Napisano 7 Grudnia 20257 Grudzień Ktoś może zapisał się na preorder? Bo pokazał mi się w apce na telefonie jako opcja https://www.enhauto.com/pages/dash?srsltid=AfmBOoqB6Ze0e1B1oQmo-kSt0rsVvcH7YlvtMOVWxLmVqoiJ6UM_h_dc
Napisano 7 Grudnia 20257 Grudzień to coś dla: - świeżo upieczonych teslowców (#dlaczego_do_cholery_nie_ma_wskażników_za_kierownicą) - gadżeciarzy dla mnie do niczego nie potrzebny
Napisano 7 Grudnia 20257 Grudzień Autor 3 minuty temu, HelixSv napisał(a): to coś dla: - świeżo upieczonych teslowców (#dlaczego_do_cholery_nie_ma_wskażników_za_kierownicą) - gadżeciarzy dla mnie do niczego nie potrzebny Dla mnie bardzo potrzebny. Mnie już oczy bolą i chyba dostane zeza, od ciągłego spoglądania na średnie zużycie prądu i prędkość Nie zdecydowałem się na jakiś z Aliekspress, to przyznam, że jakoś niezbyt podobała mi się jakość tego co widziałem do tej pory. Od tego producenta biorę w ciemno Jakby ta firma zrobiła jeszcze jakiś zewnętrzny czujnik deszczu i radar do autopilota, to ja polecam Teslę każdemu
Napisano 7 Grudnia 20257 Grudzień 2 godziny temu, HelixSv napisał(a): to coś dla: - świeżo upieczonych teslowców (#dlaczego_do_cholery_nie_ma_wskażników_za_kierownicą) - gadżeciarzy dla mnie do niczego nie potrzebny dokaldnie, dwa ostatnie auta mialem bez zegarow i juz nie potrzebuje
Napisano 10 godzin temu10 godzin Autor Dobra, to ja kupuję Może warszawska "ekipa" będzie zainteresowana pomocą w montażu?
Napisano 7 godzin temu7 godzin 2 godziny temu, kravitz napisał:Dobra, to ja kupuję Poczytaj, bo tam jakieś problemy mieli z tym dashem. Tesla coś zmieniała w sygnałach na szynie CAN i coś nie do końca działało.
Napisano 7 godzin temu7 godzin Autor 1 minutę temu, slawekw napisał:Poczytaj, bo tam jakieś problemy mieli z tym dashem. Tesla coś zmieniała w sygnałach na szynie CAN i coś nie do końca działało.Oglądałem jakieś w miarę nowe review i działało.Zamówiony, opłacony, czekam na przesyłkę 5-10 dni ;)Jak będzie na nim dostępne tylko ACP (raczej niezależne od API Tesli) i prędkość (tutaj już zależne, ale wyświetla się w apce S3XY, to pewnie i potrafią do dasha transmitować), to ja nic więcej nie potrzebuję ;)
Napisano 1 godzinę temu1 godzina W dniu 7.12.2025 o 17:30, kravitz napisał:Ktoś może zapisał się na preorder? Bo pokazał mi się w apce na telefonie jako opcja https://www.enhauto.com/pages/dash?srsltid=AfmBOoqB6Ze0e1B1oQmo-kSt0rsVvcH7YlvtMOVWxLmVqoiJ6UM_h_dc Od Teslarian zawsze czytałem lub słyszałem, że cenią ten wóz za prostotę i minimalizm.Dziwi tylko fakt, że później tworzą się grupy wsparcia w zakupach wyposażenia dodatkowego To kolejny przykład, jestem na nie, Teslarianom wierzę i ufam
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 7 minut temu, mrBEAN napisał:Od Teslarian zawsze czytałem lub słyszałem, że cenią ten wóz za prostotę i minimalizm.Dziwi tylko fakt, że później tworzą się grupy wsparcia w zakupach wyposażenia dodatkowego To kolejny przykład, jestem na nie, Teslarianom wierzę i ufam To wszystko z zazdrości. Wszyscy chcą być jak @mrBEAN
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 15 minut temu, format napisał:To wszystko z zazdrości. Wszyscy chcą być jak @mrBEANZa późno 😌
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 29 minut temu, mrBEAN napisał:Od Teslarian zawsze czytałem lub słyszałem, że cenią ten wóz za prostotę i minimalizm.Dziwi tylko fakt, że później tworzą się grupy wsparcia w zakupach wyposażenia dodatkowego To kolejny przykład, jestem na nie, Teslarianom wierzę i ufam Bo nie potrafisz rozróżnić Czcigodnego Teslaranina od takiego mentalnego uchodźcy z krainy bezguścia. Bez urazy.
Napisano 17 minut temu17 min Autor Godzinę temu, mrBEAN napisał:Od Teslarian zawsze czytałem lub słyszałem, że cenią ten wóz za prostotę i minimalizm.Dziwi tylko fakt, że później tworzą się grupy wsparcia w zakupach wyposażenia dodatkowego To kolejny przykład, jestem na nie, Teslarianom wierzę i ufam Zdradzę tajemnicę.To jest trochę jak w polityce.Niby jedna partia odwala jakieś numery i chętnie by się ich pogoniło, ale i tak generalnie lepiej wybrac to, niż żeby wygrał PiS.I tak jest z Teslą. Właściciele wymyślą każdą bzdurę i pójdą na każdy kompromis, żeby tylko nie mówić "jeżdżę Kią"
Napisano 13 minut temu13 min 2 minuty temu, kravitz napisał:Zdradzę tajemnicę.To jest trochę jak w polityce.Niby jedna partia odwala jakieś numery i chętnie by się ich pogoniło, ale i tak generalnie lepiej wybrac to, niż żeby wygrał PiS.I tak jest z Teslą. Właściciele wymyślą każdą bzdurę i pójdą na każdy kompromis, żeby tylko nie mówić "jeżdżę Kią"Tesla jest świetna jak kiedyś będzie taka infra żebym sobie spokojnie 170 leciał nad morze z jednym krótkim postojem to nakupię dodatków i biorę Teslę. juz jedna kile miałem w życiu drugiej nie kupię.