Napisano 15 godzin temu15 godzin Właśnie mi sensowne Zoe od pierwszego właściciela uciekło sprzed nosa Tak śledzę i patrzę od pół roku i powiem Wam jest mega ssanie na w miarę świeże EV jeśli ma sensowny stan, wyposażenie to albo się ceni, a jeśli ma sensowną cenę to czw, pt wystawione w weekend już nie ma Trump z Irańczykami szybciej zelektryfikuje nam Europę niż Chińczycy nadąża klepać auta....
Napisano 15 godzin temu15 godzin Nie martw się. Elon już podobno zaczął rekrutację pod Berlinem i dostawy ruszą z kopyta.
Napisano 7 godzin temu7 godzin 8 godzin temu, Fili_P napisał:Właśnie mi sensowne Zoe od pierwszego właściciela uciekło sprzed nosa Tak śledzę i patrzę od pół roku Właśnie mi sensowne Zoe od pierwszego właściciela uciekło sprzed nosa Tak śledzę i patrzę od pół roku i powiem Wam jest mega ssanie na w miarę świeże EV jeśli ma sensowny stan, wyposażenie to albo się ceni, a jeśli ma sensowną cenę to czw, pt wystawione w weekend już nie ma Trump z Irańczykami szybciej zelektryfikuje nam Europę niż Chińczycy nadąża klepać auta....A dlaczego nie Golfa w dieslu za 4k zł?Dla @ghost2255 pytam ;)
Napisano 6 godzin temu6 godzin Godzinę temu, mrBEAN napisał:A dlaczego nie Golfa w dieslu za 4k zł?Dla @ghost2255 pytam ;)Ja chcę elektryka za 4kpln. Żeby tego Golfa zastąpić.ZOE od pierwszego właściciela już chodzą po 4kpln? Ależ ta elektryfikacja teraz przyspieszy!!
Napisano 3 godziny temu3 godziny 12 godzin temu, Fili_P napisał:Właśnie mi sensowne Zoe od pierwszego właściciela uciekło sprzed nosaZa ile chodzą teraz sensowne ZOE?
Napisano 2 godziny temu2 godziny 1 godzinę temu, maras77 napisał:Za ile chodzą teraz sensowne ZOE?Sensowne to takie, które już mają wymienione łożyska silnika i ładowarkę pokładową?
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 17 minut temu, iwik napisał:Sensowne to takie, które już mają wymienione łożyska silnika i ładowarkę pokładową?A ja się nie znam na ZOE.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 5 godzin temu, ghost2255 napisał:Ja chcę elektryka za 4kpln. Żeby tego Golfa zastąpić.ZOE od pierwszego właściciela już chodzą po 4kpln? Ależ ta elektryfikacja teraz przyspieszy!!A ja chcę hybrydową Toyotę za 2k zł 😎
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 12 minut temu, mrBEAN napisał:A ja chcę hybrydową Toyotę za 2k zł 😎Musisz dołożyć 1300zł:https://www.olx.pl/d/oferta/toyota-prius-1-hybrid-CID5-ID1b6a8l.html?search_reason=search%7Corganic
Napisano 15 minut temu15 min 51 minut temu, ghost2255 napisał:Musisz dołożyć 1300zł:https://www.olx.pl/d/oferta/toyota-prius-1-hybrid-CID5-ID1b6a8l.html?search_reason=search%7CorganicW tych kategoriach wolę by zostało 1850 zł i mieć sprawne elektryczne 👍Autko elektryczne Bydgoszcz • OLX.pl