Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek powitalno-pożegnalny

Featured Replies

Napisano

Witam wszytskich bardzo serdecznie.

na fotum jestem juz od paru lat na sąsiednim UKP. Astrą pomykam już od pawie 2 miesięcy ale jakoś nie przywitałem się jeszcze ładnie za co przepraszam blush.gif

Pomykam Astra F 99 rok 1.4 8v z lpg kupilem ją okazyjnie a dosc pilnie był mi potrzebny 2 samochód. Docelowo szukałem 1.6 16v ale cóż niebawem moze sie zmieni zeby.GIF

więc jszcze raz przepraszam i pozdrawiam wszystkich smile.gif

Napisano

Witam wszystkich! Jestem właścicielem Astry F classic X14NZ z 99r. Mam nadzieje, na tym forum z waszą pomocą rozwiąże wiele zagadek mojej astry. A zaczyna ich być coraz więcej, a być może moje doświadczenia komuś posłużą. POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Napisano

Witam wszystkich smile.gif

Od września 2006 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Astrolota II kombi. Forum przekopuję już gdzieś tak od pół roku i sporo się już dzięki Wam dowiedziałem, aczkolwiek nadal w sprawach napraw wszelakich jestem zielony jak trawa na wiosnę. Mam nadzieję dzięki Wam rozwiązać różne problemy, jakie napotkam ze swoją Asterką. Pozdrawiam z Polski centralnej wink.gif

Napisano

Witam wszystkich !!! Jestem właścicielem Astry G rok produkcji 2004 - pozdrawiam serdecznie

Napisano

> Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Astry II Kombi z 2003 r. silniczek Z16XE. Pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie, cieszę się, że tu trafiłem. Po krótce o mojej asterce: 1,6 16v kombi, rok 96. Sprowadzona przeze mnie w styczniu 2006, po jednym właścicielu. Zagazowana w marcu 2007. Poki co nie zmieniam smile.gif Pozdrawiam serdecznie

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam użytkowników opla astry

Napisano

Witam wszystkich użytkowników Astry . moja asterka jest z 2000 roku. 5 drzwi , zielona , przebieg 98100.

Napisano

cześc jestem Kuba jezdze astra 1,6 C16SZ Hatchback '95 2X airbag , centralny , szyberdach

Napisano

Jestem tu nowy. Przeniosłem się od LANOSOWICZÓW poniewaz od stycznia b.r. zamieniłem Lanosa na Astre II kombi 1,6 16V z 2001 roku. Jestem pewny, że i tutaj zawsze znajdę to czego szukam! Pozdrawiam! Zenga biglaugh.gif

Napisano

> Witam wszystkich!Mam na imię Sylwek,mieszkam w Głogowie.Od miesiąca jeżdżę Astrą hb 1.4. Jest tu bardzo dużo tematów które mnie interesują,napewno skorzystam z wielu rad.Mam nadzieje że od siebie także będę mógł coś dorzucić. drive.gif

Napisano

witam jest tu nowy. jezdze astra z silniczkiem c16nz z 92r. i pozdrawiam wszystkich astromaniakow

Napisano

Witam wszystkich i serdecznie pozdarwiam

Napisano

witam ponownie, tym razem zakupiłem asteriksa SE (G) Z17DTL kombi, poprzedni zostaje w rodzinie i mam nadzieje że jeszcze troche pojeździ smile.gif

Napisano

Witam jestem szczęśliwym posiadaczem Astry Sedan 1,4 z 95' roku.

Witam i pozdrawiam wszystkich jump.gif

Napisano

hejka! Forum obserwuję od jakiegoś czasu ale dopiero dziś się ujawniam. Asterka jak w podpisie. Niestety nie do końca moja więc czasem walę z buta;) Jak już pojawiam się za kierownicą to śmigam po Włocławku / Łodzi(studia)

Napisano

Witam

Slawek Poznań Astra G 1.4 16V mam nadzieję że będę tu zaglądał jak najrzadziej a szaleństwo moje będzie niezawodne:) Pozdrawiam Wszystkich

Napisano

witam serdecznie...do tej pory byłem szcześliwym użytkownikiem astry II 99 rocznik z silnikiem 1.7 dt..kombi..aż do wczoraj ..kiedy odmówiła jazdy:(..ale..pozdrawiam wszystkich bardzo serdcznie..

