Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 2010 - GP Australii - dyskusja

Featured Replies

Napisano

No wydaje mi się że skończy na ok 5-6-tym miejscu ziew.gif

Chyba jednak chce na nich dojechać do mety, Massa i Alonso też spineyes.gif

Napisano

> No wydaje mi się że skończy na ok 5-6-tym miejscu

> Chyba jednak chce na nich dojechać do mety, Massa i Alonso też

ale Hamilton ich dogoni... a wtedy ich lyknie bez najmniejszego problemu... idiotyzm sciana.gif

rozumiem taka strategie gdyby na 1 miejscu tez jechal bolid Renault i Robert dawal mu fory blokujac pozostalych.... a obecnie nie widze sensu takiego dzialania

Napisano

> Jeszcze Webber jest blisko

ale co z tego... dojada do Kubka i 2 Ferrarek i lykna ich w locie nawet bez przymiarki ..... zobaczcie jakie sa roznice w czasach... tu nawet nie bedzie o co walczyc..................................

Napisano

2s na okrążeniu, łyknie ich w locie, tylko cud może go uratować chipsy.gif

Napisano

> 2s na okrążeniu, łyknie ich w locie, tylko cud może go uratować

a moglo byc pudlo, eh... przekombinowali

Napisano

> a moglo byc pudlo, eh... przekombinowali

Widze cien szansy, na prostych Ferrari szybkie... zobaczymy

Napisano

> Widze cien szansy, na prostych Ferrari szybkie... zobaczymy

ja chce deszczu!!! biglaugh.gif ale stres [a niech to prosiaczek] ja [a niech to prosiaczek]

Napisano

Hamiltonowi tez się juz opony kończą devil.gif

Napisano

Haha, emocje straszne, w ogóle nie da się porównać wyścigu z przed 2 tygodni food.gif

Napisano

> ja chce deszczu!!! ale stres [a niech to prosiaczek] ja [a niech to prosiaczek]

I niech mi ktoś powie, że ten wyścig jest nudny tuk.gif

Napisano

> I niech mi ktoś powie, że ten wyścig jest nudny

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... boje_sie.gifboje_sie.gifboje_sie.gif

Napisano

> Widze cien szansy, na prostych Ferrari szybkie... zobaczymy

Trzymam kciuki za ferrari smile.gif

Napisano

> Trzymam kciuki za ferrari

ale nie za bardzo bo Massa tużtuż za Robertem wink.gif

Napisano

> aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Webber i Hamilton out zlosnik.gif

Napisano

> ale nie za bardzo bo Massa tużtuż za Robertem

Wiedzialem ze tak bedzie

Napisano

> aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

I po co ja rano piłem kawę sciana.gifzlosnik.gif

Napisano

> I po co ja rano piłem kawę

Po co kawa, wystarczy wyścig i ciśnienie skacze na maxa alien.gif

Napisano

> Po co kawa, wystarczy wyścig i ciśnienie skacze na maxa

Prowizorycznie przed wyścigiem a teraz boje_sie.gifgrinser006.gif

Napisano

> Jest jest! haha! Robert drugi!

winner.gif

Napisano

Gratulacje winner.gifwinner.gifwinner.gif

Koledzy, dzięki za wspólne komentowanie i emocje. Do następnego wyścigu food.gif

EDIT:

Czacha- obaj wątpiliśmy w strategię Renault spineyes.gifzlosnik.gif

Napisano

jechał rewelacyjnie dzisiaj ok.gif

Napisano

Piękna sprawa cool.gifcool.gifcool.gifcool.gif GRATULACJE ROBERT na sukces złożyło się 25% samochodu 75% umiejętności Roberta nie podważalnie

Napisano

> Piękna sprawa GRATULACJE ROBERT na sukces złożyło się 25% samochodu 75% umiejętności Roberta nie

> podważalnie

dzizas [a niech to prosiaczek] ja [a niech to prosiaczek] jaki wyscig !!! ROBERT 2 !!!!!! ok.gif001.gifbusted.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

> Gratulacje

> Koledzy, dzięki za wspólne komentowanie i emocje. Do następnego wyścigu

się porobiło spineyes.gifok.gifcool.gif

Napisano

piekny wyscig moze tak juz zostanie do konca sezonu??? winner.gif

a tak z innej beczki to przydała by sie Robertowi jakas fajna "maskotka mulher.gif " w pit stopie bo puki co to tak jakos mało mensko przy kolegach wypada;)

moze jakies typowanie??? wink.gif

Napisano

> piekny wyscig moze tak juz zostanie do konca sezonu???

> a tak z innej beczki to przydała by sie Robertowi jakas fajna "maskotka " w pit stopie bo puki co

> to tak jakos mało mensko przy kolegach wypada;)

> moze jakies typowanie???

Ania Rubik - masą by pasowali wink.gif

Napisano

> piekny wyscig

Eeeee tak jak typowałem Kubica 2-gi..... nudy jump.gif

Napisano

Ufff, ale czad był podczas tego wyścigu! Świetny wynik, duże nadzieje na podobne (albo i lepsze) rezultaty w kolejnych GP. To dzisiejsze podium to chyba też wielka nagroda dla nas wszystkich, którzy nie tracili wiary w Roberta, mimo problemów w minionym sezonie. waytogo.gif

Napisano

> Ufff, ale czad był podczas tego wyścigu! Świetny wynik, duże nadzieje na podobne (albo i lepsze)

> rezultaty w kolejnych GP. To dzisiejsze podium to chyba też wielka nagroda dla nas wszystkich,

> którzy nie tracili wiary w Roberta, mimo problemów w minionym sezonie.

no i za te pobudke w" srodku nocy" wink.gif

Napisano

Jeden z piękniejszych wyścigów od bardzo dawna. Niesamowicie wiele emocji. A Robert rewelacja. Wyobrażam sobie jak ciężką pracę musiał wykonać by utrzymać to miejsce. Pełny szacunek. Ci co w niego nie wierzyli powinni mu teraz buty czyścić bo pokazał że jest wyśmienitym kierowcą. Nieźle sobie na torze poczynali Hamilton i Alonso. Pietrow to taki nieoszlifowany diament. Ma umiejętności ale brak doświadczenia Fajne widowisko. Oby takich więcej.

