Napisano 28 Kwietnia 20251 rok W dniu 9.03.2025 o 13:26, Anonim2025 napisał(a): Pytam się o wasze wymarzone włoskie samochody.
Napisano 29 Kwietnia 20251 rok może nie z kategorii marzeń, ale coś co mi się podoba to Fulvia Zagato z wariacji Thema 8.32
Napisano 8 Marca8 Marzec Mnie korci zakup AR Giulia, bo mimo, że sedany odchodzą do lamusa, to uważam to auto, zwłaszcza w wersji poliftowej za jeden z najbardziej rasowych sedanów na rynku.Niestety, idziemy w temat 1 auta w rodzinie i pozostaje mi SUV, bo żona sedana nie chce. Znów Stelvio jest dla niej za duże, więc patrzę na Tonale. W tym momencie w rachubę wchodzi wyłącznie silnik MHEV o dość mieszanych opiniach. Edytowane 8 Marca8 Marzec przez Jan Winnicki
Napisano 9 Marca9 Marzec W dniu 8.03.2026 o 10:23, Jan Winnicki napisał:Mnie korci zakup AR Giulia, bo mimo, że sedany odchodzą do lamusa, to uważam to auto, zwłaszcza w wersji poliftowej za jeden z najbardziej rasowych sedanów na rynku.Oczywiście w wersji Q
Napisano 9 Marca9 Marzec 1 minutę temu, bielaPL napisał:Oczywiście w wersji Q A najlepiej czerwoną jak ten szczęściarz poniżej
Napisano 10 Marca10 Marzec A mnie też korciło i kupiłem Q tylko że białą, więc nie wiem czy się liczy Edytowane 10 Marca10 Marzec przez gfr
Napisano 27 Maja27 Maj 16 godzin temu, rafciojuve napisał:Moim takim marzeniem największym jest Maserati Quatroporte 4/5/6 gen. jak najbardziej realne do spełnienia
Napisano 27 Maja27 Maj 6 godzin temu, bielaPL napisał:jak najbardziej realne do spełnieniaKupic to mozna w cenie kilkuletniego kompakta, gorzej chyba utrzymac na chodzie
Napisano 27 Maja27 Maj Godzinę temu, Maciej__ napisał:Kupic to mozna w cenie kilkuletniego kompakta, gorzej chyba utrzymac na chodzie oj tam, przeciez codziennie tym nie bedziesz latał, taki weekendowiec na 3tys km rocznie da rade... tzw auto do pierwszej awarii
Napisano 1 godzinę temu1 godzina W dniu 8.03.2026 o 10:23, Jan Winnicki napisał:Niestety, idziemy w temat 1 auta w rodzinie i pozostaje mi SUV, bo żona sedana nie chce. Znów Stelvio jest dla niej za duże, więc patrzę na Tonale. W tym momencie w rachubę wchodzi wyłącznie silnik MHEV o dość mieszanych opiniach.absolutnie Stelvio nie jest za duże, to dość idealny i uniwersalny rozmiar auta, jeśli zakładamy jedno w rodzinie