Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek powitalno-pożegnalny

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Chwilowo jeżdżę Fiatem 126 p ale już w bardzo bliskim czasie kupuję Opla Astrę F

Napisano

Cześć. Świetne forum. Jeżdżę od niedawna Astrą G 1,6 i myślę że dzięki Wam co nieco się dowiem o tym samochodzie. Pozdrawiamn wszystkich.

Napisano

Witam Wszystkich serdecznie! Poprzednio namiętnie czytałem kącik Fiata Uno (posiadałem w swojej karierze dwa Uniaczki), ale cóż przyszedł czas rozstania i zamiany na Astrę F-CC C14NZ. Od kilku dni czerpię wiedzę pełnymi garściami z kącika Astromaniaków i daleko mi jeszcze oja daleko do końca, a szkoda, że nie działa szukajka.

Pozdrawiam Wszystkich Astromaniaków - Yaneck.

Napisano

Chciałem się przywitać wraz ze swoją Astrą 1.6 (X16SZR) z 1999r. Pożegnałem swoją cytrynę ZX i nogami deptać będę teraz tylko w Oplach (bo okazyjnie jeździć będę Viki B 2.2 TiD).

Pozdrawiam wszystkich Astromaniaków serdecznie.

Napisano

Witam serdecznie wszystkich astronautów.

Właśnie poznaję nowy nabytek - Astrę-F, T92 z 2002r silnik X14NZ. Praktycznie dotarta - 24kkm, poprzedni właściciel raczej chodził wkoło niej niż jeździł.

Mam nadzieję poznać z bliska astrę dzięki temu forum, a z czasem złapać nieco doswiadczenia i moze tez sie nim podzielić.

Napisano

Witam uzytkownikow Opli i Vauxhalli. To moja trzecia astra, tym razem 1,7 DTI.

Pozdro!!!

drive.gif

Napisano

witam do niedawna centomaniak.. ale sytuacja zmusiła do powrotu w OPLA smile.gif witam wszystkim smile.gif

smile.gif

Napisano

Witam Wszystkich astromaniaków. Od dwóch lat poruszam się po polskich drogach Oplem Astra 1.4 combi, rocznik 1992. Mogę na was liczyć w razie jakiegos problemu? Jak do tej pory jeździ bez zarzutu.

Napisano

Witam i pozdrawiam wszystkich AstroManów i AstroManki oraz życzę szerokiej drogi i taniej benzyny. drive.gif

Napisano

Witam

Wszedłem w tymczasowe posiadanie autka jak w podpisie.

Dodatm tylko że jest to wersja VISION, 3d, kolor zielony/fioletowy metalik i ogólnie trzyma się dobrze.

Pozdrawiam Wszystkich na tym forum.

Napisano

Witam wszystkich.

astra f 1,6i , hatchback

Napisano

Witam witam od tygodnia posiadam Astre F 1,6 93r. LPG

Napisano

Witam wszystkich !!!!!!!!

mój samochodzik to asterka 1,4 C14NZ 92r

Napisano

Witam wszystkich 20.GIF Od niedawna jestem posiadaczem Astry G 2.0 DTL sportive drive.gif

Napisano

Witam wszystkich! Przychodzę do Was z kącika Pandolotów więc nie tak do końca jestem nowy smile.gif Pozdro 20.GIF

Napisano

Witam , wszystkich lubie takie forum , zawsze idzie sie najwiecej dowiedziec =) 3 dni temu kupiłem Opelka GSI 1,6 55 kW Narazie nie wiem za bardzo o tym aucie nic Ale wiem jedno Smiga super. Wczesniej miałem Fiata Cinqueciento 900cc i nei ma porównania. Pozdrawiam

Napisano

witam! od niedawna mam przyjemność mieć astrę II 1.6 8v z "01r. Na razie ta furka to dla mnie duża niespodzianka a przede wszystkim pierwszy własny wóz!pozdro dla wszystkich forumowiczów!!

Napisano

witam serdecznie,

od dzisiaj jestem nowym uzytkownikime Astry 1.4 kat smile.gif

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Napisano

Witam

przyszła pora na zmianę kącika z Forda na Opla smile.gif

Witam wszystkich i pozdrawiam smile.gif

Napisano

witam wszystkich 20.GIF

Chyba mnie jeszcze nie było na tym kunciku więc sie niniejszym pragnę przywitać. Otóż w moim przypadku jest to astra f 2000 x16szr, co tam jeszcze.. karawan 270635636-JUMP2.gif bo niewątpliwie jest to caravan

Napisano

Witam! Wszystkich

Posiadam Astre II Kombi 1.4 16v z 1999

Mam nadzieje ze będzie nam sie miło pisało.