Napisano

Witam wszystkich obecnych wtej chwili na forum licze na owocna wspołpracę

Napisano

WITAM-naprawiam co sie da i niczego nie ukrywam jak pytają.Serdecznie pozdrawiam.Mariusz

Napisano

No to sie witam razem z asterką z 1995 r. 16v LPG kombi all bez skóry.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Jestem szczęśliwym posiadaczem Astry II kombi 2.0Di DTL z 1999 roku...

Napisano

Witam

Od dzisiaj stalem sie posiadaczem Astry F 1,6 8v '92.

pozdrawiam wszystkich kacikowiczow 20.GIF

Napisano

Siema. Niedawno sie zarejestrowałem ale śledziłem stronkę od dawna. Mam Astre 1.6 8V. Rok `93, przebieg 140tys.

Napisano

Czas sie przywitac smile.gif Jak sama data pokazuje to juz jakis czas sledze forum smile.gif . Jakos nigdy nie musialem o nic pytac bo .. bo przycisk " szukaj " znam bardzo dobrze i zawsze znajdowalem odpowiedzi na wszystkie moje nurtujace pytania smile.gif

Moja Asia to C16NZ " srebrzysta " smile.gif

Witam smile.gif

Napisano

Witam serdecznie !!!

Forum znalazłem z powodów takich to iż od tygodnia jestem posiadaczem Astry F 1,6i 8V Silnik X16SZ Caravan, cieszy mnie bardzo, że mogę dołączyć do "Astrowskiej" społeczności 20.GIF Do tej pory(czyli przez 7 lat) użytkowałem Opla Ascone 88r. 1,6i Jak widać sentyment do Opla czuje nadal smile.gif Pozdrowionka dla wszystkich!!!

Napisano

Witam...

Kiedyś była bordowa astra F, poten nastał Unijak wink.gif ale... własnie wracam, do kombi z rocznika 1992... 20.GIF

To chyba dobry rocznik, choć czas nieco go naruszył zakrecony.gif

pzdr

XerxesC

Napisano

Witam, na autokąciku jestem od dawna jako centomaniak, lecz przyszedł czas na zmiany, wiec przeniosłem się o obozu Astry, wraz z Astrą F Classic 1.6 8v

Napisano

Witam wszystkich astrowiczów - moje autko to astra II 1.4 90 KM rocznik 2004, Pozdrawiam! bow.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witajcie! Jestem nowy na forum, chociaż z porad na stronce już miałem okazję skorzystać (sławetny krokowiec). Śmigam po Toruniu i okolicach Astrą Classic '99 1,4 8V z LPG i sobie chwalę. Pozdrawiam wszystkich cool.gif

Napisano

Witam,

powracam do kącika Astry. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem A II Kombi smile.gif

Napisano

Witam wszyskich jestem z warszawy i poruszam sie astra kombi 1.4 16v rok 1997r.

Pozdrawiam Rafał smile.gif

Napisano

Witam wszystkich kącikowiczów. Jestem z Rzeszowa i liczę na fachową pomoc i sam nie omieszkam pomóc jak tylko będę mógł. Od niedawna jeżdżę Astrą G 1.7 DTI. Pozdrawiam wszystkich

Napisano

> Ponieważ przybywa nam wciąż nowych kącikowiczów zapraszam ich do

> przedstawiania i witania się w tym wątku.

