Napisano Wczoraj o 09:23 1 dzień Potwierdzone info 😎Nie trzeba już zazdrościć Teslarianom 🥳Na razie w moim egzemplarzu tylko 😁😌
Napisano Wczoraj o 09:50 1 dzień Mi w Fordzie powiedzieli, że jest przegląd po dwóch latach, który kosztuje 500zł. U kogoś, kto jest przyzwyczajony do cen w serwisie JLR taka informacja powoduje niepohamowane spazmy śmiechu i rzucanie się po podłodze jak Batyr w kampanii prezydenckiej.
Napisano Wczoraj o 11:04 1 dzień 1 godzinę temu, mrBEAN napisał:Potwierdzone info 😎Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?
Napisano Wczoraj o 11:24 1 dzień 19 minut temu, sherif napisał:Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?Chyba chodzi o to, że w jego KN skończyła sie gwarancja.
Napisano Wczoraj o 11:30 1 dzień 5 minut temu, HelixSv napisał:Chyba chodzi o to, że w jego KN skończyła sie gwarancja. a ok, myślałem że coś KIA zmieniało, bo zdarzało się jej zmieniać interwały.
Napisano Wczoraj o 11:51 1 dzień Autor 45 minut temu, sherif napisał:Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?Na wszystkie chyba, po osiągnięciu 150 kkm przebiegu, mój już się zakwalifikował ;)
Napisano 4 godziny temu4 godziny W dniu 1.07.2026 o 11:50, Ryb napisał:Mi w Fordzie powiedzieli, że jest przegląd po dwóch latach, który kosztuje 500zł. U kogoś, kto jest przyzwyczajony do cen w serwisie JLR taka informacja powoduje niepohamowane spazmy śmiechu i rzucanie się po podłodze jak Batyr w kampanii prezydenckiej.Jesteś pewien, ze nie 1500? Nie wiem dlaczego, ale taka kwota chodzi mo po glowie.@komor kojarzysz jak to w przypadku pumy wyglada?
Napisano 3 godziny temu3 godziny Godzinę temu, zinger napisał:Jesteś pewien, ze nie 1500? Nie wiem dlaczego, ale taka kwota chodzi mo po glowie.@komor kojarzysz jak to w przypadku pumy wyglada?Diler mówił, że 500. Ale gdyby było 1500 to też mi wszystko jedno. Nadal to śmieszna kwota w porównaniu do Jaga.
Napisano 55 minut temu55 min 3 godziny temu, zinger napisał:Jesteś pewien, ze nie 1500? Nie wiem dlaczego, ale taka kwota chodzi mo po glowie.@komor kojarzysz jak to w przypadku pumy wyglada?500, potwierdzam. Też Capri oglądałem