Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BRAWURA + PRĘDKOŚĆ = ŚMIERĆ

Featured Replies

Napisano

i srał go pies - jednego idioty mniej angryfire.gif

Przez takich tylko inni przypadkowi uczestnicy ruchu giną na drogach .....

To moja opinia - oczywiście zakładając, że to co piszą czyli jego brawura to prawda ...........

Gdyby przepisowo zwolnił albo zgodnie ze znkami zatrzymał sie przed torami to na pewno nie doszłoby do tego albo jeśli już to przy znacznie mniejszej prędkości

Napisano

> Zobaczcie : kliknij

Jak na takie coś patrze, to mi się przypomina kolega, który chwalił się na forum, że jeździ 160km/h po W-wie, potem pisał, że jeździ szybko, ale bezpiecznie. czacha.gif

Napisano
  • Autor

Zauważcie, że chwilę wcześniej był przejazd kolejowy prawdopodobnie pędził grubo ponad 100km/h, na torach stracił panowanie i zderzył się z mercedesem sprinterem, którego kierowca trafił w ciężkim stanie do szpitala.

I jak tu człowiek może bezpiecznie jeździć. niewiem.gif

Napisano

Idiotów jednak pod dostatkiem , niestety.

Tylko nie myślą że ktoś inny może na tym ucierpieć.Ostatnio na cb jakiś przedstawiciel chwalił się że corsą 190 jechał na autobanie.

kamikadze

szkoda słów

Napisano

> Idiotów jednak pod dostatkiem , niestety.

> Tylko nie myślą że ktoś inny może na tym ucierpieć.Ostatnio na cb

> jakiś przedstawiciel chwalił się że corsą 190 jechał na

> autobanie.

> kamikadze

> szkoda słów

Ale autoban, a nasze autostrady, to zupelnie co innego, tam takich predkosci sie nie czuje, po zatym ciagi ruchu sa porzadnie odgrodzone barierkami, w dodatku pobocza bardzo czesto tez. Kiedys jak jechalem wycieczką do francji, musielismy sie zatrzymac bo byl okropny korek na autobanie, kierowca ciezarowki zasnal i zjechal z duza predkoscia na pobocze, uderzyl w prawą barierke, odbilo go w lewo i uderzyl w barierke srodkową dzielącą ruch i sie przewrocil na bok, w zasadzie nic wielkiego sie nie stalo, no ale w koncu to ciezarowka byla, z osobowym pewnie nie byloby za ciekawie.

Napisano

Ale nawet na autobanie corsa z taką prędkością?

Napisano

> i srał go pies - jednego idioty mniej

> Przez takich tylko inni przypadkowi uczestnicy ruchu giną na drogach

> .....

> To moja opinia - oczywiście zakładając, że to co piszą czyli jego

> brawura to prawda ...........

> Gdyby przepisowo zwolnił albo zgodnie ze znkami zatrzymał sie przed

> torami to na pewno nie doszłoby do tego albo jeśli już to przy

> znacznie mniejszej prędkości

Dokładnie. Niech się debile zabijaja , będzie ich mniej może, ale żeby niewinni uczestnicy nie ginęli. frown.gif

Napisano

Panowie ale z jednej strony nie może tylko i wyłącznie mówić jechał za szybko!!! Przecież ci co projektuja drogi tez powinni pomyśleć nad tym że podróżny chce bezpiecznie i szybko pokonać drogę.

Jeżdzę często przez ten przejazd i jest on ch... rozwiązany.

I napewno w pewnym stopniu przyczynił się do wypadku.

Inna sprawa to dostosowanie prędkości do warunków, ale niech te warunku będą jak najlepsze. A u nas w kraju to dziury nie pomyślane odcinki dróg itd.

Może dam już wyruchany przykład ale jak się jedzie do niemiec to podróżuje się z dwa razy większa prędkością. A wypadków jest mniej.

