Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Giełda Opla Kwiecień-Maj-Czerwiec 2010

Featured Replies

Napisano

link do poprzedniego wątku giełdowego

Ogłoszenie musi posiadać w temacie rodzaj transakcji (np. sprzedam , kupię [K], zamienię [Z]) oraz czego dotyczy (np. Silnik X16XEL).

Ważny aby rozmiar zdjęcia nie przekraczał rozdzielczości 640x480 ponieważ będzie się forum 'rozjeżdzać'.

Ogłoszenia bez ceny wylatują od razu podobnie jak tylko linki do np. Allegro

Nowi użytkownicy, którzy chcieli by coś sprzedać/kupić proszeni są o podanie chociaż kliku podstawowych danych w profilu.

Wątek giełdowy będzie zmieniał się co miesiąc lub dwa w zależności od ilości ogłoszeń, stary będzie zamykany, w nowym będzie link do ogłoszeń z poprzedniego wątku giełdowego.

Wszelkie dyskusje w tym wątku są zabronione, o dokładne informację pytamy się na privie.

Chroniczne nie stosowanie się do wyżej wymienionych zasad skutkuje banem

Prosiłbym również aby ogłoszenia były odpowiedzią na ten post.

Za treść i zgodność z rzeczywistością ogłoszeń odpowiadają osoby zamieszczające ogłoszenie!!!

UWAGA WAŻNE!!!

W związku z tym że forum AK się rozrasta i nie zawsze trafiają tutaj osoby do końca uczciwe a My (użytkownicy) nie jesteśmy w stanie wszystkich skontrolować lub poznać osobiście, więc apelujemy do wszystkich abyście uważali na wasze rozliczenia finansowe, niestety otrzymujemy sygnały że nie wszyscy rozliczają się uczciwie a Administarcja i Moderatorzy nie mają na to wpływu.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

najlepiej nie poszarpaną, może być bez zapinek.

info na pw lub gg:222922

Napisano

JAK w temacie kolor nie wazny interesuja mnie gole bez wyposazenia t.j tapicerek, lusterek etc. najwazniejsze musza byc cale oferty na prv prsz

thx pozdro

Napisano

czesc, wlasnie sprawdzilem te opony- w stanie sa idealnym wg mnie

rozmiar to 175/65 R14

komplet pusciłbym za 350zl

dalem 600 i pamietam jak chcialem dębice jakąś brac, ale koles powiedzial, ze te są lepsze, to wziałem

opony kupione w środku tamtego sezonu wiec stan jak nowe praktycznie

tutaj fotki

http://www.imagic.pl/files/19024/Zdj%EAcie0285.jpg

http://www.imagic.pl/files/19024/Zdj%EAcie0284.jpg

http://www.imagic.pl/files/19024/Zdj%EAcie0283.jpg

http://www.imagic.pl/files/19024/Zdj%EAcie0282.jpg

http://www.imagic.pl/files/19024/Zdj%EAcie0281.jpg

opony do odbioru w Lublskim, albo dolnośląskim, możliwa tez wysyłka piwo.gif

mój nr tel.

667559585

Napisano

Witam

Na prosbe znajomego, posiadajacego rozbita Astre F sedan 98 (nasz warsztat serwisowal ten pojazd od ponad 2 lat), wystawiam na sprzedaz nastepujace czesci:

- silnik X14XE (Astra F, Astra G, Tigra A), w stanie bardzo dobrym, pali na tzw "strzal", po wymianie uszczelniaczy zaworowych po 20 kkm wlasciciel nie stwierdzil ubywania oleju, cisnienie sprezania na cylindrach jest rownomierne i miesci sie w granicach 12,8, wymiana rozrzadu za ok 10 kkm, olej do wymiany. Silnik pracuje bardzo dobrze, bez zadnych niepokojacych dzwiekow. Wymieniony zawor EGR na sprawny. Cena kompletnego silnika wraz z osprzetem (alternator, rozrusznik, kolektory ssacy i wydechowy, wszystkie czujniki i drobiazgi): 1600 PLN. Udzielam spokojnie miesiecznej gwarancji rozruchowej, wiem, ze silnik jest dobry i wart polecenia; Silnik jest nie wyjety z auta, jest mozliwosc jego uruchomienia i posluchania....Uwaga: silnik nigdy nie pracowal na LPG.