Pozdrawiam

Napisano

Dobry Wszystkim!!

Pozbyłem się Ticolota i jak narazie jestem szczęśliwym posiadaczem Astry II sedan 1,4 16v z'99.Opel to dla mnie jeszcze wielka tajemnica więc w pierwszej kolejności troche poczytam a potem ponabijam trochę postów hehhe -żart

pozdro - dużo słońca

Napisano

a ja też sie jeszcze nie witałem! Leszek z poznania, (podobno) student na elektrycznym na poznańskiej polibudzie;) użytkownik C14NZ '93 5d htb

Napisano

Witam wszystkich miłośników asterki dołaczam do WAS i ja z moja astrą coupe mam nadzieje że tak jak wcześniej byłem w kąciku fiata bravo tak i tutaj sie dużo dowiem pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam

Jestem tu nowy. Mam na imię Przemek.

Jeżdżę od 3 lat Astrą II 1.6 8V '01 z gazem.

Trochę znam się na elektronice i automatyce

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Hello motto.... Ochrzczono mnie Tomaszem nie wiedzieć czemu... śmigałem wpierwej zielonym rumakiem Matizem zakrecony.gif (niezapomniane przeżycia szczególnie jak słabe hamulce cool.gif ). Obecnie moje własne zarejestrowane na me imię i nazwisko i wszelakie dane osobowe auto które nazwano Oplem Astrą carravan nie wiedzieć czemu.... auto bez bajerów rzec by można że pustak.... (bez wyposażenia...) blacha nie odpada... błotniki trzymają się o własnych silach, reflektor prawy coś mi mruga czasem ale poprawie mu oko i będzie ok i niesamowita jednostka napędowa o pojemnosci i łapczywości 1.6 litra.... (później dostawię symbole silnika)... Granatowo metaliczna fura urodziła się później ode mnie bo w '94r. .... i ŻYJE!! Taaaakżeeeee teeeegoooo..... chyba wsio.... witam... i oby forumowicze mi pomogli bo tak tylko jeździć to mała frajda... trzeba coś powstawiac i pozmieniać w nim...:)

Napisano

Witam wszystkich zlosnik.gif.

Od środy jestem właścicielem granatowej Astry H 1.6 Twinport (105 konnej) zlosnik.gif. Mam nadzieje, że będzie się dobrze sprawowała, a ja zadomowię się tutaj na stałe ok.gif.

Napisano

hej jestem tu nowy wic sie witam:)

jestem posiadaczem asterki 1,4 16v zagazowanej palacz.gif

Napisano

Witam.

jestem świeżym posiadaczem Asterki G z 2000r. silnik 1.6 16V wersja kombi.

Pozdrawiam!!!!!!!

Napisano
  • Autor

Witam.

Latam Caravanem 1.6 16v '95 z LPG od roku.

Cieszę się, że tutaj trafiłem.

Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witam

Od niedawna jestem szczęśliwym (oby!) posiadaczem Astry G 1,8 16V '98.

Pozdrawiam wszystkich kącikowiczów 20.GIF

Napisano
  • Autor

mam astrę C14SE z 93r 30.GIF

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich jestem tutaj nowy a latam Asterką GLS 5HTB 1992, C16NZ, mieszkam w Lublinie. Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich:)

Jeżdżę Astrą G 1,6 X16SZR od września 2007,od wczoraj na LPG:)

Jak na razie wszystko ok i oby tak dalej:)

Pozdrawiam!

Napisano
  • Autor

Witam wszystkich!

Od kilku dni posiadam asterke classic 1.4i z 1997 roku.Serducho to X14NZ.Dopiero sie z nim zaprzyjaźniam,ale myśle ze wszechwiedza forumowiczów bedzie niezbedna. smile.gif.Pozdrawiam.BB

Napisano

Witam!

Mam na imię Tomasz jestem z Wrocławia 13.09.2008 zamierzam się pobrać z moją narzeczoną Ewunią... smile.gif

Posiadam Opla Astrę F 1.4i 16V Caravan z 1998r. 90km (x14xe)

Pozdrawiam Wszystkich!

Napisano

Witam wszystkich od kilku tygodni jestem posiadaczem asterki cool.gif

Napisano

Witam,

zanabyłem kilka tygodni wstecz Astrę G 1.8, która zagazowałem instalką BRC sequent24.

waytogo.gif

Napisano

Cześć witam serdecznie wszystkich!!

Śmigam Astra 1,4 v16 90KM X14XE w sedanie z 1996r.

Napisano
  • Autor

Hey! Mój opel to astra F 1,4 16V! Pozdro!!!

Napisano

Witam mam na imię Bartek. Posiadam Opel astra kombi.

jestem ze Świętokrzyskiego.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.