Pozdro

Napisano

O jednego idioty mniej.

Szkoda mi tylko rodziów bo oni dostana najbardziej po dupie wzłaszcza jak to był jedynak.

Napisano

> O jednego idioty mniej.

> Szkoda mi tylko rodziów bo oni dostana najbardziej po dupie wzłaszcza

> jak to był jedynak.

niestety, bo cielę nie myślało ze samochodem jedzie

Napisano

> niestety, bo cielę nie myślało ze samochodem jedzie

Nie oceniajmy jednoznacznie tego chłopaka, bo on niestety niemoze sie juz obrobić a my nie wiemy jak było naprawde, mozemy tylko przypuszczać.

"Piotrkowi sie przysneło, pracował 24h i noga automatycznie wcisneła gaz"

Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale jezeli był winny to kare juz poniósł.

Napisano

ja mam 20 lat i codziennie jeżdże na uczelnie 36 km w jedną stronę. Cały czas jadę sobie 80 na V biegu i mimo to jestem zawsze za wcześnie.

Nie zawsze jak ktoś jest młody to odrazu znaczy że głupi a już napewno nigdy nie jeżdże szybko jak ktoś ze mną jedzie,

Śpieszmy się powoli. frown.gif

Napisano

hmm, byl sobie nastepny "miszczunio" no.gif

tylko ze powinien w drzewo przywalic a nie w kogos czerwona.gif

na ale szkoda czlowieka swieca.gif

Napisano

Proponuje nie krytykować (bo to nic nie pomoże koledze

), lecz niech się każdy zastanowi jak jeździ. Wszyscy tylko palant i co tylko.

A nieobrażając nikogo każdy ma swoje za uszami.

Napisano

Większość z kierowców krytykuje innych, a sami uważają, że jeżdżą prawidłowo i bezpiecznie.

A tak naprawdę to niemal każdy popełnia błędy w czasie jazdy.

Problem w tym żeby każdy te błędy zauważał także u siebie, a nie tylko u innych i wyciągał z tego wnioski.

Wtedy będzie na naszych drogach bezpieczniej.

Napisano

Ciekawe czy osobom zle piszacym o czlowieku ktory zginal nie zdazylo sie nigdy wcisnac glebiej pedalu gazu... Madry polak po szkodzie i latwo kogos oceniac i wyzywac od takich czy innych, IMO zluzujcie, to byl czlowiek mial rodzine, marzenia i swoje plany. Jak kazdy z nas na pewno nie raz jechal nie przepisowo. Watpie abyscie tak swiecie jezdzili 50 po miescie a w trasie stosowali sie do kazdego ograniczenia... Osobom wierzacym powinno sie przypomniec zdanie pewnej osoby "kto jest bez grzechu niech pierwzy zuci kamien" powodzenia oby duzy i ciezki.

Napisano

Moj dziadek zawsze mowi 5 minut pozniej ale bezpieczniej i ma swieta racje ja swojej atrze wiecej niz 100 km/h nie daje jechac nie dlatego ze nie da rady wiecej ale ze jest na naszych drogach przy takiej predkosci w miare bezpiecznie

ale jes;i inni szaleja to czemu my inni mamy na tym stracic zycie niech sie zabijaja mi ich nie jest szkoda czesto mam kontakt z wymijajacymi na trzeciego i wole im zjechac z drogi niz sie spotkac czoło w czoło czacha.gif

Napisano

Wiesz co, wszystko to się zgadza tylko najgorsze jest to ,że większość kierowców nie wie gdzie może przycisnąć i jak głęboko.Spłeczeństwo się transformuje, gówniarze nieodpowiedzialni kupują sobie samochody i szarzują mysląc ,że są Panami drogi.Zero wychowania ,zero kultury dlatego takich mi osobiście nie będzie szkoda oby nie odbierali życia lub zdrowia innym. A to ,że miał marzenia i rodzine to mógł wcześniej mysleć.

mlotek.gif

Napisano

> Większość z kierowców krytykuje innych, a sami uważają, że jeżdżą

> prawidłowo i bezpiecznie.