> Kilka słów o sobie można napisać

> Zachęcam tez do wypełnienia profilu (Panel

sterowania -

> Przed zadaniem pierwszego pytania zachęcam do sprawdzenia w archiwum

> przy użyciu funcji szukaj. Tematy o filtrze przeciwpylkowym,

> wymianie oleju, rozrządzie, żarówek w konsoli i silniku krokowym

> poruszane były nader często

> Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego

> pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie

> będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to

> wątki z takimi pytaniami będą usuwane

> Wszelkie wątki dotyczące spraw klubowych (spoty, naklejki,

> uroczystości, pochwały, narodziny itp) i inne nietechniczne

> proszę pisać na IKA. (Internetowy Klub Astry)

> Przed zadawaniem pytań sprawdzamy w w wątku z instrukcjami

> Wpisy będą sukcesywnie kasowane, tak żeby się wątek zbytnio nie

> rozrósł.

> aby wątek niepotrzenie się nie rozrastał uprasza się o

> nieodpisywanie na powitania. Wszyscy wiemy, że każdy wita nowych

> bardzo serdecznie i niech tak zostanie.

Witam. Od niedawna w rodzinie Astra G 1.6 8V z 2002 r.

Napisano

Witam wszystkich ponownie - dawno tu nie byłem i zapomniałem starego loginu...

Napisano

Witam. dzis stałem sie posiadaczem astry II kombi 2.0 DI 16V 98 r. Przyjmiecie mnie do swoich szeregów ??? wink.gif pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witam wszystkich. Od trzech lat jeżdżę sobie Astrą F 1,6 1997r. z dość dobrym wyposażeniem. Przejechałem nią już 60 tys. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum, dużo informacji wykorzystałem w modyfikacji Astry.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam.

Jako ze niedawno bylem na kupnie samochodu, ogladalem kilka i jakos tak padlo, ze kupilem wkoncu astre.

Jest to Opel Astra 1.4 16v z roku 2000.

Kierownica z prawej strony, ze wzgledu na moje miejsce zamieszkania smile.gif

Zarazem chcialem zaznaczyc, ze po byciu wlasicielem 4 fiatow jest to moj pierwszy samochod innej marki.

Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie.

Napisano

Witałem się tutaj już kiedyś nieoficjalnie z zapytaniami o opinie odnośnie pewnego Opla, ale przyszła już pora najwyższa żeby przywitać się oficjalnie jako użytkownik Asterki smile.gif

Tak więc witam smile.gif

Napisano

Witam

Od 5 miesięcy jestem szczęsliwym posiadaczem AstryII

Śliczny srebrny sedanik z 1999r. Motor 1,6 75km.

pozdrawiam

Napisano

Witam

Jestem Kamil, od listopada jeżdżę astrą z 95r 2.0 16v

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam, jestem nowy na autokąciku. Mam Asterkę II 98 1.6 8V srebrną.

Napisano

Witam - na autokaciku od dawna - ale od tygodnia jestem posiadaczem także Astry 1.4 16V - więc na tym kąciku także zacznę bywać cool.gif

Napisano

Witam witam. Mam na imię Michał mam 21 lat jestme z Elbląga. POsiadam Astr 16 92r 75koni

Napisano

Witam Wszystkich!

imie:Sebastian zam. Dabrowa Gorn.

auto: Astra, x16sz, 1995r drzwi2/3, hatchback

od roku jezdze tym autkiem, wczesniej nie sprawiala zadnych problemow ale teraz... :>

Napisano

Wita mam na imię Paweł i jestem z Warszawy, od niedawna jetem właścicielem Astry II 1,6 16v z 98 r

Napisano

Jestem niedzielnym kierowcą, ale chcę mieć umiejętności i wiedzę jak najlepsi. Sądzę, że dzięki Wam mi się to uda.

Kenar

"Oby auto zawsze jeździło, mało paliło i innych nigdy,

nie denerwowało."

Napisano

Witam wszystkich

Do dzisiaj byłem użytkownikiem astry ojca ,on ma C16NZ kombi 92r.tak mi sie spodobała,że kupilem sobie kilka dni temu astre X16XEL kombi 97r. do zobaczenia na naszych drogach i na forum.

Jaroslaw