Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ciekawostka

Featured Replies

Napisano

dsc00260f.jpg

dsc00259fu.jpg

dsc00258ky.jpg

W pelni funkconalna - wlasciciel (fryzjer) wsiadl w to, odpalil (z wielkim hukiem) i pojechal.

Napisano

nie rozumiem ludzi którym się widzi buda w ten deseń....

z całym szacunkiem dla motoru of kors zlosnik.gifgrinser006.gif

EDIT: fajne lusterko... zlosnik2.gif

Napisano

> W pelni funkconalna - wlasciciel (fryzjer) wsiadl w to, odpalil (z wielkim hukiem) i pojechal.

super serduszka.gifclaps.gif jaki to byl model samochodu?

Napisano

> nie rozumiem ludzi którym się widzi buda w ten deseń....

widzisz, a my nie rozumiemy miłośników "toy-toyów" zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> super jaki to byl model samochodu?

Nie mam pojecia. Wyglada na jakas skladanke z jakiegos starego amerykanca + spore V8.

Napisano

> Nie mam pojecia. Wyglada na jakas skladanke z jakiegos starego amerykanca + spore V8.

Tak jakby stare amerykańce nie miały V8. hehe.gif

Napisano

> Nie mam pojecia. Wyglada na jakas skladanke z jakiegos starego amerykanca + spore V8.

schacharzony buick coupe ok.gif

Napisano

> schacharzony buick coupe

mafiowóz jak sie patrzy zlosnik.gifok.gif

Napisano

Gdyby miał maske byłoby fajnie smile.gif ale widać w stanach dośc często można spotkać właśnie taki rodzaj tuningu.

Napisano

Przykre dla mnie jest to, że mieszkając w USA nie masz zielonego pojęcia co to jest. I jeszcze piszesz że to ciekawostka crazy.gif. Mogę się założyć że będąc w stanach tylko przez 2 tygodnie widziałem więcej rodów niż ty wink.gif Dobrze że chociaż kształt V8 rozróżniasz grinser006.gif chociaż pisząc spore i tak mam wrażenie że nie wiesz o czym mówisz

Napisano

> Przykre dla mnie jest to, że mieszkając w USA nie masz zielonego pojęcia co to jest. I jeszcze

> piszesz że to ciekawostka . Mogę się założyć że będąc w stanach tylko przez 2 tygodnie

> widziałem więcej rodów niż ty Dobrze że chociaż kształt V8 rozróżniasz chociaż pisząc spore

> i tak mam wrażenie że nie wiesz o czym mówisz

Bo na Florydzie to tylko Lexusy śmigają Panie smile.gif

Napisano
  • Autor

> Przykre dla mnie jest to, że mieszkając w USA nie masz zielonego pojęcia co to jest. I jeszcze

> piszesz że to ciekawostka . Mogę się założyć że będąc w stanach tylko przez 2 tygodnie

> widziałem więcej rodów niż ty Dobrze że chociaż kształt V8 rozróżniasz chociaż pisząc spore

Czy Twoje pozostale 83 wiadomosci na tym forum sa tez obrazaniem innych użytkowników?

Napisano

fiu, fiu, swiatowy czlowiek z kolegi. Ciekaw jestem czy mieszkając tyle lat w Polsce wiesz o naszym kraju juz wszystko? hehe.gif

Napisano

przykre jest to ze polaczek jedzie na 2 tyg. do stanow i mysli ze pepek swiata widział.

notabene Masz racje, kazdy w stanach musi "onanizowac" sie nad tymi wydumkami ok.gif

Napisano

> Czy Twoje pozostale 83 wiadomosci na tym forum sa tez obrazaniem innych użytkowników?

W którym miejscu Cię obraziłem?

Napisano

> fiu, fiu, swiatowy czlowiek z kolegi. Ciekaw jestem czy mieszkając tyle lat w Polsce wiesz o naszym

> kraju juz wszystko?

Oczywiście, że wszytskiego nie wiem ale Syrene od Poloneza rozróżniam, z innymi wytworami rodzimej produkcji tez sobie nieźle radzę skromny.gif

Napisano
  • Autor

> Oczywiście, że wszytskiego nie wiem ale Syrene od Poloneza rozróżniam

Jestem pod wrazeniem.

P.S. Troche latwiej sie orientowac w produkcji kraju ktory mial raptem 5 modeli samochodow osobowych w ciagu 45 lat.

Napisano

> Jestem pod wrazeniem.

> P.S. Troche latwiej sie orientowac w produkcji kraju ktory mial raptem 5 modeli samochodow

> osobowych w ciagu 45 lat.

ekhm zlosnik.gif

calkiem niedawno ( skoro to jeszcze pamietam ) wstawiales innego hot rod-a w jakims watku

za wielkim zdziwieniem ze takie cos istnieje i jezdzi hmm.gif

zlosnik.gif

Napisano

> mafiowóz jak sie patrzy

Zebys wiedzial! W Mafii tez go maja grinser006.gif.

Buick%20Coupe1.gif

Napisano

> W pelni funkconalna - wlasciciel (fryzjer) wsiadl w to, odpalil (z wielkim hukiem) i pojechal.

powiedz tylko, że nie wiesz co to hot rod? icon_eek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.