> A tak naprawdę to niemal każdy popełnia błędy w czasie jazdy.

> Problem w tym żeby każdy te błędy zauważał także u siebie, a nie

> tylko u innych i wyciągał z tego wnioski.

> Wtedy będzie na naszych drogach bezpieczniej.

W 100% się zgadzam i niech nikt nie mówi mi że jeszcze nigdy przepisów nie złamał bo takiego

hahaha.gif Sam dużo jeżdżę i też do nie dawna czułem się "jak młody bóg" za kierownicą aż nie zdażylo mi się zasnąć za kierownica:z nocnej zmiany na uczelnie "tyko"100km 8h na uczelni i do domu efekt oko się przymkło no i tylko pobocze zaliczyłem nauczka byla taka że teraz śpię czasem po parkingach itp. ilu jest takich jak ja którzy mino zmęczenia gnają 100km/h i więcej aby wcześniej być w domu itp więc nie tylko brawura młodych kierowców jest niebezpieczna ale rutyn,stan dróg itp też wpływają na ilość wypadków PS życzę szczęśliwych dojazdów do celu i wszystkiego najlepszego kolegą ,koleżanką i naszym Asterixą okazjii nadchodzących świat!

Napisano

> Sam dużo jeżdżę i też do nie dawna czułem się "jak młody bóg" za

> kierownicą aż nie zdażylo mi się zasnąć za kierownica:z nocnej

> zmiany na uczelnie "tyko"100km 8h na uczelni i do domu efekt oko

> się przymkło no i tylko pobocze zaliczyłem nauczka byla taka że

> teraz śpię czasem po parkingach itp.

Także kiedyś zasnąłem za kierownicą, zjechałem na sąsiedni pas i wiecie co mi życie uratowało - dziura w jezdni.

Koło samochodu wpadło w sporą dziurę, obudziłem się skręciłem kierownice i dosłownie o centymetry minąlem stalowe barierki na poboczu jezdni. Całe szczęście, że jezdnia była pusta. Ze strachu serce mało mi nie wyskoczył z klatki piersiowej.

Od tego momentu gdy czuję zmęczenie to zatrzymuję samochód, wychodzę z niego trochę się przewietrzę i jadę dalej.

Napisano

> Moj dziadek zawsze mowi 5 minut pozniej ale bezpieczniej i ma swieta

> racje

Moj zawsze mowi... "Strzezacego,Pan Bog strzeze"

Napisano

Szkoda tylko, że często zabijają przy okazji kogoś innego.

Jak widzę, jak ostatnio gówniarze (nie chodzi tylko o wiek, raczej o zachowanie gówniarskie) się na drodze zachowują, to mnie szlag trafia. Ot wczoraj - wieczór, deszcz, wyprzedza mnie taki na terenie zabudowanym, podwójna ciągła, skrzyżowanie, oczywiście przejście dla pieszych i gruuubo powyzej dozwolonej pięćdziesiątki. Żaden pieszy nie miałby szans.

Zabierałbym im uprawnienia do kierowania pojazdami mechanicznymi, a później tylko z kuratorem wink.gif

Napisano

> Od tego momentu gdy czuję zmęczenie to zatrzymuję samochód, wychodzę

> z niego trochę się przewietrzę i jadę dalej.

Jeśli jestem senny - na parking i kilku - kilkunastominutowa drzemka. Pomaga jak nic innego. Polecam.

Napisano

> Szkoda tylko, że często zabijają przy okazji kogoś innego.

