał(a):

Albo i nie, bo są i skanery 😁

Masz na myśli sknery? Nie, tu nie ma ryzyka, Marek przecież kupiłby używane.

;]

Napisano
W dniu 1.02.2025 o 19:42, mmaciejosss napisał(a):

Gdyby autostrady były wszędzie , hehe , to Gdynia - Split w 12h z tankowaniami 2x, ale to Diesel w plaskaczu 

Screenshot_2025-02-01-19-38-43-642_com.miui.gallery.jpg

To jakaś mocna benzyna? Dobre spalanie👍

Napisano
14 godzin temu, Ryb napisał(a):

Nie wygłupiaj się, ludzie którzy po to przychodzą żeby uniknąć błędów po prostu zaznaczają wszystko.

:skromny:

Chyba nie tak rozowo, bo w premiumach są pakiety i opcje, ktore sie wykluczają. Klikniesz jedno i Ci sie wczesniejsze odznaczą 😄 i nieszczescie

Ale trzeba przyznac, ze brak czujnikow parkowania to spory ukłon w stronę geniuszu wiceprezydenta rayó

Napisano
2 minuty temu, Filipfm napisał(a):

Chyba nie tak rozowo, bo w premiumach są pakiety i opcje, ktore sie wykluczają. Klikniesz jedno i Ci sie wczesniejsze odznaczą 😄 i nieszczescie

Ale trzeba przyznac, ze brak czujnikow parkowania to spory ukłon w stronę geniuszu wiceprezydenta rayó

No ale po to jest piękna pani po stronie dilera żeby to ona Ci wyklikała, nie będziesz przecież sam klikał. A już ona dobrze wie jak tam wyklikać najdroższą opcję w czasie gdy Ty się bezmyślnie gapisz w jej dekolt.

;]

Napisano
23 minuty temu, Ryb napisał(a):

No ale po to jest piękna pani po stronie dilera żeby to ona Ci wyklikała, nie będziesz przecież sam klikał. A już ona dobrze wie jak tam wyklikać najdroższą opcję w czasie gdy Ty się bezmyślnie gapisz w jej dekolt.

;]

Zrozumienie opcji tez jest wazne :) kolega odpuscil kiedys w audiku opcję 3 strefowej klimy bo stwierdzil, ze dzieciaki z tyłu i tak nie beda sobie same regulowac 😄 no i okazalo sie, ze audi przyjechało z 1 strefową ;) a on zakładał, ze w aucie za cennikowe kilka stówek 2 strefowa jest jednak standardem 😄 ale jednak nie :ooniee:

Napisano
3 godziny temu, Filipfm napisał(a):

Zrozumienie opcji tez jest wazne :) kolega odpuscil kiedys w audiku opcję 3 strefowej klimy bo stwierdzil, ze dzieciaki z tyłu i tak nie beda sobie same regulowac 😄 no i okazalo sie, ze audi przyjechało z 1 strefową ;) a on zakładał, ze w aucie za cennikowe kilka stówek 2 strefowa jest jednak standardem 😄 ale jednak nie :ooniee:

Ja prawie nigdy nie używam stref, mógłbym żyć z jednostrefową.

:ok:

Napisano
W dniu 1.02.2025 o 20:47, wujek napisał(a):

No i? Myślisz że elektryk też taką sprzedaż zrobi?

Zależy jak na to patrzeć.

Jak będą same elektryki w Porsche, to może tak być, że będzie ten model mieć 40% sprzedaży w Porsche ;]

Jednocześnie Porsche będzie też mieć 40% sprzedaży Porsche z roku 2020 ;]

Napisano
W dniu 2.02.2025 o 11:50, format napisał(a):

Fajnie że auto za 8 stówek nie ma w standardzie nawet ogrzewanych tylnych foteli czy czujników parkowania :hehe: 

Napisz że żartujesz

Napisano
4 minuty temu, rwIcIk napisał(a):

Jeździsz z kobietą?

Tak, ale ona zamiast używać swojej strefy woli się grzać fotelem. Nawet latem.

;]

Napisano
1 minutę temu, rwIcIk napisał(a):

No to moja też, ale i lubi sobie dmuchnąć cieplejszym ;]

Ostatnio w drodze na wakacje fotel się co jakiś czas sam wyłączał bo system nie był w stanie uwierzyć, że ktoś ustawia go na maksimum przy 38 stopniach na zewnątrz i uznawał to za pomyłkę.

;l

Napisano
Teraz, Ryb napisał(a):

Ostatnio w drodze na wakacje fotel się co jakiś czas sam wyłączał bo system nie był w stanie uwierzyć, że ktoś ustawia go na maksimum przy 38 stopniach na zewnątrz i uznawał to za pomyłkę.

;l

Moją jak bolą plecy to włącza grzanie i grzeje długo, ale zmniejsza do pierwszego stopnia ;]

Napisano
Teraz, rwIcIk napisał(a):

Moją jak bolą plecy to włącza grzanie i grzeje długo, ale zmniejsza do pierwszego stopnia ;]

Moja włącza na maksimum i idzie spać. Gdy system wyłączał fotel budziła się ze słowami "co tu tak zimno?".

;l

Napisano
W dniu 1.02.2025 o 12:07, gobi napisał(a):

Ciekaw jestem ile jeszcze będziemy czekać na powrót spalinowego Macana.

Do kolejnej generacji, więc zostaje tylko cayenne i panamera...lub 911?

Napisano
18 minut temu, kravitz napisał(a):

Napisz że żartujesz

No sprawdź sobie :] 

Napisano
W dniu 2.02.2025 o 11:50, format napisał(a):

O, nie wiedziałem że jest RSQ8, skonfigurowałem ale niestety w bańce się nie zmieściłem :( 

lmNr332.jpeg

Fajnie że auto za 8 stówek nie ma w standardzie nawet ogrzewanych tylnych foteli czy czujników parkowania :hehe: 

Zerknij na wyprzedaz. Za ok 700 są kompletne.

Napisano
2 minuty temu, prawoimotoryzacja napisał(a):

Zerknij na wyprzedaz. Za ok 700 są kompletne.

Nie sądzę

Napisano
7 godzin temu, Danielpoz. napisał(a):

To jakaś mocna benzyna? Dobre spalanie👍

1.6CRDI 115km ( Diesel )  -280Nm , a jak się wolno jedzie to spali 4-4.5l/100km