- na chwile obecna inne drobiazgi: uszczelki drzwi (Sedan, HTB), mocowane do nadwozia, wykonczenie czarne, w stanie niemal idealnym, brak przetarc, zalaman i innych mankamentow: uszczelka drzwi kierowcy 50 PLN, uszczelka tylnych lewych drzwi 40 PLN;

- uszczelka progu, montowana od wersji GLS i wyzszej, w stanie idealnym: 40 PLN;

- sterownik Air Bag: 60 PLN;

- Air Bag kierowcy: 50 PLN,

- pokrywa bagaznika (sedan) w kolorze 549 z fabrycznie mocowana blenda: 150 PLN,

-drzwi lewe tylne (pasuja rowniez do HTB), kolor 549, w zasadzie kompletne (bez zamka i wiazki), z szyba, tapicerka (czarna), mechanizmem podnoszenia szyby, uszczelkami i listwa ochronna, na drzwiach jeden niewielki wyprysk rdzy (foto na zyczenie): 150 PLN.

Wkrotce nowe, ciekawe oferty (wybaczcie brak fotek, ale port PCMCIA odmowil posluszenstwa...). Wszelkie prosby postaram sie udokumentowac.

Posiadam rowniez wiele innych czesci do AF z rocznika 98.

W przypadku pytan prosze pisac na priv lub mail: [email protected]

Pozdrawiam

Napisano

sprzedam:

2 sztuki Fulda EcoControl 185/60R14, używane 2 sezony, 6mm bieżnika, produkcja 2007 cena 210 zł

śruby do alufelg M12x1,5 jeździły w astrze drugiej generacji cena 60 zł / 16 szt

Napisano

Kupię lub przyjmę najchętniej sam znaczek opla kołpaka jak na foto lub kołpak może komuś się wala lub zbywa będę wdzięcznyok.gif

283691783-1009527996.jpg

post-6767-14352507732345_thumb.jpg

Napisano

Witam. Jak w temacie kółka alu RH 15" z oponkami 195/50/15 w bardzo dobrym stanie, Przyjechały z niemiec i nie śmigały nawet kilometra po naszych autobanach. Napewno są made in germany, ET 35, rozstaw 4x100 czyli VW, OPEL, HONDA,MAZDA, FELGI noszą normalne ślady użytkowania. JEdna ma delikatnie przytarty rant ale nie rzuca się to w oczy. Oponki 2x Barum 195/50 5-6mm , 2x FATE SPORT 195/50 5-6 mm.

283703174-RHko%B3a.jpg

283703174-oponkidoRH.jpg

Cena 500pln. + koszty wysyłki

Wiecej na priv, GG105961, [email protected], tel. 791-571-307

Napisano

sprzedam lampę do corsy C pasuje również do combo mocowania całe jedyny mankament to ucieta kostka cena jaka mnie interesuje to 50 zł kontakt 508711505

Napisano

sprzedam

RADIOODTWARZACZ CD/MP3

SONY CDX GT28

Łatwy w użyciu, obsługujący dwa formaty (WMA / mp3) radioodtwarzacz CD z przednim wejściem AUX.

Kupiony 24.01.2010r. - paragon

Gwarancja do stycznia 2012r.

cena 190zł

KONTAKT:

gg 2823684

tel. 697 042 073

link do aukcji na allegro

4_f.jpg

Napisano

Nowe, kompletne, zmontowane przednie kolumny na obie strony + łączniki stabilizatora + tylne amortyzatory. Cena za przód 650zł, tył 200zł. W komplecie 800zł.