> Jak widzę, jak ostatnio gówniarze (nie chodzi tylko o wiek, raczej o

> zachowanie gówniarskie) się na drodze zachowują, to mnie szlag

> trafia. Ot wczoraj - wieczór, deszcz, wyprzedza mnie taki na

> terenie zabudowanym, podwójna ciągła, skrzyżowanie, oczywiście

> przejście dla pieszych i gruuubo powyzej dozwolonej

> pięćdziesiątki. Żaden pieszy nie miałby szans.

> Zabierałbym im uprawnienia do kierowania pojazdami mechanicznymi, a

> później tylko z kuratorem

Ja byłem u lakiernika z progami i nadkolami to stało kilka fajnych samochodów tam na placu, a on mówi, że towszystko rozbite przez najmłodszych kerowców. On to tak zkwitował: "nasprowadzali bmw i audi i cieszą się, że zaje..stą fure mają, a tam ani hamowania, ani amorów nikt dawno nie spradzał, krzywe jakieś...."

Napisano

> Ciekawe czy osobom zle piszacym o czlowieku ktory zginal nie zdazylo

> sie nigdy wcisnac glebiej pedalu gazu... Madry polak po szkodzie

> i latwo kogos oceniac i wyzywac od takich czy innych, IMO

> zluzujcie, to byl czlowiek mial rodzine, marzenia i swoje plany.

> Jak kazdy z nas na pewno nie raz jechal nie przepisowo. Watpie

> abyscie tak swiecie jezdzili 50 po miescie a w trasie stosowali

> sie do kazdego ograniczenia... Osobom wierzacym powinno sie

> przypomniec zdanie pewnej osoby "kto jest bez grzechu niech

> pierwzy zuci kamien" powodzenia oby duzy i ciezki.

To nie tak - większość z nas pewnie jeździ powyżej dopuszczalnej dziewięćdziesiątki poza terenem zabudowanym (a jazda z 80 to jest utrudnianie ruchu innym...) ale jazda z dużymi prędkościami na terenie zabudowanym, wyprzedzanie gdzie i jak popadnie, wymuszanie pierwszeństwa, przejazdy na pomarańczowym/czerwonym świetle... Nagminne nieuwzględnianie aktualnych warunków pogodowo-drogowych i bezmyślna brawura... Przykłady można mnożyć. Od myślenia nic nie zwalnia. Tak samo jak od przestrzeganai prawa. Bo choć jazda w dobrych warunkach szybciej o 10km/h poza terenem zabudowanym nie stwarza dużego zagrożenia, to w mieście już tak.

A po za tym, polecam TVN TURBO "Uwaga PIRAT". Jakoś można inaczej popatrzeć na kierowców. I noga robi się jakaś... lekka wink.gif

Napisano

> Moj zawsze mowi... "Strzezacego,Pan Bog strzeze"

"Kto szybko jeździ, tego wolno niosą". Niestety często noszą przypadkowych uczestników ruchu.

Napisano

...albo jak się to ogląda, to się słabo robi od głupoty...kiedyś jeden zapłacił 500zł za prędkość i zapytał czy teraz może jechać szybciej bo skoro już zaplacił...... sciana.gif

Napisano

> ...albo jak się to ogląda, to się słabo robi od głupoty...kiedyś

> jeden zapłacił 500zł za prędkość i zapytał czy teraz może jechać

> szybciej bo skoro już zaplacił......

hehe, typowe podejscie do sprawy hehe.gif

Napisano

Tia, albo wczoraj: nauczyciel w "pożyczonym" mercedesiku ML za jakieś ćwierć miliona złotych polskich nówka, pomstował na ździerstwo, że musi zpałacić 700 mandatu za prędkość i skręt w prawo z lewego skrajnego pasa (dawał drapaka przed policją, niby to, że musi mesiolka umyć na myjce)...

Napisano

> hehe, typowe podejscie do sprawy

no tak ja jakbym miał zostawić 1/2 pensji to

beksa.gif a dla tego gościa (chyba miał pasata) to jest tyle co może na rachunek za komórkę wydaje cfaniaczek.gif a był w moim wieku buu.gif mandaty powinny być wg dochodów (chyba tak jest w Finlandii )

Napisano

> ooo...i tu znowu astra...