Napisano
a ja uwazam, że nie bo cenie go za to ze sport to sport dla niego ok.gif a życie prywatne zostawia tylko dla siebie
Napisano

> no i za te pobudke w" srodku nocy"

no i kto by się spodziwał. Wprawdzie dużo zawdzięcza zawirowaniom wyścigu, ale mam nadzieje, że uda im się dalej walczyć o podium waytogo.gif.

biedny Vettel, poprzez źle dokręconą nakrętke przy kole dostał wibracji i tarcza poszła z dymem icon_rolleyes.gif dużo punktów mnie to kosztowało icon_rolleyes.gifgrinser006.gif

Napisano

> piekny wyscig moze tak juz zostanie do konca sezonu???

> a tak z innej beczki to przydała by sie Robertowi jakas fajna "maskotka " w pit stopie bo puki co

> to tak jakos mało mensko przy kolegach wypada;)

> moze jakies typowanie???

najwyraźniej nie odczuwa potrzeby reperowania swojej męskości obecnością jakiejś "maskotki" w pit stopie

Napisano

Rozumiem, że pisali co niektórzy na żywo, ale Panowie - zmieńcie leki bo te już nie działają clown.gif

Co do wyścigu - Lewis dzisiaj stworzył widowisko. Tak jak za nim nie przepadam tak dzisiaj zapewnił świetną rozrywkę.

Robert za to zaprezentował wszystko to co potrzeba by być uznanym za jednego z najlepszych kierowców w F1. Rewelacja.

To samo Alonso. Mimo, że dojechał za Massą to go dzisiaj (opróćz startu) ponownie zmiażdżył.

Bahrajn był rozgrzewką - od Australii rozpoczyna się sezon waytogo.gif

Napisano

> Tylko żeby Bambus nie wydzwonił w Roberta bo ch*** dorwę i powieszę za jaja

smirk.gif

Napisano

> ale Hamilton ich dogoni... a wtedy ich lyknie bez najmniejszego problemu... idiotyzm

> rozumiem taka strategie gdyby na 1 miejscu tez jechal bolid Renault i Robert dawal mu fory blokujac

> pozostalych.... a obecnie nie widze sensu takiego dzialania

Oj - jak to dobrze, że to nie Ty dzisiaj decydowałeś o jego strategii wyścigowej zlosnik.gif

[no offence ok.gif]

W czasie wyścigu byly emocje, ale znowu sie okazało, że nierówne tempo to nie zawsze problemy tylko kalkulacja. Pomijając fakt, że w praktyce to my nic nie wiemy. Czasy wyraźnie wskazują, ze odpuszczał tempo gdy nie musiał właśnie po to, żeby ostatnie kilkanascie kółek mieć jeszcze czym sie bronić. Podobnie było na inauguracje sezonu. Wydawalo się, że powalczy o 10 (przynajmniej poczatkowe tempo na to wskazywało). A później okazalo się, ze kalkulacja wzięła górę - zamiast spinania było oszczędzanie silnika.

Napisano

Robert chyba jako jedyny nie puścił rozpędzonego Hamiltona (aż ten chyba z konieczności i nie mocy wyprzedzenia Roberta zjechał po nowe gumy cool.gif ) jak było widać na live timingu czołówka jest 1-1,5s przed Renault ale widać, że i przy dobrej logicznej jeździe i z nimi można wygrać smile.gif Robert jeszcze namiesza w tym sezonie coś czuję wink.gif

Napisano

> no i za te pobudke w" srodku nocy"

Niestety zaspałem bo zapomniałem, ze zegarki sie przestawia mlot.gif cholerka 6 okrążeń pierwszych nie widziałem ...

Napisano

> Niestety zaspałem bo zapomniałem, ze zegarki sie przestawia cholerka 6 okrążeń pierwszych nie

> widziałem ...

Heh, ja profilaktycznie wczoraj dwa zegarki nastawiłem na budzenie, żeby nic nie przegapić. smile.gif

Napisano

> PS. No i znowu źle powiesili polską flagę nad podium

który to raz już icon_rolleyes.gif

Napisano

Team Spirit - jak Petrov przyniesie dzisiaj na imprezę swój spiryt to będzie jeszcze lepiej zlosnik.gif

283590602-096wri.jpg

post-48679-14352507277128_thumb.jpg

Napisano

Lewis dzisiaj pojechał najlepiej -piekielnie szybko i efektownie ok.gif

Napisano

Gdzie mozna zobaczyc relacje?

Bylem w pracy i nie bylo mi jeszcze dane no.gif

a wszyscy pieja jak wspanialy to byl wyscig. zlosnik.gif

Napisano

> Gdzie mozna zobaczyc relacje?

> Bylem w pracy i nie bylo mi jeszcze dane

> a wszyscy pieja jak wspanialy to byl wyscig.

na niemieckim dsfie jest powtórka ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.