Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wątek powitalno-pożegnalny

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Posiadam Opla Astrę 1.6 od miesiąca i wiadomo, jak to przy samochodzie używanym, czeka mnie pewnie kilka napraw. Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc od ludzi, którzy ten samochód już dobrze poznali smile.gif.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich. Jestem tu już troszkę.... Przywitam się więc... Jestem z Zg i mam asterke F caravan z 96r z silniczkiem x16sz.

Pozdro 4@ll

Napisano

Witam

Aterka 1,6 Caravan z 1994 roku LPG to jest mój pierwszy wóz z czego bardzo się cieszę bardzo liczę na waszą pomoc gdyż pod czas eksploatacji na pewno będę miał jakieś pytania. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

Mam na imię Marcin, jestem z Rzeszowa. Jeżdżę Astrą F Caravan 97r X20XEV smile.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Witam i pozdrawiam wszystkich!! Stałem się szczęśliwym posiadaczem Asterki 2.0 DI 16V. claps.gifyay.gif

Napisano

witam wszystkich jestem nowy. jeżdżę sobie astro f 1.6 16v z 95r i jestem z niej bardzo zadowolony

Napisano

Siema, witam wszystkich astrowiczow, sam posiadam 2 asterki jedna 1.4 z 92 i druga, moja nowa niunie astre II 2.0DL na stulecie opla wydana zlosnik.gif

Napisano

Witam!!!! Wszystkich serdecznie jestem świeżutkim właścicielem Opla Astry 1,8 16V mam jeszcze nikłe wiadomości na tematy tych wózków więc bardziej liczę na pomoc niż sam pomogę blush.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witajcie.

Jestem właścicielem Astry F Caravan z 1995 roku. Silnik o pojemności 1.6 8V - X16SZ. Jest to mój pierwszy samochód. Forum świetne, masa informacji, dziękuję seredcznie i pozdrawiam.

Napisano

Witam, podobno wypada sie przedstawic wiec: jestem tu nowy mam 18 lat i od niedawna prawko oraz astre 16 1.6v w kombiaczku zeby.GIF (pierwsze autko)

Napisano

Witam! alien.gif

Astra F 1.4 1993 sedan

Napisano

Witam Wszystkich

Jestem szczęśliwym posiadaczem Astry F - Caravan z 1993 r. silnik 1600 ccm, benzyna + LPG

Forum wspaniałe - kopalnia wiedzy i nie tylko

Pozdrawiam

Krzysiek

Napisano
  • Autor

Witam witam i o zdrowie pytam:) Moja leciwa asterka `95 kombi 1,6 16v x16xel. PEACE FOR ALL cool.gif

Napisano

Witam wszystkich

od dziś jestem właścicielem Astry G 1.8 16V grinser006.gif

pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich.Kielce Astra kombi C14NZ 92r. gaz

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam się smile.gif Jako nowy posiadacz Asterixa z 95 roku 1.6 20.GIF

Napisano

Witam

Mam na imie Damian, Pochodze z Myszkowa, Posiadam Astre 1.6 8v hatchback

Napisano

witam,

nie jestem nowy na autokąciku (wcześniej udzielałem się na forum matiza zlosnik.gif) lecz na kąciku Astry będzie to mój debiut blush.gif

mój nabytek to:

Astra II kombi 16, 8V '99

pozdrawiam

s.

Napisano

Witam z Kielc

Posiadam od już paru lat Opel Astra koniec 93` 1.7d kombi.

Aktualnie padł w nim silnik :/.

Pozdrawiam Wszystkich miłośników Astry

Napisano

Witam

Tydzień temu odebrałem mój nowy nabytek - Astrę III, nówka z salonu, wersja specjalna Breeze, silnik 1.4...

Po lagunie to duża odmiana - pozytywna (prowadzenie) i negatywna (rozmiar)

Napisano

witam wszystkich to jest dobre czytam od 2 dni i jeszcze mi mało.pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Jestem tu nowy:D Forum niniejsze plecił mi kumpel.

Pozdro dla wszystkich.