> kliken w oneten

obojetnie czy to astra czy inna braka

najgorsze zo ze osoby nie myslace jezdza i ktos za to cierpi

Napisano

> obojetnie czy to astra czy inna braka

> najgorsze zo ze osoby nie myslace jezdza i ktos za to cierpi

niestety co jade odcinek do katowic to głupoli nie brakuje , czerwona.gifdla takich jestem baardzo upierdliwy .Najbardziej mnie irutyje jak leci jeden z drugim na łeb i na ogonie siedzi, to jeszcze przyhamuje biglaugh.gif

-------------

Astra 95r 1.6 16V

160kkm Hb

Napisano

> niestety co jade odcinek do katowic to głupoli nie brakuje , dla

> takich jestem baardzo upierdliwy .Najbardziej mnie irutyje jak

> leci jeden z drugim na łeb i na ogonie siedzi, to jeszcze

> przyhamuje

> -------------

> Astra 95r 1.6 16V

> 160kkm Hb

ja jak widze w lusterku idiotę który szybko zbliża się do mnie, wtedy redukcja kiedy on szykuje się już na wyprzedzanie gaz w podłogę. Jeden zaczął mnie wyprzedzać przy 80 km/h a odpuścił gdy miałem na liczniku 155km/h

Wiem że w tym przypadku sam jadę jak wariat ale nie robię tego codzień a właściwie to 2 cwaniaków tak przeciągnęłem.

Nie ma nic gorszego jak obniżenie samooceny delikwentowi! Szkoda tylko że odkleiłem znaczki 1.7 D

Napisano

.....przez takiego .............jak ty na "5" mogłem zginąć jedzie ledwo 80 jestem równo znim a on w pedał ciekawe gdyby ktoś tobie tak zrobił.....sorki ale uważasz się za dobrego kierowcę?A tym postem sam sobie obniżyłeśocenę przez innych

Napisano

> jadę jak wariat

Raczej niezgodnie z przepisami smile.gif

> Nie ma nic gorszego jak obniżenie samooceny delikwentowi!

... i podwyższenie swojej. Oto dowód:

> Szkoda tylko że odkleiłem znaczki 1.7 D

grinser006.gif

Pozdroofka

Napisano

> ja jak widze w lusterku idiotę który szybko zbliża się do mnie, wtedy

> redukcja kiedy on szykuje się już na wyprzedzanie gaz w podłogę.

> Jeden zaczął mnie wyprzedzać przy 80 km/h a odpuścił gdy miałem

> na liczniku 155km/h

> Wiem że w tym przypadku sam jadę jak wariat ale nie robię tego

> codzień a właściwie to 2 cwaniaków tak przeciągnęłem.

> Nie ma nic gorszego jak obniżenie samooceny delikwentowi! Szkoda

> tylko że odkleiłem znaczki 1.7 D

Tak sie nie robi, wiesz ze za takie cos to ty powinienies dostac mandat?! jak cie ktos wyprzedza, masz jechac ze stalą predkoscią, a nie sie popisywac, ja czasami jak widze ze ktos mnie wyprzedza i sie męczy mocno, to zwalniam, niech sobie chlopina wyprzedzi bez stresu, bo jeszcze mnie wpędzi do rowu, nie raz tak mialem i co wlos z glowy mi nie spadł smile.gif. Czasami mam takie dni ze sobie wolniej jezdze wink.gif... ale raczej rzadko, to jak zmeczony jestem smile.gif.