Napisano

Witam. Sprzedam adapter do sterowania z kierownicy do radia JVC lub innych które mają z tyłu wtyk jack opisany remote control. Adapter woziłem w zafirze 2000rok, astrze f, omedze b 1998. Adapter nie pasuje do aut z magistralą CANBUS tj. Opel Astra III OD (2004-) Opel Signum OD (2003-) Opel Vectra C OD (2002-) Opel Zafira OD (2005-)

Adapter UNI22 taki jak ten allegro

Cena nowego to 129zł, ja sprzedam za 80? zlosnik.gif

post-22534-1435250799644_thumb.jpg

Napisano

Sprzedam Matiza w bdb stanie - kupiony w salonie, obecnie jego drugim właścicielem jest moja żona, pierwszym był teść.

Udokumentowana historia, bezwypadkowy, atrakcyjny wygląd.

Cena 6200 zł

Link ALLEGRO

Napisano

Witam. Na prośbę kolegi wystawiam kpl. sprzęgło z dwumasowym kołem zamachowym z Corsy 1.3 cdti z 2007r . przebieg 64 tys km.Jest to część sprawna i niepotrzebie wymieniana. Cena 100 zł + 30 zł wysyłka (bezpiecznie zapakowane) .Możliwy odbiór osobisty -Dolny śląsk . tel. 796958991 30.GIF

Napisano

Posiadam do sprzedania koło dojazdowe do samochodów z rozstawem śrub 4x100 np Astra, VW itd.

cena za koło 60 zł + ewentualne koszty wysyłki, preferowany odbiór osobisty.

Zainteresowanych proszę o kontakt prześlę zdjęcia.

Napisano

Witam do sprzedania mam mida 32piny po naprawie tasmy.Cena 110zł.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

mam do sprzedania element wymontowany z mojej merivy

Oryginalny podłokietnik wraz z mechanizmem i pozostałymi częściami (część sprawna w 100%)

Cena 250 zł

tel 668108588

[email protected]

post-79795-14352508305236_thumb.jpg

Napisano

kołpaki do felg strukturalnych opel vectra. 4 sztuki. hmm.gif

Napisano

Do sprzedania sprężarka klimatyzacji do Omegi i innych Opli z silnikiem 2,0 16V .

Sprężarka świeżo po regeneracji - wymienione wszystkie uszczelnienia, wyczyszczona, sprawdzona ciśnieniowo, sprawna w 100%, wszystkie elementy w

bdb stanie

Cena 399 zł

Napisano

Kupię dokładkę gumową do Corsy B. Oferty proszę wysyłać na PW.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sprzedam czesci do Opla Astry/Corsy

Blok z wałem i korbami (szlif walu, nowe panewki i pierscienie) z silnika 1,4B (C14NZ i pochodne) 400PLN

Kolektor wydechowy Opel/Daewoo silniki 8V 60PLN

Jarzma hamulcowe z tloczkami pod tarcze wentylowane 256 L/P 50PLN komplet

Napisano

Sprzedam moja corsine. Z wyposazenia tylko elektryczne lusterka, centralny z alarmem oraz 2 komplety kol na stalowkach. Cena jaka mnie ineresuje to 3500PLN do negocjacji.

Stan oceniam jako dobry ze wzgledu na pare rzeczy do zrobienia.

Informacje PRV

Do obejrzenia w Gliwicach

Napisano
linka cena:250zl
Napisano

sprzedam opla combo rok 2003 przebieg 190 tyś silnik 1.6 benzyna + gaz smile.gif zadbany color biały, pół roku temu zostało wymienionych części na 4 tyś zł w tym magiel, chłodnica , sprzęgło kompletne, oleje , płyny ,amory tył , jęzdżony na zimówkach bo na takich go kupiłem cena 11.500 do małej negocjacji foto w załaczniku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.