Astra F 1.4 8v 5d hatchback zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

witam

astra f 1.6 1997 hatshback

Napisano

Witam. Mam na imie Bartosz. Mieszkam we Włocławku. Moje autko to Opel Astra Caravan z body kit Irmschera z silnikiem C16NZ. Niedługo bede przekladal silnik na C20NE. Pzdr

Napisano
  • Autor

Witam. Jestem tutaj nowy, ale mam nadzieję że szybko się odnajdę. Jeżdże astrą II combi DI16V 2.0. Pozdrawiam. spineyes.gif

Napisano
  • Autor

Witam serdecznie wszystkich Autokącikowiczów smile.gif

Moją Astrę G 1.8 16V (X18XE1) posiadam już jakiś czas... Postanowiłem wstąpić w Wasze szeregi aby troszkę porozmawiać o jej zaletach i niedomaganiach, bo idealna nie jest, niestety :/

Pozdrawiam

Napisano

witam,witam serdecznie,tez jestem tutaj nowa,bolida posiada mój serce.gifi uwialbia nim drive.gif,ja więc raczej za pasażerke .pozdro dla wszystkich

Napisano

Witam Wszystkich.

Mam na imię Krzysztof. Jestem w posiadaniu Astry F 1,6 HB x16szr.

Jest to mój pierwszy samochód (oprócz malucha 270751858-jezyk.gif) i jestem z niego bardzo zadowolony. Przebieg 230 tyś. km, tylko benzynka.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!

Napisano

Witam wszystkich,

jestem posiadaczem Astry II 2,0 16 V ( X20XEV ) zagazowanej od 2007 . Wcześniej woziłem się CC 700. W miarę możliwości i swojej wiedzy będę starał się służyć radą. Pozdrawiam Adam

Napisano

Witam, jestem świeżo upieczonym posiadaczem Astry F. Liczę na miłą współprace smile.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam również jestem nowy. Astrę mam już od lat trzech i nigdy mnie nie zawiodła. Pozdrawiam Wszystkich

Napisano

Witam Od 3 dni posiadam Opla Astre Clasic nowa z silnikiem 1.4 Narazie czytam instrukcje Z czasem bede pytal kolegow i byc moze o blache rzeczy Ostatnio jezdzilem Fiatem UNO 1.0 Do tej pory jest to moje 6 zawsze nowe auto To tyle i serdecznie pozdrawiam

Napisano

Witam,

Mam na imię Irek i jeżdzę Astrą kombi x16szr z lpg. Jestem ze Świdnika a samochód ten mam od półtora miesiąca, wcześniej jeździęłm tez oplem ale corsą.

Napisano

hejka wszystkim jestem tu juz jako zalogowany koles ,mysle ze bedzie fajnie dzielic sie z innymi informacjami na temat naszych asterek i nie tylko,pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich właścicieli Asterek (szczególnie z silniczkiem 1,7 CDTI ) pozdrawiam i życzę szerokiej drogi biglaugh.gif

Napisano

Witam, pierwszy mój post w gronie fanów Opla !

Proszę o wyrozumiałość i dobre rady !

Pozdrawiam

Maksymilian

Napisano

Witam,

Astrę mam już 2 lata, ale w końcu zaczęły się kłopoty frown.gif i bez wiedzy doświadczonych chyba się nie obędzie zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Po sprzedaniu mojej astry F z C14NZ, zostaje przy marce. Nowy nabytek to Astra G X17DTL full wypas smile.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam jako nowy autokacikowicz na forum Asterki. Wczesniej na forum Lanosa aczkolwiek nie jestem "nabijaczem" postów/. Lanosa dalej posiadam a zakupiłem Astre G X20XEV w kombi.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich, mam astrę już 2 lata i nie mam z nią żadnych kłopotów, a zarejestrowałem się tu z ciekawości smile.gif

Napisano

Sie witam. Dziś doszła do rodzinki Astra II kombi z 2003r, silnik 1.6 8v, 62kw. Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

Witam serdecznie jestem posiadaczem opla ASTRY II 2.0 DL 1999 kombi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów.

Od roku śmigam Astrą 1,6. Niestety staruszka już niedługo się pewnie rozsypie, ale zastąpię ją pewnie kolejnym asrolotem.

Pozdrawiam i życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy smile.gif