Napisano

> .....przez takiego .............jak ty na "5" mogłem zginąć jedzie

> ledwo 80 jestem równo znim a on w pedał ciekawe gdyby ktoś tobie

> tak zrobił.....sorki ale uważasz się za dobrego kierowcę?A tym

> postem sam sobie obniżyłeśocenę przez innych

źle to zrozumiałeś. Widzę jak pajac jedzie na trzeciego wyprzedza, bez kierónków, zajeżdża drogę no to sobie myślę: Ja ci pokaże gnoju! I nie chodzi mi o jakieś ściganie czy wygłupy. Poprostu chce mu pokazać że nie jest "królem szosy na jakiego się uważa"

Gdy troche ostudze jego możliwości możliwe że następnym razem się zastanowi czy wyprzedzać czy nie.

Mimo tego że nazwałeś mnie słabym kierowcą to nie znasz mnie i nie zgodze się z tobą. Ale przecież nie będziemy się o to kłucić - prawda. Przecież są święta - prawie,

Poprostu nie nawidze idiotów za kierownicą którzy idą na śmierć ..... niestety nie zawsze sami.

Napisano

> źle to zrozumiałeś. Widzę jak pajac jedzie na trzeciego wyprzedza,

> bez kierónków, zajeżdża drogę no to sobie myślę: Ja co pokaże

> gnoju! I nie chodzi mi o jakieś ściganie czy wygłupy. Poprostu

> chce mu pokazać że nie jest "królem szosy na jakiego się uważa"

> Gdy troche ostudze jego możliwości możliwe że następnym razem się

> zastanowi czy wyprzedzać czy nie.

> Mimo tego że nazwałeś mnie słabym kierowcą to nie znasz mnie i nie

> zgodze się z tobą. Ale przecież nie będziemy się o to kłucić -

> prawda. Przecież są święta - prawie,

> Poprostu nie nawidze idiotów za kierownicą którzy idą na śmierć .....

> niestety nie zawsze sami.

A Ty chcesz z nimi iść na śmierć ?? twoje zachowanie jest naganne i jak dla mnie zmieniasz się własnie w tych któych chcesz stępić sciana.gifczerwona.gifczerwona.gif

Napisano

> ja jak widze w lusterku idiotę który szybko zbliża się do mnie, wtedy

> redukcja kiedy on szykuje się już na wyprzedzanie gaz w podłogę.

> Jeden zaczął mnie wyprzedzać przy 80 km/h a odpuścił gdy miałem

> na liczniku 155km/h

> Wiem że w tym przypadku sam jadę jak wariat ale nie robię tego

> codzień a właściwie to 2 cwaniaków tak przeciągnęłem.

> Nie ma nic gorszego jak obniżenie samooceny delikwentowi! Szkoda

> tylko że odkleiłem znaczki 1.7 D

Kolego uwierz mi ze gdybyś zrobił mi taką akcje to prędzej czy później byś sie zatrzymał, a wtedy nie ręcze ze siebie, możesz wyglądac jak 3 drzwiowa szafa a i tak zebrał byś kluczem do kól...

Napisano

tak myślałem że właśnie celius powie swoje 3 słowa. Już nie pamiętam w którym wątku ale jakiś czas temu wymieniłem z tobą zdania klotnia.gif i od teraz chyba polujesz na to żeby mi dokopać. Udało ci się.

A tak na marginesie. co ty za przeproszeniem piepszysz!

Zaraz znajdę Ci dzisiątki postów w stylu:

Wczoraj jechałem 180km/h asterką i jeszcze miałem miejsce pod pedałem!

A im co powiesz?

Napisano

> Kolego uwierz mi ze gdybyś zrobił mi taką akcje to prędzej czy

> później byś sie zatrzymał, a wtedy nie ręcze ze siebie, możesz

> wyglądac jak 3 drzwiowa szafa a i tak zebrał byś kluczem do

> kól...

zaczęło sie... a moze tak zajrzyj kilka wypowiedzi wcześniej gdzie napisałem że taki nr zrobiłem 2 idiotom do tej pory a dziennie wyprzedza mnie dziesiątki samochodów i są to kobiety, fiaty 126p, BMW, obojętne mi jest kto mnie wyprzedza.nie śpieszy mi się nigdzie i to tyle na ten temat./

Napisano

> tak myślałem że właśnie celius powie swoje 3 słowa. Już nie pamiętam

> w którym wątku ale jakiś czas temu wymieniłem z tobą zdania i

> od teraz chyba polujesz na to żeby mi dokopać. Udało ci się.

> A tak na marginesie. co ty za przeproszeniem piepszysz!

> Zaraz znajdę Ci dzisiątki postów w stylu:

> Wczoraj jechałem 180km/h asterką i jeszcze miałem miejsce pod

> pedałem!

> A im co powiesz?

To samo co Tobie !! nie uparłęm się na Ciebie ale skoro wygadujesz takie głupoty

Jak ja widzę takie zdarzenie to odpuszczam i puszczam palanta. Jak ma się zabić to lepiej niech to robi daleko odemnie ( i mojej rodziny !! )i nich mnie w to nie miesza.

ty widzę lubisz ryzyko i powodujesz sytuację gdzie i on i Ty i jeszcze inni mogą zginąć. Co Ty myslisz że go czegoś nauczysz ?? napewno niczego a przy okazji stwarzasz bardzo niebezpieczną sytuację. Skąd możesz wiedzieć że on odpuści ?? A może rozpędzi się szybciej niż Twój klekot potrafi i podczas wyprzedzania pojawi się ktoś z naprzeciwka lub z za zakrętu ?? Co masz może hamulce Porche ?? Zatrzymasz się w miejscu ?? A oże on przy tej prędkości straci panowanie nad samochodem i ścięgnie Ciebie do rowu. Co masz w astrze 20 poduszek i klatkę bezpieczeństwa ??

Chłopie zacznij myślec za kierownicą bo Ty mu żadnego przykładu nie dajesz tylko stajesz się nim !!

A Smith pomału opanuje Matrix palacz.gifsciana.gifczerwona.gifangryfire.gif

Napisano

nie powiedziałem ze jesteś słaby miałeś się sam ocenić a ja nie mogę bo cię nie znam ale jak czesto robisz takie nr to lepiej byś się nie natknoł na nerwowego kierowce tira lub innego auta ale takich nr sie nie robi zresztą widać na powyższych postach że nie tylko ja mam takie zdanie

Napisano

> zaczęło sie... a moze tak zajrzyj kilka wypowiedzi wcześniej gdzie

> napisałem że taki nr zrobiłem 2 idiotom do tej pory a dziennie

> wyprzedza mnie dziesiątki samochodów i są to kobiety, fiaty

> 126p, BMW, obojętne mi jest kto mnie wyprzedza.nie śpieszy mi

> się nigdzie i to tyle na ten temat./

hehe ja tam nie chce nic mowic, ale piszesz o tych osobach idioci, a sam na takiego wychodzisz... no sorry kolego, za to stwierdzenie, ale inaczej sie nie dalo...

BTW: Moze jednak jakas kłódeczke na ten post, bo swieta ida i nie ma sie co klocic na forum.

Wesolych Swiat

Napisano

> BTW: Moze jednak jakas kłódeczke na ten post, bo swieta ida i nie ma

> sie co klocic na forum.

właśnie miałem to napisać wink.gif

zazwyczaj nie używam tu podobnych sformułowań, ale to zwyczajna głupota jest...

autor gorąco dyskutowanego posta może kiedyś zrozumie...

Napisano

> właśnie miałem to napisać

> zazwyczaj nie używam tu podobnych sformułowań, ale to zwyczajna

> głupota jest...

> autor gorąco dyskutowanego posta może kiedyś zrozumie...

oby zrozumial to przed monitorem, a nie za kierownicą jak ktoryś "idiota" zepchnie go do rowu, doprowadzi do jakiegos zderzenia, albo trafi na mnie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.